Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Mehr ansehen
Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en deta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.
Øster Alle 56 6, 2100, Østerbro, Dänemark
- 70203023
- info@klaret.dk
- homebob.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super tilfreds
Har blot haft første besøg af vinduespudseren, men ikke en finger at sætte på resultatet 👍

Vinduespudsning oggræsslåning
Udmærket tilfreds med servicen

Fremragende arbejde
Fremragende arbejde, kommer til tiden, han snuppede lige 2 spejle osse.

Antwort von Klaret
Dejlig oplevelse med venlighed og…
Dejlig oplevelse med venlighed og information. Arbejdet udført til ug. Også oprydningen. Kommer helt sikkert til at bede om hjælp igen.

Antwort von Klaret
Det er vildt så flotte mine vinduer er…
Det er vildt så flotte mine vinduer er blevet stort tak sanne

Antwort von Klaret
Vi fik besøg af Simon for en måneds tid…
Vi fik besøg af Simon for en måneds tid siden - vinduerne blev pudset til det store guldmedalje og han viste os, at vi rent faktisk havde vendbare vinduer på førstesalen, så vi blev ikke bare ejere af et hus med rene ruder, men også meget klogere! Spøg til side, Simon var et hit.

Super prof
Har haft besøg af Simon til vinduespudsning. Professionelt arbejde, super service. Kan kun give det min bedste anbefaling.

Antwort von Klaret
Jeg kan kun anbefale dette firma
Jeg kan kun anbefale dette firma. Alt fungerer: god information og venlige unge mennesker, der kommer hos
mig.

Vinduspudsning af Oliver 👌
Vi har lige haft besøg af Oliver til at pudse vores vinduer ☺️
Så smilede og venlig 🙌
En fornøjelse at se ud af vores vinduer nu
Tusind tak Oliver 👌
Vi håber at se dig om 3 mdr igen ☺️

Let og professionelt
Vi brugte HomeBob til at vaske alle vinduer ind og ud i vores sommerhus. Wow, hvad et fantastisk stykke arbejde Simon gjorde! Proceduren er let og gennemgribende, og resultaterne er spektakulære. Jeg kan varmt anbefale dette professionelle firma!

Antwort von Klaret
en svær opgave med meget græs der…
en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestilling idet nogle ønsker ikke blev noteret ved telefonsamtaler, derfor kun 4,5 stjerner

God oplevelse
Dejligt at få besøg af en af jeres dygtige vinduespudsere. Det er virkelig godt arbejde, der bliver udført.

Antwort von Klaret
Leverede desværre ikke det de gav…
Leverede desværre ikke det de gav tilbud på

Simpelthen i top
Simpelthen i top. Det kan ikke gøres bedre. Er superglad for at have fundet sådan et ansvarligt firma.

Effektiv og hjælpsom vinduespudser
Jeg havde i går besøg af Sebastian fra Homebob for første gang. Han pudsede mine vinduer, og han var både effektiv, hjælpsom og virkelig rar. Er yderst tilfreds med resultatet samt at han hjalp med at flytte på et havebord, der stod i vejen for hans stige.
Jeg er allerede ved at booke dem til den næste vedligeholdelsesopgave.

Altid flinke folk
Altid flinke folk , som gør deres arbejde pænt og ordentligt - jeg er meget tilfreds og har været det i flere år

Antwort von Klaret
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.