Hometomato.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Extrastjärna till kundtjänst! Jag mailade Hometomato sent fredag när jag upptäckt att jag missat att ange gatunr. i beställningen. Schenker som skulle köra ut beställningen på Måndagen hade jag fö... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid mycket snabba svar från företaget när man mailar dom. Vi hade bokat 1 datum och det visade sig att dom skulle komma tidigare. Men kontaktade företaget som tog kontakt med Schenker och allt ordn... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bäderstudio
  2. Badezimmerrenovierung
  3. Möbelgeschäft
  4. Whirlpool-Fachhandel
  5. Geschäft für Duschtüren

Vom Unternehmen geschrieben

HomeTomato är en ambitiös ny badrumsförsäljare med huvudkontor i Danmark. Vi grundades 2019 men har över 20 års branscherfarenhet. Vårt företag började med drömmen om att förse våra kunder med personliga badrumslösningar - i hög kvalitet och till ett rimligt pris.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Säg sanningen.

29. Oktober 2025

Hej Mahdi
Tack för din recension.
Jag beklagar att du ännu inte har fått din leverans. Vi undersöker detta med budfirman, eftersom beställningen är markerad som levererad.
Vi återkommer via e-post, som jag sa i morse när vi fick information om att du inte hade fått din beställning.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bänkskivan såg inte alls ut som på bild…

Bänkskivan såg inte alls ut som på bild så blev besviken
Kostanden för att lämna tillbaka var för mycket varför vi slutade med att använda den

10. Oktober 2025

Antwort von Hometomato.se

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Jag har gått igenom våra e-postmeddelanden och kan inte hitta någon begäran om retur från din e-post eller ditt ordernummer.

Var har du skrivit till oss om detta?
Jag kan hitta en e-postkorrespondens från för ett år sedan, där du bad om mått på en annan bänkskiva.

Jag är ledsen att du inte tycker att den ser ut som på produktbilderna. En betongbänkskiva varierar något från enhet till enhet, men bilden ska vara representativ för produkten.

Jag skulle vilja höra mer från dig. Skicka bilder till vår e-postadress kontakt@hometomato.com med ordernummer och lägg till mig som referens. Jag heter Sonny.

Jag hoppas att vi kan hitta en lösning så att du blir nöjdare med ditt köp.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Köpt duschdörrar som såg jätte fina ut

Köpt duschdörrar som såg jätte fina ut, packade upp de såg hela och jag själv såg inte problemet, när jag kom från jobbet skulle det redan vara klara med att sätta upp, då har jag fått 2x vänster dörrar som snickare vände för att slutföra jobbet, nu sitter en logga rätt den andra upp och ner längst ner på andra sidan, blev besviken

20. Oktober 2025

Hej Elma
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension och dela med dig av din upplevelse.
Jag är ledsen att du känner dig besviken.

På Tulsa-duschhörnan visar vi logotypen vänd nedåt på ena sidan (i det nedre hörnet mot väggen), eftersom detta verkligen är en viktig detalj.

Produkten är alltså rätt, eftersom dörrarna är vändbara. Men eftersom logotypen och certifieringen på glaset bara kan vändas åt ett håll, kommer detta att förekomma på produkten.

Jag önskar dig en trevlig helg och hoppas att du, trots besvikelsen över detta, ändå kommer att vara nöjd med ditt köp under många år framöver.

Vänliga hälsningar

....

Jag var nöjd med hur smidigt köpet gick och hur produkten såg ut när den anlände. Det visade sig dock vara svårt att montera duschhörnet då manualen saknade vital information, vilket ledde till att monteringen inte blev bra och jag var långt ifrån nöjd i det läget. Trots detta får företaget 5 stjärnor då deras kundtjänst tog min feedback på allvar och löste situationen på att helt okej sätt.

Sammantaget gör detta att skulle göra framtida köp från HomeTomato då dem agerade seriöst och lösningsorienerat.

23. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Mycket tillmötesgående!

Hometomato var mycket tillmötesgående gällande min order och levererade ett hopplock av delar till en duschdörr för att jag skulle få exakt det jag ville ha trots att just den varan egentligen inte gick att beställa. Så glad och tacksam! 😊

15. August 2025

Delayed delivery

Hi!
Unfortunately I didn't receive my orders in the same time and that cost me more.
Hopefully the company can work more on the logistic more when it come to delivery.

11. August 2025

Hej Fahd

Jag beklagar att du inte fick alla paket samtidigt.

Vi uppmanar våra kunder att kontrollera leveransen innan de beställer hantverkare för installation. Detta gäller även för saknade artiklar och transportskador, så att vi kan rätta till eventuella fel vid leveransen, om du skulle ha oturen att detta skulle inträffa.

Jag ser att din beställning gjordes den 8 augusti och att den sista leveransen skickades den 15 augusti (fem arbetsdagar efter beställningen).

Jag hoppas att du trots allt får stor glädje av ditt köp.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremt dålig kvalitet

Extremt dålig kvalitet – gick sönder efter en vecka
Jag köpte det här badrumsskåpet för cirka tre månader sedan, men på grund av en pågående totalrenovering av huset kunde vi inte montera det förrän nyligen. Skåpet installerades för en vecka sedan, och redan nu har kanterna gått av helt och hållet. Det är svårt att beskriva hur besviken jag är, vi har inte ens hunnit ta bort plastskyddet från skåpet innan det började falla sönder.

Jag hade förväntat mig en helt annan kvalitet. Detta skåp håller inte ens minimikrav för vad man kan kalla hållbart eller funktionellt. Att det faller isär efter så kort tid är helt oacceptabelt, särskilt då det knappt hunnit användas.

Jag hoppas verkligen att ni tar detta på allvar, då produkten uppenbarligen inte håller vad den lovar. Jag önskar att få reklamera varan och få ersättning eller en lösning som motsvarar den skada och besvikelse det här orsakat.

24. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Abeer,
Tack för din recension. Vi uppskattar att våra kunder tar sig tid att skriva om både positiva och negativa upplevelser. Det här är tyvärr den sistnämnda typen av upplevelse.

Idag skrev du ett mejl till oss med samma formulering (och ditt ordernummer inkluderat). Du ringde sedan till oss och jag meddelade att vi skulle svara via mejl.

Min kollega har redan idag kontaktat dig och bett om bilder på skåpet – både detaljbilder och en översiktsbild.

Vi kan i nuläget inte avgöra om det rör sig om ett produktfel, men det låter förstås märkligt att skåpet skulle vara så ömtåligt. Som du nämnde i telefon har du köpt två möbelset, och jag kan bekräfta att detta stämmer – det rör sig om samma set i två olika storlekar: ett till det mindre badrummet (det med problemet) och ett till det större. Setet till det stora badrummet verkar vara i gott skick, och vi hoppas att det inte uppstår några problem där.

Vi tar alla reklamationer på största allvar och återkommer så snart vi har mottagit de efterfrågade bilderna, vilket vi informerat om både via telefon och mejl.

Jag hoppas att vi kan lösa detta på ett bra sätt och önskar dig en trevlig dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra service men fel färg

Beställde 8 st, fick en extra då jag var tvungen att kapa vilket var snällt. Men färgen är inte alls lika mörk som den ser ut på hemsidan vilket är dåligt. Är nästan mer grå.

30. Mai 2025

Hej Sirak
Tack för din recension. Vi uppskattar att våra kunder skriver om sina upplevelser när de handlar på hometomato.se

Jag är ledsen att du tycker att färgen skiljer sig från bilderna på vår webbplats.
Kontrollerade du färgerna innan du monterade panelerna?

Du är välkommen att skriva till oss på mail: kontakt@hometomato.se och berätta om ditt problem.
Bifoga gärna bilder.

Vi förstår att produktfoton kan skilja sig i färg beroende på vilken skärm som används. Därför värdesätter vi alltid foton från kunder som visar våra produkter i vardagliga miljöer och situationer.

Jag hoppas ändå att du kommer att bli nöjd med akustikpanelerna.

Sonny, Hometomato

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr