Hubo Oud-beijerland kan absoluut beter. Er is vakkennis aanwezig. We hebben een nieuwe voordeur besteld en laten plaatsen. Dat ging best goed alleen moesten ze een keer na het.plaatsen terugkomen omd... Mehr ansehen
Erg slechte ervaring met Hubo in Asten. Met het bestellen van een erg duur behang van Arte heb ik niet de volledige informatie over het behang gekregen waardoor ik nu ontevreden ben. Medewerker in de... Mehr ansehen
Ik ben ontzettend tevreden met het werk dat HUBO uit Gieten heeft geleverd. Ze hebben de klus voortreffelijk uitgevoerd; alles verliep soepel en volgens afspraak. Hun vakmanschap en vriendelijke servi... Mehr ansehen
Ja ook slechte ervaring met kwaliteit en service van Hubo Hengelo Overijssel. Kledingkast is niet symetrisch gemonteerd, lades kunnen niet open (omdat schuifdeur er deels voor blijft), veel schades... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Landelijke keten van doe-het-zelfzaken. Op de site vindt u een overzicht van de 230 vestigingen, aanbiedingen en doe-het-zelftips.
Koninginneweg 1, 3871 JZ, Hoevelaken, Niederlande
- hubo.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vreselijke medewerkers bij de Hubo aan…
Vreselijke medewerkers bij de Hubo aan de Schopenhauerweg 60-68 in Lombardijen. Ik was daar om een paar wandplankjes en plankhouders aan te schaffen. Toen ik de winkel binnenkwam, zat er een meneer achter een bureau achter zijn computer die mij compleet negeerde. Toen ik zei: "Sorry, mag ik even storen? Ik wil graag weten waar ik de wandplankjes en houders kan vinden", kreeg ik uit volle borst te horen, zonder dat hij mij aankeek, en zwaaiend met zijn arm: "Doorlopen graag, de winkel in, daar vind je ze wel." Ik vroeg: "Sorry, maar waar ongeveer?" Er leek irritatie te ontstaan, want hij zei toen: "Rechterkant!" en zwaaide weer met zijn arm door de lucht.
Eenmaal verder in de winkel kwam ik een andere meneer tegen die gewoon door wilde lopen en niets zei. Ik vroeg hem of hij mij kon helpen: "Ik wil een paar planken op maat en andere accessoires." Hij zei: "Ik kom zo bij je." Na 40 minuten kwam hij eindelijk vragen wat ik wilde. Ik gaf de maten door en hij zaagde de planken voor me.
Bij de kassa, na de betaling, zei hij: "Zo, dan ben je wel even van de straat, hè!" Waarop andere klanten hard lachten. Ik zei: "Ja, dan ben ik even bezig, ja." Daarna verliet ik de zaak en dacht bij mezelf: hier kom ik nooit meer terug. Ik betaal sowieso te veel, terwijl dezelfde spullen bij de Action voor een kwart van het bedrag te koop zijn, beter leverbaar zijn en je vriendelijker geholpen wordt.
Geen klant meer
Al jaren kom ik bij Hubo in slochteren samen met mijn ouders. Nu samenwonend en advies willen inwinnen voor rolluiken. Uiteraard omdat wij zelf vakkundig advies nodig hebben, anders ga je daar niet heen. Krijg je een mail terug met de woorden 'geen porem' kunnen en willen wij niet doen'.. dit lijkt geen porem! Sinds wanneer is dit vakkundig advies. Op dat gebied kunnen zij nog wat leren! Vanaf nu dus geen klant bij meer Hubo slochteren!
Hubo Assen Onbehouwen medewerker
Zojuist een touch bin afvalbak van ruim € 200 gekocht.
Uitermate onbeleefd geholpen door de mannelijke medewerker van Hubo in warenhuis Vd Veen te Assen. Werd volkomen genegeerd terwijl er geen enkele klant id winkel was. Na hem zelf maar aangesproken te hebben bijzonder chagrijnig en onbeleefd te woord gestaan.
Komen hier niet weer
Maatwerk Keukenkast
In eerste instantie offerte gevraagd bij Hubo in Papendrecht omdat dit de dichtstbijzijnde vestiging is. Totaal niets gehoord of gezien. Bij toeval kwam ik bij Hubo in Hillegersberg. Een kleine vestiging met een groot assortiment en uiterst welwillende, meedenkende hulpvaardige en vriendelijke medewerkers. Precies ook zo zijn mijn ervaringen na levering van de bestelde maatwerk keukenkast of koffiehoekje. Wijzigingen in het ontwerp gecombineerd met hun aanwijzingen en tips leidden tot de prachtige kast die zij maakten. Het was geen enkele moeite om de kast in Dordrecht af te leveren en zelfs hulp te bieden bij het ophangen aan de muur. Ga zeker zo door Hubo Rotterdam/Hillegersberg!
Top team
Wij zijn in 2024 naar een nieuwbouw woning verhuisd en hebben veel dingen door Hubo Enschede laten doen en zijn zeer positief over het werk wat is gedaan! Goede afspraken gemaakt en het werd afgemaakt door top mensen. 👍🏻
HUBO Margraten-Buitenlamp met…
HUBO Margraten-Buitenlamp met bewegingssensor gekocht december 2023, geïnstalleerd augustus 2024. Na 3 maanden licht nog maar slechts de helft van de LED's nog voor 10% op. Terug gegaan naar HUBO Margraten, met doos en kopie factuur, en nemen 4 dagen de tijd om te beoordelen of de lamp retour genomen wordt. Vervolgens heeft Hubo zijn ei gelegd en mag ik een nieuwe lamp halen. Maar moet die óók betalen, omdat ik de defecte lamp niet eerder kan demonteren vanwege het feit dat dan de stroomdraden bloot liggen op de buitenmuur met het regenweer (risico kortsluiting). Advies HUBO was een kroonsteentje plaatsen, alsof dat niet nat wordt en stroomuitval kan betekenen. Dus HUBO verplicht mij eerst een monteur in te schakelen voor het demonteren van de oude lamp, vervolgens mag ik ze voor de nieuwe omruilen, en vervolgens moet ik weer een monteur inschakelen om de nieuwe lamp te installeren. Intussen 4x op en neer gereden voor het omruilen van een lamp. Terwijl ik al 40 jaar klant ben bij deze bouwmarkt. En als ik de oude lamp dan inlever, krijg ik mijn dubbel betaalde bedrag van € 37,99 binnen 2 dagen terug (zéggen ze) gestort op mijn bankrekening. Dat zou niet contant kunnen..... Wat een vertrouwen heeft deze firma in zijn klanten, terwijl het Hubo Margraten was die een ondeugdelijk product heeft verkocht en degene is die dan in gebreke is ! Voor de kosten van het op en neer reizen, en de kosten van 2x inschakelen van de monteur mag ik zelf opdraaien. K.... service ! Bij de GAMMA en de PRAXIS toont men een stuk méér begrip voor mijn uitleg. Dus mij zie je bij HUBO Margraten na 40 jaar klant te zijn geweest, en alle bouwmaterialen voor 2 grote verbouwingen destijds betrokken te hebben via deze vestiging, niet meer terug. Zo ga je niet met je trouwe klanten om, en is het voor mij uiteindelijk een dure buitenlamp met een nare bijsmaak geworden.
Voor de derde keer weggelopen bij de…
Voor de derde keer weggelopen bij de Hubo Castricum. Als je uitleg vraagt, word je aangekeken en aangesproken alsof je een één of andere nono bent.Niet alleen onbehulpzaam, maar ook onbehoorlijk. In geen enkel opzicht toegevoegde waarde, klant gevoel of positief anderzijds. Ga nooit meer naar deze vestiging en rij liever 3,5 verder door naar een alternatieve bouwmarkten die er wel degelijk zijn en die je wel van een goed advies kunnen voorzien!
Wilde een complete doucheset…
Wilde een complete doucheset (garnituur) aanschaffen en deze ook laten installeren door Hubo (Serooskerke). Helaas mijnheer, dat doen we niet! Mijn conclusie: Hubo helpt niet.
Goed advies gekregen over welke pluggen…
Goed advies gekregen over welke pluggen gebruikt moesten worden. Voor gips is de toggler echt de beste uitkomst. Topspul
Hubo Meerkerk
Hubo Meerkerk, voordeur/ zijpaneel vervangen , top werk geleverd.
Hubo Zundert staat steeds klaar om je…
Hubo Zundert staat steeds klaar om je te helpen met vragen over producten of klussen, maar hielp ook met auto te starten na pech - zoveel hulp komt niet vaak voor en verdient een extra pluim !
Hubo in leek is een democratisch…
Hubo in leek is een democratisch bedrijf het personeel heeft het voor het zeggen heb in totaal 7 weken gewacht op een onderdeel toen dit er eindelijk was afspraak gemaakt komen weer te laat als je vraagt bel dan even dat je later komt zijn de rapen gaar ik citeer w.eet je wat ? JE BEKIJKT HET MAAR en reed weg is niet weer geweest het bedrijf gaat hier gewoon in mee bedankt Eric heb het zelf al opgelost was niet wat jij dacht wat een walgelijk bedrijf is dit lees aub alle revieuws voor u daar wat koopt koopman leek
Slechte ervaring
Slechte ervaring
Weinig keus, soms hebben ze standaard dingen nog geen eens. Duur vergeleken andere bouwmarkten
Hubo Zelhem
Hubo Zelhem
Onze 2 jaar oude parasol vertoonde defecten de leverancier gaf niet de verwachte service maar de medewerkers van Hubo Zelhem hebben de parasol diezelfde dag gerepareerd.
Top en dank
Redelijke bouwmarkt
Redelijke bouwmarkt
Redelijke bouwmarkt echter assortiment mag wel meer soms lege vakken, en moet je toch weer naar een andere bouwmarkt rijden
Het hangt een beetje af van de…
Het hangt een beetje af van de bezetting. Tijdens grote vakantie nemen studenten het over en is de dienstverlening minder.
Waardeloze zaak
Wij staan voor je klaar staat op de website. Pffft wat een nare man die eigenaar in Renkum Ik zei ik zoek dit en dat ja je kunt zelf kijken ja als ik het had gevonden vraag ik het niet. Ik heb hier geen tijd voor riep hij.. en aan het mopperen. Nee geef mij maar gamma daar wordt je wel geholpen en is vele male goedkoper.
Mooie winkel in Zundert
Mooie winkel in Zundert. Goed geholpen bij aankoop. Opmeten plisehor en plaatsen was heel fijn. Super tevreden.
De mensen van Hubo Heerde hebben mij…
De mensen van Hubo Heerde hebben mij heel goed geholpen toen bleek dat ik het verkeerde/(fout) product had gekocht...ik kreeg een ander artikel terug met korting zelfs voor al het ongemak! Helemaal top!! Aanrader deze winkel!!
Binnen zonwering laten plaatsen,door Hubo Vaassen
Binnen zonwering laten plaatsen,door Hubo Vaassen(Gelderland)Prima ervaring.Vakkundig en snel geplaatst(bedankt Jeroen!)Kwaliteit producten ook goed.Rekening houden met langere levertijd,(2 maanden)gezien de zomermaanden.Opmeten wordt ook door hen gedaan.Kortom,tevreden klant!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.