Belinda er en fantastisk dygtig frisør, og jeg er af samme årsag blevet klippes af hende i mange år. Frisuren sidder lige som den skal hver gang. Jeg har halvkrøllet hår, og Belinda har klart eksperti... Mehr ansehen
Jeg var hos belinda for første gang i går og skulle have klippet mine krøller, jeg var meget præsis med hvordan det skulle klippes og jeg følte belinda lyttede og var enormt sød, men jeg endte med a... Mehr ansehen
Belinda er god til at lytte til mine behov. Jeg har tendens til tør hovedbund. Jeg har prøvet adskellige anerkendte mærker uden parfume eller parabdnet. Nu har jeg brugt mixly's curly charcoal calm. D... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Min søn har længe kæmpet med sit…
Min søn har længe kæmpet med sit kraftige krøllede hår, og blev for første gang i hans teenageår klippet så han selv var rigtig glad for resultatet.
Den bedste frisør i hele byen
Jeg har altid haft meget stort krøllede hår, som har set kedeligt og A-formet ud. Jeg trængte derfor til noget fuldstændig nyt og gik derfor hen til Belinda for at se hvad hun kunne gøre. Det snart mere end 2 år siden jeg fik den første klipning ved Belinda og jeg er kommet nonstop lige siden!!!!. Hun er vildt dygtig og udover det, har hun den dejligste energi lige når man træder ind af døren.
Hun er den bedste frisør jeg nogensinde har haft, med det skarpeste blik og den dybeste forståelse for hvad jeg ønsker. Hver gang opfylder hun mine ønsker, hvis ikke mere, og jeg kunne ikke ønske mig noget andet. En 5/5 anbefaling herfra til den dygtigste frisør i København!
Min trofaste krøllefrisør gennem 8 år
Jeg er blevet klippet hos Belinda lige siden jeg flyttede til København for 8 år siden. Belinda har styr på krøllerne, og klipper dem til perfektion. Derudover har hun udviklet sine egne hårprodukter som passer perfekt til mit hår, og giver krøllerne et fantastisk liv der holder dagen lang. Uanset hvor meget cykelhjelmen er af og på. Jeg kan på det varmeste anbefale klipning hos Belinda. Hun ved hvad hun laver! Og når man har krøller og først finder en frisør der rent faktisk kan finde ud af at klippe dem, så forlader man ikke den frisør. Jeg bor i dag i Roskilde, men bliver stadig klippet hos Belinda på Frederiksberg. Selvom det er sygt besværligt. :)
En af de værste klipninger
Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse, da jeg blev klippet hos frisør Hildebrandt. Normalt skriver jeg sjældent anmeldelser - især dårlige - men den her oplevelse, føler jeg mig nødsaget til at dele.
Jeg fik d. 13. juni lavet en page-klipning i glat hår, og jeg var på ingen måde tilfreds med resultatet. For det første blev det ca 3 cm kortere end aftalt. Jeg synes 3 cm er meget, når det er en page-frisure, men jeg ville godt kunne leve med det, hvis det i det midste var blevet klippet pænt. Men det værste er, at det blev klippet fuldstændig skævt. Jeg sagde, da jeg sad i stolen, at det for mig så ud til at være skævt, men jeg fik at vide, at det bare blev klippet “lige over”. Til sidst sagde jeg ok til det, fordi jeg ikke ville have, at der skulle ryge endnu mere hår af. Men da jeg kom hjem, kunne jeg se, at det var blevet utrolig skævt. Den ene side var meget tydligt kortere end den anden, og kanten var meget ujævn. Derudover var det bare blevet klippet “lige over”, så det var enormt tykt i bunden og min frisure var helt trekantet.
Jeg er som regel ikke så øm overfor at få klippet for meget hår af, men det her var bare så grimt klippet. Jeg havde endda vist billeder af mine tidligere klipninger - sådan som jeg gerne ville have det. Så jeg var meget ked af, at det kunne ende så galt.
Jeg valgte ikke at ringe tilbage frisøren, da jeg ikke ønskede at få det rettet til/blive klippet hos hende igen. Jeg har villet skrive til hende inden jeg skrev denne anmeldelse, men jeg har ikke kunnet finde en mailadresse.
Efter en uge, hvor jeg havde prøvet at skjule og dække min nye frisure med diverse tørklæder, hårspænder mm, tog jeg til en anden frisør for at få rettet op på det. Her gav frisøren udtryk for, at det var en meget uheldig klipning - faktisk “en af de værste hun længe havde set”. Hun måtte klippe gennemsnitligt 1-2 cm af i den ene side for at få rettet op på skævhederne, og nogle steder måtte hun klippe 2-3 cm lange totter af, for at få en lige kant. Derefter klippede hun kanten tyndere, så frisuren ikke længere var trekantet. Mit hår er nu blevet meget kortere end jeg havde håbet på i første omgang, men nu er det heldigvis klippet pænt og lige, og jeg tør vise det frem igen.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, der endte med at blivet meget dyrere end forventet.
Min første oplevelse hos Belinda bliver…
Min første oplevelse hos Belinda bliver ikke min sidste. Jeg har krøllet tykt hår og nervøs for om jeg nu kunne udtrykke klart hvad jeg ville have. Hun var god til at lytte engageret og forstod mit ønske. Jeg kom ind igen få dage senere fordi mine krøller teede sig, og Belinda studsede det til og jeg var meget tilfreds. Hun er meget venlig og forstående
Super!
Ingen har någonsin förstått mitt hår bättre än Belinda, hon tog fram mina lockar och gav mig en riktigt vackert hårsvall! Rekommenderar verkligen!
Jeg har haft Belinda som frisør i mange…
Jeg har haft Belinda som frisør i mange år. Jeg har meget fint og tyndt hår, men Belinda er god til at klippe en frisure, så det syner tykkere.
Jeg kan varmt anbefale Belinda, som er én virkelig dygtig frisør
If you have curly hair
If you have curly hair, there is only one place to go in Copenhagen and that is with Belinda. She’s a magician and her products ensures healthy hair styled well all day every day. I give Belinda my warmest recommendations.
Jeg er aldrig gået derfra med en dårlig…
Jeg er aldrig gået derfra med en dårlig oplevelse. Belinda er virkelig god til at vejlede og finde frem til hvad du søger. Dejlig stemning.
Super dygtig frisør
Belinda leverer som frisør altid en god kvalitet uden, at det tager for lang tid. Kan varmt anbefales til andre.
Super dygtig
Professionel og nærværende
Krøllernes advokat
Krøllernes bedste ven
Belinda kender mit hår bedre end jeg selv gør, hvilket gør at jeg 100% kan stole på, at hun ved, hvad hun laver, når jeg siger "du bestemmer!" Hun klipper mine fine og sarte, skandinaviske krøller med en omhu, der gør, at jeg hver gang går meget tilfreds derfra, med en masse søde komplimenter fra omverdenen om, hvor godt klipningen klæder mig.
Skønne produkter!
Udover en pragtfuld frisure, kan jeg forkæle mig med Mixly produkter til mit tørre, krøllede hår. Endelig produkter der virker!
Ville ønske jeg havde kendt til Belinda…
Ville ønske jeg havde kendt til Belinda for 10 år siden!
Dygtig og personlig frisør
Jeg har længe ledt efter en frisør der kunne klippe mine sarte skandinaviske krøller. Hos Belinda bliver man mødt af en personlig og dygtig frisør, der tager hensyn til lige netop dit hår.
Jeg har aldrig været gladere for mit hår, som efter at have været forbi HildebrandtCopenhagen
Den bedste frisør!
Den bedste frisør!
Jeg er blevet klippet af Belinda i flere år og det har altid været den perfekte oplevelse: hun forstår hver gang, hvad jeg ønsker for mit hår og vi hygger altid sammen omkring vores fælles interesse for rock musik.
Jeg anbefaler virkelig Hildebrandt Copenhagen til alle typer hår, krøllet som andre :-)
Jeg har aldrig været glad for mine…
Jeg har aldrig været glad for mine krøller, indtil jeg blev klippet af Belinda og begyndte at bruge hendes produkter. Det er et helt andet hår, jeg har fået. Kan kun give hende mine allerbedste anmeldelser.
Jeg er fan!
Belinda kan bare noget med mine krøller. Og det er godt!
Jeg får normalt spat af mit hår efter max et halv år uden at blive klippet. Men pludselig var der gået over 8 måneder, siden jeg sidst var blevet klippet af hende... Og jeg havde slet ikke opdaget det. :)
Og hun har oven i købet, lavet nogle rigtig gode hårprodukter, der passer til mit fine hår, uden at det tynger det.
Jeg er fan!
Jeg kommer klart igen!
Wow. Jeg har aldrig oplevet en frisør have så naturlig og samtidig professionel tilgang til det at klippe hår. Belinda klippede mig, som om hun var ekspert i netop mit hår, dets liv og dets potentiale. Det var imponerende, at hun på så blid og nænsom vis, kunne klippe mit hår sådan, at det nu har de fineste bølger - helt naturligt. Jeg kan kun anbefale at blive klippet hos Hildebrandt.
Så tilfreds❤️
Første besøg men ihvertfald ikke sidste virkelig dygtig frisør, stor forståelse for mine udfordringer og jeg gik så glad fra salonen og kommer helt sikkert igen❤️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.