Jeg købte dette fantastiske bord for snart 3 år siden, jeg har forsøgt og få fat i jer, men har i dag opdaget at i har opløst jeres fantastiske forretning, ked af de dårlige anmeldelser jeg har skrev... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Mit ildbord begyndte at revne, og jeg kontaktede i foråret firmaet pr mail (eneste kontaktmulighed). Der gik et stykke tid inden retursvar, som var, “at de først til august kunne behandle sagen... Mehr ansehen
Da jeg fik mit Unity bord leveret i foråret 2022, var det med en forkert vindskærm - for stor. Noget med produktions vanskeligheder, og ombytning ville ske asap. I maj 2023 måtte jeg selv henven... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Da vi havde set ILDBORDET på LØVENS HULE, ringede vi næste morgen og bestilte vores bord. Vi fik en fantastisk vejledning af Sofie, og har, når vi har ringet senere om diverse spørgsmål, fået en fl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Ildbordet.dk er en webshop som laver lækre beton borde med ild i - alle borde er designet og produceret i Danmark
Kontaktinformationen
Langdyssen 5, 8200, Aarhus N, Dänemark
- 33 60 33 88
- Hej@ildbordet.dk
- ildbordet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service
Super god service! Kommunikationen var helt i top! Vi fik det præcis som vi ville og kunne ikke ha' ønsket os mere! Tilmed blev bordet hurtigt leveret!

Flotteste ildbord
Meget flot produkt og hjælpsomt service team😊

Har 2 stk.
Har 2 stk og det samler folk når bordet er tændt. Giver rigtig god varme.
Service er i top, og får altid svar på mine henvendelser.

Bare hyggeligt
Det er et rigtigt flot bord og hyggeligt om aftenen med ild i. Der var hurtig levering efter bestilling og fin service med 2 folk ,der kom ud og satte det op, hvor vil ville have det stående.

Lækkert Bord
Hurtig ekspedition, lækker kvalitet, fed oplevelse hele vejen igennem. Men husk at være mere end 2, hvis Unity X skal op af 6 trappetrin :-)

Super god service😊
Vi har nu handlet hos Ildbordet 2 gange og det har været en fornøjelse begge gange👏
Meget serviceorienteret og på bolden fra start til slut🙌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvis jeg kunne fik I 10 stjerner😊
Hvis jeg kunne fik I 10 stjerner😊
Sikke en god oplevelse og service. Fik et ildbord desværre med fejl I bordpladen. Vi reklamerede herfor og uden det mindste vrøvl blev bordet ombyttet til et nyt og helt perfekt ildbord.
Så tusind tak for god behandling. Kan varmt anbefales.... Tilfreds kunde.

Fantastisk service
Vi fik online visning af Sofie, hvilket fungerede rigtig godt, vi fik svar på alle vores spørgsmål. Ved levering manglede et af vores tilkøb som var et gas cover, vi skrev til kunde service og fik dagen efter en beklagelse fra Sofie og at det vil blive sendt hurtigst muligt. Kan klart anbefale, at købe her gennem! Er der fejl/mangler reagere de hurtigt og får rettet op på det.

Antwort von Ildbordet
Vi har haft vores UNITY ildbord siden…
Vi har haft vores UNITY ildbord siden juni 2022. Desværre fortrød vi farven, da vi modtog den, men Sofie sørgede for, at vi nemt og hurtigt fik den ombyttet til sort - og vi har været så glade for den. Den har forlænget sommeren, og selv om vinteren har den skabt en hyggelig stemning i vores hjem.
Derfor har vi også valgt at købe ATONE til vores loungeområde - og denne gang fik vi en rigtig god service af Malthe.
Vi er meget tilfredse og vil gerne takke for en fantastisk oplevelse.

Hyggen mod nye højder
Med Unity X som spisebord og Atone som sofabord, så har udendørslivet fået en helt ny dimension - især om sommeren.
Vores børn elsker hyggen omkring bordene, der både giver varme og kan bruges til at grille bl.a. skumfiduser, hvilket de elsker.
Det er lækkert, når møbler kan være med til at give livskvalitet, og det er i høj grad tilfældet her.
Vi fik vores bord i maj måned
Vi fik vores bord i maj måned, og er helt vildt glade for det. Virkelig god service fra både malte og især Sofie.
Kunne man give 10 stjerne havde i fået det.

Fantastisk produkt - fantastisk service
Vi har haft stor glæde af vores flotte Ildbord, Unity i sort. Det forlænger oprigtigt sommeren og der bliver grillet en stor del skumfiduser. Tak for fantastisk god service.

Antwort von Ildbordet
Kundeoplevelsen er ikke alt…
Har fuld sympati og cadeau til de unge iværksættere og jeres iver for at give den gode kundeservice - så ros til jer for jeres gode tone….MEN ord uden indhold er bare ord. I har meget få antal produkter i jeres sortiment, og det er dejligt vi fik leveret bordet som I lovede, men tilbehør som gascover og vindskærm venter vi stadig på…Vi kan ikke få klar besked, men hele tiden siger I leveres cirka uge bl.a. bl.a. …
Husk den gode kundeoplevelse kommer når I giver tydelig besked eller når I overgår forventningen hos kunden. I skal jo leve af krydssalg og opsalg på den lange bane, så det gælder ikke bare om at I leverer et bord. Få nu skaleret farmands produktion,
Ihvertfald få alle add-ons produceret hos en underleverandør i Polen e.l.så I ikke får for mange rest ordre. Og så få styr på hele kundeoplevelsen, som ikke kun hænger på den stakkels Sofie, der ellers gør det så godt. Bh fra en kunde

Antwort von Ildbordet
Kanon service og overraskende fedt…
Kanon service og overraskende fedt bord! Er meget tilfreds med hele oplevelsen hos ildbordet.dk

Antwort von Ildbordet
Fantastisk oplevelse at handle hos…
Fantastisk oplevelse at handle hos ildbordet.
Har lige modtaget mit sorte unity, top tjekket levering og fik det leveret helt ind på min terrasse 🙌🏼
Konge produkt og super god kunde service.
Kæmpe ros til team ildbordet!

Antwort von Ildbordet
Virkelig hyggeligt produkt og god…
Virkelig hyggeligt produkt og god service.
Vi fik leveret vores ildbordet indenfor kort tid, for at få det sidste med inden sommeren er ovre. Vi har stort set siddet ved de hver aften siden og er virkelig glade for det.

Jeg blev lovet levering på 4-6 uger
Jeg blev lovet levering på 4-6 uger, efter 8 uger havde jeg stadig ikke modtaget mit bord, og annullerede min ordre..
Dårlig stil at man ikke har styr på sin levering.👎👎👎👎

Super god service
Super god service! Er Så glad for mit ildbord 😍

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.