Under al kritik. Ventede 14 dage på min dyne selvom der står levering på 2 dage. Imellemtiden har jeg skrevet 3 gange til hugged hvor en besked var at annullere min ordre. Ringede flere gange til et n... Mehr ansehen
Har netop købt kugledyne og betræk. Desværre passer betrækkets bindeløkke ikke med dynens, så dynen ligger ikke stabilt i betrækket. Har forgæves kontaktet Hugged via email vedr det fejlbehæftede be... Mehr ansehen
Fin hjemmeside og hurtig levering. Har købt en tyngdedyne og betræk og oplevede i den forbindelse rigtig god infomation om produktet. Modtog en mail om hvad jeg kunne forvente af produktet samme dag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produktet havde desværre ingen effekt her, men mit barns søvnbesvær skyldes muligvis søvnapnø, og det vil dynen i sig selv ikke kunne afhjælpe. Produktet blev sendt lyn hurtigt og produktet havde en l... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Hugged specialiserer vi os i kugledyner – vores målsætning er at udbrede kendskabet til, hvad en kugledyne kan have af positive effekter, når natten falder på og søvnen skal have lov at overvinde.
Østerågade 27, 2. 3., 9000, Aalborg, Dänemark
- info@hugged.dk
- hugged.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og fungere fantastisk
Produktet lever op til mine…
Produktet lever op til mine forventninger! Bestille en sovemaske mulberry silk, der til fulde lukker lyset ude og slukker lyset og dermed min synssans hvormed at min hjerne lukker ned for aktivitet. Gad vide om den stimulerer melatoninproduktionen?? Masken er behagelig mod øjnene og elastikken sidder fint.
Søvnen er nu uden lange vågne perioder og falder hurtigere i søvn igen med masken på efter opvågen!
Helt perfekt!
Hammer hurtig levering og produktet ser…
Hammer hurtig levering og produktet ser godt og fint ud, skal nu til og bruge dynen med stor spænding
Mega hurtig levering
Mega hurtig levering. Min datter elsker sin nye tyngdedyne. Den er alle pengene værd.
Tyngdedyne 2 kg
Rigtig hurtigt blev pakke sendt afsted som jeg bestilte om lørdagen. Var klar til afhentning allerede søndag. Og hentet mandag hvor min datter fik lov til at lege med dynen for at vende sig til den.
Jeg købte den i desperation fordi min datter på 1 år hele tiden vågnede og græd sig halvt ihjel uanset hvad man gjorde. Og græd i søvne. Efter 2 nætter med tyngdedynen og ok fra lægen har der været to nætter med søvn hele natten igennem. Hun er nu ikk til at få op 🤣
Jeg elsker den dyne. Og har virkelig reddet min nattesøvn da min datter har manglet den tryghed der er ved en tyngdedyne
Bestilte et bambus betræk til min tyngdedyne en søndag.. kunne hente det tirsdag. Må jeg lige sige sikke et lækkert betræk.. 😊
Hurtig forsendelse, god pris. Fin vare.
Hurtig forsendelse, god pris.
Indtil videre glad bruger (min søn), af den købte tyngdedyne.
Lyn hurtig levering
Varen blev leveret - næsten før den var bestilt.
Samme dag jeg bestilte, blev den sendt - FRAGTFRIT👍👍👍
Godt arbejde hugged.dk👍👍
Kan klart anbefales til andre kunder.
Alt godt :)
Hurtig levering- tæppet lever fuldt ud op til mine/vores forventninger.
Holder hvad der loves
Lynhurtig, velemballeret leverance via GLS. Tyngdedynen var et instant hit hos modtageren. Dyb, rolig søvn fra første nat.
Hurtig levering og uundværligt vægtdyne
Hurtig levering og uundværlig vægtdyne
Hurtig levering, hvordan dynen virker er for tidligt at sige, jeg har købt dynen til vores barnebarn så vi venter på hans tilbagemelding.
Lever op til mine forventninger
Lever op til mine forventninger.
Dog brug for lidt tilvending af vægten🙂
Super oplevelse!
Jeg er allerede virkelig glad for min tyngdedyne! Købet gik uden problemer.
Ekstrem hurtig levering.
Hurtig / effektiv levering !!👍😊
God service, kommunikation og tilfredshedsgaranti
Købt kugledyner i julegave, men måtte sende en ubrugt retur og én som var afprøvet inden for tilfredsgaranti.
Jeg har oplevet virkelig god service og information undervejs. Sådan!
Tilfredshedsgaranti findes ikke!!
Købte en tyngdedyne på 11 kg og prøvede den i et stykke tid og kunne der mærke at jeg ikke fik den ønskede effekt ud af den.
Her valgte jeg jo så at benytte mig af deres tilfredshedsgaranti men virksomheden gør åbenbart alt for at sørge for at kunden ikke går under betingelserne for at få refunderet.
Jeg fik en mail omkring at de efter GRUNDIG gennemgang havde konstateret at dynen skulle klassificeres som MEGET brugt da den var begyndt at fnulre.
De skriver på deres hjemmeside at det kan tage 2-3 uger at vænne sig til dynen men hvis du vælger at bruge dynen normalt er den åbenbart for brugt til at de vil acceptere dynen under tilfredshedsgaranti og refundere pengene!!
Hvis du seriøst ikke kan bruge en dyne i 2-3 uger som en tilvænningsperiode er uden at den så ender med at blive klassificeret som MEGET brugt så er der seriøst noget galt.
TILFREDSHEDSGARANTI findes åbenbart ikke hos Hugged hvis de kan komme uden om det.
Mine forventninger opfyldt
Hurtig levering, og produktet lever op til forventningerne. Og selv efter kun få dages brug er jeg blevet meget glad for min tyngdedyne! Det er min puttesyge kat dog ikke! 💥
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.