Tør du booke igennem dette firma
Vi lejede en autocamper hos dem i 14 dage. Inden vi lejede den virkede de søde og svarvillige. De taler fint dansk. Da vi hentede den fik vi en hurtig gennemgang og en brugsanvisning på tysk. Et held at jeg kan tysk. På 4. dagen begyndte motorblokslampen at lyse og autopiloten virkede ikke. Vi havde kørt i 5 timer i silende regn og bumpede motorveje. Lige inden vi kom til campingpladsen, 2-3 km før, faldt cyklerne af cykelstativet, hvilket efter udlejningsfirmaet aldrig er sket før. De trekanter som hjulene bliver spændt fast på, hoppede ud af skinnen. Begge vores cykler er skrammede og ødelagte men kunne cykle. (Tænk hvis det var sket på motorvejen) Dette stadig på 4. dagen. På 6. dagen som var lørdag eftermiddag ringede vi til firmaet, for at høre hvad vi skulle gøre, da vi ikke turde blive ved at køre med en lysende motorblokslampe. Han sagde vi skulle kontakte et Citroen værksted, så de kunne udlæse fejlen. Det kunne vi desværre først gøre mandag. Det viste sig at vi skulle have udskiftet noget og heldigvis kunne vi køre videre efter 5 timers venten. To dage før vi skulle aflevere bilen gik vandpumpen i bilen. Dvs ingen vand i toilet og håndvask. Jeg ringede igen til firmaet og fik at vide, at det skete en gang imellem, men at vi kunne købe en ny og selv skifte den 🙄 Igen var det lørdag eftermiddag og vi havde lige fundet en plads. Men det betød, at vi de sidste to dage skulle overnatte et sted med toiletter og vand. Bilen skulle afleveres kl 10 mandag og de ringede før kl. 10 for at høre om vi var på vej, da de skulle hente en ny pumpe. Da vi kom skulle de lige se hvilken pumpe, der var i bilen, da der var flere muligheder - og det ville de have, at vi selv skulle ordne 😳. Chefen fra udlejningsfirmaet skulle så tjekke om alt var i orden med bilen og gik meget minutiøst tilværks, men cykelholderen og vores cykler var han ligeglad med. Vi har spurgt om erstatning eller plaster på såret for de ting vi har været igennem (rep. af bil, tabte og ødelagte cykler og en vandpumpe som gik i stykker) men de er ligeglade. Nu må andre vurdere om de tør booke igennem dem.