Wayne kom ud allerede dagen efter jeg havde ringet, og var enormt hurtig og venlig. Han gav en masse råd og svarede på alle mine spørgsmål. Kæmpe ros til Wayne og en klar anbefaling herfra!
Har brugt hvepsebo-fjernelse.dk to gange nu, og det er altid en skide god oplevelse. Kommer hurtigt ud, super venlige og virkelig professionelle. Og begge gange har de været rigtig hurtige til op... Mehr ansehen
Super god og hurtig service. Jeg ringede angående et hvepsebo, og de kom allerede samme dag for at bekæmpe det. Derudover ringede de en halv time før ankomst, hvilket var rigtig god service. De gjo... Mehr ansehen
Ringede om eftermiddagen og om aftenen kom en behagelig og hjælpsom medarbejder. Han hjalp mig med at se hvor de kom ind udefra og behandlede boet. Ikke en finger at sætte på medarbejderen, som og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos hvepsebofjernelse.dk fjerner vi dit hvepsebo hurtigere og mere effektivt end alle andre. Vi har kører indtil solen går ned og kan være fremme hos dig inden for 1-10 timer eller en bestemt dag, som passer dig bedst. Du kan være sikker på en effektiv og tryg løsning, da vi giver fuld tilfredshedsgaranti på vores hvepsebekæmpelse. Vores faste priser sikrer dig, at du kender prisen på forhånd og at du undgår overraskelser. Når du først har forklaret din situation, så giver vi dig en fast pris. Det er simpelt og gennemskueligt. Et hvepsebo er ikke ufarligt og vi sikrer, at du igen trygt og sikkert kan færdes i og omkring din bolig. Efter endt bekæmpelse er hvepsene typisk væk inden for 1 time. • Hurtig Service • Fuld tilfredshedsgaranti • Faste priser • Den nødvendige knowhow og ekspertise Kontakt os nu, for at få fjernet dine hvepse. www.hvepsebo-fjernelse.dk - Professionel bekæmpelse af hvepse Vi bekæmper dit hvepsebo. Slip af med hvepsene i dag.
Lyngby Hovedgade 10C, 2800, Kongens Lyngby, Dänemark
- info@hvepsebo-fjernelse.dk
- www.hvepsebo-fjernelse.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Stor ros til Wayne
Kæmpe ros til Wayne og en klar anbefaling herfra!
Bruger dem hver gang!
Kommer hurtigt ud, super venlige og virkelig professionelle. Og begge gange har de været rigtig hurtige til opgaven. Sidste gang var i krybe kælder, og igen, så går de bare direkte i gang.
Priserne er måske bedst på markedet og garanti på arbejdet.
Bliver ikke bedre 💪
2 timer fra jeg ringede til det var…
2 timer fra jeg ringede til det var klaret tusind tak🙏🏻
Super god og hurtig service
De gjorde også pænt opmærksom på deres garanti og forklarede, at de kommer tilbage uden problemer, hvis hvepsene ikke er helt væk. Professionel, effektiv og imødekommende behandling hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.
Meget god service
Hurtig aftale, Samme dag og fik brumbasserne væk hurtigt og effektivt
God og hurtig udrykning
God og hurtig udrykning!
Kan varmt anbefales
Ringede om eftermiddagen og om aftenen…
Ikke en finger at sætte på medarbejderen, som også gav sig tid til at forklare min søn om det, de talte så fint engelsk sammen.
Grunden til at der “kun” er 4 stjerner er udelukkende prisen. Og at man ikke informeres telefonisk om eventuelle mer udgifter. Dog et det super at der er garanti året ud.
Hurtig og effektiv uskadeliggørelse af hvepsebo
Hurtig og effektiv uskadeliggørelse af hvepsebo.
Vi bad ved 21-tiden lørdag aften om tilbud via firmaets hjemmeside. Mindre end en halv time senere blev jeg ringet op med tilbud om at komme forbi samme aften - takkede ja, og en halv time senere kom en meget venlig medarbejder forbi og løste opgaven på 10-15 minutter.
Hurtigt og effektivt, men i den dyrere ende af de priser, vi ellers fandt på nettet.
Sublimt arbejde
Jeg ringede tirsdag eftermiddag, tirsdag aften kom de og udførte opgaven på under 5 minutter. Super professionelt arbejde fra start til slut.
Service i top - 5 ud af 5 stjerner
Kommer ud samme dag som vi ringede.
Fantastisk personlig betjening, og nul hvepseboer inden for 24 timer. Top
Hurtig og effektiv udrykning til hvepsebo
Hurtig og effektiv udrykning til hvepsebo.
Imponerende hurtig og venlig service
Jeg ringede fordi jeg både havde fundet både bi – og hvepsebo. Under 1 time efter var Jannich allerede mødt op. Super hurtig og venlig service, tak.
Kom inden for en time
Kom inden for en time. Fik brugbar info og instruktion.
Vi har lige haft besøg af Hvepsebo…
Vi har lige haft besøg af Hvepsebo Fjernelse.
Hurtig udrykning, god, professionel og informerende håndtering/fjernelse af hvepseboer.
Kan varmt anbefale Hvepsebo Fjernelse.
Super god og hurtig service
Effektiv fjernelse af murbier: Fjernet 2 timer efter opkald og med 1 års garanti
Meget professionel fjernelse af murbier.
Ringede til hvepsebo-fjernelse.dk kl 8:15.
Kl: 8:45 var de på adressen og kl 10:00 var muren med murbierne behandlet.
Fast pris og 1 års garanti på behandlingen.
Flinke og effektive medarbejdere.
Varmeste anbefaling herfra.
Super professionel håndtering
Super hurtig respons. Meget venlig og professionel og fik fjerne de hvepsebo, som generede os.
Klart anbefales!
God og hurtig service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.