Jeg ringede og fik fat i Mikkel omkring kl 12 og fik en aftale allerede samme dag. Modtog en sms 20min før han kom og efter en kort besigtigelse af de to hvepsebo blev opgaven klaret. Super venl... Mehr ansehen
Hurtig og supergod oplevelse. Vi ringede efter dem, fordi vores skralderum pludselig var hjemsøgt af hvepse. Mikkel fra Hvepseplage rykkede ud få timer efter, og fik straks lokaliseret og udryddet et... Mehr ansehen
Vi fik besøg af Mikkel, fordi vi havde et hvepsebo i vinduesrammen ud for vores soveværelse på femte etage. Mikkel kom forbi samme dag, vi henvendte. Han var rar, professionel og gik grundigt til væ... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi fjerner hvepsebo i Gentofte, Lyngby, Hellerup, Virum, Holte og andre områder i Nordsjælland og København. Fjernelse af hvepsebo uanset om de er under taget, i jorden eller andre steder i haven. Miljøvenligt, sikkert og billigt.
Dänemark
- hvepseplage.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtig og perfekt behandling.
Hurtig og perfekt behandling.
Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service - en fornøjelse!!
Med meget kort varsel kom Mikkel en…
Med meget kort varsel kom Mikkel en lørdag aften i sommerferien da jeg var blevet stukket af hveps ifm med arbejde ved havekomposten. Der var adskillige hvepse og vi mistænkte et hvepsebo. Mikkel var grundig og gravede en stor del af komposten igennem (selvfølgelig iført beskyttelse 😄) før han konkluderede at der ikke var et bo.
Virkelig rart at vi kunne få så hurtig afklaring og hjælp. Og så endda midt midt i ferien.
Ufattelig god service og hjælp, så stor anbefaling herfra 😊
Kom samme dag og som til aftalt tid
Kom samme dag og som til aftalt tid - hurtig og ærlig - god oplevelse 👍
Yderst tilfreds!
Top klasse! Jeg ringede en sen eftermiddag og fik aftalt et tidspunkt allerede dagen efter. Jeg blev grundigt vejledt og den rare medarbejder klarede det hele. Der var ingen hvepse efterfølgende og jeg vil klart anbefale dem, til andre som har brug for hjælp til bekæmpelse af hvepse.
Nemt, enkelt, god pris og god kundeservice
Startede med at ringe, fik en besked om at der ville blive ringet tilbage.
10 min efter var aftalen i hus og indenfor 24 timer var opgaven udført.
Nemt, enkelt, fin pris og god kundeservice💪🏽👍
Hurtigt og effektivt
Mikkel kom 26 timer efter jeg ringede og behandlede vores hvepsebo hurtigt og professionelt. En varm anbefaling herfra!
Lige som det skal være
Hurtigt, effektivt, venligt. God rådgivning og god pris!
Hvepsebo ordnet samme dag jeg ringede
Jeg ringede til hvepseplage ved frokosttid, pga. en hvepserede i hulrummet på ydersiden af huset. De var super professionelle, og senere på dagen kom Niels forbi og sørgede for at boet blev "ordnet" meget hurtigt. Jeg kan varm anbefale selskabet og personalet er virkeligt professionelle og venlige.
Hurtig effektiv service
Hurtig effektiv service. Godt og grundigt arbejde!
søde og professionelle mennesker under…
søde og professionelle mennesker under hele processen og virkelig god feedback.
Kan ikke gøres bedre.
Hurtig, effektiv, og yderst professionelle…
Jeg kontaktede hvepseplage og dagen efter kom de og fjernede alt. Og det tog ultra kort tid. Professionelle og meget behagelige. Kæmpe anbefaling.
Super godt arbejde
Super godt arbejde, Mikkel ankom 6 timer efter jeg havde talt med ham, og en time efter hans ankomst, var al aktivitet ved boet ophørt. vil helt sikkert kontakte han igen, hvis der kommer nye hvepse næste år.
Super dygtig og altid imødekommende!
Vi har haft besøg af Nils, på Falster, tre gange inden for de sidste to år. Han er super dygtig og altid imødekommende! Jeg kan varmt anbefale at bruge Hvepseplage.dk 🐝
God oplevelse med Hvepseplage.dk
God oplevelse med Hvepseplage.dk.
Ringede om formiddagen. Problemet effektivt løst af Niels ( flink og rar mand) inden fyraften. Kan kun give dem min varmeste anbefaling. 👏👏👏👏👏
Hurtig og billig betjening
Hurtig og billig betjening! Kan anbefales
Lynhurtig og effektiv udrykning
Vi ringede kl. 18.30 og halvanden time senere stod Mikkel der allerede klar til at fjerne vores hvepseproblem. Vi har ikke haft nogen hvepse sidenhen, så vi sender gladeligt vores varmeste anbefalinger herfra.
Hurtig kontakt, hurtig ekspedition og fin pris
Det var nemt at få kontakt til HvepsePlage.dk: fredag kontakt og aftale om behandling af hvepseboet søndag - men allerede lørdag kl. 19 var det hele overstået! Og jeg er meget tilfreds - også med muligheden for 2. behandling ved behov…
Super hurtig til at komme ud og meget…
Super hurtig til at komme ud og meget professionelt. Jeg ringede om morgenen, og de kom allerede ud om eftermiddagen og tog hvepseboet med. Vi er meget tilfredse med service niveauet og kan bestemt anbefale dem videre.
Hurtig og effektiv hjælp
Tak for stor imødekommenhed, hurtig udrykning samt ikke mindst effektiv opsporing og fjernelse af flere hvepseboer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.