Da alle artikler er gode er det svært at udpege de enkelte, men oplysninger om universet og menneskets tilblivelse er særlig gode og oplysende. For enden af vores vej har kommunen lavet en byttecentr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er sådan set en udmærket udgivelse af populærvidenskabeligt stof. Men der er sådan lidt mandehørm over artiklerne. Kvinder er ikke dummere, men mænd opfandt våben og jagt, hvorimod keramik blev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Overvældende mange gode og spændende artikler. Bare lidt ærgerligt at man ikke kan læse dem fra mail traileren selvom man er medlem. Andre lignende tjenester kan selv registrere at man er medlem og ma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
8/1-24. Efter flere henvendelser til Illustreret Videnskab, og en dårlig anmeldelse på trustpilot, var der en kompetent medarbejder der ringede mig op. Hun sørgede for at jeg fik den "tillægsgave" jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Illustreret Videnskab er et internationalt populærvidenskabeligt magasin, som giver læseren indsigt i verdens førende forskning i alle grene af videnskaben.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Her i huset har vi abonneret på Illustreret Videnskab i vel 25 år. Jeg ville egentlig gerne give bladet fire stjerner, for der er mange gode artikler.
Men det er klart, at det er begrænset, HVOR meget nyt, der fremkommer indenfor det bredere område, og hvor mange nye emner, som ikke har været dækket indenfor rimelig tid, redaktionen kan finde frem. Det går lidt i selvsving. Derfor bliver det nu også mere og mere tydeligt, hvor overdrevet, det er, at der nu udkommer 20 numre om året. I starten var det et månedsmagasin, hvilket til enhver tid ville have været rimeligt. Så blev det - med Bonniers overtagelse af Fogtsdals blade - øget til 17. Senere 20. Vi oplever næsten en følelse af "åh nej, ikke allerede igen", for vi har dårligt haft tid til at læse det forrige, ind mellem vores aviser og andet, vi læser.
Der har også været en tendens til for mange dommedags-overskrifter. Der er ingen tvivl om, at der er mange trusler - og mange er skabt af mennesket selv - men når udsigten til en tilbagkomst af Pangæa, med et stort superkontinent, som vil være ubeboeligt undtagen ved nogle af kysterne, om mange millioner år medfører sensations-overskrift og skrækscenarier, bliver det for meget. Man skal ikke næsten hver gang blive trist, når man åbner et blad om videnskab. Som nu koster over kr. 2000 om året, hvor 12 x 100 var mere spiseligt.
Sammen med forøgelsen af udgivelsen til oftere end hver tredje uge, tyder det på, at man også vil lave en "pengemaskine", udover at dække det videnskabelige område på en velproportioneret og seriøs måde.
At man også fra tid til anden får en indlagt kuvert med "Særligt tilbud til dig som læser......" fra dette obskure rejsebureau, som tilbyder rundrejser i Tyrkiet, Grækenland mv. for kr. 2.000, hvor formålet er at få deltagerne til at købe tæpper og andet, som busserne kører til, er måske ikke meget kritisabelt, men det bidrager ikke til seriøsiteten. Man får det samme i Samvirke og andre publikationer - med en hilsen der passer lige den publikation.
Derfor overvejer vi nu stærkt at sige stop for abonnementet efter alle disse år, og jeg kan se af andre anmeldelser, at det kan være besværligt. For år tilbage abonnerede jeg på Digital Foto, og der skulle man nærmest igennem et forhør og en meget vanskelig proces på hjemmesiden for at opsige det.
Hvis vi bliver opkrævet for Ill.Vid. efter at have opsagt det, vil jeg tage sagen til Forbrugerrådet.

Antwort von Illustreret Videnskab
Ved samtale med kundeservice blev jeg klar over, at Bonnier (illustreret videnskab) ikke har nogen kundekonduite. Uanset samtalens argumenter, blev der bare konstant henvist til salgsbetingelserne, så nu er jeg blevet tvunget til at abonnere på 4 numre af Illustreret Videnskab (kr. 428,80). Jeg tilbød at betale for det ene nummer jeg fejlagtigt/uønsket havde modtaget d.d., men det var umuligt, og igen blev der blot henvist til salgsbetingelser.
Jer må så "bide i det sure æble" og betale hele beløbet. Det har så samtidigt inspireret mig til at bruge en masse resurser på at at advare andre mod "omgang" med Bonnier. Deres kundeservice vil jeg hellere kalde KUNDEDIKTATORER.

Antwort von Illustreret Videnskab
Nu har jeg gentagen gange afmeldt mig jeres nyhedsbrev, men jeg bliver ved med at modtage dem, jeg må desværre anmelde jer da i heller ikke henvder sig tilbage på mails omkring problemet, jeres andet blad historie har jeg samme problem med i spammer simpelthen en

Antwort von Illustreret Videnskab
Har skræmmende teorier om jordens undergang omkring år 2000 skiftet. Jordens undergang kom 2012, hvilket den ikke gjorde. Har hørt historie om en familie der tog deres eget liv, fordi de troede på den myte. Jeg troede at ting i illustreret videnskab var sandt, og har delt det med andre på facebook, som gør total grin af mig, fordi de siger det er noget løgn.

Antwort von Illustreret Videnskab
I have tried to reach out to the customer service 2 times, and there has been no response so far....

Antwort von Illustreret Videnskab
Min kæreste oprettede abonnement på illustrereret videnskab og deres app. Dog samarbejder illustreret videnskab med 'Bonnier', som bliver ved med at trække penge, selvom abonnementet er opsagt. På trustpilot har Bonnier samtlige dårlige anmeldelser med netop dette problem. Jeg vil derfor fraråde at oprette abonnement på illustreret videnskab grundet deres samarbejde med dette selskab. Når vi har har spørgsmål til illustreret videnskab, henvises vi desuden direkte til Bonnier, som ikke svarer tilbage. Det er virkelig dårlig service.

Antwort von Illustreret Videnskab
Gode blade, men irriterende oplevelse med telefonsælger af flere omgange. Forstå et; nej tak.

Antwort von Illustreret Videnskab
I får kun 2 stjerner herfra .
Jeg har abonneret i mere end et år , men har måttet sande at tiden ikke var der til at bruge det.
Da jeg så melder mig ud , kommer der noget tid efter en rykker pr post .
Da jeg så melder mig ud en gang til er det med samme meget frustrerende udfald .
Kundetilfredsheden herfra bliver i bund når man bliver behandlet sådan

Antwort von Illustreret Videnskab
Jeg afmeldte dette abboment efter 2 dage, og i dag har de så prøvet at trække penge fra mit kort, til mit held, så var det min gamle kort som var knyttet til.

Antwort von Illustreret Videnskab
jeg syntes alene det-at bladet og informationere-/billederne-er af højeste kvalitet

Antwort von Illustreret Videnskab
Intet som i intet værd, laver ikke andet end at skabe splid, rydder ikke op i ubehøvlet postes under deres artikler.
Igen i dag 8 maj flyder der med idiotiske postes og corona vacciner, den ene løgn efter den anden.
Og i er total ligeglade føj for Hel****

Antwort von Illustreret Videnskab
Jeg kan virkelig lide at læse illustreret videnskab. Har tidligere haft ABB og kan læse det flere gange

Antwort von Illustreret Videnskab
Elsker illustreret videnskab, jeg er så glad for at jeg er blevet medlem. Får nyt videnskabs magasin hver måned. Og bliver klogere af det 😁🤓🧠🫁🫀👨🔬🦠🧬🧪💡🪐🌕

Antwort von Illustreret Videnskab
Et godt magasin med gode artikler
Der er noget for en hver smag.

Antwort von Illustreret Videnskab
Generelt er illvid.dk et sobert og ærligt magasin. Layoutet er modernet og flot, samt en forståelig journalistik. Har kun en anke -- Det er (Sgu) dyrt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.