Hugsback Bewertungen 25

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastische ervaring met deze verzwaarde knuffel! 😍 Mijn dochter heeft gisteren haar olifant binnengekregen en we zijn nu al ontzettend enthousiast. Ze slaapt al maanden onrustig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijne ervaring met dit bedrijf. Ze leveren een topservice en de knuffel is zeer kwalitatief. Ik kan het alleen maar aanbevelen!

1. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hugsback is a brand that designs and creates weighted stuffed animals with love and care. Our mission is simple yet powerful: everyone deserves to be truly hugged back. In a world that often moves too fast, our comforting companions bring calm, warmth, and connection — for both children and adults. Each Hugsback is made from ultra-soft, high-quality materials and filled with 2 kg of evenly distributed glass beads to provide the perfect deep pressure. This promotes relaxation, supports better sleep, and creates a safe, soothing sense of security. All our products are CE-certified and carefully packaged with a thank-you card and certificate, turning unboxing into a genuinely special moment. At Hugsback, we believe in more than just selling products — we’re building a warm, supportive community. Ordering from Hugsback means fast shipping, friendly customer care, and a product made with true love. Whether you’re looking for comfort during stress, sensory overload, or simply need a little extra warmth, Hugsback is here for you.

4,7

1 Stern

Top service!

13. April 2026

Wat fijn om te horen, Marijke 🤍

Super om te lezen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad met onze service en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de verzwaringsknuffel (2 kg). Daar doen we het echt voor!

Bedankt ook voor je mooie aanbeveling, dat betekent enorm veel voor ons ✨

We wensen je heel veel rust, comfort en fijne knuffelmomenten toe 🐘

Hugsback 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met mijn olifant

Heel blij met mijn olifant! Heerlijk om mee te slapen en hij was super snel binnen!

8. April 2026

Wat fijn om te horen, Shermin 🤍

Heel leuk dat je zo blij bent met je olifant en dat hij zo lekker slaapt! Dat zachte, rustgevende gevoel is precies waar we het voor doen 🐘✨

En super om te horen dat hij ook nog eens zo snel bij je binnen was, daar doen we altijd ons best voor!

Dank je wel voor je mooie review en we wensen je nog heel veel fijne, rustige knuffelmomenten toe 🤍

Hugsback ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastische ervaring met deze…

Wat een fantastische ervaring met deze verzwaarde knuffel! 😍

Mijn dochter heeft gisteren haar olifant binnengekregen en we zijn nu al ontzettend enthousiast. Ze slaapt al maanden onrustig en wordt vaak wakker, dus we waren echt op zoek naar iets wat haar kon helpen. En wat een verschil… vannacht heeft ze voor het eerst in lange tijd weer een paar uur achter elkaar kunnen slapen!

De zwaarte van de knuffel geeft haar een veilig, geborgen gevoel — alsof ze een soort rustpunt heeft gevonden. Ze pakt hem zelf steeds vast en je merkt gewoon dat ze er ontspannen van wordt. Het is bijzonder dat iets kleins zo’n groot effect kan hebben.

Daarnaast was de levering super snel en werden we goed op de hoogte gehouden via duidelijke mails — echt top service!

We hadden eerlijk gezegd niet verwacht dat het zó snel verschil zou maken, maar na één dag kunnen we al zeggen: dit is echt een top aankoop.

Echt complimenten voor jullie product — jullie doen geweldig werk!

12. April 2026

Wat een ontzettend mooie review om te lezen, Bianca 🤍

We kunnen ons zo goed voorstellen hoe moeilijk het is als je dochter al zo lang onrustig slaapt… en wat moet het bijzonder voelen om dan ineens zo’n verschil te merken. Dat ze na één nacht al een paar uur achter elkaar heeft kunnen slapen, betekend veel voor ons✨

Heel mooi ook hoe je beschrijft dat de verzwaringsolifant haar een veilig en geborgen gevoel geeft. Dat ze hem zelf pakt en er zichtbaar rust in vindt… dat zijn precies de momenten waar we het voor doen 🐘

En wat fijn dat ook de levering en communicatie zo goed zijn ervaren, dank je wel daarvoor!

We wensen jullie nog heel veel rustige nachten en vooral heel veel fijne, warme knuffelmomenten samen 🥰

Hugsback ✨

Olifant hugsback…

Wou heel graag de olifant helaas was uitverkocht van de week had slechte dag en kreeg mail dat ze nog een olifant voor me haden meteen besteld en de volgende dag al in huis hij is zo zacht mooi heb eral een paar dagen heerlijk mee geslapen en geknuffeld het geeft me rust nog super bedankt Timo en Noah

8. April 2026

Antwort von Hugsback

Wat ontzettend mooi om te lezen, dank je wel voor je lieve review, Maris! 😊

Wat bijzonder dat je de olifant zo graag wilde en dat we op precies het juiste moment toch nog eentje voor je hadden. Helemaal na een mindere dag maakt dat het extra speciaal 💛

Zo fijn om te horen dat hij de volgende dag al bij je was én dat je er meteen zo van hebt kunnen genieten. Dat je er nu al heerlijk mee slaapt, knuffelt en er rust uit haalt, is precies waar we het voor doen.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden richting ons, dat waarderen we echt enorm.

We wensen je nog heel veel rustige, warme en fijne knuffelmomenten samen met je olifant ✨

Hugsback 🤍

Snel & top

Ik heb al ervaring met andere verzwaringsknuffels. Ik was al een tijd olifant omdat mijn vriend fan is van Dumbo. Toen hoorde ik van hugsback te via mond reclame. Ik zag de olifant en werd meteen verliefd dus meteen besteld. Wij zijn er ontzettend blij mee.

1. März 2026

Antwort von Hugsback

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review, Kathlijne! 😊

Wat bijzonder dat je al ervaring had met andere verzwaringsknuffels én dat je meteen voor onze olifant viel, vooral omdat jullie fan zijn van Dumbo 🐘✨

Dat je hem meteen besteld hebt en er nu al zo blij mee bent, doet ons ontzettend veel plezier. Het zachte materiaal in combinatie met het kalmerende gewicht is precies ontworpen om comfort en rust te geven, dus mooi om te horen dat jullie er zo van genieten.

Dank je wel voor het delen van jullie ervaring en je aanrader. We wensen jullie nog heel veel warme, knuffelige en rustige momenten samen met de olifant 💫

Super schattige verzwaarde olifant van 2 kg van hugsback

Het is een super fijne en zachte en schattige verzwaarde knuffel van 2 kg is 45 cm groot, werd gelijk verliefd toen ik de olifant uit de doos haalde en mee knuffelde prikkels ging gelijk weg en werd kalm weet nu al dat ik beter ga slapen🥰 het is echt een aanrader😍

26. Februar 2026

Antwort von Hugsback

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 😊

Wat bijzonder dat je meteen verliefd werd toen je de 2 kg hugsback verzwaarde olifant uit de doos haalde 🐘🤍

Dat zachte, fijne materiaal in combinatie met het kalmerende gewicht is precies waar we het voor doen. Zo mooi om te horen dat je prikkels direct minder werden en dat je je meteen rustiger voelde.

En dat je nu al verwacht beter te gaan slapen… dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! 🥰

Dank je wel voor je aanrader en het delen van je ervaring. We wensen je heel veel rustige, warme en knuffelige momenten toe met je olifant 💫

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super fijne knuffel waarmee je echt het…

super fijne knuffel waarmee je echt het gevoel krijgt dat je echt iets knuffelt, niet zoals andere slappe stoffe knuffels

19. Februar 2026

Wat fijn om te horen, Joni! 😊

Geweldig dat je ervaart dat je met de Hugsback verzwaarde knuffel écht iets knuffelt en niet zomaar een slappe stoffen knuffel. Dat stevige, geborgen gevoel is precies waar we veel aandacht aan besteden bij het ontwerp en de vulling. 🤍

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We wensen je heel veel warme en rustgevende knuffelmomenten toe! 💫

Prachtig product

Ziet er goed en verzorgt uit mooie verpakking ben super blij mee!

19. Februar 2026

Wat fijn om te lezen, dank je wel Keren! 😊

Super om te horen dat je zo blij bent met je Hugsback verzwaarde knuffel en dat alles er mooi en verzorgd uitzag. Ook heel fijn dat je de verpakking benoemt. We vinden het belangrijk dat het hele pakketje klopt, van uitpakken tot knuffelmoment. 🤍

Dank je wel voor je mooie woorden. We wensen je heel veel rust, comfort en fijne knuffelmomenten toe! 💫

Mooie afgewerkte knuffel

Mooie afgewerkte knuffel! De levering is ook snel. Perfect voor kinderen!

17. Februar 2026

Antwort von Hugsback

Wat fijn om te horen, Stijn!

Geweldig dat je de Hugsback verzwaarde knuffel zo mooi afgewerkt vindt en dat hij snel geleverd werd.😊

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We wensen jullie heel veel knuffelmomenten vol rust en plezier! 💫

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte verzwaarde knuffel van topkwaliteit

De Hugsback verzwaarde knuffel voelt stevig en tegelijk heerlijk zacht aan. Het gewicht geeft direct een rustgevend en veilig gevoel en helpt duidelijk bij ontspanning en stressvermindering. De kwaliteit en afwerking zijn uitstekend en de knuffel blijft mooi in vorm. Snelle levering en netjes verpakt. Zeker een aanrader voor iedereen die een hoogwaardige verzwaarde knuffel zoekt voor meer rust en comfort.

30. Januar 2026

Wat fijn om te lezen, dank je wel Biemje! 😊

Super om te horen dat de Hugsback verzwaarde knuffel zo’n rustgevend en veilig gevoel geeft en echt helpt bij ontspanning en stressvermindering. Dat je de kwaliteit, afwerking én vormvastheid benoemt, doet ons extra goed. Daar besteden we veel aandacht aan.🤍

Ook fijn dat de levering snel was en alles netjes verpakt aankwam. Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor je aanrader. We wensen je nog heel veel rust, comfort en fijne knuffelmomenten toe! 💫

Mooie knuffel

Voor mijn dochtertje de Hugsback 2 kg Verzwaringsknuffel Olifant gekocht. Zeer mooie knuffel, goede kwaliteit, en snel geleverd.

30. Januar 2026

Wat fijn om te lezen, dank je wel Colin! 😁

Heel mooi om te horen dat de Hugsback verzwaringsknuffel zo goed bevalt voor je dochtertje. Dat je de kwaliteit waardeert én dat de levering snel was, vinden we ontzettend belangrijk. Dáár doen we het voor.

Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in Hugsback. We wensen jullie samen nog heel veel fijne en rustgevende knuffelmomenten toe! 💫

Super mooie knuffels

Super mooie knuffels, goede service en hoge kwaliteit

21. Januar 2026

Wat fijn om te lezen, dank je wel Boy! 🤍

Super dat je zo tevreden bent over de knuffels, de service én de kwaliteit, dat betekent heel veel voor ons. Dáár doen we het voor.

Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in Hugsback. We wensen je nog heel veel fijne knuffelmomenten toe! 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Hugsback verzwaringsknuffel voelt…

De Hugsback verzwaringsknuffel voelt heerlijk zacht aan en geeft direct een rustgevend, geborgen gevoel. Het gewicht is prettig verdeeld en werkt ontspannend, ideaal voor stressmomenten of voor het slapen. Mooie kwaliteit en fijn in gebruik. Zeker een aanrader!

22. Januar 2026

Wat een prachtige review, dank je wel Jackie Thimo! 🤍

Wat fijn om te lezen dat de Hugsback verzwaringsknuffel zo heerlijk zacht aanvoelt en je direct een rustgevend, geborgen gevoel geeft. Dat is precies het effect dat we hopen te bereiken. Dat je het gewicht als prettig verdeeld ervaart en dat het helpt bij stressmomenten en tijdens het slapen, raakt ons enorm.

Dat je de kwaliteit en het gebruik zo positief benoemt en het zelfs een aanrader noemt, is voor ons een heel groot compliment. Dáár doen we het voor. 🥰

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en voor het vertrouwen in Hugsback. We wensen je nog heel veel rust, comfort en fijne knuffelmomenten toe.

In 1 woord: fantastisch!

In 1 woord: fantastisch!
Ik heb voor mijn dochter van 11 de beer besteld. Ze sliep al met een zwaardere knuffel (lees: deurstopper) dus was het tijd voor een upgrade. Toen ze de beer uitpakte, was ze meteen enorm enthousiast!!
"Hij is zo zacht, hij is zo lekker zwaar, hij is zo mooi en hij knuffelt zo lekker!" De nachten zijn voor haar een stuk relaxter nu met de beer en ze valt er snel mee in slaap.
Mijn eigen ervaring met dit bedrijf is gewoon top! Een hele persoonlijke service van 2 hele goede (jonge) ondernemers die echt weten waar ze mee bezig zijn!

15. Januar 2026

Wat een fantastische review, dank je wel Desiree! 💛

Wat leuk om te lezen — en om in de video te zien — hoe enthousiast je dochter meteen was bij het uitpakken van de Hugsback verzwaringsknuffel. Van een “deurstopper” naar een echte upgrade 😄, daar moesten we even om glimlachen. Dat ze hem zo zacht, mooi én prettig zwaar vindt en er zo fijn mee kan knuffelen, is precies wat we hopen te bereiken. Extra bijzonder om te horen dat haar nachten nu een stuk relaxter zijn en dat ze sneller in slaap valt.

Ook jouw woorden over onze persoonlijke service raken ons enorm. We doen dit met heel veel liefde en aandacht, dus het betekent veel dat dit zo wordt ervaren.

We wensen je dochter nog heel veel rust, comfort en fijne knuffelmomenten toe. Dank je wel voor het vertrouwen in ons.

100% service, mooi afgewerkt, super zacht

Wat een goede service leveren de heren van Hugsback! Ik wilde er 2 maar kon er maar ééntje in de handbagage mee naar Spanje nemen. Ze kwamen direct met een goed oplossing! De beer is echt super zacht en heel mooi afgewerkt. Weet zeker dat onze dochter er heel erg van gaat genieten en op moeilijke momenten mee tot rust kan komen.

17. Dezember 2025

Antwort von Hugsback

Wat een prachtige review, dank je wel Nicolle!

Wat fijn om te horen dat je onze service als 100% hebt ervaren. We denken graag mee, juist in dit soort situaties, dus het is mooi om te lezen dat dit zo positief is ontvangen.

Daarnaast doet het ons veel om te horen dat de verzwaarde knuffelbeer als super zacht en mooi afgewerkt wordt ervaren. Dat hij jullie dochter kan helpen om op moeilijke momenten tot rust te komen, is precies waar Hugsback voor staat en waar we het elke dag voor doen.

We wensen jullie dochter heel veel comfort en knuffelmomenten toe. Bedankt voor het vertrouwen in ons.

Zeer snelle service

Zeer snelle service, zeer goede kwaliteit.

13. Dezember 2025

Antwort von Hugsback

Wat een prachtige review, dank je wel Preben!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de snelle service als de kwaliteit van onze producten. We vinden het belangrijk dat alles klopt, van bestelling tot ontvangst, dus jouw positieve ervaring betekent veel voor ons.

We doen elke dag ons best om betrouwbaar en zorgvuldig te werken, daarom waarderen we deze feedback enorm.

Geniet van je Hugsback verzwaringsknuffel en bedankt voor het vertrouwen in ons.

Heel mooie goede kwaliteit

Heel mooie goede kwaliteit, vlugge bezorging en leuk dat er een mooie verpakking omheen zit.
De 2 kg verzwaring helpt mij goed met slapen.
Zeker een aanrader!

6. Dezember 2025

Antwort von Hugsback

Wat fijn om te lezen, dank je wel Annie voor deze mooie review.

Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de snelle bezorging en de mooie verpakking. Extra fijn om te horen dat de 2 kg verzwaring je helpt om beter te slapen. Dat is precies waar we het voor doen.

Dank je wel voor het vertrouwen en de aanbeveling. We wensen je nog veel rust en fijne nachten met je Hugsback verzwaringsknuffel.

Tevreden dochter

Mijn dochter vindt de olifantknuffel zo mooi. De knuffel is superzacht en het gewicht van de knuffel voelt aangenaam aan. Ook een hele snelle service!! We zijn dik tevreden!!

10. Dezember 2025

Antwort von Hugsback

Wat een prachtige review, dank je wel!

Wat geweldig om te horen dat jullie dochter zo blij is met de olifant verzwaringsknuffel. Het doet ons enorm goed dat de superzachte stof, het fijne gewicht en de snelle service zo positief voor jullie zijn opgevallen.

We doen elke dag ons best om zowel onze producten als onze service warm, betrouwbaar en persoonlijk te houden, daarom betekent deze feedback enorm veel voor ons.

Geniet van de nieuwe Hugsback olifant verzwaringsknuffel en bedankt dat jullie ons met zoveel vertrouwen kiezen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn zoon vondt zijn rust niet en had…

Mijn zoon vondt zijn rust niet en had veel stress dus hoop dat helpt maar hij het al 1 dag en ik zie al een beetje resultaat

10. Dezember 2025

Antwort von Hugsback

Wat een prachtige review, dank je wel Wendy!

Wat bijzonder om te horen dat je zoon zoveel stress ervaarde en zijn rust moeilijk kon vinden. We hopen natuurlijk dat de verzwaringsknuffel hem blijft helpen, maar het is heel fijn om te lezen dat je na één dag al een beetje resultaat ziet. Dat betekent veel voor ons.

We doen elke dag ons best om producten te maken die écht verschil kunnen maken, daarom waarderen we jouw feedback enorm.

Heel veel rust gewenst voor jullie beiden en bedankt voor het vertrouwen in Hugsback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Slaap een stuk beter door de knuffel

Zo blij met de olifant! Mooie kwaliteit, snelle levering en een mooie verpakking! Is het helemaal waard⭐️

5. Dezember 2025

Antwort von Hugsback

Wat een prachtige review, dank je wel Hieke!

Het doet ons enorm goed om te lezen dat je dankzij de olifant echt beter slaapt. Fijn dat de kwaliteit, de snelle levering en de verpakking zo positief voor je waren. We werken elke dag met veel aandacht aan zowel onze producten als onze service, dus jouw waardering betekent heel veel voor ons.

Geniet van je nieuwe Hugsback knuffel en bedankt voor je vertrouwen in ons.

Veel knuffels van het hele Hugsback team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr