Serdecznie polecam ICAO4ME. Kurs w swojej strukturze przejrzysty i przyjazny. Egzamin przeprowadzony na absolutnie najwyższym poziomie. Egzaminator swoim podejściem przełamuje bariery związane ze stre... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Wykupiłem egzamin wraz z kursem przygotowującym, który dużo mi dał bo dzięki niemu wiedziałem jak egzamin będzie wyglądał i jakich pytań się spodziewać. Sam egzamin przebiegł w przyjemnej atmosferze,... Mehr ansehen
Szczerze polecam cały zespół ICAO4ME. Korzystałem zarówno z kursu Turbo, jak i z pomocy lektorów (Pan Łukasz i Jakub) jak i z egzaminu próbnego z Panią Alicją. Przygotowanie do egzaminu z nimi zaowoco... Mehr ansehen
Bardzo praktyczna platforma do nauki. Bardzo dobra atmosfera zajęć z lektorami 1:1. Wszystkie błędy gramatyczne jakie podczas rozmowy popełniłeś dostajesz na czacie i możesz je przeanalizować później... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Aviation English exams and courses for pilots by pilots. Comprehensive, affordable and convenient formula that let's you earn your EASA/ICAO level 4, 5 or even 6 from home with exam tailored to your licence. One on one tutoring, self-study materials, real audio recordings with ATC communications and many more. Let's climb higher level together!
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Sprawnie i profesjonalnie
Bardzo profesjonalnie przeprowadzony egzamin i to w bardzo przyjemnej atmosferze. Wynik otrzymałem też bardzo szybko, wraz ze szczegółową oceną opisową. Sam kurs jest fajnie zrobiony i przydatny, ale dla osób, których poziom angielskiego jest między C1 a C2 i które są jako tako osłuchane z terminologią lotniczą, polecałbym podejść do egzaminu bez kursu, ewentualnie zrobić sobie egzamin próbny wcześniej.
ICAO4ME
ICAO4ME niezwykle profesjonalnie, życzliwie i skutecznie umożliwia osiągnięcie świetnych rezultatów na egzaminie przy minimum stresu. Umie wykorzystać i rozwinąć potencjał studenta.
Kurs oraz egzamin z Icao4me
Polecam kurs oraz egzamin z Icao4me. Wszytko przeprowadzone profesjonalnie, sam egzamin w miłej atmosferze i bez stresu. Lektorzy podczas zajęć indywidualnych skupiają się na brakach oraz dają wskazówki na co zwrócić uwagę przed egzaminem. Do zobaczenia za sześć lat.
It is the best platform to pass the…
It is the best platform to pass the ICAO 4 exam. Best examiners and trainers. It is everything you need to start in aviation.
Egzamin w bardzo miłej atmosferze
Egzamin w bardzo miłej atmosferze , wszystkie etapy omówione jasno i dokładnie. Polecam cały panel zbudowany w bardzo przystępnej formie.
Serdecznie polecam
Serdecznie polecam! Pełen profesjonalizm.
Very professional
The examination itself and the way it was performed. Very professional.
ELPT EXAM
"Egzamin na 5" w bardzo przyjaznej atmosferze oraz przejrzystej formie. Proces wydania certyfikatu trwał zaledwie dwa dni :)
Z czystym sumieniem polecam i zachęcam do skorzystania, zarówno z kursu jak i samego egzaminu.
Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam, przygotowanie do egzaminu odbyło się w systemie on-line z zawodowym pilotem, naprawdę warto wykupić pakiet turbo, zajęcia na najwyższym możliwym poziomie, sam egzamin też przebiegł sprawnie i sympatycznie :)
Success with ICAO4.me
I recently completed a preparation course for the English proficiency exam at ICAO4.me, and I am delighted with the service they provided. As a non-native speaker, I had very little hope of reaching a higher level, but the preparation materials and online one-to-one classes were incredibly motivating and served as a significant confidence booster.
Thanks to ICAO4.me, I not only achieved level 6 but have also started noticing an improvement in my overall English proficiency. The course has helped me break through a plateau, and I am already seeing signs of more actively using sophisticated, idiomatic language in both business and everyday contexts.
I highly recommend ICAO4.me to anyone seeking to improve their aviation English skills. Their comprehensive and supportive approach truly makes a difference.
Egzamin ICAO
Serdecznie polecam ICAO.ME! Miałem przyjemność wziąć udział w spotkaniu przygotowującym do egzaminu językowego. Spotkanie miało charakter konwersacji wraz wyszczególnieniem kryteriów w odniesieniu do danego poziomu językowego co w jasny sposób nakreśliło mocne i słabe strony umiejętności językowych- bardzo pomocnych przy dalszej nauce i rozwoju.
Egzamin zdałem online, bardzo sprawnie i wygodnie. Następnie dokumenty przesłałem do urzędu. Proces szybki i przyjemny. Gorąco polecam wszystkim!
Godny polecenia
Kurs grupowy, tak samo jak i lekcje indywidualne godne polecenia. Podejście lektorów bardzo indywidualne, można było zagadać z każdym (nawet prywatnym) tematem. Dużym plusem jest również egzamin przeprowadzany w pełni online w miłym towarzystwie Łukasza. Na pewno zgłoszę się za 6 lat na odnowienie uprawnień.
Polecam kurs i egzamin w ICAO4me
Polecam kurs i egzamin w ICAO4me. Materiały do nauki podane w świetnej formie, a do tego egzamin w przyjaznej atmosferze. Oprócz kursu polecam również egzamin próbny, który pozwoli lepiej się przygotować do tego właściwego.
Bardzo dobry
Bardzo dobry, kompleksowy kurs. Jeżeli ktoś miał przerwę w lataniu, to jedynie postawił bym większy nacisk na readbacki i rozmowę z wieżą, we własnym zakresie posłuchać zagranicznych ATC. Polecam 👍
Very well prepared course
The course itself is well prepared either for total beginners and more advanced students. I used to have ICAO 4 level but I've managed to prepare for an exam in only one month and received ICAO 5 rating. Teachers are very friendly and are focusing on your weaknesses so you feel very comfortable during the conversation yet you are beeing pushed to use more and more advanced structures. 5/5 would recommend
Bez najmniejszych wątpliwości polecam!
Bez najmniejszych wątpliwości serdecznie polecam!
Począwszy od:
- przejrzystego, dobrze przemyślanego ustrukturyzowania całej platformy online do nauki,
- obszernego zakresu dostępnego materiału,
Poprzez:
- możliwości elastycznego ustalania konwersacji z różnymi lektorami - naprawdę warto skorzystać!
- wzorową punktualność prowadzenia zajęć,
Aż do:
- przyjaznej atmosfery na egzaminie przeprowadzanym online,
- szybkiego otrzymania wyniku.
Sprawdźcie oferty na stronie ICAO4ME - regularnie są ogłaszane różne promocje.
Kurs Turbo Aviation English w najlepszym wydaniu.
Zakupiłem kurs Turbo, który zawiera spotkania z lektorem, egzamin oraz oczywiście sam kurs. W kursie każdy znajdzie coś dla siebie zarówno początkujący w tym języku jak i osoba średnio zaawansowana. Spotkania z lektorem świetnie przygotowują do egzaminu oraz pomagają się otworzyć i przełamać barierę językową. Lektorzy to profesjonaliści zarówno jeżeli chodzi o sam język jak i lotnictwo. Wszystko przygotowane i prowadzone z pasją. Polecam przed samym egzaminem wykupić egzamin próbny, który w pewnym stopniu sprawi, że wiemy czego możemy się spodziewać na egzaminie.
Z czystym sumieniem mogę polecić ten kurs jak i osoby go prowadzące.
Serdecznie polecam
Serdecznie polecam. Lekcje z lektorem bardzo przyjemne i pomocne. Materiały przejrzyste, a sam egzamin przeprowadzony profesjonalnie z dobrym podejściem do kursanta.
Polecam ICAO4me
Lekcje z lektorami oraz egzamin przeprowadzony w bezstresowej, przyjaznej atmosferze. Materiały na platformie dobrze przygotowane, pozwalają odpowiednio przygotować się z każdego zagadnienia na egzamin. Mogę szczerze polecić kurs u Pana Łukasza :)
Skuteczna nauka
Bardzo pomocny kurs w merytorycznym przygotowaniu do egzaminu ICAO, jak również przyjemny, w szczególności dla osób, które nie cierpią nauki języka w tradycyjny sposób.
Nauczyciele elastyczni w doborze metod oraz tematów względem oczekiwań i potrzeb ucznia.
Serdecznie polecam.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.