Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke periode huizen in je email en sms prima service, wel zouden meer aangeboden huizen op status beter gecontroleerd kunnen worden, zodat je direct kan zien of het Gereserveerd Verhuurd Bes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn platform, je krijgt telkens net 2-5min eerder een mail tov rentbird. De communicatie bij vragen/problemen was erg laagdrempelig, snel en persoonlijk. Er waren initieel nog een paar foutjes in het... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The service is the cheapest on the market but still offers you the same features as any other searching service. But unlike others, this service is run by one guy Lars. He really cares for his custome... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Although i did not find my new house through Huurmatcher, I do think it is a great service. I would say Huurmatcher will sent a faster notification to half of my matches when compared to Stekkies.... Mehr ansehen

1. Unternehmen für Gebäudeautomation
  2. Immobilienagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van mensen met huurhuizen in Nederland, waarbij we gebruik maken van geavanceerde AI-technologie en een diepgaand inzicht in de lokale woningmarkt. Ons doel is om de huiszoektocht zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te maken. Met onze persoonlijke benadering en geavanceerde filters stemmen we ons aanbod precies af op de wensen en behoeften van onze klanten. Kies voor ons voor een betrouwbare, transparante en persoonlijke huizenjacht-ervaring.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top site!

Hele fijne site! Hierdoor heb ik binnen 3 weken een appartement gevonden.

29. März 2024

Antwort von Huurmatcher

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 🎉 We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van een huis. Bedankt voor je positieve feedback en geniet van je nieuwe woning! 🏡

Enorm goede ervaring!

Enorm goede ervaring, ik kreeg dagelijks meerdere huizen per mail die voldeden aan mijn wensen! Contact en service waren ook erg fijn; er werd enorm snel en behulpzaam gereageerd. Aanrader!

26. Februar 2024

Antwort von Huurmatcher

Hartelijk dank voor deze geweldige feedback! We zijn blij te horen dat onze service aan jouw wensen voldeed!

Top website & service

Hele fijne website en super service bij vragen/problemen. De woningen die opgestuurd worden voldoen aan je zoekopdracht en zijn accuraat, enige aan de gebruiker is om zsm te reageren!

23. Februar 2024

Antwort von Huurmatcher

Ontzettend bedankt voor je positieve woorden 👍 ✅ Fijn dat onze service en woningaanbod goed bevallen! Snel reageren is zeker belangrijk 🔑. We waarderen je feedback enorm en hopen dat we je in de toekomst nog vaak mogen helpen. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Binnen 6 weken een huis gewonden in…

Binnen 6 weken een huis gewonden in Amsterdam. Fijne website, en een prettige ervaring.

22. Januar 2024

Antwort von Huurmatcher

Wat geweldig om te horen dat je binnen 6 weken een huis hebt gevonden in Amsterdam dankzij onze website! 🏡✨ We zijn erg blij dat je de ervaring als prettig hebt ervaren. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijk is en dat het aanbod aansluit bij de wensen van onze gebruikers. Bedankt voor de 5 sterren en heel veel geluk in je nieuwe woning! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Binnen 2 weken een woning!

Iedereen weet hoe moeilijk het is om een woning in Amsterdam te krijgen en iedereen weet hoeveel tijd de zoektocht kan innemen. Zelf ben ik hier ook (te) lang mee bezig geweest, tot ik viavia bij Huurmatcher terecht kwam. Via Huurmatcher heb ik iets wat mij maanden geduurd heeft, in 2 weken opgelost. Na aanmelding kreeg ik al snel een mail met daarin een woning wat aan mijn eisen voldeed. Hier heb ik op gereageerd en maandag heb ik de sleutel in ontvangst mogen nemen. Thanks!

13. Dezember 2023

Antwort von Huurmatcher

Bedankt voor het delen van je ervaring met Huurmatcher 🚀🏠! Geniet van je nieuwe plek! 🌟

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr