Hoppefest Bewertungen 21

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det sødeste par, som yder en fantastisk kundeservice. Vi bruger dem hvert år til forårsfest! Fleksible, ordentlige og hurtige. Mange anbefalinger herfra - Katja

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi benyttede os af Hoppefest, til vores familie dag med arbejdet. Vi legede den store hoppeborg "Viking-borgen" samt popcorn + slush ice maskine. Det var en kæmpe fest - og børnene hoppede på hoppe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ashley & Karen har ydet så fantastisk en oplevelse, at vi helt klart vil bruge dem igen. Servicen med at de kommer og sætter hoppeborgen op, og nedtager den igen, samt popkorn maskinen var så vel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte hoppefest til vores datters 7 års fødselsdag. Der var både slushice, popcorn, hoppeborg og candy-floss maskine. Både børn og voksne havde en FEST! Og os voksne kunne endda få lidt "ro"... Mehr ansehen

4,6

Det sødeste par

- Katja

14. Juni 2025

Det eneste rigtige!

Vi har flere gange benyttet hoppefest.

Pris, kvalitet og servicen hænger sammen, klar anbefaling herfra!

20. Juli 2024

Et kæmpe hit!

Vi lejede Dance Bounce hoppeborg, og det var et kæmpe hit! Meget fin service, søde ejere og god pris. Kan varmt anbefales!

31. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoppefest gjorde vores datters…

Hoppefest gjorde vores datters fødselsdag til noget helt specielt. Både vores gæster, familie, vores børn og os selv, havde en fantastisk dag takket være hoppefest. De yder en fantastisk service og er til at betale, så vi vil helt klart anbefale hoppefest til alle der mangler enten hoppeborg, popcorn, slushice maskine eller noget helt fjerde.

3. August 2024

Super god service

Super god service! Alt spillet med både betaling, opsætning og nedtagning igen.
Det kan helt klart anbefales, vi kommer til at leje herfra igen!
Tusinde tak for hele oplevelsen!

Vh
Firat

3. August 2024

Familiedag med hoppefest

Vi benyttede os af Hoppefest, til vores familie dag med arbejdet.
Vi legede den store hoppeborg "Viking-borgen" samt popcorn + slush ice maskine.
Det var en kæmpe fest - og børnene hoppede på hoppeborgen 7 timer i streg! Det var en varm dag, så helt fantastisk de også kunne blive kølet ned med noget slush ice og nogle saltede popcorn :-)
Alt gik som planlagt med opsætning og nedtagning. Vores helt klart bedste familie dag i de 15 år vi har afholdt det og de skal helt sikkert bookes igen næste år :-)

1. Juni 2024

Nemt

Nemt. Vi lånte vikingehoppeborg til børnefødselsdagen, med levering og afhentning. Vi fik hjælp til placering og opsætning. 👍 herfra.

8. Juni 2024

Perfekt koncept

Alt blev leveret og hentet som aftalt. Ejerne var super søde og hjælpsomme og kommunikationen var upåklagelig. Alt virkede efter hensigten og vi modtog rigeligt tilbehør. Samlet havde vi er super oplevelse med hoppeborg for alle, slush-ice, popcorn og candyfloss. En klar anbefaling herfra.

23. Juni 2024

Alt var efter aftalen

Vi har lejet en hoppeborg og en slushice maskine hos Hoppefest. Alt kom som aftalt og var som aftalt. Der er samtidig god og venlig service.
De får en anbefaling her fra.

1. Juni 2024

Jeg vil varmt anbefale Hoppefest

Jeg vil varmt anbefale Hoppefest, som har alt hvad vi skulle bruge til en stor børne sommerfest. Deres hoppeborge som vi lejede, var alle børnene meget begejstret for, de er flotte, pæne og slet ikke slidte, som mange andre udlejningsteder. Vi lejede også candyfloss, popcorn og slushice maskiner fra Hoppefest, hvilket var en stor succes og meget populær blandt alle børnene. Hoppefest giver en rigtig god service både ved bestilling, levering, information om udstyr og afhentning😊

18. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, imødekommende og god feedback, på de spørgsmål vi havde inden leje af jeres hoppeborg.

Vi ses igen 🥳
Hilsen Lasse

19. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en fantastisk oplevelse og…

Vi havde en fantastisk oplevelse og servicen er helt i top. Udstyret og variationen er helt i top.
Man bliver altid med et smil. De er fair og meget samarbejdsvillige.

Vi glæder os til at prøve det igen.

24. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I påstår vi har lavet hul i…

I påstår vi har lavet hul i hoppeborgen.. Hvor i også påstår, vi har hentede blåt tape og lappet den..
Holdte sommerfest for 300 mennesker. Der var fast opsyn af bestyrelsen, så længe den var oppustede.
Det koster os dobbelt leje.
Sidste gang vi bruger jer…

2. September 2023
Hoppefest-Logo

Antwort von Hoppefest

At læse denne anmeldelse på trustpilot med det ene formål, at gøre os til skurkene er virkelig usmageligt Rose Petersen.
Vi er en nyopstartet familie virksomhed, og det vigtigeste for os, har været god kundeservice og pålidelige kunder til, at leje vores hoppeborge.
Vi har kun udlejet til små private fester udover jer, netop pga utrygheden med opsyn og for mange mennesker/børn. Pga denne oplevelse tør vi desværre ikke, at udleje til andre foreninger igen.
Hoppeborgen har mistet al værdi pga skaden men vi tilbød, at I kunne betale et lille beløb på 1500kr. for reparationen, selvom det slet ikke dækker en brøkdel af den.
Vi har fra skaden blev opdaget ønsket, at høre sandheden om hvad der var sket med hoppeborgen, og været meget tålmodige med at vente på svar fra jer. Vi har forsøgt at mødes for, at vise jer skaden og forklaret og bevist med bookingsystem, at det kun kunne have sket til jeres fest. Men I har ikke ønsket at mødes.
Skaden på hoppeborgen var blevet skjult med almindelig gaffatape og det er både uansvarligt for børnene og usmageligt, at have gået så vidt for at dække en skade.

Super og personlig service

Lejede hoppeborg, popkorn maskine og Slushice maskine. Det hele var super, særligt den personlige service på telefon og ved levering 👏 helt bestemt et firma man gerne vil støtte og anbefale fremadrettet.

12. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og professionel service

Virkelig god og professionel service. Min søn havde den bedste fødselsdag med vikinge hoppeborgen, sluch ICE og popkorn. Det bedste udlejningsfirma af hoppeborge i Danmark. Vil helt sikkert anbefale dem til andre

7. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling her fra.

Servicen med at de kommer og sætter hoppeborgen op, og nedtager den igen, samt popkorn maskinen var så velbeskrevet både mundtligt og skriftligt, at alt bare kørte på skinner til sønnens 5års, fødselsdag.

Stor ros herfra, for jeres varme og hjælpsomme service.
Anbefalinger til alle nye kunder, book der ud af, bedre service og imødekommenhed kan man ikke finde andre steder.
Mange tak for en fantastisk fest, og til billige penge.

22. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke sidste gang vi bruger hoppefest!

Og os voksne kunne endda få lidt "ro" til at snakke da ungerne var dybt optaget i hoppeborgen - win win :D

Ashley satte alt udstyr op og gav en super service. Det er ikke sidste gang, vi skal bruge dem!
Kæmpe anbefaling herfra!

18. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr