Mit ildbord begyndte at revne, og jeg kontaktede i foråret firmaet pr mail (eneste kontaktmulighed). Der gik et stykke tid inden retursvar, som var, “at de først til august kunne behandle sagen... Mehr ansehen
Da jeg fik mit Unity bord leveret i foråret 2022, var det med en forkert vindskærm - for stor. Noget med produktions vanskeligheder, og ombytning ville ske asap. I maj 2023 måtte jeg selv henven... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Da vi havde set ILDBORDET på LØVENS HULE, ringede vi næste morgen og bestilte vores bord. Vi fik en fantastisk vejledning af Sofie, og har, når vi har ringet senere om diverse spørgsmål, fået en fl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Ildbordet.dk er en webshop som laver lækre beton borde med ild i - alle borde er designet og produceret i Danmark
Langdyssen 5, 8200, Aarhus N, Dänemark
- 33 60 33 88
- Hej@ildbordet.dk
- ildbordet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ildbordet blev købt for 3 år siden
Jeg købte dette fantastiske bord for snart 3 år siden, jeg har forsøgt og få fat i jer, men har i dag opdaget at i har opløst jeres fantastiske forretning, ked af de dårlige anmeldelser jeg har skrevet i frustration over ikke og kunne få fat i jer, jeg var slet ikke færdig med og handle borde hos jer....det bord jeg købte har bragt så mange glæder både sommer og vinter, jeg håber en eller anden vil fortsætte jeres forretning.......men tak for jeg fik et unikt bord, der står allerede Malthe og Sofie indgraveret i bordet......tak for i var der på det tidspunkt hvor jeg købte ildbord hos jer
ingen respons selv på en ny ordre fra en gammel kunde
jeg har købt et bord for et par år siden.. super som i super service og er glad for alt ved det ... nu vil jeg bestille stole til ... men fra at kunne svare på chatten eller tage i mod en ordre ????? det kan man ikke 2 døgn om et svar pt.. tror måske der er sket et skifte siden jeg købte mit bord
Et ildbord og nul service
Der gik et stykke tid inden retursvar, som var, “at de først til august kunne behandle sagen grundet ferie, men at bordet jo kunne bruges alligevel.”
Der skete ingenting i august, så jeg kontaktede igen firmaet, som meldte tilbage, “at de pt ikke havde tid til at se på det, men at bordet jo stadig kunne bruges.”
Vi nærmer os nu oktober, og jeg har stadig intet hørt
fra firmaet. Så kan servicen vel næppe blive ringere.
Ingen kontakt og manglende levering
Vi bestilte en bord i starten af maj måned 2025 som vi endnu ikke har set skyggen af. Har flere gange skrevet på mail men får ingen svar retur. Når man endelig kommer igennem pr. Telefon bliver der lovet guld og grønne skove men intet sker.
Deres reklamation er helt til grin
Deres reklamation er helt til grin. Vi købte vores bord og havde egentlig en god mavefornemmelse. Da vi modtager bordet er der nogle transportsskader, vi tager billeder som Ildbordet selv anbefaler og opretter herefter en reklamation. Vi hører intet og jeg rykker dem gentagende gange. Da jeg endelig får fat i en medarbejder i forbindelse med en anden reklamation får jeg af vide at de kan hjælpe mig med at sælge det hvis jeg er så utilfreds. Jeg påpeger at det er et bord til 25000kr og at jeg synes det er uacceptabelt og ønsker at finde en løsning vi begge er tilfredse med. Men har intet hørt efter en måned.
Har ikke haft andet en bøvl med deres reklamation og generelt deres kundeservice. Øv Øv Øv
Ingen service ved reklamation
Jeg har købt et rundt ildbord i 165 cm. I grå. Efter 1 sæson falder overfladebehandlingen af i flager. Jeg kontakter ildbordet som straks erkender det er en fejl og at bordet naturligvis skal ombyttes. Der går lang tid intet sker. Så oplyser de at de ikke har samme problemer med de sorte, så hvis jeg vil have et sort kan jeg få et med det samme. Det takker jeg ja til. Der sker stadig intet. Så er vognmanden syg, kundemedarbejder syg... Her mere end et halvt år efter er bordet stadig ikke ombyttet trods rigtig mange rykkere. Status er at 1/1-25 ryger sagen videre til advokat, såfremt bordet ikke er ombyttet.
Meget tilfreds 5 ud af 5 stjerner
Meget tilfreds 5 ud af 5 stjerner. hurtig levering. meget flot design. børnene er glade for lidt skum fiduser over det levende ild. alt i alt et meget flot bord
Vi er vilde med vores to Atone ildbord
Vi er vilde med vores to Atone ildbord. De er smukke, og giver en god varme på de kølige sommeraftner. Desuden syntes ungerne (og de voksne) at det er fedt at kunne lave ristet skumfiduser.
Der er en fejl på det ene bord, og fik fat i kundeservice. De fiksede det med det samme!!! Stor anbefaling herfra.
Anmeldelse af Ildbordet…
Fantastisk god service og søde medarbejdere der hjalp når der var brug for det. Der blev fuldt op på tingene så en rigtig god oplevelse.
Nemt og hurtigt at bestille
Nemt og hurtigt at bestille.
Gode mails fra ildbordet med information og vejledning.
Bordet er smukt og det lever fuldt op til vores forventning og er smukt. Vi er fuldt ud tilfredse.
Ildbordet - en god oplevelse och produkt
Ildbordet var lige så pænt som i showroom og på hjemmesiden. Super opfølgning om hvordan og hvornår varen skulle levereres. Også showroom i Hørsholm var en god oplevelse med nem adgang. Vi er meget glade for vores bord!
Jeg er bare så super glad for det ny…
Jeg er bare så super glad for det ny fine bord. Det er så flot 🤗🤗🤗
Lune til de sene aftner
Bordet skaber virkerlig en dejlig stemning.
Vi nyder virkelig at bruge bordet og er glade for den gode service vi fik hos Ildbordet.
Super service og hurtig levering
Gode råd og vejledning i forbindelse med køb af vindskærm til andet ildbord.
Super service i telefonen og hurtig levering😊.
Der var en del ventetid på at få et…
Der var en del ventetid på at få et tilbud efter messecenter i Bella center for 6 måneder siden, men da det lykkedes har servicen været rigtig fin. Jeg undrer mig dog over at der ikke er prøvet at sælge op på diverse ting til bordet i forbindelse med købet.
Vi fik den bedste information i…
Vi fik den bedste information i beslutningsprocessen og da vi havde besluttet hvilket bord vi ville have, var leveringen upåklagelig. Vi er SÅ Glade for vores runde Ildbord og har stort set hver aften siddet "I flammernes skær" - og varme og nydt den hyggelige Stemning. Derudover, er Ildbordet bare Smukt og lækkert at se på.
Eminent oplevelse
Ikke nok med at vores ildbordet er vanvittig flot både med og uden ild i. Vi fik også super god service. Jeg ville overraske min mand på hans fødselsdag, og leveringen blev udskudt og arrangeret med Bring, så alt klappede perfekt!
Vores varmeste anbefaling til ildbordet.dk!
Har virkelig fået en perfekt service 🙏🙏🙏
Har fået en virkelig god service 🙏🙏🙏
Hver gang vi har snakket sammen har jeg bare været glad bagefter.
Både bordet og stolene er helt perfekte ❤️
Nu må sommeren gerne komme ☀️
Bøvlet process og mangel på info
Bordet som sådan fejler ikke noget, og er en lækker addition til terrassen - men processen for at få det har desværre været lang, bøvlet og uprofessionel.
Jeg bestilte mit bord i Marts, og fik ingen info omkring leveringstidspunkt. Jeg spurgte ind til det, og kunne se på hjemmesiden at der ville gå 1-3 uger. Der endte med at gå 8 uger før det blev leveret, hvor det hele tiden var mig der skulle tage kontakt til ildbordet for at følge op. Der var ingen status eller kommunikation fra deres side. Da det så kom til betalingen, havde jeg indgået en aftale om afbetaling, men fik ingen besked på hvordan dette skulle gøres. Da mit bord efter 8 uger endelig kunne sendes, fik jeg en regning på det fulde beløb, og besked på at den skulle betales inden bordet kunne leveres. Vi fik redt ud at der var sket en fejl, og at jeg skulle overføre det aftalte del-beløb til ildbordet's konto. Det gjorde jeg så, og troede fejlagtigt at betalingen for resten af beløbet var sat automatisk op. Midt i Juni får jeg så en sur besked om at jeg ikke har betalt min regning for Juni og at dette skal gøre straks - men jeg har ingen faktura fået for Juni, og gik faktisk bare ud fra at den betaling automatisk var trukket. Det viser sig så at jeg selv skal regne betalingerne og fra den oprindelige faktura på hele beløbet, og manuelt overføre hver måned - det har ildbordet bare glemt at informere mig om.
Udover en langt fra optimal process, blev jeg instrueret i selv at tjekke gasbordet for lækager, og at pakke alle delene af bordet helt ud ved fortovet, før jeg lod transportøren forlade stedet. Når man betaler så høj en pris for et bord, burde man bare kunne stole på at den er kvalitets tjekket før modtagelsen og at transport forsikring osv. er helt iorden - jeg er aldrig før blevet bedt om at tilbageholde transportører i en halv time mens jeg pakker ud.
Personalet ved ildbordet har været søde når vi været i kontakt, men der har ganske enkelt bare ikke været informeret om ting og der har ikke været styr på processerne hvilket desværre har givet en masse unødig stress. Det virker som et lille firma som har vokset for hurtigt til at det har kunnet følge med, og ikke har kunnet være transparente omkring at forventningsafstemme.
Drømme bord
Vi har ønsket os bordet meget længe, og vi er så glade for det og det lever fuldt op til vores forventninger. Bordet er lækkert og det har været super god service fra Ildbordet. Nu venter vi bare på sommeren, den kan der ikke gøres så meget ved😀☀️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.