Høyer Bewertungen 54

TrustScore 2 von 5

1,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna! Dårlig kundeservice og så mye rot. Bestilte et produkt for 3199,- får beskjed etter at jeg må mase om hvor varen blir av, at varen har dem ikke på lager. Bestilte varen 8 desember og i da... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig butikk med hjerte på rett plass Var innom Høyer Sjølyst – som alltid et flott sted med stilige klær, god stemning og et profesjonelt, vennlig personale. Da en hund sto bundet ute i v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dere vekke fra denne bedriften. Har kjempet i 1 måned om en levering som ikke dukket opp. Sendt utallige Mails der jeg av og til får svar at de skal sjekke opp i det, og av og til ingen svar i de... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Styr unna

Styr unna!
Dårlig kundeservice og så mye rot. Bestilte et produkt for 3199,- får beskjed etter at jeg må mase om hvor varen blir av, at varen har dem ikke på lager. Bestilte varen 8 desember og i dag er det 28 des. skulle ta 3-5 virke dager at pengene skulle komme på konto. Pengene har jeg ennå ikke sett noe av. Styr unna! Her skal jeg aldri handle igjen.

8. Dezember 2025

Oppfølging av reklamasjon

Oppfølging av reklamasjon – manglende tilbakemelding

Jeg viser til min reklamasjon på Veja-skoene kjøpt hos dere, som jeg sendte i mai. Dere svarte at saken var sendt videre til leverandør og at dere ville ta kontakt så fort dere visste mer. Nå er vi snart i slutten av oktober, og jeg har fortsatt ikke fått noen oppdatering.
Skoene kan ikke brukes slik de er nå, og jeg har behov for nye sko i forbindelse med skolestart. Det oppleves som svært dårlig kundeservice å ikke motta noen form for oppfølging på flere måneder, spesielt når jeg som kunde blir stående uten produkt eller løsning.
Jeg ber derfor om en rask avklaring på saken – enten refusjon, bytte eller annen løsning – så dette kan bli løst snarest.
Vennlig hilsen
Mine

20. Mai 2025

💫 stjernehimmel til besvær

💫 “Høyer – der stjernene dør” 💫

Jeg kjøpte en topp hos Høyer, så dyr og så fin,
den glitret som luksus og ropte «eksklusiv stil!»
Men nå ligger rhinestones strødd som lik,
på kofferten min — et kosmisk svik.

Jeg skrev til Høyer, med håp i min sjel:
«Hei, toppen min smuldrer, det går ikke så vel?»
De svarte så pent, så serviceinnstilt,
med setninger sydd i kundespråkstil.

«Vi forstår deg så godt!» (de løy så søtt),
«men butikken er konkurs, så… lykke til, og vel møtt!»
Franchise, sier de — et magisk ord,
som fjerner alt ansvar på rekordfartens jord.

Så her sitter jeg da, i glitter og sorg,
og lurer på hvem som tok gullkalven og stakk av med gull i korg.
For 1800 kroner — ja, det var visst prisen
på en topp som tåler mindre enn isen.

Så takk, kjære Høyer, for lærdom så kjær:
At «kvalitet» er et ord — ikke noe dere er.
Neste gang jeg vil glitre, jeg lover på ære,
da kjøper jeg lim — og lager stjernene selv, min kjære!

9. Juli 2025

Stil med omtanke

Hyggelig butikk med hjerte på rett plass

Da en hund sto bundet ute i varmen, viste flere ansatte oppriktig bekymring. En av dem fant eieren og ba henne ta den med inn, så den slapp å stå ute. En liten, men tydelig handling som viser at de ikke bare har stil – men også omtanke.

En butikk det alltid er en glede å besøke.

1. August 2025

Antwort von Høyer

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at du hadde en fin opplevelse, du er alltid velkommen tilbake! :)

Helt elendig kundeservice

Helt elendig kundeservice. Svarer ikke på mail. Og selv om de skriver under her at saken vil bli prioritert, gjør det ikke det. Tar ikke kontakt da heller. Har vel nå gått over 6mnd.

18. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservicen deres er elendig!

Kundeservicen deres er elendig!!
Kjøpt nye sko til 3800kr i nettbutikken. Varen kom frem og var helt tydelig blitt brukt. Har sendt 3 e-poster og venter enda på svar og løsning.

Virkelig dårlig kundeservice!
Aldri mer igjen handel.

14. März 2025

Helt ekstremt dårlig kundeservice

Helt ekstremt dårlig kundeservice. Kjøpte en Marlene Birger veske siste sommer, som allerede er gått i stykker. Men det er håpløst og få kontakt til kundeservice og reklamation. Der må være garanti på noe sånt!! Har kvittering og billeder. Veldig tydelig skade, men absolut ikke ok kundeservice.
2 uker siten første kontakt til de.

23. März 2025

Hei!

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse, og beklager på det sterkeste for opplevelsen du har hatt med både produktet og kundeservicen vår. Det skal selvsagt ikke være slik at det er vanskelig å komme i kontakt med oss – og vi forstår godt frustrasjonen din når en veske i den prisklassen går i stykker etter så kort tid.

Vi har garanti på våre produkter i henhold til forbrukerkjøpsloven, og med kvittering og bilder av skaden burde saken vært behandlet raskt og ryddig. Det høres ut som noe har gått galt i vår oppfølging, og det beklager vi virkelig.

Vi vil gjerne få løst dette for deg så snart som mulig. Send oss gjerne en e-post med emnefelt "Reklamasjon Marlene Birger – oppfølging av anmeldelse", så sørger vi for at saken blir prioritert

Dobbelhenting

Bestilte et tørkle og en bukse. Fikk hentemelding, drar og henter pakken og der er det kun ett tørkle som ligger. Får ny hentemelding dagen etter for buksa. Returnerer buksa og sender i den sammenheng mail om at jeg ønsker å slippe returgebyr pga dårlig koordinert levering. Det får jeg ikke. Klønete vurdering av kundeservice.

29. Januar 2025

Hei!

Takk for at du legger igjen en anmeldelse – og beklager for en klønete og lite sømløs opplevelse med leveringen. Vi forstår godt at det er irriterende å måtte hente to pakker på ulike tidspunkt, særlig når man har bestilt alt samtidig.

Når det gjelder returgebyret, følger vi normalt våre vanlige vilkår, men vi ser absolutt at det i dette tilfellet kunne vært rom for mer fleksibilitet fra vår side. Det er synd at du opplevde vurderingen som lite imøtekommende – det tar vi med oss videre for å bli bedre.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg la inn én bestilling

Jeg la inn én bestilling, men Høyer delte den opp og sendte meg flere mindre pakker. Da jeg returnerte varer måtte jeg selvfølgelig sende flere returer fordi hver pakke hadde egen lapp. Og da måtte jeg betale flere returgebyrer! En gang ble jeg også trukket for returgebyr to ganger.
De har veldig rotete og lite oversiktig bestilligssystem!
I tillegg elendig service.
Takk for meg! Jeg kommer ikke tilbake.

10. Februar 2025

Hei!

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din, selv om det selvfølgelig er veldig leit å høre at du har hatt en så dårlig opplevelse hos oss. Vi forstår godt frustrasjonen din – det skal ikke være slik at man som kunde sitter igjen med ekstra kostnader og mye styr på grunn av hvordan vi håndterer ordre og returer.

Vi sender bestillinger fra ulike lagre, og det kan dessverre føre til at én ordre deles opp i flere forsendelser. Det skal likevel ikke føre til at du belastes flere returgebyrer – det høres ut som vi har gjort en feil her, og det beklager vi virkelig.

Vi vil gjerne rydde opp i dette, og setter pris på om du sender oss en e-post med ordrenummer(e), slik at vi kan se nærmere på gebyrene og rette opp det som er feil.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlige rutiner på ordre/bestilling

Dårlige rutiner på ordre. Bestilte et par sko,det sto at jeg vil få en mail når varen er sendt og at man kan ta kontakt dersom man ikke har mottatt ordre innen 7 virkedager. Fem dager senere hadde jeg ikke ennå ikke fått mail og tok kontakt med kundeservice som skulle undersøke. Kundebehandler var vennlig. Fikk så raskt mail tilbake om at ordren var kansellert pga feil i lagersystem og noen andre standard svar. Hvis jeg skulle fulgt deres retningslinjer og tatt kontakt først etter 7 dager, så ville jeg da ha ventet enda lenger på ingenting. Dette kunne og burde vært avklart en dag eller to etter bestilling. Dårlig første inntrykk.

13. Januar 2025

Hei Marie :)
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Jeg forstår godt at dette var frustrerende, og jeg vil først og fremst beklage for ulempene du har opplevd.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre rutinene våre, og det er tydelig at vi ikke har levert i henhold til forventningene denne gangen. Det er spesielt beklagelig at informasjonen om kanselleringen ikke ble sendt tidligere, og at du måtte ta kontakt for å få avklaring. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor for å forhindre lignende situasjoner i fremtiden.

Jeg er glad for at du opplevde vår kundebehandler som vennlig, og vi setter pris på din tålmodighet midt oppi dette. Om det er noe mer vi kan gjøre for å rette opp eller hjelpe deg videre, må du gjerne ta kontakt med oss.

Vi håper du gir oss en ny sjanse til å gi deg en bedre opplevelse fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fikk levert vare med feil og Høyer er…

Fikk levert vare med feil og Høyer er ute av stand til å ordne opp. De skylder på produsenten.

4. November 2024

Hei Britt Iren,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager så mye for opplevelsen du har hatt. Dette er selvsagt ikke det nivået av service vi ønsker å tilby, og vi forstår frustrasjonen din.

Reklamasjonen din ble nylig godkjent, og du skal ha mottatt en e-post med informasjon om videre prosess. Hvis du ikke har sett den ennå, anbefaler vi å sjekke søppelpost eller kontakt oss gjerne, så sender vi informasjonen på nytt.

Vi ønsker å gjøre opp for feilen og sørge for at saken løses så raskt som mulig. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller behov for ytterligere hjelp.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss beskjed, og vi håper å kunne rette opp inntrykket ditt av oss.

Dålig service

18. Oktober 2024

Antwort von Høyer

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du har hatt en opplevelse som ikke har levd opp til forventningene dine. Vi ønsker alltid å levere god service og setter pris på at du gir oss beskjed når vi ikke lykkes.

Hvis det er noe spesifikt vi kan hjelpe deg med eller rette opp i, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte. Vi vil gjerne gjøre vårt beste for å løse saken og gi deg en bedre opplevelse.

Alt gikk galt

Alt gikk galt. Først kansellert de ordren, sendte ikke mail, kalte det teknisk feil!! Så var det feil i varebeholdningen!! De forsøkte rette opp så raskt de kunne. Er fortsatt feil etter over 1 uke. Ikke refundert pengene heller. Styr unna Høyer netthandel!!!

6. Dezember 2024

Hei,
Takk for at du deler opplevelsen din med oss, selv om det er svært beklagelig å høre om alt som har skjedd. Dette er absolutt ikke standarden vi ønsker å levere, og vi forstår godt at du er frustrert.

Vi beklager på det sterkeste for kanselleringen og de påfølgende utfordringene, inkludert feilen i varebeholdningen og forsinkelsen med tilbakebetalingen. Slike situasjoner skal ikke forekomme, og vi ser nærmere på hva som har skjedd for å sikre at det ikke gjentar seg.

Vi ønsker å rette opp dette så raskt som mulig. Hvis du ikke allerede har mottatt refusjonen, vennligst kontakt oss direkte på med ordrenummeret ditt, så prioriterer vi saken umiddelbart.

Igjen, vi beklager for alle problemene dette har skapt, og vi håper vi kan få en ny sjanse til å gi deg en bedre opplevelse fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et par sko på nett (julegave)

Bestilte et par sko på nett (julegave). Etter en uke blir bestillingen kansellert. Grunnen var at str var utsolgt og at siden ikke er oppdatert pga stor pågang. Når jeg går inn på nettet for å sjekke står det fortsatt at str er tilgjengelig. Kanskje lurt å rydde opp på nettsiden slik at ikke kundene blir lurt? Dette kaller jeg dårlig kundeservice

2. Dezember 2024

Hei Liv Kristin,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste for opplevelsen du har hatt med bestillingen din. Det er svært beklagelig at skoene du bestilte ble kansellert og at størrelsen fortsatt ser tilgjengelig ut på nettsiden. Vi forstår hvor frustrerende dette må være, spesielt når det gjaldt en julegave.

På grunn av høy pågang har vi dessverre opplevd forsinkelser i oppdateringen av lagerstatus, men vi tar tilbakemeldingen din på alvor og jobber aktivt med å forbedre systemene våre for å unngå slike situasjoner i fremtiden.

Hvis du ønsker hjelp til å finne et alternativ eller har andre spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte. Vi vil veldig gjerne gjøre det vi kan for å rette opp inntrykket ditt.

Scam company - Reported

Scam company
Lists items for sale on website. Order placed and confirmed
Bought on Black Friday sales
Come Monday (no more sales), item is cancelled by them stating not in stock.
Item is then relisted at full price for sale again.
Asked for them to honour the price and stated the sale is over and they will not honour previous price
Clearly they didn’t want to sell the item with the discount

Being reported FORBRUKERRADET

2. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice, rask levering og fine klær!

Tok kontakt med kundeservice og fikk utrolig rask hjelp! God kommunikasjon og gjorde at jeg fikk svar etter svært kort tid!

Handler stadig hos dere, og er alltid storfornøyd med både klærne og den raske leveringen!🤩

20. November 2024

Antwort von Høyer

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩 Vi setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse.
Det er også supert å høre at du handler jevnlig hos oss og liker både klærne og leveringen!

Ha en strålende dag videre! 🌟

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig service

God service ved kjøp av vare. Dessverre er service helt horribel ved reklamasjon av et produkt de selv påstår skal vare «lenge» men som er ødelagt etter et halvt år med normal bruk. Bedre service hos Scabal!

16. Oktober 2024

Hei Sander,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi setter stor pris på at du var fornøyd med servicen ved kjøp, men det er selvsagt veldig leit å høre at produktet ikke levde opp til forventningene, og at du har hatt en dårlig opplevelse med reklamasjonsprosessen hos oss.

Vi ønsker å tilby en så god kundeservice som mulig i alle situasjoner, og vi beklager oppriktig dersom du opplevde at vi ikke håndterte reklamasjonen din på en tilfredsstillende måte. Vi tar tilbakemeldingene dine på alvor og vil gjerne se nærmere på saken for å finne en løsning.

Bestilt vare hadde alarmbrikke

Jeg bestilte en vare via Høyers nettbutikk. Da jeg fikk varen var ikke tyverialarmen fjernet. Dette medførte masse plunder og bryderi for meg og jeg endte opp med å måtte reise til butikken i Oslo sentrum for å få den fjernet. Masse ekstra tid og reisekostnad ble resultatet da hele poenget med netthandelen var å slippe nettopp det. Før jeg reiste til butikken sendte jeg en e-post til nettbutikken, men de har ennå ikke svart. Jeg anbefaler ingen å handle på Høyers nettbutikk etter dette.

8. Oktober 2024

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi forstår at det har vært frustrerende å motta en vare med tyverialarmen fortsatt på, og vi beklager på det sterkeste ulempen dette har medført for deg. Dette er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder, og vi setter stor pris på at du gir oss beskjed om hva som skjedde.

Vi ser at e-posten din ble sendt etter stengetid på fredag, og vi beklager at du ikke fikk svar før etter helgen. Vi forstår likevel at dette har ført til ekstra bryderi, og vi ønsker virkelig å forbedre prosessen for raskere responstider i slike situasjoner.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er Høyer iferd med å gå konkurs?

En utmattende opplevelse, men skal prøve å oppsummere
1. 31. august: Jeg bestiller en Sunspel skjorte fra Høyer, får ordrebekreftelse og blir belastet konto.
2. 12 september: ordre står fortsatt som "behandles", jeg sender forespørsel på nett, får svar at de skal undersøke med Høyer Paleet og få sendt skjorta straks.
3. 17. september: ingenting har skjedd, jeg sender purring på mail og Høyer beklager og lover igjen å ordne opp. Jeg tilbyr meg å ta skjorta i blå farge om de er tom for den grå som jeg bestilte
4. 20. september: ingenting har skjedd, jeg sender 3. purring og sier at de må ordne opp straks. Denne henvendelsen får jeg intet svar på
5. 25. september: Høyer Paleet ringer og beklager og sier at de skal få sendt skjorta i blå farge øyeblikkelig
6. 27. september: Høyer Paleet ringer på nytt og beklager og sier at de ikke fører merket Sunspel
7. 27. september: Høyer Paleet ringer meg opp igjen og sier at skjorta ligger hos dem ferdig pakket og klar til utsendelse(så de førte tydeligvis Sunspel allikevel), de beklager på nytt og sier at jeg vil ha skjorta tidlig i neste uke. Jeg spør om jeg får pakkesporing og det bekrefter de.
8. 27 september: ordren har skiftet status til sendt på høyer.no og den dukker opp i postens sporingsapp som melding om pakke men ikke innlevert
9. 4. oktober Postens sporingsapp viser at "pakken" ikke er innlevert
Slik er altså status etter 5 uker: har betalt vare, fått flere beklagelser og lovnader, men ingenting har blitt sendt og selvfølgelig heller ikke mottatt noen vare.
Er en erfaren netthandler, men har aldri opplevd maken til nettbutikk. Kan bare komme på 2 mulige årsaker: enten en vanvittig inkompetanse eller en bevisst trenering med tanke på at Høyer går konkurs og de holder på pengene men har sluttet å sende ut varer

4. Oktober 2024

Hei,

Vi beklager dypt for den svært dårlige opplevelsen du har hatt med denne bestillingen. Det er helt uakseptabelt at du har måttet vente så lenge uten å motta varen, og at kommunikasjonen fra vår side har vært så forvirrende og mangelfull. Dette er langt fra den standarden vi ønsker å holde, og vi forstår godt at du er både frustrert og utmattet etter en så lang prosess.

Vi vil undersøke saken grundig internt for å forstå hva som har gått galt og sikre at slike hendelser ikke skjer igjen. Dette inkluderer å gå gjennom våre kommunikasjons- og leveringsrutiner for å forbedre dem betraktelig.

Vi ønsker å løse situasjonen raskt og sørge for at du enten får varen eller en umiddelbar tilbakebetaling. Ta gjerne kontakt med oss direkte på , så vi kan forsikre oss om at saken blir håndtert riktig denne gangen.

Tusen takk for din tålmodighet og ærlige tilbakemelding. Vi håper å kunne gjenopprette tilliten din.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr