Under al kritik. Ventede 14 dage på min dyne selvom der står levering på 2 dage. Imellemtiden har jeg skrevet 3 gange til hugged hvor en besked var at annullere min ordre. Ringede flere gange til et n... Mehr ansehen
Har netop købt kugledyne og betræk. Desværre passer betrækkets bindeløkke ikke med dynens, så dynen ligger ikke stabilt i betrækket. Har forgæves kontaktet Hugged via email vedr det fejlbehæftede be... Mehr ansehen
Fin hjemmeside og hurtig levering. Har købt en tyngdedyne og betræk og oplevede i den forbindelse rigtig god infomation om produktet. Modtog en mail om hvad jeg kunne forvente af produktet samme dag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produktet havde desværre ingen effekt her, men mit barns søvnbesvær skyldes muligvis søvnapnø, og det vil dynen i sig selv ikke kunne afhjælpe. Produktet blev sendt lyn hurtigt og produktet havde en l... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Hugged specialiserer vi os i kugledyner – vores målsætning er at udbrede kendskabet til, hvad en kugledyne kan have af positive effekter, når natten falder på og søvnen skal have lov at overvinde.
Østerågade 27, 2. 3., 9000, Aalborg, Dänemark
- info@hugged.dk
- hugged.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fint produkt, men ..
Fint produkt og hurtigt svar fra kundeservice ved spørgsmål. De får kun 3 stjerner, da jeg er træt af at vi skulle betale for returporto når vi bor tæt på og kunne have afleveret pakken retur selv. Det er lidt ærgerligt at de ikke har mulighed for det, bare et bestemt tidsrum hver dag (de deler lager med nogen andre, så derfor var det, ifølge kunderservice, ikke muligt)
God oplevelse på trods af fejl under transport
Jeg modtog et godt produkt til en god pris.
Det var nogle problemer med fragt, men kundeservice var meget behjælpelig.
Pudefyld klumper
Hurtig levering, men puden klumper og falder sammen
Jeg er glad få og få det så hurtig
Jeg fik det 1 efter jeg bestl det
Skal vi ikke lige modtage den bestilte…
Skal vi ikke lige modtage den bestilte vare før vi anmelder noget😉
Rigtig godt og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Dejlig overskuelig hjemmeside hvor jeg fik en rigtig god introduktion til alle produkter. Min søn er MEGET tilfreds med sin nye tencel dyne. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Vi fik dynen 2 dage efter bestilling.
Fantastisk service og produkt
God information og vejledning om produktet på hjemmesiden, nem at bestille og hurtig levering.
Dynen jeg har bestilt er virkelig dejlig og for mig er den langt bedre end en almindelig kugledyne som jeg har brugt tidligere.
Meget fin service.....fik lynhurtigt…
Meget fin service.....fik lynhurtigt byttet en dyne til et lækkert tyngdetæppe...hurtig ekspedition og behagelig samtale
Det har været prima oplevelse
Det har været nemt at bestille, og hurtig levering.
En rigtig dejlig dyne, meget bedre end den gamle jeg har, hvor det er bolde inden i.
Hurtig levering og alt er…
Hurtig levering og alt er tilfredsstillende
Super service og produkt
Virkelig lækker bambuspude og super hurtig levering. Kan kun anbefale Hugged på det varmeste
Alt for varm
Alt for varm, ikke særlig Huggie. købt en på 11 kilo , da den passer til min vægt
IKKE EGNET TIL EN MED RYG PROBLEMER...FIK STORE GENER
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, og hurtigt levering, kan kun anbefales.
tyngdedyne fra hugged sover ikke helt godt vågner stadig flere gange om natten det var en 5kg skulle nok have købt 7 kg er 55kg
Har fået hugged tyngde dyne ikke hel tilfreds vågner stadig flere gange om natten købte en 5kg er 55kg skulle nok have købt 7 kg eller god
Rigtig god hjemmeside med udførlig beskrivelse af dyner. Men da det er en julegave fra kæresten 🤭 ved jeg endnu ikke hvordan dynen er 🤷♀️. Men jeg håber den vil hjælpe mig med at få sovet pga min Morbus bechterew og andre former for gigt 😔🤞🙏… glædelig jul og godt nytår til alle 🎄🎅🤶🥳👋
🌟Jeres design er super cool og jeres…
🌟Jeres design er super cool og jeres navn fuld af kærlighed.
Så jeres tæppe, blive givet som gave, og bestilte fluks en dyne i julegave til en unge pige med søvnbesvær. Vil kalder den en "slumre-hygge-dyne" som hun så langsomt selv finder roen i at anvende - i og udenfor sengen. God Jul til jer alle i Hugged
Super hurtig levering
Super hurtig levering og god information vedr. brug af tyngdedyne.
Købte et tyngdetæppe
Købte et tyngdetæppe, som virkelig er et godt produkt, og virker efter hensigten. Fik produktet 24 timer efter bestilling, så en dejlig købe oplevelse.
Dejlig tyngdedyne til barnebarnet
Dejlig tyngdedyne til barnebarnet,som har sovet afbrudt længe da dynen falder af hende og mor/ far skal vækkes og lægge på igen... Sovet bedre fra første nat. Fin og hurtig levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.