Idenyt Bewertungen 19

TrustScore 2.5 von 5

2,5

1. Pressedienst

Vom Unternehmen geschrieben

Huset – ideer til huset. Her finder du masser af inspiration og tips til huset. Du finder også hjælp til økonomi, sikkerhed og renovering.

2,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Det blad her idenyt

Det blad her idenyt, er kun noget der henvender sig til de rige i Danmark, absolut ikke til os i udkanten,hvor vores boliger falder i verden hver dag, og hvor vi ikke kan låne penge mere, et land kun for de rige og kriminelle indvandrere.

31. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er med i konkurrencen om et…

Jeg er med i konkurrencen om et byggeprojekt, og havde problemer med at indsende billederne. Fik så telefonisk kontakt til Ide-nyt og fik løst problemet.

18. November 2025
Idenyt-Logo

Antwort von Idenyt

Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

Med venlig hilsen Camilla, Bonnier Kundeservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ble leid inn for å gjøre en artikkel…

Ble leid inn for å gjøre en artikkel for dette selskap i 2020. Hadde avtale om ett honorrar og ble lovet at dette skulle bli innbetalt. Dette har aldri kommet, til tross for en rekke purringer. Etter å undersøkt mer, er jeg ikke alene, men en rekke aktører som ikke får betalt fra dette selskapet. Anbefales på sterkeste å holde seg unna!

10. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at slippe for nyhedsbrev!

Umuligt at slippe for nyhedsbrev!
Har du først én gang sagt ja tak til deres nyhedsbrev, slipper du aldrig af med det igen. Indholdet er endvidere ligegyldig reklame fra deres samarbejdspartnere, og gentagelser uden reel værdi.

13. September 2020

Har afmeldt VoresVilla

Har afmeldt VoresVilla, men får stadig SPAMmails fra dem? Er det ikke en overtrædelse af GDPR når jeg har bedt dem om at slette mine oplysninger? Hvor anmelder man det?

24. Februar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Møjarrogant firma som omgår Nej Tak til …

Møjarrogant firma som omgår Nej Tak til reklamer og Robinsonlisten ved at få det leveret med PostDanmark's "Med Rundt".

Når man siger nej tak til reklamer og den slags så gider man nok heller ikke have jeres blad.

Kan afsløre at i ikke får en SKID ud af at forsøge at tvinge det ned i halsen på mig, det bliver båret, ulæst direkte til papirgenbrugs containeren.

4. April 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stjal vores artikel til at markedsføre vores konkurrenter

Efter flere års samarbejde hvor vi var faste annoncører hos Ide-nyt, besluttede vi at holde en pause med annonceringen, fordi annoncerne i bladet ikke længere gav det ønskede afkast.
Nogle få måneder tidligere havde vi forfattet en artikel.
Denne artikel gav vi Ide-nyt tilladelse til at trykke i bladet, på betingelse af at vores virksomhed blev nævnt/markedsført i artiklen, med firmanavn, telefonnummer og hjemmeside adresse.
Men nu hvor vi havde valgt ikke længere at annoncere i Ide-nyt, besluttede Ide-nyt at trykke vores artikler i bladet, som om artiklen var deres egen.
I artiklen stod der ordret al vores virksomheds rådgivning, med vores fotomateriale.
Som vi naturligvis havde ophavsretten til.
Vi var kun nævnt som kildemateriale.
Til gengæld havde Ide-nyt henvist til tre af vores konkurrenter, med firmanavn og telefonnummer.
Hvor helt igennem usmagelige.
Efterfølgende kontaktede vi vores konkurrenter og spurgte ind til deres involvering i artiklen.
Men ingen af de tre nævnte virksomheder havde nogen viden om at de var blevet nævnt i vores artikel,
Og ingen af de tre virksomheder var annoncører i Ide-nyt.
Her må budskabet være, at Ide-nyt forlader man ikke ustraffet.

31. März 2017

Spammer

Har for ca. 6 måneder siden deltaget i en af deres konkurrencer man kan ikke slippe af med deres spam mails nu på trods af at jeg flere gange afmelder, hold er væk fra deres konkurrencer.

18. Oktober 2016

Spammer mail

Har aldrig tilmeldt mig deres nyhedsmail. Alligevel sender de mig mail flere gange om dagen. Selvom man afmelder, så bliver de ved med at sende nyhedsmail! Stop nu!

25. Oktober 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

utroværdigt

idenyt har en pilleovn på auktion ECO-PELLET 302.08-C COTTO fra HAASS+SHON
værdi 37.998 ???? der kan ikke findes en pris i Danmark ecoteck har den ikke på deres hjemmeside selvom det er deres annonce
men i bla.. t tyskland sælges den til 22.300
selvom den tyske moms er 15% opvejer det ikke en prisforskel på 15.700.kr

4. März 2015

Auktion styres af "robotter" = SW

Byd og straks bydes der 50 over. I selvsamme sekund. Du når ikke at se dig selv stå øverst.
Indtil mindste bud (virksomhedens mindste pris) er opnået.
Og lige nu kan man byde på Omnis – INFRARØD varmer.
Pris 1799 men søges på netter koster den 995 de fleste steder.
Virker absolut ikke troværdigt.

6. Mai 2014

Dårlige auktioner

Man skal ikke regne med at have vundet en auktion, bare fordi man har det højeste bud når auktionen slutter, hvis du vil vinde skal du blive ved med at byde over dig selv, da du ikke skal regne med auktionen bliver opdateret, så du kan se du er blevet overbudt. Det skete for mig, da auktionen sluttede stod der at jeg havde det højeste bud, men Ide nyt påstår at jeg var blevet overbudt. Fy for søren til dårlig service de har. Lad være med at byde på deres auktioner kan jeg kun anbefale.

10. September 2013

...

idenyt ... total ide forladt

det er spild af papir og resourcher at sende sådan et blad ud

total reklamer med 80 procents indhold

:-(

thumbs nedad totalt

17. April 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr