Personalet var meget søde og hjælpsomme. Vi havde købt et ophold med 2 overnatninger, morgenmad begge dage samt 1 tre-retters menu. Maden var helt fantastisk og derfor valgte vi også at spise på hot... Mehr ansehen
Juleophold 23. Til 25.12.25, 4 personer. 2 dejlige værelser, ingen støj. Dejlig morgenbuffet. Meget venligt og smilende, serviceminded personale. Middag d 23.12, 2 retter, lækker med 2 glas god vi... Mehr ansehen
Julefrokost buffet 25/12/2024 Aldrig har jeg oplevet en så ringe Julefrokost buffet. Meget tør and. Meget tør flæskesteg med bløde svær. Medister uden farve. Blødt skind. Tartteletfyld... Mehr ansehen
Booket 2 dage til hygge og afslapning under konceptet Lys i mørket. Hyggelig sted, rigtig god mad, og sød og venlig betjening fra Dorthe som også løste et problem med manglende varme på værelset. Afsl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Oplev historisk charme i hjertet af Næstved - velkommen til Hotel Vinhuset, byens ældste hotel. Bag de rødblanke mure på den fredede bygning, gemmer sig en helt unik hotel- og spiseoplevelse. Beliggende i den gamle bydel i Næstved, ligger Hotel Vinhuset, fra 1778. Vi byder indenfor på vores historiske hotel med sjæl og atmosfære. Her kan du nyde et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie i Sydsjælland eller et historiske ophold med kulinariske oplevelser i smukke omgivelser. Hotellets centrale placering gør at du aldrig er langt fra Næstveds attraktioner og hyggelige gader. Vores gamle fredede hotel danner ikke blot rammerne om afslappede ferier men også livets fester og firmaforsamlinger, hvor historien og nutid smelter sammen. Hotel Vinhuset byder på stemningsfulde lokaler, lyse og charmerende indrettet i tråd med det gamle hus, hvor mange flere generationer af Næstvedfamilier stadig har tradition for at holde livets fester, også når det er den “sidste” kop kaffe, der skal nydes. Du må ikke snyde dig selv for at besøge vores unikke á la carte restaurant. Forkæl sanserne i kælderrestaurant, Restaurant Vinhuskælderen, hvor vi byder på en uforglemmelig middagsoplevelse i den gamle middelalderkælder. Sid i stearinlysenes skær under de gamle buede middelalder-hvælvinger fra 1400-tallet og oplev gastronomi på højt plan.
Sct. Peders Kirkeplads 4, 4700, Næstved, Dänemark
- 55720807
- info@hotelvinhuset.dk
- hotelvinhuset.dk
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Føj for pokker
Beskidt, gammelt, udslidt, skimmelsvamp, beskidt bad, strøm der sidder løst, og jeg kunne blive ved.
Vi er begge snot forkølede - da det trak så meget ind af vinduerne (ET LAGS GLAS😳😳😳)
Snorken fra naboværelserne (INGEN privatliv)
Lunkent vand i den kolde hane (Ikke en gang en flaske vand på værelset)
Luset morgenmad, kolde æg, tomme fade, dårligt udvalg
- det er hvad det er, men de værelser burde ikke være lovlige at leje ud……
En fængselscelle er jo i væsentlig bedre stand…..
Kan også se i har et hav af dårlige anmeldelser med samme problem…..
Og de besvares ikke(kun de ganske få ok)
Kan på ingen måde anbefale Vinhuset - føj

Antwort von Hotel Vinhuset
jeg har holdt min 60 års fødselsdag til…
jeg har holdt min 60 års fødselsdag til et brunch arrangement . Ingen overnatning. Men sød og rar betjening. Og fin mad. Selvfølgelig er det et gammelt hotel men det var hyggeligt og tjeneren var meget imødekommende . Receptionen var de også flinke. Dejlig dag tak

Fantastisk weekend personale…
Fantastisk weekend personale superflinke og behjælpsomme
Lækker mad der smagle fantastisk
Lækkert morgenbord
Vi kommer helt sikkert igen
Michalina og familie

Antwort von Hotel Vinhuset
Charmerende hotel i midtbyen.
Charmerende hotel i midtbyen.
Har netop haft et to dags ophold på vinhuset.
Vi blev mødt af venlig personale, fint mad og rummelige værelser.
Det er et ældre hotel men pænt og nydeligt.
Et fint ophold😄

Flink personale
Flink personale. Ældgammel sted. Hedder ikke Hotel Vinhuset, men Hotel Vin uset. Eller måske var H faldet ned?

Standard værelse på 2
Standard værelse på 2. sal uden elevator. Fuger i brusekabine fyldt med skimmelsvamp. Middag under middel.

Vi kommer ikke tilbage
Vi havde booket 2 overnatninger inkl. morgen- og aftensmad sammen med 2 gode venner.
Da vi ankommer til hotellet, ser det fint ud, men da vi kommer op på værelserne - så blev vi den grad skuffet. På skabet ved min seng var der pletter at nogen der lignede spildt kaffe/cola, noget der ligner mug pletter på badeforhænget. Meget slidt hotel. Vedr. maden, så var portionerne ekstremt små (den ene dag fik vi æblebraiseret svinekød) men der var mere fedt på end kød. Vi så billederne fra hotellet på nettet inden afrejse og synes restauranten i kælderen så vildt hyggelig ud. Men nej der skulle vi ikke spise - vi blev sat i et varmt/kedeligt selskabslokale. Morgenmaden er heller ikke noget at råbe hurra for.
Personalet på hotellet var dog vældig søde, men det er også kun det eneste der tæller.
Næstved er en hyggelig by og vil vil gerne dertil igen, men næste gang bliver det helt klart på et andet hotel. Det er længe siden jeg har været på så ringe et hotel.

Antwort von Hotel Vinhuset
Hvis du ikke kan nå at indløse dine…
Hvis du ikke kan nå at indløse dine tilgodebeviser - her Odendo - indenfor påtrykte datoer, ja så putter hotellet pengene i kassen med en beklagelse om, at datoen er overskredet.
Så ingen ophold til dig, selvom de har fået betalingen.
Odendo kan ikke hjælpe.

Meget slidt ...
Hotellet er meget slidt, og værelset vi havde til en enkelt overnatning, var virkelig trist. Det trængte i den grad til at blive malet .... og muggen i brusekabinen burde have været fjernet!
Vinduerne er virkelig gamle, og vi var temmelig nervøse over at åbne det ene der kunne åbnes - det andet var skruet fast .... men med en radiator der buldrede løs, selvom vi slukkede den, så blev der forfærdelig varmt om natten.
En haspe på vinduet ville have været smart!
Til gengæld, så var personalet helt i top - virkelig søde og servicerende.
Vi havde et ophold med middag og morgenmad, og alt det selve hotellet og specielt vores værelse ikke havde, DET fik vi så til gengæld via maden, som var fantastisk! :) Vinene er lidt pebrede i prisen, men virkelig gode .... og morgenmaden var der heller ikke en finger at sætte på.
Alt i alt var det et godt ophold, men havde vores værelse været bare lidt mere lækkert, så havde I fået 5 stjerner!
Trist sted
2.300 kr, 2 værelser, 1 overnatning. Vi havde ventet et hotel med varme, charme og klasse....som på billederne og som beskrevet. Stedet kan blive absolut charmerende og opdateret til normal dansk standard....men det vil kræve flere millioner...og tilmed et personale på tæerne for service, atmosfære og pasning af omgivelserne. Vi mødte nu kun venlighed fra de medarbejdere vi mødte.
Vi turde ikke åbne de rådne vinduer i sommernatten. Et vindue ud mod kirken, ovenover indgangen fra gaden, er nærmest smuldret væk. Blomster ved indgangen er visnet og upassede. Førstehåndsindtrykket (velkomsten) emmer af forfald og forsømmelse....det blev bekræftet..desværre.
Værelser, toilet og bad, samt øvrige lokaler/ gangarealer var snuskede, slidte og vedligeholdelsesmæssigt i RINGE forfatning. Ekstra opredning var en feltseng med udlevet madras. Adgang til el, var i forlængerledninger med tre stik. Og ja, shampootuber var fedtede fra andre mennesker.
Sengetøjet var rent. Morgenkaffen hjalp og maden var ok. Vi kommer ikke igen.
Dejlig oplevelse.
Dejlig oplevelse.
Restaurant med dejlige mad oplevelser
Rent og flot over det hele.
Også i hyggelige omgivelser i Næstved.
Jeg kommer ALDRIG igen.
Har næsten ingen ord for hvor dårligt og skuffende vores ophold på hotellet var.
OBS! Hotellet og billederne på nettet er meget langt fra virkeligheden.
Vi skulle HELDIGVIS kun overnatte en nat på hotellet og synes at indtjekningen var fin, med en sød receptionist.
Dog har det ikke fremgået særligt tydeligt på nettet at hotellet ABSOLUT ikke er pensionist venligt, og min mormor som ikke er særligt godt gående skulle op og ned af trapper både til værelse, restaurant i kælderen og toiletterne i receptionen - Vi havde selvfølgelig fået værelser på 2.sal
Dertil kommer de langt fra tilfredsstillende værelser, der ikke har set en kærlig hånd i godt og vel det der virker som 30-40 år. Værelset var beskidt, det trak ind af vinduerne trods de var lukkede, der lå snavs på gulvet og hele mandler rundt omkring, shampooen der står til rådighed i badeværelset var allerede brugt af og gardinerne var så godt som ligegyldige, da de slet ikke tog lyset udefra. Flere steder var malingen ved at skalle af og der var store synlige huller over det hele. Stikkontakter var der ikke mange af til rådighed, og vi blev nødt til at tage lampernes stik ud for at benytte dem. Alle hvide dele af værelset havde den samme ulækre gule farve, og lignede mest af alt et ryger hjem.
Hertil kommer der restauranten der tager kæmpe overpris for middelmådig mad.
Deres ribeyes smagte ikke rigtig af noget og vi måtte salte og pebre kødet flere gange under middagen. Pomfritterne var rigtig skuffende, da man fik tynde pomfritter fra frost, som smagte af for meget friture, men slet ikke var sprøde og lækre. Bearnaisesovsen smagte udelukkende af smør og slet ikke som bearnaise bør smage.
Den ene bøf var fuldstændig rå i den ene halvdel og efter snak med tjeneren blev det aftalt at vi ville få et afslag i prisen, hvilket vi ikke fik dagen efter - og først så i bilen på vej hjem.
Alt i alt er 299 kr. for en ret alt for meget af bede om ift. kvaliteten af det man får, uacceptabelt, og anbefales ikke.
Vi er virkelige skuffede over at have betalt så meget (over 1000 kr. pr. værelse) og kørt så langt for en hyggelig og lækker overnatning på et så faldefærdigt og ødelagt hotel.
Det eneste der trak opholdet op var vores eget selskab og de hyggelige gågader omkring.
Kæmpe skuffelse
Kæmpe skuffelse
Min mand og jeg var på et to dages ophold fra fredag til søndag, 13-15 december 2019. Vi havde glædet os rigtig meget og skulle bare slappe af. Øv, hvor blev vi skuffede. Hotellet er så slidt og det er faktisk synd, for det kunne blive så flot. Værelset var med mange huller i væggene, nogle var der gamle ravpluks i. slidte møbler og senge. Tapet som ikke er malet i mange år. Træværk der er meget meget slidt og har mange hakker. Værelset var beskidt. På badeværelset stod to badesæber. Den ene var halv fyldt og beskidt og snasket på ydersiden. En ting blev vi hurtigt enige om. Vi skulle IKKE opholde os på værelset, mere end højst nødvendigt. Vi havde to gange morgenmad og to gange aftensmad med i bestillingen. Både forret den ene dag og begge hovedretter var kolde/lunkne. Forretten lørdag var fantastisk og brødet begge dage var dejligt. Morgenmadsbuffeten var kedelig og osten var tør i enderne. Det er ærgerligt, for det her hotel kunne blive så skønt. Personalet var vildt søde, men det opvejer bare ikke den dårlige oplevelse. Jeg har været i tvivl om jeg skulle skrive en anmeldelse. Hvad får jeg ud af det. Ingen ting. Men jeg synes det vil være synd, hvis andre skal have den samme dårlige oplevelse. Heldigvis er Næstved en dejlig by og vi var så heldige at oplevet en skøn koncert i kirken overfor hotellet.
Vi overnattede på Vinhuset fra d
Vi overnattede på Vinhuset fra d. 31/1 til d. 2/2.
3. gang vi er her.
Når jeg læse de negative anmeldelser, tænker jeg har vi været samme sted !!
Vi har alle 3 gange haft et super godt ophold, maden er bare helt i top (trist at man ikke kan sætte billeder ind), betjeningen lige så.
Vi kommer meget gerne igen.

Antwort von Hotel Vinhuset
Iskoldt nat på Hotel Vinhuset.
Overnattede på hotellet en nat i februar, og måtte pakke mig ind i tre par bukser og ligge under to dyner for at holde kulden væk.
Lige meget om jeg skruede fuld op for den uduelige radiator på værelset, så kunne jeg mærke kuldens greb på værelset.
Dette hotel virkede slidt og umoderne.
Ved ankomsten, lidt i klokken syv om aftenen, var der ikke noget personale til stedet. En nøgle til værelset lå i en kuvert på desken. At få fat i personale for at løse problemet var derfor ikke en option. Først næste morgen var der en medarbejder i receptionen, men så var det jo for sent.

Advarsel. Hold jer væk.
Værelserne er beskidte og ødelagte med meget lytte rum. Hotellet er gammelt og bogstaveligt stinker for at sige det med pæne ord. Billederne på hjemmesiderne afspejler IKKE hotellet! Til aftensmad for vi serveret kolde kartofler som er vildt tørrer og trods dette fik VARMT drikkevand. Grøntsagerne var direkte sure og smagte modbydeligt. Det er heller ikke muligt at bestille yderligere mad end det ens ophold er bestilt i. Så skal man benytte lokale restauranter i omegn. Vi følte os ikke tilpas og synes det var virkelig ulækkert. Her kommer vi ikke igen.

Føler mig snydt :/
Føler mig snydt :/
Billedet fra smartbox.dk matchede overhovedet ikke overens med hvordan værelserne ser ud. Man tror at de har pæne malet værelser men sandheden er at det sku er noget gammelt ....
Huller i væggen, STORE pletter på bordet, skabsdøren kan ikke åbnes da det kæmpe natbord er i vejen.
Dørerne er heller ikke lydisolerende som man kan høre alt hvad der foregår på gangene.
Maden var sku heller ikke noget at råbe hurra for, jeg var virkelig glad for at vi kun skulle spise der en aften. Juicen smagte mærkeligt at af en koncentrat art.
Kommer jeg igen? NEJ

Antwort von Hotel Vinhuset
Super dejlig mad og venlige personaler
Skønt gammelt hotel dejlig mad og skønne vine og utrolig søde personaler ...men på værelserne trænger til en dybde gennemgående renovering med maling nye vinduer etc. Sengene er til gengæld meget fine

Antwort von Hotel Vinhuset
Hotellet bar præg af at være gammel men…
Hotellet bar præg af at være gammel men dette syntes vi blot var en charme, og de lidt skæve gulve hører med til sådan en oplevelse.
Maden var rigtig god og spændende, personalet var søde og behagelige og meget opmærksomme.
Hotellet havde en god atmosfærer og beliggenheden var rigtig god i forhold til andre spisesteder
Kan varmt anbefales, hvis man er til afslapning og hygge.

Antwort von Hotel Vinhuset
Hotellet virker slidt - kælder et besøg værd
Hotellet virker slidt. Spindelvæv på værelset. Huller i væggene.
Morgenmad ok.
Vinhuskælderen er bestemt et besøg værd. Månedsmenu veltillavet - tilhørende opgraderet vinmenu matchede perfekt - tjener (18.7) var god og serviceminded

Antwort von Hotel Vinhuset
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.