Jättebra leverans med uppdateringar och information om var paketet var. Väldigt fina och vårdande läppbalsam som funkar jättebra på torra läppar, älskar speciellt vattenmelon och körsbär som även ger... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Hade fått 5 stjärnor om det inte vore så att de tillverkas och skickas från Kina. Inte så nöjd över Chokladen den doftar som Lidls brända mandlar doftljus. Cherry doftar lite barbie, dvs konstgjort.... Mehr ansehen
Älskar detta Honeybalm🤩mjuk och fin på läpparna. Finns i olika dofter som inte är för starka och vissa har en svag färgton i sig. En på dagen och en till kvällen. Perfekt storlek till väskan, jackan... Mehr ansehen
Fortfarande inte fått mina produkter. Snart 5 v från beställning. Fick ett Mail att produkten levererats, vilket inte stämde. Vid kontakt svarar de att det bara är ”aviserat” men inte levererats till... Mehr ansehen
Lösningen för torra läppar. 💋✨ 100% cruelty-free och tillverkad med honung, bivax och propolis. Upptäck den naturliga magin hos Honeybalm. #BeeYou 💛
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Den bästa läppsalvan jag haft. Extra plus för det gulliga utseendet. Leveransen tog rimlig tid. Ekologiskt emballage var ett plus.

Antwort von Honeybalmsweden
Snabbt o smidigt. Väntar första beställningen

Antwort von Honeybalmsweden
Honeybalm took my money on October 29, 2025. Today is November 20, 2025. They just sent a message that my order was being returned to their company. Why? Who knows. No explanation, just too bad, no order for you. What a pathetic incompetent company. They never even sent a tracking number for the order. INCOMPETENCE! I would never recommend this company. I've asked for my money back. This should be interesting. I have NEVER had a problem with orders and deliveries. If they do not return my money immediately, I will take action against this company. NEVER ORDER FROM HONEYBALM. NEVER!!!!

Antwort von Honeybalmsweden
Helt vanliga läppsyl. Söt förpackning men jag ser ingen skillnad på dessa och de du köper för 20/30 kronor i butik. De känns väldigt syntetiska. Den enda som jag upplevde lite mer krämig var honung. Men verkligen inte värd prissumman.

Antwort von Honeybalmsweden
Really good lipbalm and tasty too.

Antwort von Honeybalmsweden
I love this lipbalm! Good for dry lips and the packaging is so pretty with the little applicators🙂

Antwort von Honeybalmsweden
Jag har alla smaker och minst två av varje. Är helt besatt!!!

Antwort von Honeybalmsweden
Super nöjd. Gör läpparna mjuka länge och luktar jättegott.

Antwort von Honeybalmsweden
Jätte bra produkter, samt så snabb leverans tid

Antwort von Honeybalmsweden
Very happy with product and shipping time

Antwort von Honeybalmsweden
Fantastiskt företag! Dom håller så länge på läpparna trots att man äter/dricker! Kan inte leva utan dess nu! Underbara produkter och mina läppar har aldrig mått så bra sen efter att jag köpte mina honeybalms

Antwort von Honeybalmsweden
This helped me quit my constant need to put on lipgloss or other lip products. Since I started using Honeybalm I find myself going a whole day without the urge to put something on my lips due to dryness. So thank you!

Falsk marknadsföring!
De marknadsför det som att produkten har smak av exempelvis jordgubb, det luktar kemiskt jordgubb däremot smakar det inte jordgubb. Beställde hem ett kit med flera olika så detsamma gäller alla "smaker" som de beskriver det som. Det är dessutom lång leveranstid. Produkten fungerar helt okej, men man kan lika gärna köpa lypsyl.
Honeybalm försöker rätta till sina misstag vilket uppskattas och det visar att de försöker måna om sina kunder. Jag köpte julklappar som inte kom i tid (väntade mer än en månad) jag fick pengarna tillbaka och sedan ett erbjudande om att få prova gratis produkter som en gest att de ville visa att de var ledsna över att det blev fel.
Även den leveransen tog lång tid men produkterna är jättebra! Så man får nog räkna med att det tar tid när man beställer men har man inte bråttom att få varan så är det värt det.
Min dotters läppar är mkt spruckna och inget har funkat så bra som detta. From 1 stjärna till 4, hade kunnat bli en 5:a om varan kommit lite snabbare.

Antwort von Honeybalmsweden
Really cute packages, and fast delivery. I ordered 5 different lipbalm. And 4 out of 5 was amazing. Specially loved the pumpkin spice lipbalm.
The vanilla is a close second.
Do wish it contained less plastic or could be reused in some way.

Antwort von Honeybalmsweden
Fick ej min beställning trots betald och klart. Får bara återkommande mejl att min beställning snart levereras men det gör den inte. Inte är det lokalproducerat heller som utlovat. Gjort i Kina.

Antwort von Honeybalmsweden
Håller vad som utlovas! Bra produkter!

Antwort von Honeybalmsweden
Quite nice lipbalm, also tinted.
However transport is awful.
Ordered 3-pack. Got 2 packed in a bubble wrap, aadress taped with 2 loose tape on it. No box as they show on a homepage, no proper packaging.
Asked where is 3rd. Got info it was sent out. Now long time later checked the status through some site (since it can’t be followed normally), it shows delivered. Have not gotten it.
In conclusion. Problem solving zero and even when it is in Sweden, do not put big hopes on it to receive it. Not ordering again.

Antwort von Honeybalmsweden
Dropshipping företag som inte ens förtjänar en stjärna, De påstår så länge man inte fått sin leverans att deras produkter är lokalproducerad. När de väl efter flera veckor dimper ner i brevlådan och de står made in China och man ifrågasätter hur de kan komma sig? Då slutar dom svara.
Företaget är anmält både till Konsumentverket och Klarna. Dessa positiva omdömen de har här är garanterat bluff. För dom förtjänar inte några positiva omdömen. Raderar dessutom negativa omdömen på sin Instagram.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.