Das sagen Bewerter
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velg blant et stort utvalg av kjente merkevarer i høy kvalitet til dame og herre. Vi sender varer innen 1–2 dager og har fri frakt over 1 500,–
Kontaktinformationen
Valkyriegata 5, 0366, Oslo, Norwegen
- follestad.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Styr unna!
De fortjener egentlig ikke engang én stjerne. Veldig dårlig kundeservice, lang leveringstid og lite hyggelige ansatte. Jeg vil heller anbefale å handle hos konkurrenter som tilbyr de samme varene, men med langt bedre service.
Jeg har ikke som vane å gi en…
Jeg har ikke som vane å gi en anmeldelse, men dette Fortjener Follestad virkelig å få.
Kjøpte en Eton skjorte på Follestad CC Vest som revnet ved skulderen etter å ha brukt den en gang. Jeg reklamerte på den fikk vite at den måtte sendes til Eton for vurdering. De skulle kontakte meg så fort de fikk tilbakemelding i fra dem. Etter 5 måneder sendte jeg mail og fikk kjapt svar om at jeg kunne få en ny tilsvarende skjorte eller noe annet plagg. Jeg valgte samme skjorte, men så hadde de ikke min størrelse. Det hadde Follestad Fornebu. Den skulle sendes til CC vest og jeg skulle få melding etter den var ankommet. Etter en uke og ennå ikke en lyd fra Follestad, møtte jeg opp på nytt for å høre om de hadde mottatt den. Det hadde de ikke. Jeg ba om alternativt å få en til gode lapp siden jeg ikke fant noe annet, men det kunne de ikke gi meg. De ringte opp Fornebu som hadde rett størrelse, og det endte opp med at jeg kjørte ut dit for å hente den. Helt ferdig med Follestad og deres elendige service og sjarmerende personale. Nå blir det kun Ferner og Gunnar Øye heretter. Der opplever jeg topp service slik det skal være mellom butikk og kunde, ikke mellom kunde og leverandør til butikk.
Som medlem blir man lurt..
Som medlem fikk man mulighet til å handle med 10% ekstra rabatt. Det står ingenting om at det er 10% av salgsprisen, men det var det. I fysisk butikk betydde det 10% ekstra av original pris. Dagen etter mitt kjøp var det 50% også i nettbutikk for alle kunder. Her blir man altså snytt for 5% rabatt som takk for at man er medlem…. Ja ja, da blir det retur og lite handling fremover der
Helt uakseptabel kundeservice i…
Helt uakseptabel kundeservice i nettbutikken/butikken. Jeg fikk ikke mulighet til å ringe inn da det ikke er noe tlf nr å kontakte kundeservice på, og da jeg svarte på e-posten jeg mottok bare to minutter etter at den kom, fikk jeg intet svar.
Det er feilregistrert at pakken skal leveres til en pakkeboks, jeg ønsker den levert mye nærmere. Jeg fikk til svar at dette kan jeg endre selv i Postens app, noe alle som handler på nett vet er umulig. Dessuten er det ikke Posten som skal endre dette, men avsender. Pakken står fortsatt som "venter på innlevering" i appen, så dere i Follestad har mulighet til å endre leveringssted.
Butikken på Triaden har også ekstremt dårlig service; de er mer opptatt av å snakke med hverandre enn å hjelpe kundene. Slik har det vært siden de åpnet der. Sist jeg var innom, sto fire stykker og snakket sammen. Det er en litt ovenfra og ned-holdning, noe som ikke er bra!
I tillegg er det ikke greit at det tar over en uke å sende varen. Så hvis man skroller nedover her i anmeldelser så fortsetter den dårlige kundeservice helt tilbake til 2024, null forbedring da er det virkelig noe galt med ledelsen her som ikke tar tak i problemene når det er faktisk kundene man lever av i denne bransjen. Dette blir siste gang jeg handler her. Takk for meg!
Om du liker dårlig kundeservice
Om du liker dårlig kundeservice, og veldig lang leveringstid (både i høysesong og ellers), så er dette butikken for deg. Veldig korte og lite imøtekommende svar på mail, og så ikke lenger svar når man ber om nærmere forklaring og også purrer. Har nå forsøket å handle ved to anledninger, og dette har skjedd begge gangene.
Varen jeg fikk var fin, men vurderer retur pga dette. Mye bedre å handle hos andre
Styr unna
Kansellerte ordren pga veldig lang behandlingstid. Bestilte varen i annen butikk og ordren var ferdig behandlet etter få timer.
Styr unna
Styr unna. Elendig service. Nettbutikken er ikke tilgjengelig, ingen i konsernet kan formidle beskjeder på fornuftig måte. Holder tilbake penger for varer de ikke har lager status på!!
Forstår de elendige tilbakemeldingene.
Styr unna
Styr unna - sleipe åler som ikke opplyser om vilkårene for kjøp - skulle være en smal sak å returnere feilinnkjøpt vare, men nei.. her er det kun tilgodelapp som gjelder - hva oppnår de? Misnøye, negative omtaler og ikke minst en avsky for hele forretningsdriften. Jeg angrer bittert på at jeg ikke leste anmeldelsene av Follestad før jeg var så dum å gå inn i butikken
Elendig kundeservice i butikk
Elendig kundeservice i butikk. Sønnen min kjøpte en jakke til 2000,- og angret seg men får ikke tilbake pengene. Dette sto visst på kvitteringen men hvilke ung gutt på 16 år sjekker dette ved et kjøp i dag hvor nesten alle andre butikker har åpent kjøp og fri retur. Dette kunne vært opplyst om i kassa. Lureri! Styr unna om du ikke er sikker på kjøpet!
Dårlig kundeservice å tar flere uker…
Dårlig kundeservice å tar flere uker før de sender pakken avgårde. Fikk også en genser som var full I merker. Så den blir retur.
Hvis jeg kunne ha gitt 0 stjerner
Hvis jeg kunne ha gitt 0 stjerner, så hadde jeg gitt det. Jeg synes det er utrolig rart at en nettbutikk med så dårlig kundeservice overlever i Norge i dag - Follestad nettbutikk er helt eksepsjonelt dårlig! De kansellerer bestillinger uten å gi beskjed, og hvis de har varen på lager, så bruker de enormt lang tid før bestillingen sendes. Jeg har benyttet denne nettbutikken tre ganger, og det er like mye styr hver gang. Dette var siste gang. Butikken anbefales ikke til noen!!! Styr unna
Er det sånn de behandlet kundene sine???
Ser det er flere som har samme opplevelse ved bestilling av salgsvarer. Bestilte og fikk beskjed om ordre nr og at varen snart var på vei for 5 dager siden. Når jeg nå etterlyser varen da dette skal være en gave får jeg svar at varen er utsolgt, men de kan gi meg 20% på en annen vare🤬Er dette god kundebehandling?? Aldri opplevd noe lignende.
Ikke til å stole på
Fikk beskjed om at vesken jeg hadde kjøpt var utsolgt, men nå er den på lager til en dyrere pris. Fikk en rabattkode je gbrukte til å kjøpe en annen veske som jeg også fikk beskjed om at var utsolgt. Useriøs nettbutikk.
Kundeorientering eller egen trivsel🤔
Har bestilt en veske til flere tusen som skulle brukes til en spesiell anledninger om en uke . 3 dager senere har jeg ikke fått noe oppdatering ang sending, da sendte jeg forespørsel til kundeservice og har fått veldig " informativ rik" svar neste dag:
"Din ordre er under behandling, og du vil motta mail så snart det er oppdateringer"
Ok, tenkte jeg, jeg har noen dager ekstra.
To dager senere får jeg ennå en " svært hyggelig " beskjed fra kundeservice:
"Kjære kunde,
Vi setter stor pris på din ordre hos oss. Dessverre må vi informere deg om at varen du bestilte er utsolgt.
For å kompensere for ulempen ønsker vi å tilby deg rabattkoden"
Samme dag bestilte jeg vesken fra en annen butikk i Oslo og fått levert den på døra neste kveld 🤩 Det kaller jeg SERVICE!!!
styr unna nettbutikken
styr unna nettbutikken.
jeg reklamerte på en jakke med defekt gliddelås som har tatt over 2mnd for å fikset. kundeservice unngår å svare deg og follestad vil ikke stå ansvarlig.
de vil ike engang heve kjøpet mitt etter de feilet å fikse jakken.
nordmenn og ansvar hahah
9 dager siden jeg bestilte en dress
9 dager siden jeg bestilte en dress. Kundeservicen må være den desidert værste i hele norden. Anbefaler å bruke pengene en annen plass.
Du er advart! Styr unna Follestads nettbutikk!
Jeg anbefaler på det sterkeste !!styr unna!! heldigvis er det såpass mange aktører på norske markedet som tilbyr varer i denne kategorien at det er ingen grunn for å utsette seg selv en opplevelse fra Follestad. Du er herved advart! Jeg gjentar, styr unna!!
PS. Ingen erfaring fra opplevelsen i butikk, jeg anbefaler på det sterkeste at du ikke handler på nettbutikken.
Ekstremt treg levering og fraværende kundeservice
Ekstremt treg levering, jeg fikk varene 3 uker etter jeg bestilte i nettbutikk. I tillegg sendte de meg feil størrelse. De har ikke en fungerende kundeservice, jeg har ikke fått svar etter en hel uke. Styr unna denne elendige nettbutikken!
At et slikt selskap ikke har en…
At et slikt selskap ikke har en fungerende kundeservice er utrolig skuffende. Dette er rett og slett så gjerrig at jeg avslutter kundeforholdet, tar pengene mine et annet sted.
Lang leveringstid og treg kundeservice
Lang leveringstid og treg kundeservice! Gått 8 dager siden bestilling og varen er enda ikke sendt, får heller ikke tak i kundeservice på e-post (3 dager siden mail er sendt samt purring). Heller ikke mulig å hente nettbestillingen i fysisk butikk.
Bursdagsgaven når derfor ikke frem i tide.. dårlig!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.