hygglo.no Bewertungen 98

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel søk på type utstyr som er behovet og geografisk nærhet til egen adresse , kort vei til pickup og rask kommunikasjon . Anbefaler dette, da utstyr som ikke brukes mer enn 2-3 ganger i året er mye... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En liten lifesaver for et lite enkeltmannsforetak der tilgangen på utstyr vi trenger på kort varsel har vært tilgjengelig i nabolaget. Hadde en issue med et for tidlig avbrutt leieforhold men kundeser... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Høy avgift

Veldig bra tjeneste, men prisene er mildt sagt misvisende når det kommer 25 % (!!!) bestillingsavgift i tillegg.

19. Februar 2026

Antwort von hygglo.no

Takk for tilbakemeldingen, og hyggelig å høre at du opplever tjenesten som bra.

Vi forstår samtidig at det kan oppleves frustrerende dersom prisen virker høyere enn forventet. Totalprisen, inkludert bestillingsavgift, vises når ønsket leieperiode er valgt, slik at den totale kostnaden skal være tydelig før man fullfører bestillingen.

Bestillingsavgiften varierer mellom ulike typer leieobjekter, blant annet på grunn av forskjeller i forsikringskostnader mellom kategorier. Når det er sagt, setter vi pris på tilbakemeldingen din og tar den med oss i arbeidet med å gjøre prisinformasjonen enda tydeligere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hygglo leverer en imponerende god…

Hygglo leverer en imponerende god tjeneste for privat utleie. Plattformen er enkel å bruke, kommunikasjonen flyter sømløst, og det føles trygt å leie ut egen bil gjennom ordninger som er gjennomtenkte både for utleier og leietaker.

Jeg hadde nylig en skadesak på bilen min etter en utleie, og her må jeg virkelig gi Hygglo full score. Skaden ble meldt inn, bekreftet og ferdig behandlet på bare noen timer. Oppfølgingen var profesjonell, tydelig og løsningsorientert fra start til slutt. Jeg følte meg ivaretatt gjennom hele prosessen, og saken ble håndtert langt raskere og mer effektivt enn jeg hadde forventet.

Som utleier står jeg igjen som en svært fornøyd kunde – både med tjenesten i det daglige og med hvordan de håndterer uforutsette situasjoner. Hygglo får mine varmeste anbefalinger!

4. Dezember 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for at du deler en så grundig og fin tilbakemelding.

Det er svært hyggelig å høre at du opplever Hygglo som en trygg og brukervennlig plattform, og at både kommunikasjon og løsninger fungerer godt for både utleier og leietaker. Vi legger stor vekt på at privat utleie skal føles forutsigbart og sikkert, spesielt når det gjelder verdifulle eiendeler som bil.

Vi setter ekstra stor pris på at du trekker frem hvordan skadesaken ble håndtert. At du følte deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og at saken ble løst raskt og profesjonelt, er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi når noe uforutsett skjer. Slike situasjoner er viktige øyeblikk for oss å vise at systemene og oppfølgingen faktisk fungerer i praksis.

Tusen takk for tilliten og de varme anbefalingene. Det betyr mye for oss, og vi er glade for å ha deg med som utleier på Hygglo.

Mvh,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leie av bilstol til barn

Jeg har brukt hygglo til å leie bilstol til barn når barnebarn er på besøk. Smart ordning, fungerer perfekt!

23. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for at du deler erfaringen din! Så fint å høre at Hygglo har gjort det enklere å ordne med bilstol når barnebarna er på besøk. Vi er glade for at alt fungerte som det skulle!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig enkelt å være utleier

Veldig enkelt å være utleier! Appen funker bra.

26. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så flott å høre at du synes det er enkelt å være utleier og at appen fungerer bra. Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superenkelt og trygg måte å leie av…

Superenkelt og trygg måte å leie av andre i nærheten!

24. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så fint å høre at du opplever Hygglo som en superenkel og trygg måte å leie på. Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din!

Var enkelt og greit

Var enkelt og greit. Alt gikk fint.

23. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Så hyggelig å høre at alt gikk enkelt og greit! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og håper du får like gode opplevelser neste gang du bruker Hygglo.

Enkelt og trygt

Jeg har brukt Hygglo flere ganger de siste årene, og leid ulike typer verktøy/maskiner. Kun gode erfaringer hittil. Konseptet med geografisk nærhet, ryddig betaling og full forsikring gjør at prosessen med å leie dyrt utstyr blir både enkelt og trygt.

15. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for at du deler erfaringen din! Så hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser med å leie via Hygglo gjennom årene. Vi setter stor pris på tilliten din, og det er nettopp slik vi ønsker at det skal føles, enkelt, trygt og praktisk å leie det man trenger. Håper vi får hjelpe deg igjen neste gang du trenger utstyr!

Jeg leiet en teppe/møbelrenser

Jeg leiet en teppe/møbelrenser. Praktisk å kunne leie utstyr av en person i nærområdet og ikke måtte forholde seg til leie i butikk med åpningstider og søndagsstengt. Fint å kunne dele på utstyr i privat eie for å begrense kjøp av utstyr.

11. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den fine og gjennomtenkte tilbakemeldingen! Så bra å høre at du satte pris på hvor enkelt det er å leie lokalt og samtidig bidra til mindre forbruk gjennom deling av utstyr.

Trygg parkering, 24/7, 10m til Oslo S

Trygt, samfunnsøkonomisk og et fint community å være del av. Sparer mye på å bruke Hygglo framfor å kjøpe selv. Kundene mine er takknemlig for å slippe «å betale det hvite ut av øyet» for å parkere trygt, innendørs. Og innetemperaturen i garasjen er nå 18grader, slik at ikke bare er bilen din trygg, sentralt parkert, tilgjengelig 24/7, den er også varm.

12. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den grundige og fine tilbakemeldingen! Så flott å høre at du opplever Hygglo som trygt, samfunnsøkonomisk og at du trives i fellesskapet. Det gleder oss å høre at både du og kundene dine får så god nytte av tjenesten.

Hyggelig og smidig leie.

Hyggelig og smidig leie.

5. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Takk for din tilbakemelding! Så fint å høre at leieopplevelsen var både hyggelig og smidig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerer ypperlig og er et veldig godt…

Fungerer ypperlig og er et veldig godt tiltak av mange grunner.

4. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for at du deler erfaringen din! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og er glade for å høre at du synes tjenesten fungerer så bra.

Dette er genialt

Dette er genialt. Kun gode erfaringer.

3. Oktober 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du har hatt gode erfaringer. Vi setter stor pris på at du deler det!

At det er trygg

Raskt og trygt å hendler her

30. September 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du opplever handelen som både effektiv og trygg.

Mvh,

Fantastisk tjeneste

Fantastisk tjeneste, veldig brukervennlig, både til leie og utleie :)

28. September 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for de hyggelige ordene! Vi setter stor pris på at du opplever tjenesten som enkel å bruke både når du leier og leier ut.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt og trygg leie av utstyr

Supert å kunne leie verktøy. Enkel og grei kommunikasjon og betaling.

27. September 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så fint å høre at både leieprosessen og kommunikasjonen har fungert så smidig for deg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En veldig god opplevelse å bruke denne…

En veldig god opplevelse å bruke denne nettsiden/app. Mer avansert. Lett med alt. Sterk anbefales

25. September 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du synes tjenesten fungerer bra og oppleves som brukervennlig. Ekstra hyggelig at du vil anbefale oss videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Føles veldig trygt og bra å leie via Hygglo

Føles veldig trygt og bra. Siden det er en forsikring involvert, føler både leier og utleier seg trygge. Veldig ok opplevelse, å leie en hoppetusse.

20. September 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for at du deler opplevelsen din! Det er godt å høre at forsikringen bidrar til at både leietaker og utleier føler seg trygge. Så bra at leien gikk fint og ga en positiv erfaring.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Konseptet er bra og utleien i seg selv…

Konseptet er bra og utleien i seg selv er sømløst. Har ikke opplevd noen problemer hittil. Men det er veldig lav aktivitet på plattformen, har bare hatt noen få utleier selv. Leier ut Apple produkter. Vet at noen kategorier er mer populære enn andre, men jeg forventer mye mer aktivitet fremover. Mulig at markedsføringen må forbedres??

25. September 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for en grundig tilbakemelding. Det er veldig fint å høre at du opplever utleieprosessen som enkel og problemfri, og vi forstår samtidig at det kan føles skuffende når aktiviteten ikke helt møter forventningene. Etterspørselen varierer absolutt mellom kategorier og steder, og vi har sett at visse gjenstander leies ut mye oftere enn andre.

Du har helt rett i at vi ikke har hatt så mye fokus på markedsføring de siste årene, men det er noe vi ser nærmere på og kan komme til å satse mer på fremover.

Vi setter stor pris på at du deler erfaringene dine med oss, og tar med oss innspillet ditt når vi fortsetter å utvikle Hygglo.

Enkelt og ryddig

Enkelt og ryddig.
Rask respons, gode tips og råd, anbefales.

24. September 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for anbefalingen! Vi er glade for å høre at du har hatt en smidig opplevelse og fått god hjelp underveis.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr