Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke periode huizen in je email en sms prima service, wel zouden meer aangeboden huizen op status beter gecontroleerd kunnen worden, zodat je direct kan zien of het Gereserveerd Verhuurd Bes... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Although i did not find my new house through Huurmatcher, I do think it is a great service. I would say Huurmatcher will sent a faster notification to half of my matches when compared to Stekkies.... Mehr ansehen

1. Unternehmen für Gebäudeautomation
  2. Immobilienagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van mensen met huurhuizen in Nederland, waarbij we gebruik maken van geavanceerde AI-technologie en een diepgaand inzicht in de lokale woningmarkt. Ons doel is om de huiszoektocht zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te maken. Met onze persoonlijke benadering en geavanceerde filters stemmen we ons aanbod precies af op de wensen en behoeften van onze klanten. Kies voor ons voor een betrouwbare, transparante en persoonlijke huizenjacht-ervaring.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke periode huizen in je email en sms…

Gereserveerd
Verhuurd
Beschikbaar

Is
.. verder prima service, en aanzienlijke kosten voor een abonnement

30. September 2025

Good service, affordable

Very big bonus points for the summary profile page!

30. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goeie service en snel aanbod

Klantenservice is erg goed, ze reageren ook vrij snel bij al je vragen. Prettig is ook dat je gelijk naar de makelaar site kan klikken en het feit dat je via whatsapp de melding krijgt maakt het ook gemakkelijk om snel op een woning te reageren. Er komen heel veel verschillende verhuur websites te voorschijn, wat super handig is. Je merkt echt dat je hier soms sneller woningen op aangeboden krijgt dan ten opzichte van enkele concurrenten.

13. Mai 2025

Super service!

Ik had een abonnement via Huurmatcher afgesloten voor drie maanden, echter heb ik (gelukkig) onverwacht en snel buitenom de startdatum van het abbonement zelf een appartement kunnen bemachtigen. Na contact met Lars en uitleg dat ik het abbonement eigenlijk niet meer nodig heb, heeft hij heel schappelijk het abonnement stop gezet.

Super Service, nogmaals bedankt Lars!

20. März 2025

Fijne site

Fijne duidelijke website om een nieuw huis te vinden. Je vult in wat je zoekt en op basis daarvan krijg je matches in je inbox. En mocht er iets niet goed zijn of onduidelijk dan volstaat een mailtje en binnen een paar uur krijg je van Lars een reactie.

Huurmatcher

Had an issue with my subscription and got a very fast response from Lars. The service for finding housing is very easy to follow and effective too !!

Hi Maya! 😊

Thank you for sharing your experience. We're glad to hear that Lars was able to respond quickly to your subscription issue. 📬 If you need any further assistance, please don't hesitate to reach out. We're here to help! 🏡✨

Best regards,
Huurmatcher 👍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nadat er iets niet goed was gegaan met…

Nadat er iets niet goed was gegaan met het stopzetten van mijn abonnement, is er heel vriendelijk en snel gereageerd en is het geld direct teruggestort.

Antwort von Huurmatcher

Dank voor uw reactie! Wat fijn om te horen dat alles snel en vriendelijk is opgelost! 😊 We vinden het belangrijk dat dit soort dingen goed en soepel worden afgehandeld. Bedankt voor je begrip en voor het delen van je ervaring. Mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we natuurlijk weer voor je klaar!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

frauduleuze site die woningen…

frauduleuze site die woningen adverteert waar ze geen enkele invloed op hebben om te huren. Dus wel betalen maar geen woning dan moet je alsnog inschrijven op de site waar de woning echt wordt aangeboden.

Beloftes kunnen dus niet waargemaakt worden.

Schrijven in hun antwoord dat ze samenwerken met andere platforms. Ook dit is een leugen. Bij andere platforms is er niets bekend over een samenwerking.

Geldklopperij

10. Januar 2025

Antwort von Huurmatcher

Beste Erik, jammer dat je een negatieve review plaatst zonder jezelf kenbaar te maken. De uitdagingen komen waarschijnlijk voort uit onduidelijkheid over de vereiste stappen. Externe platforms vereisen soms extra registraties.

We werken aan transparantie en bieden hulpmiddelen tegen oneerlijke praktijken, zoals onze scamgids op huurmatcher.nl/nl/blog/tips-tegen-scammers. Hoop dat wij u hiermee verder hebben geholpen. Zo niet, stuur gerust een mailtje naar hallo@huurmatcher.nl!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een huis gevonden via…

Ik heb een huis gevonden via Huurmatcher. Dat duurde wel even maar ik had redelijk specifieke voorwaarden. De functie werkt prettig en je hoeft daardoor niet meer elke dag, elke site langs.

6. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Best housing searching service!

The service is the cheapest on the market but still offers you the same features as any other searching service. But unlike others, this service is run by one guy Lars. He really cares for his customers and you can contact him anytime and leave feedback. It’s actually super impressive that he does all by himself. I can really recommend it, it helped me a lot!

22. Oktober 2024

Super blij mee

Super blij mee! Heb mega snel een woning kunnen vinden doordat ik als eerste kon reageren. Handige meldingen per e-mail en WhatsApp.

19. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelste woningzoeker op de markt

Ik het 4 verschillende woningzoekers gebruikt en dit is bij verre de snelste op de markt. Je ontvangt meldingen minstens minuten eerder vergeleken met de snelste concurrent (en soms wel een uur sneller vergeleken met de traagste concurrent). De AI-functie die automatisch berichten voor je opstelt, is ook een geweldige toevoeging. Op die manier kan je nog sneller reageren op advertenties.

14. September 2024

Antwort von Huurmatcher

Max! Bedankt voor deze prachtige review, doet mij heel goed! 🙏🙏

Top service

Top service, had ook andere abonnementen maar deze was het snelst en eindelijk een huis gevonden!

9. September 2024

Antwort von Huurmatcher

Geweldig nieuws! ✅ We zijn erg blij dat we je konden helpen bij het vinden van je nieuwe thuis. Bedankt voor je positieve feedback over onze snelle service. We doen ons best om de allersnelste te zijn. Veel plezier in je nieuwe huis!

Werkt top!

Werkt top. Huis gevonden in 5 weken!

8. September 2024

Antwort von Huurmatcher

Wat geweldig om te horen! 😊 Ik ben blij dat je zo snel een huis hebt kunnen vinden via onze site. Bedankt voor je positieve feedback, het motiveert ons om door te gaan met het bieden van een geweldige gebruikerservaring.

Prettig platform, makkelijke communicatie

Fijn platform, je krijgt telkens net 2-5min eerder een mail tov rentbird. De communicatie bij vragen/problemen was erg laagdrempelig, snel en persoonlijk. Er waren initieel nog een paar foutjes in het systeem, maar die werden direct opgelost. Daarbij denkt huurmatcher actief mee over nieuwe mogelijkheden die jou nog makkelijker aan een woonplek gaan helpen. Uiteindelijk hebben wij viavia wat gevonden, maar ik zou huurmatcher zeker aanraden! En dan te bedenken dat het ook nog een slag goedkoper is dan de andere platforms.

30. August 2024

Antwort von Huurmatcher

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons platform! 🎉 We zijn blij dat je de snelle mails en persoonlijke communicatie waardeert. Bedankt voor je geduld met de kleine foutjes in het begin - we streven er altijd naar om snel verbeteringen door te voeren.

Heel tevreden!

Heel tevreden!! Niet heel veel mails gekregen maar door de mail van huurmatcher hebben wij een huisje gevonden! Huurmatcher was elke keer 2 minuten eerder in meldingen sturen dan andere abonnementen die wij hadden (zoals rentbird) Als wij vragen hadden kregen we ook heel snel antwoord van huumatcher; top communicatie!

25. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr