Hypnoreset Bewertungen 61

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via mijn nicht uit Breda ben ik terecht gekomen bij manja . Zij was zo enthousiast dat ik mij ook verdiept had in wat manja nou precies deed . Ik heb al 25 jr de allerliefste man van de wereld maar d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hypnotherapie stond ver van me af, maar Manja heeft met heldere uitleg en nuchtere kijk me toch echt van belemmeringen afgeholpen. Grootste eyeopener was een verhaal van vroeger waar we altijd om lach... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wanneer je last hebt van bepaalde belemmeringen of je klaar bent met ingesleten patronen dan is Manja de aangewezen persoon om met haar doeltreffende (hypnose) behandeling hier verandering in te bren... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een burn-out out en de nodige therapieën ( o.a. Emdr, hypnotherapie ) zag ik de advertentie van Hypnoreset in de krant staan. Aangezien hypnotherapie aardig wat overlap heeft met hetgeen Hypnoreset... Mehr ansehen

1. Hypnosetherapieservice

Vom Unternehmen geschrieben

"Hypnoreset is een praktijk waar mensen onder behandeling komen voor allerlei uiteenlopende problemen. De behandeling bestaat uit Rapid Transformational Therapy (RTT) hypnotherapie. De praktijk bevind zich in Bakkum gemeente Castricum. RTT gaat dieper dan andere vormen van hypnotherapie. RTT is ontwikkeld door de beroemde hypnotherapeute Marisa Peer die al duizenden levens van mensen compleet heeft veranderd."

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Betekenisvol

Mijn vriend en ik zijn Manja erg dankbaar. Het is een vrouw met een hartje van goud. Mijn vriend is vorig jaar in oktober, ontverwachts heel erg ziek geworden.

Door zijn ziekte, die hij momenteel heeft, heeft hij ook veel vermoeidheidsklachten gekregen. Dit is ook toegenomen, door de medicijnen, die de medische wereld hem had gegeven. Echter hielp dit niet. De situatie verslechterde alleen maar. Ons werd geadviseerd, twee maanden geleden (uit ons eigen netwerk) om misschien eens naar Manja te gaan. We hadden eigenlijk niets te verliezen meer.

Hij heeft vervolgens (vorige maand) een hele bijzondere sessie gehad bij haar. We hadden niet voor mogelijk gehouden, dat zijn onderbewustzijnde hem kon vertellen, waarom hij ziek is geworden. Hij zelf was er ook behoorlijk onthust van geworden. Het onderbewustzijnde heeft namelijk, dus altijd antwoord. Het doet hem ontzettend goed om dagelijks naar de rewerering te luisteren van Manja, welke op hem afgestemd is na de sessie.

Ook kwam er tijdens de eerste sessie, veel trauma's uit zijn kindertijd aan de oppervlakte. Het is prachtig om te zien, dat hij met hulp en begeleiding van Manja, dit kan loslaten en zich daardoor steeds zich beter en beter, gezonder en gezonder gaat voelen. Gisteren heeft hij zijn tweede sessie gekregen bij Manja, wij hebben besloten dat hij meerdere sessies gaat doen bij Manja omdat we allebei daadwerkelijk verbeteringen zien in zijn bijzondere geval en dit op meer vlakken willen gaan bereiken.

Zelf ben ik maatschappelijk werker en had ik onlangs toevallig contact met een gz-psycholoog op de werkvloer hierover. In haar werkveld wordt RTT steeds populairder omdat het aanslaat. Echter het allerbelangrijkste in dit verhaal is, dat je er wel in moet geloven. Je gedachten beïnvloeden ook wat er binnen in jou gebeurd. Wij hebben ons daar nooit echt bij stil gestaan, tot nu.

Wat ook zeer opmerkelijk is aan Manja is dat haar doel is om echt mensen met RTT, te willen helpen en daar 100 % zich voor inzet. Dit wordt door ons als zeer prettig ervaren. Dank je wel, Manja, dat je zo betrokken bent met ons en mede door jou hulp, ook echt verbeteringen zien.

Daarnaast wil de familie van mijn partner, jou ook heel erg bedanken want ze zien hem ook echt weer opbloeien, na een moeilijke periode.

21. September 2025

Waardevolle ervaring

Ik ben ontzettend dankbaar voor de RTT sessie bij Manja. Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en begrepen. Dankzij de hypnotherapie heb ik geleerd om mijn onzekerheid los te laten en met veel meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Het heeft me geholpen om rust te vinden in mezelf en met een positievere blik vooruit te kijken.
Ik kan Manja van harte aanraden aan iedereen die vastloopt en op zoek is naar meer balans en kracht in zichzelf.

17. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurgesteld

Vol goede moed en vertrouwen ging ik de sessie in.
Ik zag positieve recensies. Helaas voelde de sessie zelf helemaal niet positief, het voelde aan alsof het allemaal even snel snel moest en er kwamen zo snel geen beelden of gevoelens.
Ik had dit ook al direct aangegeven. Kreeg als antwoord ga maar naar huis en vertrouw er maar op.
Ik kreeg verschillende opdrachten en ik heb alles, echt alles gevolgd.
Het heeft mij niet geholpen en ik zie het helaas niet als een positieve ervaring.
Na 30 dagen, oke helaas, het heeft niet gewerkt, jammer en succes. €600 kwijt.
Hoe kan het dat ze ' iedereen' kan helpen, maar mij niet?
Ik ben teleurgesteld.

14. Juni 2025
Hypnoreset-Logo

Antwort von Hypnoreset

Beste Judith,

Jammer dat je het zo hebt ervaren. RTT bestaat uit 1 tot 3 sessies, iets wat ik altijd van tevoren aangeef. Na 1 sessie is het vaak nog te vroeg om te concluderen of iets werkt of niet.
In de meeste gevallen bereik ik grote doorbraken in 1 sessie sommige hebben er een tweede nodig. Soms geeft het onderbewustzijn direct veel beelden en gevoelens en in hele uitzonderlijke gevallen gebeurt dat niet helaas kan ik niets afdwingen , ik moet het uiteraard doen met wat er naar voren komt in de sessie( wat jouw onderbewuste geeft). Ik

Zoals je aangeeft heb ik je extra audio’s en extra begeleiding aangeboden, omdat ik iedereen zo goed mogelijk wil helpen. Ook bied ik een hoge korting aan voor een vervolgsessie wat ik je aanraadde te doen. Mijn inzet komt altijd vanuit mijn hart, wat ook zichtbaar is in de vele positieve ervaringen van mijn cliënten.Ik zet mij altijd volledig in om iedereen te helpen.

Snel werken is absoluut niet iets wat bij mij hoort, sessies lopen regelmatig uit. Ik stop pas als ik alle stappen van de RTT formule heb doorlopen.

Manja van Ham

Weg met de struggels!

Beste Manja,

Zelf ben ik niet zo van de revieuws schrijven, maar wat ben jij een topper. Toevallig ben jij op mijn pad gekomen en dit had zo moeten zijn. Zelf heb ik van alles geprobeerd om van mijn verslaving af te komen. Van pijn en de onrust in mijn hoofd. Maar na 1 sessie met jou en hele goede ondersteuning kan en mag ik nu zeggen dat jij mij echt hebt geholpen. Ik heb nergens meer last van. De rust in mijn hoofd is teruggekeerd. De pijn is weg! Mijn verslaving is na 15 jaar eindelijk voorbij. En ik ben weer een gelukkig persoon. Ik raad dit iedereen ook aan die ook maar met iets kampt. Ook vrienden van mij zijn bij jou geweest en ook die heb je geholpen met hun probleem. Mijn dank aan jou is groot!

3. August 2025

Joep

Een jarenlange zoektocht bracht mij uiteindelijk bij Manja, waar vanaf het eerste moment een bijzondere klik was.

Mijn klacht/probleem bleek uit mijn kindertijd te komen. RTT kende ik daarvoor nog niet maar inmiddels wel en dat heeft mij, ondanks dat er een tweede sessie nodig was, heel goed geholpen!

Zij doet haar werk met zoveel passie en geeft tools waar je met de dag sterker van wordt.

De begeleiding en het enthousiasme van Manja is gewoon fantastisch en ben haar daar heel dankbaar voor!

17. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Manja heeft me met haar therapie…

Manja heeft me met haar therapie geholpen om mijn leven op een diepgaande manier te transformeren. Haar begeleiding heeft me dichter bij mezelf gebracht en nieuwe kracht gegeven. Zo dankbaar voor haar steun en inzichten!

18. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Binnen een paar dagen rookvrij

Binnen een paar dagen rookvrij – dankzij Hypnoreset

Dankzij het programma van Hypnoreset en de warme, persoonlijke begeleiding van Manja ben ik binnen enkele dagen volledig gestopt met roken. Het werkte zó goed dat ik niet eens meer dacht aan roken en vergat om de dagelijkse opnames te beluisteren – ik had er simpelweg geen behoefte meer aan.

Wat mij raakte, was de rust waarmee het ging: geen strijd, geen stress, geen wilskracht. Alsof de gewoonte gewoon uit mijn systeem verdween. Manja voelt haarfijn aan wat je nodig hebt en begeleidt je op een liefdevolle, doeltreffende manier naar blijvende verandering.

Voor iedereen die écht wil stoppen met roken en klaar is voor een nieuwe start: ik kan Hypnoreset van harte aanraden.

Bedankt Manja – je hebt mijn leven veranderd.

1. Juli 2025

Vanaf nu verder

Vandaag mijn eindgesprek met Manja gehad. Eindelijk ben ik van mijn hoofdpijn af, het gepieker, eindelijk rust in mijn hoofd. Heb weer veel meer zin in dingen ondernemen en vanaf nu heb ik “handvaten” om verder te kunnen en om mezelf verder te kunnen brengen, top, bedankt

19. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede ervaring met Manja.

Goede ervaring met Manja.
Ze is kundig en weet hoe iets aan te pakken.
Ze gaf een diepgaande sessie en gaf een prima te hanteren 21 dagen opdracht.
Bovendien gaf ze tijdens die dagen een aantal bruikbare luister/doe opdrachten.
Tevens nam ze diverse keren contact met mij op om te horen hoe het ging.

12. Mai 2025

Lieve Manja,

Lieve Manja,
Ik kwam bij jou voor rijangst. Alles had ik geprobeerd....meerdere keren opnieuw rijlessen gevolgd, maar dit mocht niet baten. Inmiddels rijd ik weer!!! Ik heb nog wel momenten van angst...maar heb. Al heel veel stappen gemaakt!!!
Dank je wel lieve Manja!!!

12. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk van mijn zware belasting af!!

Wat een lieverd is Manja, wat ben ik blij met haar en sta nog steeds versteld van wat zij heeft gedaan. Ik kan er nog steeds niet over uit! Ik ben zo waanzinnig blij en voel mij als als herboren. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben verlost van een hele zware belasting en wil het nooit meer terug. Dank je wel lieve Maja voor alles en je fantastische begeleiding!!

9. Mai 2025

Bedankt Manja ❤️

Manja is echt ontzettend lief ze helpt je echt overal doorheen echt super fijn bedankt Manja ❤️
Ik begon het programma en had al een jaar lang 24/7 morfine daarvoor ook al jaren zware pijnstillers meerdere op een dag en eigenlijk moest ik ook echt omhoog met mijn morfine omdat ik zoveel pijn had continu, al snel in het programma voelde ik echt verschil en na 2 weken ben ik gewoon helemaal kunnen stoppen met mijn morfine ik gebruik nu ondertussen helemaal niks geen pijnstillers meer nee zelfs geen paracetamol en ja ik voel echt wel eens wat maar dat is logisch mijn lichaam moet aansterken natuurlijk ik heb jaren niks kunnen doen het huishouden was al te zwaar en nu kan ik alles weer. Ik ben Manja ontzettend dankbaar want ik leef weer inplaats van overleven , Manja ik ben je echt eeuwig dankbaar 🥰

14. April 2025

Fijne therapeut

Fijne therapeut. Heb de 30 dagen programma gevolgd. Ben nagenoeg pijnvrij. Het programma heeft mij op verschillende vlakken geholpen. Behalve bij het helpen bij mijn chronische pijn heeft het mij positiever, rustiger en liever voor mezelf gemaakt.

13. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren en jaren en jaren wilde ik stoppen met 🚬

Al jaren en jaren en jaren wilde ik stoppen met roken. Dat lukte soms wel een paar dagen, soms een week. Maar er hoefde maar iets in mijn leven te gebeuren en de sigaretten waren weer volop in beeld. Ik stopte soms een paar keer per week maar begon minstens net zo vaak.
Eind februari 2025 kwam de ommekeer. Ik heb het geluk gehad dat Manja van Ham op mijn pad kwam.
Ik kan vol trots en overtuiging zeggen dat ik gestopt ben met roken!

Na één sessie van hypnose in combinatie van regressie en een maand lang iedere dag een mooi moment onder zelfhypnose is het zover. Ik ben rookvrij, nu 33 dagen. Zonder stress, zonder wilskracht, bijna als vanzelfsprekend. Ik kan me nu niet eens meer voorstellen hoe het is om te roken.

Dit gun ik jou ook! Succes met het nemen van deze dappere beslissing. Gewoon doen en ervaar wat het met je doet.

Een hele blije niet-roker.

12. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zo blij dat Manja op mijn pad…

Ik ben zo blij dat Manja op mijn pad gekomen is.
Ik had zoveel pijn door fibromyalgie en ik kon niet meer voor mijn kids zorgen of heel beperkt. Leuke dingen doen kon alleen maar door veel te rusten van te voren of achteraf. Lag soms hele dagen in bed te creperen van de pijn.

Ik ben het programma gaan doen zonder ook maar een verwachting te hebben.
Na de eerste regressie hypnose sessie was ik al zo goed als pijn vrij
Doorgaan is van belang en ik ben nu bijna klaar met het programma en ik heb geen pijn meer.
Ik ben actiever en de vermoeidheid die ik zo extreem had is op zijn retour.
Ik ben enorm dankbaar en ik ga hier mee door.
De hypnose sessies en de rewiring zijn top en rustgevend.

Ik heb mijn leven terug en kan gaan bedenken hoe ik mijn toekomst zie

18. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr