Vi har haft en løbende aftale med Greenshine uden tidligere problemer. Den 30. marts oplyser vinduespudseren, at de udvendige ovenlysvinduer ikke kan pudses. Dette accepteres. Alligevel udføres d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Let at lave aftaler (som holdes) og hurtig respons ved kontakt til kundeservice. MEN det lykkedes mig desværre ikke at få pæne vinduer (mange spredte pletter efterlades, ikke mindst ud til ga... Mehr ansehen
Hvis det kunne lade sig gøre ville jeg lave 0 stjerner her. Mig og min kæreste blev brændt af 3 gange angående vindues pudsning. På den sidste pågældende dag kontakter jeg kundeservice 2 gan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en vinduespoleringsvirksomhed med en passion for at levere fremragende vinduespudsnings-services og forvandle dine vinduer til krystalklare mesterværker.
Dänemark
- greenshine.dk
Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Udført arbejde uden aftale og afvisning af ansvar
Vi har haft en løbende aftale med Greenshine uden tidligere problemer.
Den 30. marts oplyser vinduespudseren, at de udvendige ovenlysvinduer ikke kan pudses. Dette accepteres. Alligevel udføres der indvendig pudsning af ovenlysvinduerne uden forudgående aftale, hvilket er en klar afvigelse fra den indgåede aftale.
Efterfølgende konstateres sorte striber og dråbemærker på vores nymalede vægge omkring ovenlyset. Forholdet reklameres samme dag med billeddokumentation. Svar modtages først den 18. april efter gentagne rykkere.
Greenshine gør gældende, at der skulle være givet accept, samt at der alene er tale om mindre dråbemærker. Dette bestrides. Billederne viser tydelige striber på væggen, og dråberne fremstår sorte, hvilket indikerer brug af beskidt udstyr. Ovenlysvinduerne kan desuden ikke åbnes, hvorfor påvirkningen alene kan stamme fra det udførte arbejde.
Uanset en påstået accept ændrer det ikke på, at der er opstået skade i forbindelse med arbejdet. Greenshine afviser imidlertid ethvert ansvar og afslutter sagen.
På den baggrund kan virksomheden ikke anbefales.

top produkt !
Uprofessionelt firma
Vi bestilte til en vinduespudsning. Første gang pudser han naboens facaderuder… men vi vælger at booke ham igen. Denne gang aftaler vi at som kompensation fra gangen før at han skraber et klistermærke af, som nogle har sat på vores facaderude. Han kommer igen, og da vi ser resultatet 1 time efter at han har været der, så er vinduerne ikke bare dårligt pudset, men han havde også skrabet flere hakker ned i logoet som sad på ruden. Jeg ringede til virksomhedsejeren og han erkendte at det nok var en knivfejl og at vi naturligvis skulle finde en løsning. Da jeg kontakter ham et par dage efter, med en løsning med et tilbud på at få det fikset, så nægtede han at det var deres fejl og mente at det var vores ansvar jævnfør hans betingelser, som hentydede til at det var vores egen fejl. Hvordan det kan være vores ansvar forstår jeg ikke, men han nægtede i hvert fald at gøre noget yderligere ved det. Ville ønske at jeg havde tjekket ham op her på tristpilot før jeg bookede…
Hensynsløs
Tager ikke hensyn til underboens åbne vinduer når de vasker. Kan ikke engang ringe på og bede folk lukke vinduet.
En hurtig og god vindues pudsning.
Mine vinduer er pudset flot
Mine vinduer er pudset flot. Og de tager fint hensyn, og undlader fx. at sjaske med vand i vinduskarme og på gulve. De har også holdt vores aftaler.
På et tidspunkt kom der et problem med en betaling, som skyldes Mobile Pay. Her hjalp både medarbejdere og indehaveren, Nicklas, med at få løst problemet uden diskussion. Det er i orden.
Effektive, omhyggelige og servicemindede
Greenshine har leveret et rigtig flot resultat. De var nemme at kommunikere med, kom til tiden og var opmærksomme på at lukke underboens vinduer, så der ikke kom vand ned. Det gav en tryg oplevelse, og jeg satte stor pris på, at de hurtigt rettede op på fejl uden problemer. Alt i alt en professionel og pålidelig service.
Bedste vinduespudsning
Bedste vinduespudsning, altid rene vinduer og altid fantastisk service. Har haft greenshine i alle 2 år det er kørt, og er altid super tilfreds.
Dårlig restultat
Dårlig restultat. Masse pletter på vinduer, som de ikke kan fjerne pga. det vaskeanlæg de bruger.
Så betalt for en service der skulle rengøre vinduer, men endte med vinduer som stadig ikke er rene.
Bør kommunikeres klart mere tydligt at man ikke kan få rene vinduer med den teknik I bruger.
FIND ET ANDET STED FOR AT FÅ RENE VINDUER...
Tomhjerner
Hvad er det for nogle tomhjerner der arbejder her?
Overboen har bestilt vinduespudsning og i stedet for at bede mig lukke vinduet, sprøjter de ind med vand i lejligheden. Det er da kun fordi jeg opdager det i tide at det ikke rammer computer osv.
Dårlig kundeservice
At man sender en mail ugen før at man ikke ønsker indenvendig pudsning , intet svar
Så dukker vinduespudser op, jeg har kun et ubesvaret opkald fra skjult nummer ingen tale eller tekstbesked
Så dette kan være hvem som helst
Nu er jeg hænger jeg på en regning på udvendig og indvendig
Nu er min opsigelse lagt
Med vand og stang
MEN det lykkedes mig desværre ikke at få pæne vinduer (mange spredte pletter efterlades, ikke mindst ud til gaden). Hverken første eller anden gang. Og heller ikke efter udbedring.
Der er ikke noget særligt ved vinduer her. Aldrig problemer tidligere.
______________
Svar til mig før opsigelse af aftale: "Det er det resultat vi kan levere med vores vaskeanlæg."
En fantastisk vinduespudser virksomhed…
En fantastisk vinduespudser virksomhed (Når nu min forrige valgte, af uforklarlige årsager, at ghoste mig) Heldige mig kontaktede Greenshine..God kommunikation, og kom til aftale dato, og udførte et fabelagtigt arbejde. En yderst tilfreds kunde, som til hver en tid vil anbefale, min nu faste vinduespudser. Stor tak og en særlig tak til Nikolai, som var dygtig, rar og effektiv, i sommervarmen.
B.h
Natalia
Glæder mig allerede til om 8 uger.
Jeg er ikke kunde
Jeg er ikke kunde, og blir det heller ikke.
Men når overboen får vasket vinduer sejler det med vand hos mig i stuen.
Svar fra chefen : sådan vasker man vinduer i dag;
Stod op kl
Stod op kl. 6 i morges, og intet besked får man om at deres medarbejder er syg , før jeg ringer kl. 9.30.....og sidst fik jeg ingen ny tid . Så to måneder uden vinduespudsning 😡. FIK INGEN SMS!

Blandet oplevelse.
Jeg faldt over greenshines reklame på Instagram og kontaktede dem angående et tilbud.
Jeg fik hentet et tilbud på at få pudset 5 vinduer. Men desværre tog det 3 besøg for de rigtige vinduer blev pudset..
Det kan jo ske at man tager fejl af hvilke vinduer der skal pudset men syntes at det var ærgerligt at jeg to gange skal kontakte kunde service fordi den service jeg forventede ikke var udøvet..
Tredje gang de kommer forbi er de rigtige vinduer taget, men desværre oplevede jeg ikke at de er blevet ordentligt rene. Særligt hjørnerne var ikke helt som forventet og der sås ‘vand rester’ og ‘løbere’ på et af vinduerne.
Kundeservicen var helt i top. Men syntes desværre ikke at pudsningen var som forventede.
Anbefaler ikke!
Anbefaler ikke! Ren skuffelse, de reklamere godt, men levere ikke det de lover!
Rene/klare vinduer siger de men det fik jeg ikke. Istedet for bildte de mig ind med (" at mine vinduer var beskidte og Den metode de brugte krævede ikke en skraber. Vi vasker med demineraliseret vand uden kalk og sæbe") men som i kan se på mine billeder kan man ikke uden en skraber eller sæbe sæbe.
Og Ved godt det er en billig omgang for 149 kr for kun udvendig.
Meen det handler ikke om pengene her men den service man får.
Man kalder det dårlig service!
Og de skriver således i deres tekst:
(100% tilfredshedsgaranti
Med GreenShine får du altid skinnende rene vinduer. Vi garanterer fuld tilfredshed, eller vi kommer tilbage og retter det - uden ekstra omkostninger.) 👎 👎
Svar til Green shine :
Jeg er jo ikke blind , kan da tydeligt se forskel på et indvendig og udvendig vindue!
I kunne idet mindste komme ud og se det selv .
Der blev ikke gjort noget ved det .
Vil da hverken spilde jeres eller min tid på det her show.
Personen i sendte ud gjorde arbejdet ikke godt nok forstå det nu , og i burde komme og undersøge det selv for du ved jo ingenting om det Nicklas for du var der ikke selv . Jeg giver det i fortjener *
Sådan kan man ikke drive en forretning i længden lille ven.
Du er stadig respektløst.
Udvendig resultat er ikke godt nok, siger jeg jo !

Antwort von Greenshine
Denne virksomhed burde lukkes!
Det er den værste oplevelse jeg nogensinde har haft med en virksomhed!
Vi fik at vide af Nicklas fra Greenshine at han ville kontakte os, men det gjorde han ikke. Jeg ringer til Greenshine, og en af deres ansatte siger at Nicklas vil ringe til mig. Nicklas ringer så til mig, og siger at han vil sætte os ind i kalenderen i den pågældende uge. Jeg hører intet fra ham omkring dato eller tid, og må så IGEN kontakte ham. Han har IGEN glemt os. Vi ender så efter lang tids arbejde fra min side af, at aftale en dag mellem 9-11, hvor vi på dagen modtager jeg en SMS fra Greenshine om at de kommer mellem 9:45-12:45. Der ringer vi til dem IGEN IGEN og får at vide at de har lavet endnu en fejl. Min kæreste sidder klar mellem 9-11 på den pågældende dag, men der bliver banket på. Det ender med at vi ikke fik pudset vinduer og Greenshine tvang os til at betale fakturaen...
I øvrigt så kan jeg se at en tidligere medarbejder har skrevet at de under betaler deres medarbejder og behandler dem dårligt. Det tænker jeg ikke folk gider at støtte...
BRUG ALDRIG DENNE VIKSOMHED!

Antwort von Greenshine
Vildledende markedsføring, elendigt arbejde og ingen kundeservice!
“Vinduespudser”
Vildledende markedsføring, elendigt arbejde og ingen kundeservice!
Vi har haft en utrolig dårlig oplevelse med denne virksomhed, og vi vil på det kraftigste advare andre mod at bruge deres service. Hele forløbet har været præget af dårlig kommunikation, uprofessionel håndtering og en fuldstændig manglende vilje til at tage ansvar for fejl.
Vi bestilte en udvendig vinduespudsning af fire vinduer, men resultatet var langt fra det, der bliver lovet på deres hjemmeside og sociale medier. Vinduerne var stadig beskidte – det lignede ærlig talt, at de blot var blevet skyllet over med vand uden nogen form for egentlig rengøring. Det var tydeligt på de billeder, vi tog, og som vi efterfølgende sendte til dem.
En af deres medarbejdere, erkendte selv i en mail d. 27/02 kl. 08:59, at vinduerne ikke var rene, og tilbød derfor at sende en vinduespudser igen. Det var vi ikke tilfredse med og ville have faktureren annulleret, men det var det eneste de ville gå med til, så vi blev tvunget til at sige ja til sidst. Men da ejeren selv blev involveret, tog sagen en helt anden drejning. Han benægtede fuldstændigt, hvad hans egen medarbejder havde indrømmet, på trods af de tydelige billeder og videoer, vi havde sendt. Vi tilbød endda, at han personligt kunne komme ud og se vinduerne med egne øjne, men han valgte i stedet at ignorere vores beskeder fuldstændigt. Og valgte at nægte os endnu en rengøring pga vores “attitude” (som var en udtrykning af vores dårlige oplevelse).
Derudover burde det være en helt grundlæggende del af en vinduespudseropgave, at medarbejderen sikrer sig, at resultatet lever op til firmaets egne standarder, inden de forlader stedet. Vi havde specifikt sørget for at være hjemme, netop for at kunne sikre os et ordentligt resultat. Alligevel forlod deres medarbejder stedet uden at tage kontakt til os eller sikre, at vi var tilfredse.
Vildledende markedsføring og falske løfter:
På deres hjemmeside og sociale medier reklamerer de med videoer og billeder, hvor deres vinduespudsere bruger mere end blot vand. Men i virkeligheden fik vi en service, hvor der kun blev brugt vand – og absolut ingen aftørring. Da vi konfronterede dem med dette, henviste de blot til “markedets standarder” – men vi har aldrig hørt om, at vinduespudsning bare skulle bestå af en skylning med vand. Særligt ikke, når deres egen medarbejder i en mail skriver, at “nogle gange kan det kræve to vaske, før alt snavs er væk”. Med andre ord ved de udmærket godt, at deres metode ikke efterlader vinduerne rene første gang.
På deres hjemmeside skriver de intet om, at de kun bruger vand, kun at de anvender en “miljøvenlig” metode. Havde vi vidst dette, havde vi aldrig valgt at bruge dem.
Uprofessionel og uærlig håndtering af klagen:
Vi forsøgte at løse problemet på en fair og ordentlig måde. Vi accepterede endda, at de kunne komme og vaske vinduerne igen – selvom vi faktisk hellere ville have annulleret fakturaen, da vi på ingen måde havde lyst til at få dem ud igen. Men fordi de benægtede den elendige udførelse, følte vi os nødsaget til at lade dem få en chance mere.
Men i stedet for at komme og rette op på deres fejl, valgte de at aflyse besøget med den absurde begrundelse, at vi havde en “dårlig attitude”. Med andre ord: Hvis du som kunde stiller spørgsmålstegn ved deres arbejde og forventer at få den service, du har betalt for, bliver du stemplet som besværlig. Det er en uhørt arrogant tilgang til kundeservice.
Som prikken over i’et anklagede ejeren os for at skrive en falsk anmeldelse – til trods for at vi har sendt omfattende dokumentation i form af billeder, mails og videoer, der beviser, at arbejdet var langt under standard. Vi kan også fremlægge videoer, hvor det er helt tydeligt, hvor beskidte vinduerne stadig er.
Ignorerer beskeder og nægter at tage ansvar:
Vi har gentagne gange forsøgt at kontakte ejeren for at få en løsning, men han har valgt at ignorere vores beskeder – på trods af at vi kan se, at de er læst. Den opførsel siger alt om, hvor lidt de bekymrer sig om deres kunder, efter de har fået pengene.
Nu har de sendt os en rykker, på trods af at de hverken har givet os det de har lovet og eller svare på vores beskeder.!!!
Det handler ikke om pengene – det handler om princippet. Hvis et firma lover en service, men ikke leverer det, de reklamerer for, og efterfølgende nægter at tage ansvar, så fortjener de at blive holdt ansvarlige.
Konklusion: Hold jer LANGT væk fra denne virksomhed!
Hvis du overvejer at bruge dette firma, så lad være. De leverer ikke det, de lover, deres kundeservice er ikke-eksisterende, og hvis du klager, bliver du ignoreret, beskyldt for at lyve eller afvist med en arrogant attitude.
1 stjerne – og det er endda én for meget!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville det være for højt! Dette firma leverer en katastrofal service og et elendigt resultat. Efter en omgang “rengøring” var vores ruder stadig fyldt med skidt, møg og kalkpletter – præcis som før. Da vi påpegede problemet, blev vi mødt med arrogance og bortforklaringer om, at deres metode er “anderledes” og “miljøvenlig.” Men hvad hjælper det, hvis ruderne ikke bliver rene?
I stedet for at tage ansvar begyndte de at diskutere og påstå, at de er de bedste på markedet. Hvis dette er standarden for deres arbejde, tør jeg slet ikke tænke på, hvordan deres konkurrenter må grine af dem.
Jeg vil kraftigt advare alle mod at bruge dette firma – en total spild af tid og penge!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.