Jättebra leverans med uppdateringar och information om var paketet var. Väldigt fina och vårdande läppbalsam som funkar jättebra på torra läppar, älskar speciellt vattenmelon och körsbär som även ger... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Hade fått 5 stjärnor om det inte vore så att de tillverkas och skickas från Kina. Inte så nöjd över Chokladen den doftar som Lidls brända mandlar doftljus. Cherry doftar lite barbie, dvs konstgjort.... Mehr ansehen
Älskar detta Honeybalm🤩mjuk och fin på läpparna. Finns i olika dofter som inte är för starka och vissa har en svag färgton i sig. En på dagen och en till kvällen. Perfekt storlek till väskan, jackan... Mehr ansehen
Fortfarande inte fått mina produkter. Snart 5 v från beställning. Fick ett Mail att produkten levererats, vilket inte stämde. Vid kontakt svarar de att det bara är ”aviserat” men inte levererats till... Mehr ansehen
Lösningen för torra läppar. 💋✨ 100% cruelty-free och tillverkad med honung, bivax och propolis. Upptäck den naturliga magin hos Honeybalm. #BeeYou 💛
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Läppbalmen känns bra på läpparna och håller läpparna mjuka.
Sen att de är ekologiska och kommer i gullig format är bra.
Gillar speciellt körsbärs läppbalmen för lämnar fin röd färg på läpparna.

Antwort von Honeybalmsweden
Company pretends to be EU based but the products, which took 4 weeks to arrive, came directly from China and clearly say "Made in China". This is not indicated ANYWHERE on the website. This makes a joke of their website claiming to care about locally sourced ingredients etc. Customers who want control over quality, workers' rights, environmental impact etc. should steer clear. I emailed to complain and got an excuse back about why they manufacture in and ship directly from China - an excuse that I am not interested in, because the information should have been clear on the website. False advertising. Have complained to Klarna and had the payment halted.

Antwort von Honeybalmsweden
Fantastisk produkt! Hade fått 5 ⭐️ om det inte hade varit ca 3 veckors leveranstid.

Antwort von Honeybalmsweden
Bästa läppbsldamet jag någonsin testat !!!!

Antwort von Honeybalmsweden
Det tog mer än 14 dagar att få beställningen. Det blek tyvärr ingen lipbalm i julklapp till min dotter och svärdotter.

Antwort von Honeybalmsweden
All of my products smells really yummy and are very hydrating

Antwort von Honeybalmsweden
Gav bort några stycken i julklapp till mina tjekompisar, vilket blev uppskattat.

Antwort von Honeybalmsweden
De beställer billigt från länder som china- lite märkligt när det ska vara närproducerat.. gillar du kemikalier så är ju detta perfekt.
Lång leveranstid enligt väldigt många och verkligen inget bra läppbalsam.
Jag hoppas jag blir nöjd när jag väl får mitt paket.
Hade beställt till julklapp men har fortfarande inte fått dem😢
Även komiskt att ni vill veta min bedömning innan jag har fått varorna 🤔

Antwort von Honeybalmsweden
Did not deliver in time, not even close, slow response from support, not willing to take their responsibility!
As they never came back to me regarding a return, I opened the package and I can tell thee are not a chance in the world that the product is even close to be eco friendly, without hazardous material or whatever the company claimed it to be. Swollen lips, tickling and irritating sensation on toungue and in the nose.
Stay away from this products!!!
Fungerar bra, men man får applicera ofta
Fick ej leverans o Försenat leverans super besviken!! Jag ska tillbaka varor så fort varor kommer. Det blir ej överraskningar till barnen.
Har forfarande inte fått något levererat. Mailat flera gånger men inga vettiga svar. Skulle varit julklapp men nu blir det inget paket
Leverans uteblir eller kraftigt försenat (månad). ”Icke-svar” eller radioskugga på mail om status när man försöker få kontakt.
Väldigt lång leveranstid. Väntar fortfarande och hade räknat med att få det innan jul.
Jag har beställ för länge sedan och har inte fått mina order än, det har gått 4 veckor ! Beställer aldrig mer …
I didn’t get my order. But when I track my delivery it says it has arrived???
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.