I LOVE BEAUTY Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lille fin butik med udsøgte kvalitetsvarer. Jeg handler oftest online og modtager næsten altid mine varer efter et enkelt døgn og endda i fin indpakning. Er jeg i tvivl om noget ift produkterne får je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker denne butik. Får altid god vejledning og service. Tine hjalp mig med at finde de helt rigtige produkter fra Westman Atelier, og dem er jeg så glad for. Ydermere var hun utrolig sød og service... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De lækreste skønhedsfix. I Love Beauty er en skøn lille pavillon ved Kongens Have, men også et beautysite, hvor man rent faktisk føler, at man bliver guidet i retning af de rigtige produkter. Hvis... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikken en skøn lille forkælelseshule!! Som indledning til at få mit 2 barn gav min kæreste mig en gave - skønhedsprodukter fra I love Beauty. Oplevelsen i butikken var enestående og jeg blev guidet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. Kosmetikbedarf
  3. Kosmetikgeschäft
  4. Parfümerie
  5. Hautpflegeklinik

Vom Unternehmen geschrieben

ELLE, Vogue, Eurowoman, Gala, Børsen og Aftonbladet har tjekket ind i Charlotte Torpegaards særlige ILOVEBEAUTY univers, der tæller både skønhedsblog, bøger, sociale medier og den helt unikke skønhedsboutique i en af de små berømte pavilloner i Kongens ...

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

53 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ubetinget Danmarks allerfineste

Ubetinget Danmarks allerfineste skønhedspavillon. Alle produkter er nøje udvalgt efter: Ypperste kvalitet og relevans (både i forhold til sæson, alder og skønhedstendenser generelt) Og servicen…👌🏼 det er i sandhed et unikt skønhedsunivers på alle parametre.

29. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min favorit skønhedspavillon :-)

Jeg elsker at handle på hjemmeside og besøge deres pavillon, når muligheden byder sig. I år nåede jeg også at benytte muligheden for online vejledning, og det var også en succes. Jeg føler mig tryg ved, at kun det bedste for krop, ansigt, hår og mig ender på deres hylder.

28. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker I love Beauty shoppen!

Altid en fantastisk oplevelse at handle der - både online og i butik. Sød og omsorgsfuld kundebetjening.
Og produkterne er deciderede "lifesavers" til huden. Det er det hele værd - intet mindre

11. November 2025

Dk bedste beautybutik

Dk bedste beautybutik . Alt er så lækkert og har aldrig købt noget der ikke bare var godt . Kvalitet af højeste kvalitet

11. November 2025

Fremragende udvalg

Fremragende udvalg. Og rigtige gode forklaringer på produkterne på deres hjemmeside. Og hurtig levering.
Plus virkelig kompetent vejledning i den fysiske butik.

30. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I LOVE BEAUTY er det skønneste og mest…

I LOVE BEAUTY er det skønneste og mest fantastiske univers inden for beauty!
Jeg er blevet introduceret for det af min veninde, og jeg knuselsker det!
Exceptionel service og lynhurtig levering!
Jeg vender tilbage igen og igen!
Charlotte og hendes team er on point!

Hvis du ikke har handlet her endnu, så skylder du dig selv det! Det er ren forkælelse på højeste plan!

22. Oktober 2025

TOPKLASSE

Som altid - varer i topklasse, hurtig levering og ALTID en sød besked med i pakken.

9. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reklamation håndteres dårligt

Hyggelig butik og lækre produkter – men skuffende håndtering af reklamation

Jeg har været glad for butikken, siden jeg opdagede den, og deres lækre produkter. Stemningen er hyggelig, og selvom betjeningen nogle gange har haltet lidt, har jeg været en trofast kunde.

Jeg købte en let foundation tilbage i marts i år. I starten fungerede den fint, men efter kort tid fik jeg mere og mere svært ved at få noget produkt ud af flasken. Da jeg indleverede den, kom der ikke længere noget ud. Jeg indleverede den i butikken for nyligt (bor ikke i nærheden), hvor de sagde, at deres kontor først skulle tage stilling til det. I butikken oplevede jeg desværre, at selvsamme produkt på hylden var defekt, og personalet heller ikke kunne få noget produkt ud.

Da jeg blev kontaktet af kontoret, fik jeg indtrykket af, at de mente, jeg kom for sent – selvom der er to års reklamationsret. Jeg bad om et gavekort i stedet for et nyt produkt, da jeg nu netop ved, at dette produkt kan have væsentlige fejl, men det var ikke muligt.

Jeg synes, det er en skuffende måde at håndtere en reklamation på. Selvom jeg har haft mange gode oplevelser i butikken tidligere, betyder denne oplevelse desværre, at jeg fremover vil købe de samme produkter andre steder – selvom jeg egentlig hellere ville have støttet denne hyggelige, lille butik.

Svar på jeres svar:

Det er et utrolig nedladende svar I kommer med, samtidigt fordrejer i mine ord og hensigt. Det samme oplevede jeg, da I på skrift spurgte mig om, hvornår jeg havde fået problemet med, at der ikke længere kom noget ud af flasken. Det virker som om, I intet tiltro har til kunder, der reklamerer. Reklamationsrettet er to år, og jeg kommer efter 6 måneder, da problemet opstår. Og desuden har man ret til at få pengene tilbage, når der er væsentlige fejl. Jeg har selv haft butik og kender reglerne.

Jeg bliver selvfølgelig skeptisk på selve produktet, da jeg netop oplever, selv samme problem med jeres egen tester.

I vælger at udstille mig med, at jeg vil have en ny farve, hvilket er direkte løgn. I har solgt mig to produkter med forskellige undertoner. Det kunne jeg selvfølgelig også have klaget over. I skriver til mig, at jeg kan blande produkterne, hvilket jeg svarer tilbage på er svært. Da den ene har en neutral undertone, og den anden har en varm undertone. Da jeg skriver det til jer, har I allerede sendt mig varen. Hvilket betyder, at I blander tidsforløbet på vores korrespondance sammen.

I prøver, at argumentere for jeres manglende service ved at hænge mig ud. Det er simpelthen uprofessionelt .

9. Oktober 2025
I LOVE BEAUTY-Logo

Antwort von I LOVE BEAUTY

Kære Maria

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du føler dig dårligt behandlet.

Det er korrekt, at reklamationer skal forbi kontoret. Det er en helt normal procedure, og vi er hurtige på tasterne. Således hørte du fra os allerede dagen efter, hvorefter vi fulgte op to dage senere, da vi ikke havde hørt tilbage fra dig.

Med til historien hører, at vi øjeblikkeligt tilbød dig et nyt produkt uden yderligere, og dette selvom produktet var købt 7 måneder tidligere og vi nu forstår i din anmeldelse, at du valgte at lade et halvt år gå, inden du lod os vide, at du havde problemer med det. Til høflig orientering er vi kun en mail eller en chat væk og hjælper altid med det samme, skulle der være noget med et produkt eller andet.

Vi har sendt dig et helt nyt produkt med posten. Men du beder så om at få produktet i en anden farve, hvad vi høfligt afviser, da reklamationen gælder den oprindelige vare. Det er også helt normal og korrekt procedure.

Vi håber, du får glæde af produktet trods alt (det er et fantastisk produkt, som vi sælger mellem 100-200 af om måneden) - og at du finder den service, du drømmer om, et sted derude.

I LOVE BEAUTY

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr