Wanneer je last hebt van bepaalde belemmeringen of je klaar bent met ingesleten patronen dan is Manja de aangewezen persoon om met haar doeltreffende (hypnose) behandeling hier verandering in te bren... Mehr ansehen
Na een burn-out out en de nodige therapieën ( o.a. Emdr, hypnotherapie ) zag ik de advertentie van Hypnoreset in de krant staan. Aangezien hypnotherapie aardig wat overlap heeft met hetgeen Hypnoreset... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
"Hypnoreset is een praktijk waar mensen onder behandeling komen voor allerlei uiteenlopende problemen. De behandeling bestaat uit Rapid Transformational Therapy (RTT) hypnotherapie. De praktijk bevind zich in Bakkum gemeente Castricum. RTT gaat dieper dan andere vormen van hypnotherapie. RTT is ontwikkeld door de beroemde hypnotherapeute Marisa Peer die al duizenden levens van mensen compleet heeft veranderd."
Bakkummerstraat 101, 1901HL, Castricum, Niederlande
- +31 6 82092162
- Vanhammanja@gmail.com
- hypnoreset.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Aanrader
Via mijn nicht uit Breda ben ik terecht gekomen bij manja . Zij was zo enthousiast dat ik mij ook verdiept had in wat manja nou precies deed . Ik heb al 25 jr de allerliefste man van de wereld maar de hypochondrie zat onze relatie echt in de weg en dreef ons na 15 jr worstelen met deze ziekte ( bijna ) uit elkaar . Na 3 psychologen gespecialiseerd in hypochondrie ( en heeel veeel geld lichter , want dat wordt ook niet vergoed ) ,artsen , therapeuten heeft manja hem er écht van af geholpen. Hoe blij zijn wij nu samen om weer gelukkig door het leven te gaan . Het bedrag wat manja vraagt is niks in verhouding wat we hebben uitgegeven aan de psychologen en is het dubbel en dwars waard . Ook mijn schoonmoeder was zo blij dat wij nu weer samen verder gaan , want om haar te verliezen ging mij /haar ook aan het hart . Want zij is mij ook erg dierbaar .
Ook zij had haar probleempjes al van kinds af aan en is door manja ook zo goed geholpen . Wij zijn blij met manja !!!!
Na meerdere dingen te hebben geprobeerd…
Na meerdere dingen te hebben geprobeerd om van angst en paniekgevoelens af te komen hoopte ik dat Manja mij nu eindelijk verder kon helpen…
Door alle persoonlijke hulp, zo wel voor als na de hypnose sessies, heeft mij dit heel goed geholpen! Zo goed dat we nu samen een tweede traject aan gaan om andere dingen aan te pakken! Duizendmaal dank en ik kan het iedereen aanraden als je er voor open staat.
Groetjes Lisa
Ik ben heel erg blij en dankbaar voor…
Ik ben heel erg blij en dankbaar voor de hypnose rest
Ik voel me fantastisch ,heb geen eetverslaving en eetdrang meer na deze behandeling.
Ben ook al de helft van mijn overgewicht lichter!
Heb er vertrouwen in dat dit zo doorgaat !
Goede ervaring, duidelijke verandering
Ik ben inmiddels meerdere keren bij Manja geweest voor verschillende dingen en ik merk dat het me echt veel heeft gebracht. Er zijn zoveel punten waar ik verschil merk met hoe het eerst was.
Tegelijk wil ik wel eerlijk zijn: ik ben er nog niet helemaal. Er zijn nog dingen waar ik aan wil werken, maar wat er al veranderd is ging sneller dan ik had verwacht.
Wat ik fijn vind aan Manja is haar kennis en manier van werken. Ze kijkt goed naar wat er speelt en past haar aanpak daarop aan. Ik voelde me serieus genomen en op mijn gemak tijdens de sessies, wat voor mij belangrijk is.
Voor mij heeft het verschil gemaakt.
Veel betaald, geen resultaat en onproffesionele behandeling!
Ik heb bij deze RTT praktijk een behandeling gevolgd en daarnaast een aanvullend "traject" wat geadviseerd cq bijna verplicht wordt af te nemen met totale kosten van € 850,00.
Ondanks dat ik alle opdrachten heb uitgevoerd, heb ik geen enkel merkbaar resultaat ervaren.
Wat voor mij nog zwaarder weegt is de manier waarop er met mijn feedback is omgegaan. Toen ik aangaf dat de behandeling geen effect had werd dit niet constructief opgepakt. Het contact escaleerde en ik heb dit als onprofessioneel en respectloos ervaren, wat ik niet vind passen binnen een therapeutische setting.
Gezien de hoge kosten en de arrogante manier van communiceren, raad ik anderen aan om vooraf zeer kritisch te zijn en zich goed te verdiepen in wat zij kunnen verwachten.
Voor mij een teleurstellende ervaring, zowel inhoudelijk als in de afhandeling achteraf.
Waarschijnlijk zal ze net als bij een andere minder gewaardeerde review reageren dat ze nogmaals een behandeling met korting heeft aangeboden en mij in het diskrediet brengen, dat aanbod klopt maar mijn gevoel zei stoppen en nooit meer heen gaan. Al geloof ik wel in RTT, Manja is niet zuiver bezig!

Antwort von Hypnoreset
Wat een enorme positieve ervaring!!
Wat een enorme positieve ervaring! Manja is kundig in haar vak en geeft de juiste begeleiding bij hulp vragen. Aanrader!
Leuke ervaring
Ik heb het RTT-traject als een hele waardevolle en fijne ervaring ervaren. Het was bijzonder om zo (on)bewust met mezelf aan de slag te gaan en het proces en mijn eigen groei echt te kunnen voelen en meemaken.
Manja denkt goed met je mee, schakelt snel en voelt goed aan wat je nodig hebt. Daardoor voelde ik me meteen op mijn gemak en begrepen.
Voor mij voelde dit echt als een investering in mezelf, en ik ben blij dat ik het heb gedaan.
Na een lange zoektocht, eindelijk dezelfde dag nog resultaat
Onze zoon van 9 jaar heeft ARFID, een zeer eenzijdig en hardnekkig voedingspatroon na trauma. Sinds dat hij 8 maanden was heeft hij meerdere heftige allergische reacties gehad en ontelbaar keer gespuugd door kno klachten.
Na een enorme zoektocht in de afgelopen 8 jaar van verschillende therapieën zowel psychologisch, EMDR als exposure zijn we niet verder gekomen.
Na verder onderzoek wat onze zoon zou kunnen helpen zijn we bij RTT behandeling van Manja van Ham hypnotherapie in Castricum uitgekomen.
De sessie, waarin hij verschillende scènes onder hypnose heeft beleefd en wat hij later van zich af heeft kunnen laten vloeien was bijzonder mooi om mee te maken.
Het resultaat was dezelfde dag al merkbaar. Verschillende dingen geproefd, gekauwd en door geslikt. Wat in die 8 jaar nooit zo makkelijke gelukt is.
Manja had vrij snel zijn vertrouwen gekregen en heeft hem met heel veel positiviteit begeleidt. Hij is gemotiveerd en luisterde 3 weken lang elke avond de rewiring of jump af.
Als moeder ben ik goed ondersteunt en kon ik altijd terecht met een update en kreeg ik positieve feedback.
Er zitten nog blokkades bij wat hij proeft daadwerkelijk toe te voegen in zijn eetpatroon. En daarom hebben wij nog een sessie ingepland.
Wordt vervolgd.
Wat een bijzondere ervaring
Wat een bijzondere ervaring! Ik ging heen om van mijn klachten van chronische pijn af te komen. Maar ik heb er zoveel meer voor terug gekregen. Niet alleen de pijn is veeeel minder, ik slaap beter, kan me beter concentreren, ben niet meer met van alles tegelijk bezig. Ben weer zekerder van mezelf!
Manja is heel professioneel en begeleid je super goed. Voor vragen kun je altijd bij haar terecht. Echt een aanrader!
De hypnose heeft zeker geholpen.
De hypnose heeft zeker geholpen.
Ik dacht voordat ik bij Manja terecht kwam dat ik zelf mijn wijntjes wel onder controle kon houden. Dat lukte mij 1 tot 2 dagen en dan verviel ik weer in het oude patroon.
Na de hypnose drink ik in het weekend nog een wijntje met alcohol en voor de rest druk of alcoholvrij of spa. Gaat heel goed.
Inmiddels slaap ik ook wat beter.
Manja is echt gespecialiseerd in haar…
Manja is echt gespecialiseerd in haar werk. Ik heb al jaren last van angst gevoelens, paniekaanvallen en onrust. Ik kan me niet meer herinneren dat ik zo lang zo goed in me vel hebt gezeten! Wat een rust in me hoofd en lichaam. Dank je wel Manja en wie weet tot snel!
Hypnoreset bij depressie
Sinds ik bij Manja ben geweest, weet ik dat ik zonder antidepressiva door het leven kan. Na de eerste sessie voelde ik mij al zoveel lichter.
De afgelopen maand heb ik keuzes durven maken die ik anders nooit gemaakt zou hebben. Keuzes die echt goed voor mij zijn. Ook op mijn werk ervaar ik veel minder werkdruk en stress. Het voelt alsof alles weer op zijn plek valt en goed komt.
En misschien wel het allerbelangrijkste: mijn nachten zijn veranderd. Als ik wakker word, kan ik weer in slaap vallen, en een enkele nacht heb ik zelfs al helemaal doorgeslapen.
Ik raad Manja dan ook aan iedereen aan. Ik lig ’s avonds niet meer uitgeput op de bank of dagenlang in bed. Daar is het leven simpelweg te leuk voor... en dat kan ik dankzij Manja weer zien.
Hypnotherapie stond ver van me af
Hypnotherapie stond ver van me af, maar Manja heeft met heldere uitleg en nuchtere kijk me toch echt van belemmeringen afgeholpen. Grootste eyeopener was een verhaal van vroeger waar we altijd om lachen in de familie, toch een zaadje voor een belemmering had geplant. Met RTT heb ik het gezien en kon ik het aanpakken met rewiring. Fijne dame die Manja, dikke aanrader! Ook door de aftercare (appjes, berichtjes) na de sessie blijf je op het goede pad en houdt he vertrouwen in het proces!
Dit gun ik iedereen !
Na mijn uitgebreide zoektocht om van mijn lichamelijke klachten af te komen, diverse onderzoeken te hebben gehad en meerdere therapieën te hebben gevolgd kwam ik via een advertentie terecht bij Manja. Een voor mij nieuwe ervaring maar ik dacht waarom ook niet? Het verhaal van Manja sprak mij heel erg aan en wat had ik te verliezen? Wellicht kon ik ook wel wat winnen? Slechter als dat ik erin zat kon het toch eigenlijk niet. En wat ben ik blij dat ik het traject ben aangegaan. Spannend natuurlijk want wat ging er gebeuren en kon ik wel bij mijn gevoel komen maar wat een ervaring! Wow. Manja is iemand die er voor je is en tijdens het proces je helemaal begeleid op een hele vertrouwde, liefdevolle manier. Het onderbewuste werd aangesproken en ik kreeg een rewiring mee, op mij persoonlijk toegepast, wat ik iedere dag kon beluisteren. Een houvast om mijn ‘nieuwe’ programmering volledig te laten integreren. Ontzettend waardevol. Ik voelde de shift. Tevens een waardevol programma om dagelijks te volgen met o.a. meditaties, en tips om scherp te blijven. Ik ben nog altijd dankbaar dat ik het traject ben aangegaan. En je staat er zeker niet alleen voor. Als je ergens tegenaan loopt is Manja ten alle tijden bereikbaar om je vragen te beantwoorden en je weer een positieve ‘boost’te geven.
Inmiddels na mijn eerste ervaring heb ik een tweede sessie gedaan. De eerste sessie had mij al veel gebracht maar ik was nog niet geheel van mijn klachten af en verviel weer een beetje in oud gedrag. Ik voelde dat een tweede sessie mij weer een boost zou geven. En dat deed het ook. Dankbaar ben ik dat Manja op mijn pad is gekomen. En dat ook ik weer terug ben naar mijn oorspronkelijke blauwdruk hoe het uiteindelijk is voorbestemd. Heerlijk. Ik geniet weer volop van alles! Ik heb mezelf weer teruggevonden. Ik gun dit iedereen die zichzelf is kwijtgeraakt in de afgelopen jaren. Iedereen verdient het tenslotte om te genieten van het leven. Dank je wel lieve Manja.
Hypnose traject stoppen met roken
Ik heb bij Manja een intensieve hypnose therapie gevolgd om te stoppen met roken. En voor zover ik dat nu kan zeggen met groot succes! Manja beschikt over zeer goede kennis binnen haar vakgebied, en heeft tevens haar ruime levenservaring die zij inzet, om de hypnose sessies en de hulp die je specifiek nodig hebt, volledig toe te spitsen op jou. Bij mij resulteerde dat in inzichten die veel breder lagen dan alleen het stoppen met roken, en dit heeft mij oprecht geholpen en rust gegeven.
Ik kan alleen maar zeggen, indien je twijfelt, ik was een verstikte roker die echt elke methode heeft ingezet. Totdat ik bij Manja terecht kwam. Zeer aan te raden, en niet alleen voor het stoppen met roken trouwens (en zelfs daar kan ik een beetje over meepraten....). Manja, heel veel dank!
Een nieuwe ervaring voor mij RTT.
Een nieuwe ervaring voor mij RTT.
De eerste keer was best spannend vooraf daar ben ik eerlijk in door mijn ervaringen met andere therapieën in de SGGZ jaren hiervoor.
Eenmaal begonnen was het helemaal niet spannend maar juist ontspannen.
Een fijne manier om in therapie te gaan.
De focus op wat je wel wilt is erg fijn ipv het keer op keer te hebben over je oude trauma.
Het contact na de sessie en de bereikbaarheid via de telefoon is mij ook goed bevallen het is ontzettend prettig om een kort lijntje met elkaar te hebben.
De vervolg opdrachten via de telefoon sluiten ook aan op de therapie zelf.
Na de 30 dagen luister ik het nog steeds terug.
Zo goed is het mij bevallen.
Ik heb inmiddels meerdere sessies gehad en kan de RTT aanbevelen.
Op naar een betere versie van jezelf.
Een waardevolle ervaring
Na mijn RTT-sessie merkte ik al snel verschil in mijn dagelijks leven. Ik voel me rustiger, minder snel prikkelbaar en heb meer energie gedurende de dag. De sessie zelf verliep op een prettige, veilige manier en daarnaast voelde het bij Manja ook vertrouwd. Ik had niet verwacht dat de impact zo merkbaar zou zijn, maar ik (en ook mijn omgeving) merk het echt in hoe ik me voel en reageer. Een hele waardevolle ervaring die ik een ieder zou aanraden!
Mijn reis met Manja.
Mijn reis met Manja.
Wat een ervaring.
Rewiring soms wat dieper in de hypnose en soms iets minder diep.
Mijn reis ging met name over mij veilig voelen en het gevoel te hebben er te mogen zijn. Met wat meer zelfvertrouwen en een positievere mindset.
Met momenten van dankbaarheid die ik deelde met anderen en zij deze deelden met mij.
En met jouw quantumjump nog vers in mijn brein, heb ik keuzes gemaakt voor mijzelf. Met mijn rug recht en mijn kop omhoog. Vanuit kracht. Vanuit mij.
Ik sta voor de spiegel en kijk mijzelf aan. Ik hoor jouw stem en zeg tegen mijzelf dat ik het waard ben dat ik er mag zijn. Cheerleaders moedigen mij aan.
Terug naar mijn oorspronkelijk blauwdruk
Terug naar mijzelf
LEVENS VERANDEREND
Vanaf mijn 9e tot 24e in alle soorten therapie gezeten maar deze RTT heeft oprecht mijn leven veranderd. Direct na mijn sessie voelde ik verandering en dat werd de maand van mijn traject alleen nog maar sterker. Ik heb het aan een dierbare aan kunnen raden die ook het traject in is gegaan bij Manja ! Zeer positief en ik raad dit iedereen aan.
En manja, bedankt voor het veranderen van mijn leven.
Ik ben weer vrij
Ik ben weer , mij
❤️
Top! :)
Een beetje onzeker kwam ik bij je binnen. Zou het me wel helpen? Zou het überhaupt wel werken? Ik zag ook als een baksteen op voor wat er naar boven kon komen.
Maar wat er naar boven kwam was precies het antwoord wat ik nodig had. Ineens nam begrip het over van de angst. En nu een maand later, kan ik zeggen dat er zoveel is veranderd. In mijn denken en in mijn doen. Ik ben je ontzettend dankbaar Manja.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.