Vi købte bil hos Care point horsens, og har ikke fortrudt det et sekund. Vi blev mødt af en sælger som gav en god guide i forhold til benzin og hybrid plug in og vi var ikke i tvivl om vores valg efte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi købte en bil som er gået konstant i stykker efter købet. De ting som vi betalte for i en ekstra servicepakke er heller ikke lavet har flere andre mekanikere kunne fortælle os. Ud over det havde de... Mehr ansehen
Købte bil af sælger Lasse, ærlig og troværdig sælger. Eftermontering af udstyr på værkstedet .Tommy ordnede det med lånebil og ringede når bilen var klar til afhentning. Super service.
Unternehmen hat geantwortet
Nemlig bilsalg til Kasper fra carepoint. Han skriver via bil portalen først, vi tage en snak via telefon om detaljer. 3 dage senere kommer han forbi, kort prøvekørsel, slutseddel var klar og straksbet... Mehr ansehen
Leder du efter en professionel automekaniker, som tilbyder bilreparation- og service på mange forskellige mærker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Carepoint Horsens finder du en professionel mekaniker med mange års erfaring på området. Vores værksted er beliggende i Horsens, hvorfra vi servicerer kunder fra Skanderborg, Odder, Juelsminde og resten af Østjylland.
8700, Horsens, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Simpelthen dårlig service.
Skrev med ders sælger torsdag på mail angående købet af en opel insignia.
Vi blev enige om at jeg skulle komme søndag klokken 11 og kigge på bilen.
Køre så 60 kilometer ned til dem.
Da jeg holder der er virksomheden lukket.
Jeg ringer så til sælger som oplyser at bilen er solgt.
Ham kommer med en ynkelig undskyldning om at han ikke kunne huske hvordan vi havde kontakt og derfor ikke kunne henvende sig og fortælle den ikke var der mere...
Så 60 km hjem igen.
120 km kørt og masser af tid spildt totalt
Så en stjerne her fra...
Udate.
Er i dag mandag blevet ringet op af ders sælger der mener det min egen skyld fordi jeg ikke ringede i forvejen og jeg kom presis 8 min for sent...
Virkelig professionelt må jeg sige....
Må indrømme jeg blev så sur at jeg smed rørt på..
God service, glade folk der tager imod en.
Sørger altid for der står låne bil til rådighed, har nu leaset 3 biler hos dem, det har været top professionelt fra start til slut.
Kan varmt anbefales, de finder de løsningerne du har brug for.
Har haft min bil til service ved CAREPOINT i uge 7. 2023.
Fik den bedste service. Alt var lavet som ønsket og bilen var klar til afhentning som aftalt. Kan kun anbefale at benytte dette værksted.
Altid en fantastisk service! Man bliver altid mødt med smil og varm kaffe, og man får en hurtig og god betjening til fornuftige priser. Jeg er meget glad for mit autoværksted :)
Altid imødekommende og fleksibel, også om småopgaver, og laver service og reparationer som aftalt og i god kvalitet.
Altid god og hurtig service. Personale der er nede på jorden og har styr på deres ting. Hvad mere vil man have af en mekaniker.
Kanon god service. Hurtig betjening. Styr på alt. Havde den bedste mavefornemmelse ved mit køb. Alt i alt bare perfekt.
Fik lavet service og en skade hos Carepoint. Flot arbejde, og virkelig god service og fleksibilitet i opgaveløsningen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.