husverket.se Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vänligt bemötande. God process för materialval, och relativt bra uppföljning under projektet. Dock något försenad leverans ut från vad som blev utlovat. Vi gjorde nog de flesta tillval man kunde... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Problem efter problem med detta företag. Attefallshuset blev nästan ett år försenat, trots förseningen gjöts stolparna samma dag som huset kom, VA-installationen gjordes felaktigt så att det vid uppre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi valde en totalentreprenad och det fungerade mycket bra. Den inledande fasen, där vi hade kontakt med säljare och projektledare, var väldigt pedagogisk och tydlig. Vi fick bra stöd vid val av hus oc... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Projekt ledaren Sahand har kämpat väldigt bra för att jag som kund får tillräkligt information och stod steg för steg från plan ritning tills huset kommer på rätt plats i fastigheten. Jag och min fami... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anbieter für individuell geplante Häuser

Vom Unternehmen geschrieben

Vilket är ert drömhus projekt? Ett fjällhus mitt i skidbacken, ett sommarhus i skärgården, eller varför inte en egendesignad friggebod med bastu och relaxavdelning? Företagare eller markägare med exploateringsplaner, kanske funderar ni på att paketera färdigexploaterade tomter med arkitektritade fritidshus eller permanentbostadshus? Husverket är en helhetsleverantör av hus i alla dess former. Vår vision är att vara det självklara valet som tar husbranschen till nästa nivå! Vi vill kunna inspirera dig och visualisera dina husdrömmar med hjälp av den senaste tekniken. Vår målsättning är att underlätta hela byggprocessen och skapa en trygghet gällande kostnader och ett totalansvar för ert kommande byggprojekt. Du ska själv kunna vara delaktig i skapandet av ditt drömhus. Med oss får du exempelvis möjlighet att testa olika placeringar på din tomt samt att bygga ditt hus i vår tjänst bygg online. En färdig offert med leveransbeskrivning, ritningar och bilder laddar ni sedan enkelt ner direkt från vår hemsida. Vi kan erbjuda våra nyckelfärdiga husmoduler till konkurrenskraftiga priser och ett kvalitetssäkrat helhetskoncept. Detta kan vi göra tack vare vår specialistkompetens inom alla led samt ett eget ägarskap av både fabrik och produktion. Vi tar ansvar för hela processen. Vårt kundsegment sträcker sig från privatpersoner och företag till markägare och exploatörer. När vi väl har skrivit ett köpeavtal erbjuder vi en totalentreprenad där allt från bygglovsansökan till slutkontroll av ditt nya hus ingår. Allt detta kan bli verklighet. Låt Husverket hjälpa dig, vi kommer inte att göra dig besviken!

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

115 Bewertungen

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Proffsigt företag

Vi köpte ett 25 kvm nyckelfärdigt attefallshus från Husverket i 2020 och vi är jättenöjda. Hela processen är mycket smidig. Huset levererades i tid med material av god kvalitet. Projektteamet är mycket kunnigt och professionellt. De sköter allt inkl. ritningarna, kommunansökan, grunden, el och vvs kopplingen m.m. Priset är också transparent - vi fick en god förståelse från början för vad ingår i totala priset och vad kan tillkomma och det skrevs tydligt på kontraktet också. Emil Helander från Husverket hjälpte mycket att svara på våra frågor

22. Oktober 2021

Kan varmt rekommendera Husverket

Kan varmt rekommendera Husverket. Det som jag uppskattar som kund är att även efter man har betalt hela huset så tar dom ansvar för eventuella fel/problem.
Det känns tryggt att dom inte försöker slingra sig ur sitt ansvar när problem uppstår, även fast det gått i mitt fall nästan 2 år.

12. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Extremt nöjd med den service jag möttes…

Extremt nöjd med den service jag möttes av. Hela processen har varit enkel och smidig från början till slut. Huset levererades i tid och är definitivt prisvärt jämfört med andra konkurrenter vi tidigare sett på.
Rekommenderas starkt.

TACK Husverket och på återseende!

6. Oktober 2021
husverket.se-Logo

Antwort von husverket.se

Hej Elin, stort tack att du tog dig tiden att recensera oss här på Trustpilot! vi tackar för ett lyckat husprojekt tillsammans med er.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ansvarslös leverantör. Rekommenderas ej.

Det tog 5 månader att få in huset. När det kom på plats så kunde vi inte ens använda/flytta in på 2 månader pga flera fel/vattenläckage. Köket fick nedmonteras och återställas. Markabete varit totalt undermåligt med förstörd lykta, förstörda kantsten osv. Husgrundspaneler skruvades felaktigt. När vi upptäckte att takplåtsdetaljer är defomerade så blev vi ignorerade. Trots att detta påpekas i slutbesiktning vägrar Husverket att åtgärda.
Omöjliga att komma i kontakt. Inget avslutande samtal/kontakt.
Välj någon annan om du funderar. Någon som tar sitt ansvar. Tänk på att du får varken hjälp eller kompensation. Det är bara du som drabbas om du anlitar Husverket.

29. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr