Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
VILDT HURTIG LEVERING! Bestilte 4 forskellige slags kaffe for 2 dage siden, hvoraf 2 af dem var ristet samme dag som de var sendt, lækkert! Desuden kom alle mine varer allerede indenfor 2 dage. Kan ku... Mehr ansehen
Relativ hurtig levering mellem jul og nytår (bestilte d. 23., kom d. 30.). Forsvarlig indpakning ift. indholdet. Produktet er som beskrevet og holdbarheden er i orden. Kan anbefales👍🏼
Gode priser på maskiner mv og hurtig levering med GLS til pakkeshop, tak! Købte Wilfa Nymalt kværn og Aeropress - wow, det giver god kaffe!!! På et øjeblik. Aldrig mere instant-kaffe! Skal nok snart... Mehr ansehen
Vi har samlet alt det seje kaffeudstyr, om du er til Hario V60, Chemex, Kalita eller AeroPress, så finder du det hos os, se mere på www.homebarista.dk
Svenstrup Bane Alle 3, 9230, Svenstrup J, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Altid hurtig ekspedition og brugbar kommunikation undervejs.

Antwort von homebarista
Ingen forbehold - god service med levering på adressen af en espresso maskine. Imødekommende og hjælpsom ift. spørgsmål og rådgivning. Varm anbefaling.

Antwort von homebarista
Fremragende og meget personlig service. Mange tak for det!

Antwort von homebarista
homebarista sørgede for hurtig service og lækre produkter. Jeg er virkelig tilfreds, bestemt anbefalelsesværdigt.

Antwort von homebarista
Min gamle aeropress var lidt ridset på indersiden, så jeg tænkte at jeg ville fange mig en ny. Homebarista.dk var på pletten. Hurtig levering (bestilte onsdag omkring middag - og fik den i den elektroniske pakkeboks i dag torsdag) og til en skarp pris. What's not to like?

Antwort von homebarista
Nem og let navigerbar side og en utrolig god kundeservice. Jeg havde et par spørgsmål ang. nogen produkter, som blev besvaret med tydelig ekspertise og stor venlighed. Det kan kan anbefales.

Antwort von homebarista
God og venlig betjening, godt udvalg og fornuftige priser...

Antwort von homebarista
Fremragende service og hurtig levering.
Købte mit Hario kaffeudstyr hos Homebarista, og fik endda mere i pakken da den blev leveret. Et styks lækker kaffe lå i pakken så jeg kunne brygge lækker kaffe derhjemme.
Bedste kaffe webshop.

Antwort von homebarista
Hurtig levering og rigtig gode produkter!

Antwort von homebarista
Fick min Kalita Wave kanna snabbt levererad, tyvärr var den både smutsig och handtaget glappade. Homebarista.se varken på email eller facebook. Jag är inte nöjd med servicen än så länge. Jag hoppas på att de hör av sig och att det löser sig.
Uppdatering:
Jag har fått snabbt svar från danska systersiten homebarista.dk och lovad att det ska ordna sig. Tack för snabbt svar från Homebarista.dk

Antwort von homebarista
Kvalitetsprodukter med god service og vejledning😊 Det er ikke sidste gang jeg har handlet her.

Antwort von homebarista
Har leveret på rekordtid begge gange jeg har handlet. Priserne er mere end fair. Udvalget af kvalitetsprodukter helt i vinkel. Ægte kærlighed til kaffe. Glæder mig som et lille barn hver gang jeg har handlet.

Antwort von homebarista
Gode produkter og god service!

Antwort von homebarista
Homebarista giver altid den absolut bedste service! Hurtig levering, gode kvalitetsprodukter og generelt er det en behagelig oplevelse, at besøge siden og dets univers. Kun de bedste anbefalinger herfra! :-) :-)

Antwort von homebarista
Det er bare nemt - bestiller en Chemex med 6 kopper og 2 dage senere serverer jeg den dejligste kaffe for min familie....

Antwort von homebarista
Det lugter langt væk af at det er folk der går op i deres kaffe. God service og helt problemfrit køb.
Der kom hurtigt svar på mine afklarende spørgsmål i forholdt til valg af rette produkt (kværn). Havde oplevelsen af at det var vigtigere at ramme rigtigt i forhold til mit behov end at sælge.

Antwort von homebarista
Der var perfekt kommunikation, og Nick var meget hurtig til at få sendt varerne.
Har brugt Home Barista flere gange og leveringen har altid været hurtig og upåklagelig. Bedste anbefalinger herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.