Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har returneret et par sko der var for små rettidigt og jf. butikkens retningslinjer. Men intet hørt og ikke fået mine penge retur. Som mange andre nyere anmeldelser antyder, er der helt lukket for kon... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et gavekort til Hoopz til min søn i julen 24. Nu hvor han gerne vil bruge det til et par nye støvler, er butikken bare lukket uden varsel eller info. Ikke engang en seddel på døren eller notits... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mand bestilte nemt en hoodie til vores søn i julegave. Absolut ingen klager over at handle på hjemmesiden. Overskueligt og hurtig levering. Desværre var trøjen en tand for lille så vi kørte til... Mehr ansehen

1. Sport-Fanartikelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hoopz er blandt de førende Nordiske basketball destinationer, og vi har været med i gamet siden 2012.

3,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Dårlig service

Har bestilt en jersey hos dem som jeg valgt at returnere da den var for lille. De modtog pakken for 4 uger siden. Jeg har intet hørt på trods af jeg har skrevet flere mails til dem.

Michael, jeg er ked af du skriver du ikke kender til forløbet, jeg har sendt dig en mail den 22/11, igen den 24/11 og igen her idag den 28/11. Mailen indeholder det GLS nr. min pakke er sendt tilbage hvilket er bekræftet leveret til jer 31/10. derudover er mit ordre nr fra jer 120523. Jeg håber på i vil kigge på det....
vh Charbel

27. November 2017

Hej Charbel,

Det er bestemt ikke en hændelsforløb vi kan genkende, du er velkommen til at kontakte mig på mk@hoopz.dk så vil jeg kigge på din sag.

----

Vi gør potentielle kunder opmærksom på at Hoopz.dk IKKE indsamler anmeldelser på Trustpilot.

Anmeldelser af Hoopz.dk vil som regel altid være fra kunder som har en negativ holdning til deres køb og "scoren" der ses herinde er derfor ikke repræsentativ.

Vi henviser i stedet til vores e-mærket kundescore hvor ALLE vores kunder bliver adspurgt om deres køb og mere end 1000 har bedømt os til en score på 9 ud af 10.

Dårlig service

Lavede et fejlkøb, sendte skoene tilbage, men har ikke fået mine penge tilbage. De svarer ikke på mail.
Kan ikke anbefale siden.

21. November 2017

Hej Jennifer,

Det ringeste service nogensinde

Det ringeste service jeg nogensinde har oplevet.. jeg bestilte en trøje i størrelse M..får så tilsendt en størrelse L.. jeg prøver derefter at komme i kontakt med dem, men ingen held.. har ringet mindst hundrede gange, og du kommer direkte til deres tlf.svar , at de ikke har tid.. har skrevet adskillige gange på mail. Men heller ikke noget svar... første gang jeg handler der og sidste gang.. jeg vil fraråde andre at handle der.

9. November 2017

Hej Andy,

Værste service nogensinde

Værste service nogensinde. Købte et par basketsko, efter få måneder åbnede siden, og snørebåndholder ødelagt. Efterfølgende sendte jeg 4 mails uden svar. (Spam mail er tjekket). Ringede adskillige gange, men ingen ledige medarbejdere og blev bedt om at ringe senere. Online hjælp virker heller ikke. Til sidst lykkedes det at få fat i nogen i deres kundeservice. Han bad mig om at sende skoene til reklamation. Skoene blev sendt ca. 2 uger siden, men har endnu ikke hørt fra dem. Har igen problemer med at få fat i nogen.

HOOPZ.DK FRARÅDES STÆRKT!!!!

31. Oktober 2017

Hej Mustafa,

De sko du sendte ind til reklamation var desværre helt ødelagte og ikke noget som var sket som følge af en fabrikations-fejl men helt almindeligt slid.

Dette fik du ret hurtigt besked omkring.

Vores kundeservice er altid tilgængelig på telefon, mail og chat, men vi kan desværre ikke blive ved med at besvarere mails omkring den samme afsluttede reklamation.

Kæmpe anbefaling

Har efterhånden handlet hos Hoopz rigtig mange gange!
Har købt mindst 10 sko, og diverse tank tops og shorts.
Har fler gange fået bestilt en anelse for små sko, hver gang har der ingen problemer været da jeg returnere de små og fik den rigtig størrelse👍
Det er med garanti ikke sidste gang jeg bestiller fra Hoopz da jeg mener det er den bedste foretning indenfor basketball gear!

Varm anbefaling herfra!👍

28. Oktober 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et par sko søndag aften ved 22 …

Bestilte et par sko søndag aften ved 22 tiden. Ankom tirsdag middag til afhentning på mit lokale posthus. Super hurtigt! Sikker pakning af forsendelsen. Størrelsen på Jordan Sko er identiske med Nike's størrelser hvis nogen skulle være i tvivl. Så de vil passe perfekt hvis man ved hvilke størrelser man bruger i Nike.

Hoopz får mine varmeste anbefalinger som webshop, og er klart det samme sted jeg vil handle igen.

1. August 2017

Kanon service.

Efter flere gange at handle på webshoppen valgte jeg at henvende mig i shoppen på HC Ørstedsvej på Frederiksberg og mødte hvad jeg formoder var indehaveren.
Mit besøg var en fornøjelse, der var rigtig god, ærlig og proffesionel vejledning i sko.
Jeg har kun gode oplevelser med Hoopz.dk og butikken

Det er kæmpe thumps up herfra.

6. Juni 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top notch service og de bedste …

Top notch service og de bedste anbefalinger herfra. Kommer fra Aalborg, men på grund af kundemøde i KBH skulle jeg forbi stedet. Lille butik med stort udvalg af basketball gear, en rigtig hoopz mecca. Fik en god snak med ejeren omkring basket og vores passion for sko KB24. Kommer helt sikkert igen en anden gang og glæder mig til jeres nye udvalg i fremtiden.

/Hamid

4. Juni 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Oplevelsen af at have en dårlig kundeservice.

Jeg havde bestilt tre produkter.
Da jeg fik varerne, fik jeg kun to produkter med en forkert ordrebekræftelse.
Jeg skrev en mail til dem, men svaret jeg fik var at de kunne ikke sende den ene produkt uden grund.
Jeg forventede at få en ny ordrebekræftelse, så jeg kan se hvad det er jeg har betalt for. Der gik længe til jeg fik en ny ordrebekræftelse, og da jeg endelig fik det, var priserne helt forkert.
Jeg prøvede at ringe til dem men fik ingen svar.

Det kan godt være de kan finde ud af at levere varene til nogenlunde tid, men hvis der er problemer for det varer man har fået, vil de hverken anderkende de er deres skyld eller beklage, og vil prøve og snakke udenom.

3. Februar 2017

Hej Kim.

Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.

I den første mail vi sender til dig beklager vi fejlen og redegører for det nye beløb som du er blevet trukket.

Jeg kan ligeledes se at den gennemsnitlige svartid på dine e-mails var under 10 minutter pr. gang fra du henvendte dig første gang.

Dette inkluderer fremsendelse af din nye ordrebekræftelse.

Priserne på den nye ordrebekræftelse stemmer, hvis du har spørgsmål til dette kan du blot besvare den dialog vi har med dig.

Jeg er glad for at du trods alt fik leveret din ordre hurtigt.

----

Vi henviser i stedet til vores e-mærket kundescore hvor ALLE kunder bliver adspurgt om deres køb og mere end 600 har bedømt os til en score på 9.1.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den dårligste service jeg til dato har oplevet i DK.

Kunderservice er ikke-eksisterende!
Jeg havde et par sko der gik i stykker tilbage i november, hvorefter jeg ringer ind for at være helt opmærksom på procedure ved reklamation, da jeg ikke føler mig tryk ved guidlines på hjemmesiden. - Jeg ringer endda ind en ekstra gange, da jeg stadig ikke føler mig sikker efter mit første opkald og vil sikre mig, at jeg havde en forståelse for processen.

Her får jeg at vide, at jeg intet returlabel kan få, da det ikke er firmapolitik ved reklamation, hvorefter jeg bliver bedt om at sende skoene ind.

Den 16. november sender jeg skoene ind (dog som brev, da jeg som fattig studerende ikke ønsker at bruge 138 kr. hvis jeg kan få skoene leveret for 57 kr.), hermed ved jeg godt der er en lille risiko for, at postnord er synderen i hele situationen.

Dog da jeg første gang ringer ind i slutningen af november, bliver jeg spidst af med at mine sko ikke er nået butikken og at det tager en hvis tid før breve når butikken.

Dernæst sender jeg en mail i starten af december, gennem hjemmesidens kundeservice, bar for at få en opdatering. Denne mail venter jeg stadig svar på.

I dag ringer jeg så igen ind, for at få svar og bliver endnu en gang spidst af ed, at skoene ikke er ankommet og det er denne gang mit ansvar, da jeg har sendt dem som brev. Begrundelsen er at skoene kan være blevet afleveret uden for butikkens åbningstid og dermed er blevet taget videre til det nærmeste posthus. Dette tjekker Hoopz dog ikke særlig ofte, da de ikke mener dette er deres ansvar.

Under hele forløbet oplever jeg ikke en eneste gang, at man fra hoopz side er interesseret i at vejlede, hjælpe eller tage hånd om deres kunder.

Jeg kan på ingen måde anbefale Hoopz til nogen!

13. Dezember 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

For små sko, en dag ekstra ventetid

Den ekstra dag havde jeg ikke noget imod. Men da jeg så fik sko'ene var de for små, så jeg blev nød til at gå ned til min lokale Hoopz, som så hjalp mig og gav mig den rette størrelse. Men ellers god pris og dejlige sko. Kan godt anbefales

(Det her skete sidste år)

15. November 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastrofal kundeservice - pas på!

Min søn købte den 31.3.2015 et par basketsko hos Hoopz,dk.

Desværre gik den ene sko i stykker i forbindelse med træning. Den 17.10.2015 returnerede vi skoene til Hoopz.dk og efter flere ugers venten fik min søn et nyt par.

Desværre holdt de nye sko heller ikke længe og den 24.4.2016 skete det igen (man fristes næsten til at tro, at det blot var de oprindelige, som var blevet lappet).

Efter mange mails og mange ugers venten kom der endelig et nyt par sko, men disse var i en helt forkert farve (flerfarvet og langt fra pæne).
Michael fra Hoopz.dk påstod, at vi havde snakket om, at farven var ligegyldig, men vi har ikke talt sammen, og farven har ikke været til diskussion via mail på noget tidspunkt.

Michael fra Hoopz.dk mener i øvrigt, at han har udvist stor konduite, da vi ikke indsendte skoene rettidigt (indenfor 3 mdr). Jeg kan så bare ikke forstå, hvorfor han ikke afviste os, da vi den 16.8.2016 sendte en mail, hvor vi nævnte at skoene var gået i stykker den 24.4.2016 inkl et billede at den ødelagte sko - især nu hvor det viser sig, at det er mere end svært at få tilsendt det rigtige par sko.

Min søn er træt af situationen, og han har 3. oktober 2016 tilbudt at komme forbi Hoopz.dk i København for at få byttet skoene (vi bor i Aarhus), men vi har nu ramt et punkt, hvor Hoopz.dk ikke svarer os overhovedet.

Sagen er ikke løst endnu - blot til skræk og advarsel for alle andre.

3. November 2016

Hej Mikael, Marianne & Frederik,

Tak for din/jeres anmeldelse af Hoopz.

Jeg kan godt forstå det kan være svært for jer at forstå hvad der er op og ned i denne sag når I alle 3 løbende har haft behov for at være indeover denne sag.

Vi synes selv, som du skriver at vi har udvist en rigtig fin service både 1. og 2. gang din søns sko går i stykker.

1, gang skoen gik i stykker fik i hurtigt et helt nyt par tilsendt i samme str. og samme farve.

2. gang valgte vi at sende et helt nyt par til jer igen i samme str. men med en mindre farveændring.

Som du selv skriver så reklamerede I over fejlen for sent i og med i ventede hele 4 måneder fra i opdagede fejlen til I henvendte jer.

Vi valgte alligevel i den gode kundeservices navn at hjælpe jer med at få løst situationen hurtigt med et nyt par sko af samme model som jeres søn kunne spille videre med.

Ja, I måtte indgå et lille kompromis med at den dominere farve blå denne gang også har lidt andet farve på. Dette grundet at den farve I oprindeligt har bestilt ikke længere findes på lager i jeres søns størrelse.

Herefter har vi betragtet sagen som værende lukket. Jeg er ked af at I dog umiddelbart ikke deler samme opfattelse, men jeg kan desværre ikke se hvordan vi på nogen måde kunne have gjort det bedre?

Men vi hører selvfølgelig gerne fra jer vedr. dette.

Super super super

Super service, altså det hele er bare godt....
Kunne dog godt tænke mig flere udvalg af kobe's :-D

11. Mai 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr