Hildebrandt Copenhagen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Belinda kender mit hår bedre end jeg selv gør, hvilket gør at jeg 100% kan stole på, at hun ved, hvad hun laver, når jeg siger "du bestemmer!" Hun klipper mine fine og sarte, skandinaviske krøller med... Mehr ansehen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

48 Bewertungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Belinda er en fantastisk dygtig frisør

Belinda er en fantastisk dygtig frisør, og jeg er af samme årsag blevet klippes af hende i mange år. Frisuren sidder lige som den skal hver gang. Jeg har halvkrøllet hår, og Belinda har klart ekspertise til at tæmme lige præcis den type hår. Og så er der altid en fantastisk god stemning i hendes salon. Jeg er glad hver gang jeg går derfra.

3. Februar 2026

Kære Pernille

Kære Pernille

Tak for din anmeldelse. Jeg er selvfølgelig ked af, at du har haft den oplevelse.

Ved din behandling havde vi en grundig dialog om dit hår og dine ønsker. Du nævnte blandt andet, at du oplever udfordringer med den ene side, som falder anderledes end den anden.

For at skabe et mere ensartet fald og balance i håret, kræver det i nogle tilfælde, at der arbejdes ind i håret for at få siderne til at opføre sig mere ens. Det var også det, jeg forklarede dig under behandlingen, inden jeg gik i gang.

Mit fokus var derfor at skabe mere symmetri i siderne, samtidig med at du ønskede, at håret stadig skulle rundes indad.

Jeg oplevede under behandlingen, at vi var enige om retningen, og derfor er det naturligvis ærgerligt, at resultatet efterfølgende ikke lever op til dine forventninger.

Belinda

2. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var hos belinda for første gang i…

Jeg var hos belinda for første gang i går og skulle have klippet mine krøller, jeg var meget præsis med hvordan det skulle klippes og jeg følte belinda lyttede og var enormt sød, men jeg endte med at mit hår blev helt ødelagt bagpå og helt tyndt, jeg ligner Polle fra snave🥹😫kan ikke anbefale at få klippet sine krøller der.Alle med krøller hold jer væk‼️‼️
Det vil tage meget lang tid før mit hår bliver flot igen😫

26. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Belinda er god til at lytte til mine…

Belinda er god til at lytte til mine behov. Jeg har tendens til tør hovedbund. Jeg har prøvet adskellige anerkendte mærker uden parfume eller parabdnet. Nu har jeg brugt mixly's curly charcoal calm. Den har taget min kløe og mindsket tørheden mindst 80 %. Jeg kan kun anbefale den.

3. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Belinda har styr på det!

Endelig en frisør jeg stoler på.
Er kommet hos Belinda i 4 år, og kunne ikke drømme om at gå til en anden.
Hun kender mit hår bedre end jeg selv gør, er altid med på det nyeste og moderne, og er fuld af idéer når jeg selv løber tør.
Resultatet overgår gang på gang mine forventninger, og 'cherry on top' er at hun skaber en skøn og tryg stemning i salonen.
Varmeste anbefalinger herfra!

28. August 2025

Fantastisk frisør!

Fantastisk frisør!
Virkelig god vejledning og har altid været glad for resultatet jeg er gået derfra (ofte er det faktisk endt ud bedre end jeg havde haft i hovedet).
Og hendes produkter er fantastisk til folk med krøller og tyndt hår!

24. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top professionel frisør, der lytter og er engageret

Jeg har fået ordnet hår hos Belinda i en årrække og er altid top tilfreds med resultatet! Belinda er imødekommende, engageret og lytter altid til mine ønsker. Jeg er altid tilfreds, når jeg forlader salonen og ikke mindst efterfølgende. Der er altid god stemning og Belinda fremstår frisk og professionel, når man kommer i salonen. Jeg kan varmt anbefale Belinda.

18. März 2025

Varm anbefaling

Jeg har længe brugt Belinda som min frisør.
Har altid oplevet fantastisk professionel behandling. Især med tanke på et noget besværligt halv krøllet hår.
Hermed min varmeste anbefaling

18. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg kom med en lækker stor manke

Jeg kom med en lækker stor manke, og jeg føler, Belinda nærmest har klippet mig tyndhåret. Det tog 15 minutter, så havde jeg næsten ikke noget hår på hovedet.
Godt det vokser ud igen.
Så har jeg prøvet det.

10. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig dygtig frisør

Belinda er en virkelig dygtig frisør. Jeg har fået klippet mit hår hos hende tre gange og alle tre gange gik jeg meget glad og tilfreds med resultaterne. Hun er virkelig sød og imødekommende, og så er hun bare nem at snakke med, så tiden flyver når man sidder ved stolen!

3. September 2024

Super dygtig!!

Belinda er altid sød og forstående.

Jeg har altid fået klippet mit hår lige over, men det har altid virket tungt og kedeligt. Belinda er god til at klippe en masse lag, og giver håret facon. Hun klipper altid efter de ønsker man har, så man siger bare til, så får man mere af det ene eller andet sted. Hun er super sød, og super prisvenlig curly Girl frisør! Da jeg er model er det vigtigt at mit hår er nemt at arbejde med.

Jeg rejste i 2 år fra Jylland til København for at blive klippet.

4. September 2024

Dygtig krøllefrisør

Jeg har været kunde hos Belinda de sidste 2 år og er super glad med hendes hårklip hver gang. Hun foreslår forandringer til min frisure og respekterer mine grænser for forandring.
Jeg kan kun anbefale hende til andre, der ligesom mig har kæmpet med at finde en dygtig krøllefrisør!

5. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anmeldelse af Hildebrandt Copenhagen…

Anmeldelse af Hildebrandt Copenhagen (og specifikt Belinda Hildebrandt) <3

Hvis du (ligesom jeg) har krøller (især i fint hår), så ved du, at at finde en ordentlig frisør kan være stortset umuligt. Her må jeg dog STÆRKT anbefale Belinda og hendes salon - som et sandt paradis for krøllet hår! Belinda forstår krøller på en måde, jeg aldrig har oplevet før hos nogen anden firsør. Hendes specialisering inden for krøllet hår er tydelig fra det øjeblik, du træder ind i salonen. Og det er ikke bare indenfor klipning, men også styling.Hendes evne til at klippe og style krøllet hår er intet mindre end imoonerende - og jeg er sikker på at hendes “magic-touch” kunne forvandle selv den mest ustylige manke til de smukkeste krøller.
Og hendes mixly-produkter har været en game-changer, for mit frizzy og (til tider) slidte hår. Her må jeg nævne især hendes antastiske leave-in-conditioner - som på 5 min kan friske mine kedelige “dag-2-krøller” helt op så det ligner de er friskt stylede. Men hvad der virkelig adskiller Belinda fra andre frisører, er hendes evne til at lytte. Hun er den eneste frisør, jeg nogensinde har mødt, der virkelig tager sig tid til at forstå, hvad jeg ønsker. Hun er intuitiv og forstår krøller på en måde, der er helt unik. Og så bliver jeg jo nødt til at nævne den ekstremt søde hund, der tusser rundt i salonen. Det er bare prikken over i'et i denne allerede fantastiske oplevelse. Samlet set er Hildebrandt Salon, med Belindas ekspertise, hendes fantastiske produkter og hendes unikke evne til at forstå og tilpasse sig hendes kunders ønsker - det der gør hende til den bedste frisør, jeg nogensinde har haft fornøjelsen af at besøge. Hvis du har krøller, så er Belinda din redning!

-Alice (tro kunde i snart 3 år ;) )

28. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste frisør til krøller i DK

Jeg har været kunde hos Belinda siden 2015, hvor jeg fandt hende online. Jeg har selv meget fint krøllet hår og efter at have prøvet så mange forskellige frisører, som ikke vidste, hvordan de skulle håndtere mit krøllet hår var jeg så glad, da jeg endelig fandt Belinda. Jeg har aldrig mødt en frisør, som har så meget viden og erfaring inden for krøllet hår. Efter første besøg var jeg helt ekstatisk for ikke nok med jeg var blevet klippet, så fik jeg også en masse nye viden med hjem angående mit hår og hvordan jeg skulle pleje det. Det havde jeg aldrig oplevet hos en frisør før og efter at have gået hos Belinda de sidste mange år har mit hår aldrig været flottere og sundere.

Jeg har pga. mit fine krøllet hår haft svært ved at finde produkter, til at style mit hår og få krøllerne frem. Efter jeg startede hos Belinda og hun hjalp mig med at finde de helt rigtige produkter til mit hår, har mine krøller aldrig været flottere og det har aldrig været nemmere for mig at style det.

Jeg kan kun varmt anbefale hende, hvis du ligesom mig har krøllet hår og har svært ved at finde en frisør som forstår din hårtype eller har brug for en frisør som virkelig lytter til dig og dine behov.

12. März 2024

Absolut ikke det værd

Absolut ikke det værd. Damen var sød men er ikke tilfreds med mit hår. Jeg bad om at få klippet så lidt af som muligt, og det virkede til at hun forstod. Hun begyndte at klippe mit hår uden nogen forklaring på, hvor meget hun ville klippe af eller noget. Undervejs fik hun spurgt, om det så okay ud, hvor jeg svarede, at jeg syntes det virkede ret kort. Det gjorde hun ikke noget ved. Jeg er rigtig utilfreds og ærgelig.

22. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr