Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Mehr ansehen
Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en deta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt p... Mehr ansehen
en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.
Øster Alle 56 6, 2100, Østerbro, Dänemark
- 70203023
- info@klaret.dk
- homebob.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Homebob pudser vores vinduer og det er…
Homebob pudser vores vinduer og det er altid tilfredsstillende.

Virkelig flotte vinduer
Virkelig flotte vinduer! Vores vinduespudser er grundig, og fjerner alt på ruderne+ tørrer rammen efter Jeg er meget imponeret :)

Antwort von Klaret
Den bedste og rareste vinduespudser
Den bedste og rareste vinduespudser. Han laver altid et flot stykke arbejde.

Fantastisk service
Jeg har fået pudset vinduer her i lang tid og derfor også i dag.
Fantastisk med skønne nypudsede vinduer og dejlig og god service og så er det en super skøn vinduespudser ikke at glemme.
Tak Homebob for endnu en god oplevelse
Mvh
Conny Svendsen

Beskæring af hæk
Vi have en overvokset hæk som trængte til seriøs beskæring. Den opgave løste Kasper og makker, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Hækken står pæn og skarp på trods af den kraftige beskæring, og fortovet blev fejet og intet efterladt. Prisen var også ok. Det eneste som trækker en lille smule ned er, at der ikke kunne gives en bedre ide om, hvornår opgaven kunne løses (da vi accepterede tilbuddet i juli) end ”i løbet af august”. Jeg har forståelse for at planlægning af udendørs arbejde kan være svært, når man er underlagt vind og vejr. Derfor skal dette heller ikke overskygge glæden ved et veludført stykke arbejde. Jeg kan varmt anbefale Homebob til hjælp med hækken.

Antwort von Klaret
Jeg har haft besøg af Michael fra…
Jeg har haft besøg af Michael fra Homebob i dag og hvilken resultat, det var virkelig flot og min mand og jeg blev enige om at der blev meget lyst i huset 🤣
Det er selvom Homebob kommer hos os fast ❤️
Tak til Michael fra Homebob

Antwort von Klaret
Hurtigt betjening fra bestil til udført…
Hurtigt betjening fra bestil til udført få dage.

Godt arbejde - let kommunikation
Godt arbejde. Let kommunikation.

Antwort von Klaret
Super flotte vinduer endnu engang🤗🤗🤗
Super flotte vinduer efter at Nicolaj fra Homebob har været hos os i dag. Det var en meget fin service og vejledning vi fik fra ham vedr. vores vinduer.
Vi er generelt meget glade for Homebob og for dem der har været her og har anbefalet dem til flere.

Antwort von Klaret
Vinduerne skinner om kap med forårsolen
Jeg har været kunde hos Homebob igennem flere år og altid oplevet gennemført service. Altid hurtigt svar på mail, telefonen kan det nogle gange være lidt svære at komme igennem til, men det kompeseres med de hurtige svar på mail.

Antwort von Klaret
Fin service sød og dygtig vinduespudser…
Fin service sød og dygtig vinduespudser og super flotte ruder. Alt det bedste herfra

Antwort von Klaret
Vi benytter HomeBob og kan ærligt…
Vi benytter HomeBob og kan ærligt fortælle, at arbejdet er perfekt hver gang! Super firma!

Antwort von Klaret
Meget tilfreds med den vinduespudsning…
Meget tilfreds med den vinduespudsning jeg får udført af HomeBob.

UDVENDIG PUDSNING OG RIGTIG GOD SERVICE
SUPER FINT PUDSEARBEJDE OG RIGTIG GOD SERVICE

Antwort von Klaret
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.