Fick min Kalita Wave kanna snabbt levererad, tyvärr var den både smutsig och handtaget glappade. Homebarista.se varken på email eller facebook. Jag är inte nöjd med servicen än så länge. Jag hoppa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
VILDT HURTIG LEVERING! Bestilte 4 forskellige slags kaffe for 2 dage siden, hvoraf 2 af dem var ristet samme dag som de var sendt, lækkert! Desuden kom alle mine varer allerede indenfor 2 dage. Kan ku... Mehr ansehen
Relativ hurtig levering mellem jul og nytår (bestilte d. 23., kom d. 30.). Forsvarlig indpakning ift. indholdet. Produktet er som beskrevet og holdbarheden er i orden. Kan anbefales👍🏼
Vi har samlet alt det seje kaffeudstyr, om du er til Hario V60, Chemex, Kalita eller AeroPress, så finder du det hos os, se mere på www.homebarista.dk
Svenstrup Bane Alle 3, 9230, Svenstrup J, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Altid hurtig og god service og personale som møder dig med et smil
Super hurtig ordreekspedition. Fik varerne samme dag som jeg bestilte, da jeg kunne hente dem i Svenstrup.
God pris, hurtig levering (endda på en lørdag) og ingen skader på pakken. Og så blev min kæreste super glad for fødselsdagsgaven, så det var bare helt perfekt!
Har prøvet nogle af Homebarista's kaffer,
Og de var super friske og faldt i vores smag.
Vi henter selv i Svenstrup da det ligger på vores vej til arbejde, super nemt.

Antwort von homebarista
friske og dejlige bønner, lynhurtig levering. Altid hurtig til at svare på spørgsmål.
Jeg kom til at bestille en forkert str tekande, og fik hurtigt skrevet en mail til Homebarista. De var lynhurtige til at svare, og komme med en løsning på hvordan jeg fik ændret min ordre. Fik så, grundet den forkerte ordre som jeg fik lavet om lige i sidste sekund, den forkerte str tekande tilsendt. De var hurtige til at afsende den nye varer. Desuden var de nemme at få kontakt til da jeg ringede for at sige at jeg havde fået det forkerte tilsendt:) alt i alt en kanon god service, trods egne dumfejl. Der handler jeg helt sikkert igen i fremtiden:)

Antwort von homebarista
Jeg køber altid min kaffe fra homebarista. Da de lever rigtig god friske kaffebønner til gode priser. Dertil er der rigtig hurtig levering på ens ordrer
Jeg havde købt en julegave, hvor der var defekt i produktet. En V60 kande. Jeg har hurtigt modtaget en ny uden problemer.

Antwort von homebarista
Bestilte te fredag morgen, da der stod de leverede fra dag til dag. Tirsdag havde jeg ikke hørt noget og sendte en mail til dem. Onsdag morgen ringede jeg og der blev lagt besked til en som skulle kontakte mig. I dag er det torsdag, intet hørt og ingen te! Meget dårlig service, det er sidste gang jeg bestiller noget her.
Dette sted ser super godt, gode priser.
Godt sted for den bedst morgenmad og til billige penge.
Kan anbefaledes til alle.
Lynhurtig levering og altid friske og dejlige bønner. Jeg mangler lidt, før jeg har prøvet alle varianter. Ved allerede nu, at jeg aldrig kommer til at købe bønner andre steder end hos Homebarista! Tusind tak

Antwort von homebarista
Jeg bestilte en ordre hos Homebarista og fik lynhurtig levering.
Desværre manglede der den ene af de to bestilte varer i forsendelsen. Da jeg spurgte hertil fik jeg at vide, at det var en vare i restordre , hvilket de beklagede ikke fremgik af hverken hjemmeside, faktura eller følgeseddel. Jeg havde valgt et andet sted at handle, såfremt jeg havde vidst dette, hvilket jeg også har informeret firmaet om.
Jeg føler mig vildledt af denne måde at drive forretning på.
Derfor to stjerne udelukke de på den hurtige levering.
Gode priser på maskiner mv og hurtig levering med GLS til pakkeshop, tak! Købte Wilfa Nymalt kværn og Aeropress - wow, det giver god kaffe!!! På et øjeblik. Aldrig mere instant-kaffe! Skal nok snart tjekke nogle af bønnerne ud også! ❤️
Vi har efterhånden handlet nogle gange hos Homebarista og har altid været tilfredse. Vi føler vi er i gode hænder gennem hele processen fra køb til levering. Jeg synes også vi mærker, at folkene bag Homebarista brænder for kaffe og gerne vil dele deres viden. Endvidere har vi bemærket at deres kaffe kan spores til mindre familielandbrug og jeg synes det er dejligt, at jeg som kunde kan få en god kop friskbrændt kaffe og samtidig være med til at gøre en forskel.
Købte chemex kvadratiske filtre, hvis de blev ført i enubleget variant fik i 5 stjerner.
Jeg oplevede nogle enkelte smuttere i forhold til lagervarer der ikke var på lager, og så modtog jeg den forkerte variant ved en anden lejlighed.
Der er heldigvis nogle gode folk bag webshoppen, som hurtigt rykker på tingene og får problemerne løst.
Derudover er de dygtige til at håndtere reklmationer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.