10 stjerner ⭐️
Jeg har lige været en måned på Bali for at tage en 200-timers yogauddannelse, og hele rejsen var helt i top ⭐️ Hotellet var super og lå tæt på restauranter, butikker og supermarked samt lige ved siden af yogastudiet, så jeg kunne nå i poolen i frokostpausen. Yoga-uddannelsen var fin og meget afslappet, og alle lærere og personale var super flinke og hjælpsomme, så det hele føltes rart og hjemligt. Det er en god ide at læse materialet hjemmefra og sætte sig lidt ind i, hvad stillingerne hedder på sanskrit. Det kan virke lidt overvældende med en masse ord og teori, især i den første uge, men så begynder det stille og roligt at falde på plads 😊 Jeg havde også bestilt ture hjemmefra, og bureauet, der stod for turene, var helt i top. De kørte i nye biler med en chauffør på ud over guiden. Guiden var super flink og fortalte en masse, og vi lavede mange ekstra stop undervejs, hvis der var gode steder at tage billeder eller noget spændende kulturelt, han lige kunne vise mig. Jeg var afsted, lige da der blev åbnet efter corona, og Jesper var super god til hele tiden at holde mig opdateret om de nyeste tiltag, og så er han generelt sød og hjælpsom og er nem at få fat i. Kan han ikke lige svare, vender han hurtigt tilbage. Så jeg kan kun give Jesper og Ferie med Formål mine varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️
16. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung