Højskoleøen Bewertungen 13

1. Anbieter von Kulturreisen
  2. Karriere- und Bildungsanbieter
  3. Schule

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Højskoleøen 👫🏝☀️ En højskole i Indonesien med fokus på Vandsport, Kultur og Fællesskab! Højskolen ligger på en ubeboet ø i det nordvestlige hjørne af Indonesien, i øgruppen Anambas. Vi er omgivet af turkisblåt vand med et levende koralrev, hvide sandstrande med kokospalmer og små lokale landsbyer i nærheden med en gæstfrihed, som ikke findes mange steder i verden. Anambas er endnu ikke opdaget af verdens mange turiststrømme og er derfor et unikt rejsemål fyldt med en farverig kultur og uberørt natur. Det her er din mulighed for at kombinere højskole, udlandseventyr og ø-liv. Du vil blive styrket både fagligt og personligt gennem en dynamisk undervisning. Med fra dit ophold, vil du kunne tage færdigheder indenfor vandsport, sejlads og gåpåmod til at møde verdenskulturer og nye venner.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elev på første ophold af Højskoleøen

Jeg var elev på højskoleøens første ophold i september 2023, og det var en fantastisk oplevelse. Jeg havde selv længe gerne villet på både højskole og ud at rejse. Her fandt jeg så Højskoleøen, som tilbød begge dele, og samtidig var et helt nyopstartet projekt. Det gjorde, at jeg, som elev, også kom til at være med til at skabe helt nye traditioner på Højskoleøen. Fordi vi var første ophold på Højskoleøen, havde jeg sat mine forventninger lidt ned i forhold til form og indhold af programmet vi skulle igennem, men jeg blev meget positivt overrasket over, hvor velorganiseret og underholdende programmet var gennem alle 10 uger.

Derudover er det jo det rene paradis man kommer ned til. Der er super smukt både over og under vandoverfalden. Jeg boede i en hytte, der lå ud over vandet i lagunen, og jeg var meget tilfreds med hytten. Der var god plads, og en god udfordring at bo sammen med 5 andre.
Der er de bedste muligheder for at prøve en masse af, både i forhold til at udforske de ubeboede øer, tæt jungle, koralrev, marinelivet, alt muligt slags vandsport, kulturen i lokalsamfundet og relationerne blandt hinanden.

Jeg følte mig meget beæret over at være med til at opstarte denne helt unikke højskole. Kæmpe anbefaling herfra.

1. September 2024

Fantastisk oplevelse!

Højskoleøen var en fantastisk oplevelse! Jeg var afsted på det første ophold de havde, og det var virkelig noget særligt. Omgivelserne er helt magiske og det var en meget speciel oplevelse at møde kulturen i Anambas, som endnu er helt uberørt af turisme. Jeg mødte de skønneste mennesker, og det var helt fantastisk at dele denne oplevelse med dem. Det var en oplevelse, jeg vil huske længe, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage og besøge øen!

17. Mai 2024

Karen! 🧡

Selvfølgelig var dit ophold noget særligt – du var jo selv med fra starten! Højskoleøen ville ikke være det samme uden de første pionerer som dig 💫

Det er SÅ fedt at høre, at du stadig tænker tilbage på det – og vi glæder os max til at se dig igen om små 2 måneder! 🌊🐚🏝

Højskoleøen er høj klasse

Jeg var elev på 23/24 vinteropholdet opholdet på højskoleøen, hvor vi holdte nytår og jul sammen. Højskoleøen er en uforglemmelig og fantastisk oplevelse. Det er en perfekt mulighed for danske unge der ønsker et højskoleophold i udlandet med fokus på, udvikling af evner, fællesskab, hygge og som ikke behøver at sælge en nyrer for at få råd til dette ophold.

Højskoleøen har og vil altid være min største anbefaling for unge danskere, der har sabbetår eller har brug for at prøve noget nyt. Grundlæggerne har virkelig fundet et unikt koncept, og de er vidunderlige :D

15. Februar 2024

Antwort von Højskoleøen

Hey Max! Så fedt at høre, at Højskoleøen har sat sit præg! Nytår og jul på øen er noget helt særligt, og vi elsker, at du fik oplevelsen af den fulde pakke med fællesskab, udvikling og hygge – helt uden at skulle sælge en nyre! 😆

Kæmpe tak for anbefalingen! Vi satser stærkt på, at vores veje krydser igen en dag! 🌊🏝✨

Teamet på Højskoleøen ☀️

Uvurderlig oplevelse

Var elev på opholdet vinter 23/24 og havde et fantastisk oplevelse! Vi afholdte både nytår og jul på øen og lærerene formåede at vende den oplevelse om til uvurderlige minder!

Hele opholdet var fuld at forskellige oplevelser som jeg idag aldrig vil være foruden. En fantastisk måde at møde andre mennesker & samme tid få nogle fede oplevelser på!

Kan kun råde folk om at tage på opholdet

Håber at se både Snowy, Anambas & Nongkat igen en dag!

14. November 2024

Hej Noah! SÅ fedt at høre, at dit ophold var en fantastisk oplevelse! ☺️

At fejre både nytår og jul på øen er virkelig noget helt specielt, og vi er glade for, at lærerne kunne vende det hele til minder for livet!

Tak for de varme ord! 🙏 Du er altid velkommen til at komme tilbage og besøge både Snowy, Anambas og Nongkat igen – det ville vi elske! 🏝🌊🧡

Alle os fra Højskoleøen 🏝

Elev på andet ophold

Jeg havde en dejlig tid på Højskoleøen. Det var virkeligt sjovt og lærerigt, og det har fyldt mit liv med gode minder og dejlige mennesker.

Man kommer til at prøve at leve livet på en anden måde, end man er vant til hjemme fra, og jeg kan kun anbefale at man springer ud i det!

16. Februar 2024

Antwort von Højskoleøen

Hej Emil! Det er så fedt at høre, at du havde en dejlig tid på øen – og at du har taget en masse gode minder og relationer med herfra! 🧡

Tak for din anbefaling og for at turde at springe ud i eventyret med os! 💪

Teamet på Højskoleøen 🏝

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var elev på E24 og jeg havde et…

Jeg var elev på E24 og jeg havde et mega fedt ophold på Højskoleøen. At det kun er omkring 1 år siden at højskolen åbnede, er for mig helt uforstående. Alt fungerede bare og alt var bare så fedt og gennemarbejdede. Jeg kan kun på det stærkeste anbefale at tage afsted på højskolen!

25. November 2024

Hej Mads! 🤙

Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse på E24 – og du var jo med til at gøre det fedt! 💪

Vi gør os umage for at få det hele til at spille, så det betyder meget at høre, at du havde en fed oplevelse 💥

Tak for din anmeldelse – og for anbefalingen! 🙏

Alle os på Højskoleøen 🏝

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du overvejer, så gør det

Du lyder meget vildt til start, men det bliver med garanti en uforglemmelig oplevelse der skaber minder for livet!!
Kan kun anbefale dem som overvejer, at gøre det.

25. November 2024

JOHAN! 🔥

Tak for de gode vibes og for at sende anbefalingen videre. Du har jo fanget essensen af Højskoleøen lige dér! Først lidt vildt, så helt uforglemmeligt 💫 Vi elsker det!

Du ved, hvor du kan finde os, hvis ø-livet trækker igen! 🌊🏝

Alle os på Højskoleøen 🏝

5/5 stjerner, Min Drømmerejse

5/5 stjerner. Jeg var elev på HøjskoleØen i 2 mdr. og det var magisk. Kæmpe anbefaling til alle der søger et afbræk fra hverdagen derhjemme, ønsker at rejse og møde et helt nyt netværk. Her åbnede sig tonsvis af nye muligheder for mig!🌅Jeg tog direkte på nordbådene i forlængelse af HøjskoleØen og det gjorde min tid på bådene endnu mere magisk. Min drømmerejse blev til virkelighed❤️‍🔥

4. Mai 2024

Hej Miriam, tusind tak for din søde anmeldelse! 🌟

Vi er så glade for at høre, at din tid på Højskoleøen var magisk, og at du kunne opleve så mange nye muligheder. Vi er glade for, at vi kunne være med til at gøre din drømmerejse til virkelighed, og at dit ophold førte til en endnu mere spændende tid på nordbådene.

Det betyder meget for os at høre, at du fik så meget ud af dit ophold ❤️‍🔥

Stine, Højskoleøen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr