ICAO4ME Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serdecznie polecam ICAO4ME. Kurs w swojej strukturze przejrzysty i przyjazny. Egzamin przeprowadzony na absolutnie najwyższym poziomie. Egzaminator swoim podejściem przełamuje bariery związane ze stre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wykupiłem egzamin wraz z kursem przygotowującym, który dużo mi dał bo dzięki niemu wiedziałem jak egzamin będzie wyglądał i jakich pytań się spodziewać. Sam egzamin przebiegł w przyjemnej atmosferze,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szczerze polecam cały zespół ICAO4ME. Korzystałem zarówno z kursu Turbo, jak i z pomocy lektorów (Pan Łukasz i Jakub) jak i z egzaminu próbnego z Panią Alicją. Przygotowanie do egzaminu z nimi zaowoco... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo praktyczna platforma do nauki. Bardzo dobra atmosfera zajęć z lektorami 1:1. Wszystkie błędy gramatyczne jakie podczas rozmowy popełniłeś dostajesz na czacie i możesz je przeanalizować później... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Luftfahrtschule
  2. Luftfahrtberater
  3. Englisch-Sprachschule

Vom Unternehmen geschrieben

Aviation English exams and courses for pilots by pilots. Comprehensive, affordable and convenient formula that let's you earn your EASA/ICAO level 4, 5 or even 6 from home with exam tailored to your licence. One on one tutoring, self-study materials, real audio recordings with ATC communications and many more. Let's climb higher level together!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dostosowanie do indywidualnych potrzeb

W odpowiednim tempie, konkretnie i na temat. Mimo wyboru pakietu szkolenia na platformie w ramach konwersacji program - zagadnienia dostosowane pod moje indywidualne wymagania i parametry językowe wymagające poprawy. Całość oceniam bardzo dobrze jednak mam żal, że nie zdecydowałem się wcześniej na icao4.me, bo kto wie może zdobył bym poziom 6, a tak mam level 5. Jestem bardzo zadowolony i polecam

3. April 2024

100% satysfakcji!!!! Polecam Wszystkim

Wszystko przebiegło idealnie, pomoce naukowe, materiały udostępnione są przygotowane perfekcyjnie. Godziny z lektorem… chyba nigdy do tej pory nie mialem okazji w tak przyjaznej atmosferze tyle się nauczyć. Pełen profesjonalizm w tym co robią!!! Sam egzamin online dzięki Panu Łukaszowi przebiegł bezstresowo w tak rewelacyjnej atmosferze, ze angielski nie sprawił żadnego problemu :-) Bardzo polecam!!!!!

25. März 2024

Gorąco polecam :)

Kurs przygotowany w bardzo przystępny sposób, dzięki czemu można było uczyć się w dowolnym momencie, nawet mając krótszą chwilę. Zajęcia z lektorami bardzo pomocne i pod względem merytorycznym na wysokim poziomie, a oprócz tego po prostu sympatyczni ludzie :) Otrzymałem cenne wskazówki jak się dobrze przygotować do egzaminu jako takiego, a jednocześnie dużą dawkę wiedzy. Forma egzaminu i zajęć online są bardzo pomocne, jeśli ktoś ma mało wolnego czasu, a dodatkowo dzięki temu sam egzamin jest po prostu rozmową przy kawie, bez stresu. Polecam.

13. März 2024

Bardzo solidny kurs

Bardzo solidny kurs dający mocne podstawy do zdania egzaminu na wysokim poziomie. W prosty i klarowny sposób doskonali znajomość j. angielskiego oraz mocno rozbudowuje słownictwo lotnicze i kompetencje językowe w zakresie komunikacji radiowej. Sesje online z pilotami zawodowymi bezcenne. Mierzyłem w 'czwórkę' ale po tym kursie wylądowałem na 'piątce'.
Wszystko superprofesjonalnie i bez wychodzenia z domu (online) łącznie z egzaminem. A ponadto bez stresu!

9. März 2024

ICAO level 6 :))

Od dłuższego czasu szukałem dobrej szkoły dzięki której mógłbym zdobyć poświadczenie o moich umiejętnościach posługiwania się językiem angielskim. Dzięki ICAO4Me udało mi się podszlifować lotniczą frazeologię i poćwiczyć najważniejsze umiejętności, sprawdzając je na próbnym egzaminie. Z zaskoczeniem odebrałem certyfikat ICAO level 6 po ukończeniu egzaminu. Polecam każdemu pilotowi i chciałbym podziękować całej drużynie ICAO4ME w pomocy przy rozwijaniu mojej kariery lotniczej.

16. Februar 2024

ICAO4ME - pełna PROF. - FL444

Dzięki ICAO4ME podniosłem swój poziom pewności komunikacji angielskiej z pasa startowego do poziomu 444 FL. Cały team ICAO4ME jak również materiały przygotowawcze - pełna profeska podana w przystępny sposób. Miło było wspólnie pracować. Szczególne podziękowania dla Alicji i Ally.

1. März 2024

Zdecydowanie polecam

Kurs jest przygotowany w przejrzysty i zrozumiały oraz uporządkowany sposób. Zdecydowanie pomaga on w uporządkowaniu wiedzy i przygotowaniu się do egzaminu. Rozmowy z lektorami są bardzo przydatnym elementem, który pozwala poprawić pewność siebie w wypowiedzi. Lektorzy wiedzą na czym powinno się skupić, wyszczególniają błędy nad którymi powinno się popracować.

25. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystko profesjonalnie i na jak…

Wszystko profesjonalnie i na jak najwyższym poziomie. Nie było żadnego problemu w znalezieniu innego terminu na egzamin ze względu na moje nagłe zmiany grafiku w pracy. Kurs opracowany naprawdę z myślą o osobach, które mają zdawać - nie jest przeładowany materiałem. Wszystko jasne i klarowne. Atmosfera na egzaminie rewelacja. Pan Łukasz ma ogromne doświadczenie i widać to od razu. Zdecydowanie polecam!

16. Februar 2024

Polecam!

Zdecydowanie polecam. Bardzo przyjazna atmosfera, zero stresu podczas egzaminu.
Egzamin próbny pozwala się zapoznać z egzaminem, a zajęcia z lektorem na bardzo merytoryczne przygotowanie.

12. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem bardzo zadowolony z wyboru ICAO4ME. Materiały przygotowujące do egzaminu na najwyższym poziomie, a sam egzamin przeprowadzony sprawnie, miło i profesjonalnie. Dziękuję jeszcze raz!

7. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ICAO4ME zdecydowanie na plus :)

Bardzo ciekawy i merytoryczny kurs zakończony zdanym egzaminem. Pan Łukasz w profesjonalny i miły sposób przeprowadził egzamin. Zdecydowanie polecam każdemu kto chce wyrobić zaświadczenie o znajomości języka angielskiego. Na duży plus zasługuje również internetowa możliwość zdawania egzaminu

31. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wykupiłem egzamin razem z kursem…

Wykupiłem egzamin razem z kursem przygotowującym. Kurs przygotowuje do egzaminu w sposób skuteczny. Polecam egzamin próbny, ja niestety nie skorzystałem z tej opcji i uważam to za błąd. Egzamin oceniam bardzo dobrze, zwłaszcza część 2. Jest to etap swobodnej pogawędki na tematy lotnicze. Część pierwsza jednak delikatnie mnie zaskoczyła ilością pytań. Do opisu dwa obrazki na temat, których można było powiedzieć wiele. Polecam serdecznie każdemu. Atmosfera egzaminu bardzo przyjemna.

3. Februar 2024

100% polecam

Korzystałem z pakietu egzamin plus kurs. Kursy podstawowy jak i rozszerzony były super pomocne, nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedak w tym samym czasie kupiłem sobie kurs Comm frazeologia po angielsku jego zaletami jest to że jest tani i jest dostępny bez limitu od zakupu ale jeżeli mamy już dostęp przez dwa miesiące do kursu podstawowego i rozszerzonego to w mojej opinii kurs COMM: Frazeologia ICAO po angielsku nie jest już wam potrzebny, w kursie podstawowym mamy podobny zakres wiedzy co w kusie COMM, dużo się powtarza ale nie wszystko. Egzamin próbny super świetne wskazówki z którymi udało się doszlifować brakujące elementy potrzebne do zaliczenia na 5 egzaminu z panem Łukaszem! Bardzo zależało mi na poziomie 5 i udało się! Egzamin jak najbardziej bezstresowy i oba egzaminy przeprowadzone w bardzo przyjemnej atmosferze. Jak najbardziej polecam!

26. Januar 2024

Świetne przygotowanie

Zarówno kurs jak i sesje z lektorem polecam każdemu, kto chce solidnie przygotować się do egzaminu. Wszystkie zagadnienia oraz wymagania do zdobycia pożądanego poziomu są szczegółowo omówione, a sesje z lektorem umożliwiają ich przećwiczenie.

22. Januar 2024

świetna forma egzaminu

Kurs wydaje się być dobrym przygotowaniem, mimo że nie przejrzałem wszystkich zagadnień, sam egzamin w bardzo miłej atmosferze, która ułatwia płynną komunikację w j. ang.

22. Januar 2024

Bardzo polecam

Bardzo polecam. Egzamin przeprowadzony w bardzo miłej atmosferze, z możliwością sprawdzenia się na egzaminie próbnym. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. Januar 2024

Egzamin w ICAO4.me

Spokojna, profesjonalna atmosfera egzaminu. Jednocześnie przebieg egzaminu przypominał rozmowę po angielsku o awiacji, przerywaną nagraniami z komunikacji radiowej dobrej jakości. U Pana Łukasza Wieczorka zdawałem z prawdziwą przyjemnością!
Artur Fuglewicz

6. Januar 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr