Allthemma Bewertungen 29

TrustScore 3 von 5

2,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tilaus ja toimitis sujuvaa. Tuote oli hyvä, mutta liian pieni. Tuotteen palautus / vaihto on monimutkaista. Tässä ote palautusohjeesta: "Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, minne palautus lähetetään... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Dårlig service

Ingen steder står der, at varene kommer Kina. Pengene bliver trukket med det samme. Venter de 14 dage på varen. DAO aflevere pakken, påstår de - men hat ikke modtaget noget. Skriver mail til Allthemma idet det er en sag mellem DAO og Allthemma. Allthemma har dags dato stadig ikke brugt energi på at svare. De har jo også allerede trukket pengene 1 dag. Ikke et firma man bør handle med.

17. Februar 2026

Hundtäcke/jacka

Köpte vars ett hundtäcke/jacka till mina hundar. Jättefina men dragkedjan kasade upp på den ena hela tiden när vi var ute. Kontaktade säljaren, de skickade direkt en ny, sååå nöjd med allt, inga problem alls. Toppen service, de svarar snabbt på mejl också.
Kan verkligen rekommendera dem.

12. Februar 2026

Palautus

"Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, minne palautus lähetetään (yhdessä RMA-numeron kanssa). Kuten aiemmin mainittiin, olet vastuussa palautuksen toimituksesta. Yli 500 Ruotsin kruunun arvoisten tuotteiden palauttamisessa harkitse seurattavan toimituspalvelun käyttöä tai toimitusvakuutuksen ostamista. Emme takaa, että saamme palautetun tuotteen."

6. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erhöll leverans där varan inte höll…

Erhöll leverans där varan inte höll måttet. Reklamerade, fick omedelbart hjälp, ny vara skickades och dessutom blev jag hela tiden väldigt vänligt bemött. Ett företag att rekommendera, inga problem om något skulle gå snett
Stort tack till alla inblandade, det kändes verkligen att ni på alla sätt ville hjälpa kunden

5. Februar 2026

Blufföretag

Ingen bekräftelse på beställningen, Väldigt sen leverans och ingen fraktsedel så omöjligt att returnera,
Blufföretag.

21. Dezember 2025

Fantastisk service vid reklamation

Beställde 3 st Eldsjäl. Jätte enkelt att beställa och snabb leverans. Tyvärr behövde jag reklamera en av lamporna. Fick ett fantastiskt bemötande i samband med reklamationen. Snabba och tydliga svar via e-post. Inga diskussioner, jag fick en ny lampa direkt. Det här är ett företag som vet vad nöjda kunder betyder.

5. Januar 2026

Kinesisk // temu hundejakke👎🏻🤮

Kinesisk // temu hundejakke👎🏻🤮
Jeg skrev til forhandler flere gange og til sidst afbrød jeg ordren da jeg antog pakken aldrig ville komme. Mails ignorerede de indtil pakken var leveret(*)
1.gang jakken bruges knækkede plastikspændet… Køb det ikke.

(*) Vi beklager meget, at dine tidligere mail desværre er blevet overset, og vi forstår fuldt ud din frustration. Ifølge de oplysninger vi har, skulle pakken allerede være fremme hos dig. Hvis du fortsat ikke har modtaget den, hjælper vi dig naturligvis videre og undersøger sagen hurtigst muligt.

23. Dezember 2025

Nothing works

It looked like swedish company but products came from China. It took many weeks. Products didn't function at all. Negative review to their site was removed.

9. Januar 2026

Beställt hundsele med namn

Beställt hundsele med namn. Betalat via swish. De påstår de inte fått betalning fast vi har kvitto på det. Totalt oseriöst företag och är anmälda till konsumentverket. De svarar inte på mail. Ej sänt bekräftelse mail heller. Ett dropshipping företag i sämsta klass.

16. Dezember 2025

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag. Her handler du direkte med Kina. Hundejakke/sele købt 1/12, ankom 19/12, med fly fra Kina 🫣 selen er købt til 8 kg hund, købte en størrelse større end anbefalet. XXL. For lille😡 Returnering koster 129 kr. Køb intet af den her elendige virksomhed!

19. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This is a company with a service level…

This is a company with a service level far beyond what you can expect.
I ordered 3 coats for my dogs, but I ordered a size too small for 2 of my dogs. Althemma wanted to know what I thought of the delivery and I told them I was pleased with the quality but two of the coats was too small.
Then they offered to send me new coats for free, also with a free delivery to my house in Spain!!!
I just received them today, just a few days later and the coats fits perfectly.
I think this is the kindest and most generous level of service I have experienced in my 60 years. Thank you so much Althemma!!
I cannot express how pleased I am enough 🙏🏼

20. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min bestilling bestilt den 23/11 ankom…

Min bestilling bestilt den 23/11 ankom den 4/12 - og fra en kinesisk udbyder med mails fra AliExpress, hvilket overraskede mig noget. Havde jeg vidst det, havde jeg ikke lagt bestillingen hos Allhemma. Man kan produkterne (jakke til hund) billigere hos kinesiske udbydere, som jeg bevidst valgte at gå udenom… men alligevel var det, det jeg fik. Trist.

4. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lampene er veldig fine de

Lampene er veldig fine de, men jeg synes de lyser litt for mye på laveste styrke. Trinnløs dimmer hadde gjort de perfekte. Betalte bare det som ble oppgitt, ingen toll og tull 😊

7. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I mina ögon så är det ett bluff företag…

I mina ögon så är det ett bluff företag jag har skickat mail till dom flera gånger om att dom ska skicka mig en fraktsedel vilket som borde vara med i varan från början eftersom jag inte var nöjd med lampan och viĺ skicka den tillbaka.
Jag har inte fått någon svar än det är väldigt dålig

23. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bad quality and wrong sizes

Hi – I’ve been using "Ryggbalanse" this for a few weeks now. I do believe in the actual functionality and that it helps relieve my back with better posture, but the quality and sizing are really poor.
I ordered size L, but it was completely wrong and far too small. Customer service was great and quickly replaced it with size XXL, which is also still a bit small – I’m 177 cm tall and 87 kg.

However, the main issue is the quality:
The main Velcro strap in the front stopped working after just a few weeks, and some seams are already showing signs of tearing. It also has a very strong plastic smell of China :(

26. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr