Klaret Bewertungen 584

TrustScore 3.5 von 5

3,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en deta... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt p... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestil... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hausverwaltungsunternehmen
  2. Baumservice
  3. Fensterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.

3,3

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er kun lige blevet kunde

Er kun lige blevet kunde, men har været tilfreds.
Har nu haft besøg af jer igen og er yderst tilfreds.
Kan varmt anbefale jer

Hej Ingelise,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vinduespudsningen, men havde da håbet på mere end en enkelt stjerne :) Vi håber, at vi kan gøre os fortjent til alle 5 stjerner her i det nye år!

Update efter ændring fra 1 til 5 stjerner:
Dejligt at se, at du er fuldt tilfreds :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service og flinke rare…

Altid god service og flinke rare mennesker.
Leverer et godt stykke arbejde. Kan varmt anbefale dem.

Hej Lita,
Tak for de rosende ord om vores folk og service. Vi ser frem til at besøge dig igen her i 2021!

Fin, pålidelig og omhyggelig

Fin, pålidelig og omhyggelig service. Dejligt at slippe for den tjans😘

Hej Lisbeth,
Vi er kun glade for at hjælpe dig med vinduespudsningen. Godt nytår og på gensyn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin vinduespudsning af jeres…

Meget fin vinduespudsning af jeres friske fyr (Simon) som vi er meget glade for,altid i godt humør og snaksalig

Hej Carsten,
Tak for din fine anmeldelse. Simon og vores andres vinduespudsere er glade for at besøge jer i Frikvarteret :) Godt nytår!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde og behagelige mennesker der pudser…

Søde og behagelige mennesker der pudser mine vinduer - smart med abonnement

Hej Jeanette,
Tak for de rosende ord omkring vores vinduespudsere og abonnementsordningen. Vi ser frem til at besøge dig igen her i det nye år!

Fantastisk Vinduespudser Simon

Fantastisk Vinduespudser Simon, høj service, høj standart, meget rene vinduer - samt høj kundeservice af Maria ved bookning mm. - kan kun give mine varme anbefalinger.

Hejsa,
Tak for de fine ord omkring vores service og kvaliteten i arbejdet. Vi er glade for, at vi har levet op til dine forventninger indtil videre og ser frem til at besøge dig igen!
Godt nytår!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint arbejde kommer til tiden/dagen.

Fint arbejde kommer til tiden/dagen.
Brugte Homebob b.la. til hæk klipning fint/flot arbejde
Kan kun anbefale Homebob

Hej Connie,
Tak for de rosende ord. Vi er glade for at arbejdet med hækken levede op til forventningerne.
Godt nytår herfra!

Super nemt

Super nemt, alt fungerer perfekt og rigtig dygtige og flinke vinduespudsere der kommer, er meget tilfreds med aftalen.

Hej Michael,
Godt nytår! Vi er glade for, at aftalen lever op til forventningerne!

Tilfreds kunde

Hej Annette,
Det er vi glade for at høre - vi er nemlig ikke tilfredse før du er det! :) Godt nytår!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og venlig vinduespudsning med flot…

God og venlig vinduespudsning med flot resultat!

Hej Janne,
Tak for de 5-stjerner - de luner på en kold januar-morgen :) Godt nytår og på gensyn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er rigtige glade for vores ordning…

Vi er rigtige glade for vores ordning med Homebobs vinduespudsning. Det fungerer bare helt perfekt og så får man da også lige et smil og et vink gennem ruden hvis man er hjemme. Mange ++++++ herfra :-D

Hej Marianne,
Det er vi glade for at høre - vi synes også altid, at det er hyggeligt at besøge dig :) Godt nytår herfra!

vi er fuldt tilfredse

Første gang vi har fået pudset både inde og ude og hvilken fornøjelse. Meget serviceminded vinduespudser

Hej Kirsten,
Vi er glade for at høre, at det også var en succes at få pudset vinduer indenfor. Vi glæder os til at besøge dig i 2021!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi glæder os til næste gang :-)

Kontaktede d 10. december HomeBob for at høre om priser og mulighed for vinduespudsning inden jul.
Dagen efter lå en mere end rimelig prisberegning og et tilbud om, at de kunne komme d. 18 december.
D. 18 december stod vinduespudseren klar til aftalt tid.
Pudsede vores MEGET beskidte vinduer - og tog som en lille julebonus hoveddøren med, selvom vi ikke havde den med i bestillingen.
Blanke og rene vinduer - oven i købet pudset af en både sød og fleksibel vinduespudser. Han pudsede vinduer et hus fyldt med hjemmearbejdende beboere, papirbunker og digital undervisning der bimlede og bamlede om ørerne på ham
Vi glæder os til næste gang

Hej Lulu,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse af vores service. Det er da lige til at blive i godt julehumør af! Jeg har sørget for at sende rosen videre til Sebastian, som var ude hos dig. Vi glæder os også til næste gang :)
God jul og godt nytår!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

god oplevelse første gang jeg har haft…

god oplevelse første gang jeg har haft vinduespudser. Venlig og kompetent medarbejder

18. Dezember 2020

Hej Ingelise,
Vi er glade for, at vi indtil videre har levet op til forventningerne og glæder os til at besøge dig igen. Glædelig jul!
Michael fra HomeBob

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr