Hvauto Bewertungen 30

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wat een correct autobedrijf is dit ! In december 2024 een Mercedes bij hen gekocht,zonder een proefrit te maken. Een eerlijke prijs voor mijn inruilauto gekregen. Helaas traden er 2 problemen met de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf, bij aankoop was geen reserve sleutel maar ze hadden mij beloofd op reserve sleutel op te sturen. Maar ze sturen zo goedkoop mogelijk sleutel toe wat blijkbaar Helemaal niet kan op... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik kende HV-Auto niet maar heb zowel de verkoop, aflevering als service achteraf allemaal als erg plezierig en klantvriendelijk ervaren. Een leuk bedrijf met prettige en gewone mensen die hun vak vers... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

De aanschaf van een auto is een behoorlijke uitgave die vanuit vertrouwen en een goed gevoel bij de auto tot stand komt. Bij Hvauto doen we er dan ook alles aan om dit mogelijk te maken en zo samen met u tot de aanschaf van de juiste auto te komen. Omdat wij zelf kritisch kijken naar de staat van de auto, weten onze klanten dat wij enkel de beste auto’s neerzetten met transparante achtergronden, gegarandeerde kilometerstanden en garanties.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

30 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen reactie op inruilverzoeken

4. April 2026

Geachte heer de Vries,

Jammer te lezen dat u geen reactie van ons heeft mogen ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Via welke weg heeft u ons geprobeerd te contacten? Op uw naam kunnen we in onze mail helaas niks terugvinden.
Het kan natuurlijk zijn dat uw bericht aan onze aandacht ontsnapt is. Dat is uiteraard geen excuus, maar kan helaas voorkomen.
Wellicht kunnen we even telefonisch contact hebben om te horen waar het mis is gegaan? We horen graag wat we voor u mogen betekenen.

We horen graag van u.

Vriendelijke groet,

Mathijs Jansma
Hvauto.nl
0512-232012

Mijn volgende Volvo ook bij HV natuurlijk

Na mijn V60 van HV (zie eerdere review) nu via een zoekopdracht een witte XC60 Dark uitvoering gekocht. Toen ze de auto vonden was ik niet in NL, dus op basis van vertrouwen ingestemd. Het proces dat volgt was dat HV de auto nog inspecteert en moet accepteren. alles prima voor elkaar en terug in Nederland de auto opgehaald. Achteraf nog wel iets op te merken, maar dat werd prima afgehandeld. Bedankt voor jullie goede werk, jullie bedrijf gaat net dat stapje verder! Aanrader!

13. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een positieve ervaring met…

Wij hebben een positieve ervaring met Dick, hij was heel goed bereikbaar. Dacht mee en op het laatste moment konden wij op zaterdagmiddag nog een proefrit maken. Alle rust en tijd en geen druk. Een eerlijke advies en besloten om helaas niet tot koop over te gaan. Ook deze teleurstelling werd positief opgevangen ondanks dat wij het uiteraard erg vervelend vonden. Maar een koop van een auto word gelukkig erg serieus genomen. Kortom, Duidelijk advies. Ook als dit niet tot de koop gaat leiden.

11. Oktober 2025

Een mooi bedrijf

Een mooi bedrijf, ben hier heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Blij met de deal die ik hier heb gesloten!

29. September 2025

Dikke pluim voor HV auto

Normaal gesproken zijn autoverkopers goedgebekte snelle jongens maar bij HVauto was dat een verademing...via de website kwamen we bij HV auto uit en gebeld voor een Citroën C5 aircross..ze hadden er twee staan die onze interesse hadden...afspraak met Mathijs gemaakt voor de volgende dag...keurig stonden er twee auto's gereed om te kunnen proefrijden..na het proefrijden heel gesprek gehad met Mathijs op kantoor en wat opviel ...er was geen enkele druk om direct te beslissen...thuis gekomen er een nacht over geslapen en volgende dag Mathijs gebeld om de auto van onze keuze te reserveren met het verzoek of het mogelijk was om de auto in ruim een week afgeleverd te krijgen i.v.m. de verjaardag van mijn vrouw...afgelopen vrijdag konden we onze auto ophalen in Drachten, keurig op tijd voor de verjaardag en weer viel het ons op hoeveel tijd er weer voor ons werd genomen...nee ik heb geen aandelen in dit bedrijf, maar als klant aangenaam verrast over de enorme vriendelijk manier van benaderen...
Chapeau Mathijs ..dank je wel..!!

18. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klantvriendelijk en Service kunnen bij dit bedrijf nog wel anderen van leren

Op 05-06-2025 een Kia Niro Excutive gekocht bij dit bedrijf ,de ontvangst was vriendelijk, geen specifieke afspraak nodig en de betreffende auto stond klaar nadat ik gebeld had, ga maar toeren en we zien u wel weer terug. De Kia hebben we gekocht en had een netjes een beurt gehad bij de Kia dealer ivm garantie en alles picobello in orde. Ook nog een leuke bruikbare surprise gekregen, kortom een goed bedrijf en na mijn ervaring waar service en (klant)vriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Kortom dik tevreden over dit bedrijf en nog een super fijne Kia ook. HV auto`s uit Drachten top service

6. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wat een correct autobedrijf is dit !

Wat een correct autobedrijf is dit !
Helaas traden er 2 problemen met de auto op: een defekte carterventilatie klep en het SOS systeem was inactief (wat een lastig op te lossen probleem bleek) Beide zaken zeer correct door HV auto opgelost middels een zeer prettig contact met medewerker Mathijs Jansma. Ik ben uiterst tevreden, een aanrader dit bedrijf. Peter Moens

6. Juni 2025

Ongezien een auto gekocht

Ongezien een auto gekocht.
Dat heb ik noolt eerder gedaan, wat een sympathiek bedrijf,wat een fijne mensen.
Alles klopte wat we er van verwachtte..
Ik kan dit bedrijf aanbevelen. 5 sterren

3. Juni 2025

Fijne (bijna) nieuwe auto

Onze recente aankoop was de derde auto bij dit bedrijf.
Prettige mensen, mooie auto's en deskundig advies.
Dat we nu al voor de derde keer hier een auto hebben gekocht zegt genoeg.

25. April 2025

Fijne service

Fijn betrouwbaar bedrijf met een hele fijne service. We hebben inmiddels voor de 2e keer een jonge occasion aangeschaft. Superblij mee.

28. März 2025

Nieuwe auto, voelt vertrouwd

Ik heb recentelijk een auto gekocht bij HV Auto en ben erg tevreden met de service. Het personeel was vriendelijk en professioneel, en ik voelde me goed geholpen tijdens het hele proces.

Tijdens de onderhoudsbeurt werd een defect in de laadklep van de kofferbak ontdekt. Dit werd keurig gecommuniceerd en netjes gerepareerd. Ik waardeer de transparantie en de goede service. Een positieve ervaring, ik zou HV Auto zeker aanbevelen!

11. März 2025

Vandaag de 5e auto gekocht bij HV AUTO

Vandaag de 5e auto gekocht bij HV AUTO. Wordt er altijd vriendelijk, behulpzaam en correct behandeld. Als er iets mis is met de auto wordt er altijd maar een oplossing gezocht. Ben je opzoek bent naar een nieuwe jonge auto kijk dan eens bij hvauto.

22. Januar 2025

Prettig bedrijf

Vriendelijk en accuraat geholpen bij de aanschaf van mijn Peugeot 3008 GT blackpack. Scherpe prijs voor nette jonge auto. Communicatie verloopt prettig en vlot.

Kortom; prima ervaring.

15. Januar 2025

Opzoek naar goede service

Opzoek naar goede service, vriendelijke en professionele verkopers
Bij HV auto’s super geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto.
Naderhand gebruik mogen maken van een top service
Bedankt HV auto’s !

3. Dezember 2024

VW T ROC.

Vandaag mijn andere auto opgehaald bij HV autos te Drachten.
Een VW T ROC bj 2021 met weinig kilometers.
Alle afspraken bij de aankoop waren netjes uitgevoerd.
De auto stond er perfect bij.
Ik kreeg een nette prijs voor mijn ingeruilde auto.
Het bedrijf heeft er veel mooie jonge autos met weinig kilometers op de de teller.
Ik werd ook goed geholpen door Henk en die alle tijd nam om dingen over de auto uit te leggen.
Als ik weer een ander auto zoek zal ik zeker hier weer kijken
ROGGEN.
Groningen

12. November 2024

Geachte heer Roggen,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Het was erg leuk en gezellig zaken met jullie te doen. We wensen jullie veel mooie ritjes toe in de T-Roc en horen graag eens hoe deze bevalt.

hartelijke groet,
Team HV Auto

Vanuit Brabant naar Drachten

Vanuit Brabant naar Drachten, was de moeite waard, mooie heel jonge zwarte VW T-Roc gekocht uit 2023, weinig km’s. Eerlijke prijzen en goed geholpen, graag tot de volgende

10. Oktober 2024

Antwort von Hvauto

Beste Pim, bedankt voor deze positieve beoordeling. Het genoegen was zeker aan beide kanten, graag tot ziens!

Top bedrijf

Pluspunten:
- persoonlijke aandacht
- afspraken nakomen
- duidelijke communicatie
- mooie auto’s

Begin dit jaar een Audi Q2 gekocht bij HV Auto. Mooie, jonge auto met weinig km. Zeer snel afspraak kunnen maken met Henk en de auto stond keurig klaar voor een proefrit. Bij het bezichtigen bleek het inderdaad een hele keurige auto, zo goed als nieuw. Alleen gaf de auto, naar mijn mening, een storingsmelding. Dit zou opgelost worden voor het afleveren van de auto.

HV Auto is hier heel flexibel in gebleken, ondanks het niet meewerken van Audi Dealers zoals De Waal Autogroep en Van Udenhout autogroep. Wegens de lange wachttijden bij de Audi dealers, hebben we er voor gekozen om de auto thuis te laten afleveren met de actieve storing, zodat we deze lokaal zouden laten repareren. Helaas werkten bovenstaande dealers niet mee en met overleg van Henk hebben we de auto weer laten ophalen om deze bij Van de Brug in Drachten te laten repareren. De auto werd weer keurig thuis afgeleverd volgens afspraak.

Er is vaak contact geweest om het probleem op te lossen en het viel op dat het hele team van HV Auto op de hoogte was van onze situatie en de communicatie daardoor uitstekend verliep.

Ondanks dat de auto niet helemaal gepoetst en zonder Nederlandstalige handleiding (nageleverd) werd afgeleverd, toch een hele goede ervaring gehad met het hele team HV Auto. Het was geen makkelijk verkoop, maar ze doen er alles aan om de auto naar wens af te leveren en komen afspraken na.

Achteraf bleek het geen storingsmelding te zijn, maar een standaard waarschuwingslampje. Desondanks hebben ze de auto laten repareren voor een niet zichtbare storing.

Je merkt dat ze het druk hebben bij HV Auto, waardoor je niet altijd meteen antwoord krijgt. Maar afspraak is afspraak en je bent geen nummer!

Voor onze tweede auto gaan we zeker weer een kijkje nemen in Drachten.

16. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr