Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Gedempt Hamerkanaal 43, 1021 KL Amsterdam, Noord-Holland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het maken van de afspraak netjes en helder geholpen, hetzelfde op de afspraak dag, inname van de sleutels en goed afgesproken bij welk bedrag wat de afspraak zou overschrijden te bellen. Uite... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afgekeurd op remcylinder zou na tel. Lekken. Bleek vast te zitten. Zelf draaien wiel met krik gecontroleerd liep soepel. Naar andere garage voor APK gewoon goedgekeurd. Zou me anders 370 euro kosten.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wist dat het een kleine beurt betrof en dat ik er op kon wachten onder het genot van een paar kopjes koffie. De kosten en arbeidstijd waren van te voren (onder voorbehoud van onvoorziene zaken) met... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en de wachtruimte is prettig. Het contact is professioneel wat ik ook prettig vind.

Unternehmen hat geantwortet

1. Opel-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam

Vom Unternehmen geschrieben

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Gedempt Hamerkanaal 43, 1021 KL, Amsterdam, Noord-Holland, Niederlande

Alle Bewertungen

819 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fijne ervaring

Chill- goeie leenauto en geen gedoe; een flinke deuk als een verrassing grotendeels hersteld (zonder kosten); aardige lui. Echt prima ervaring.

15. Februar 2025

Top verkoper !!

De verkoper is een eerlijke en oprechte man die graag auto's verkoopt, Maar dit niet pusht!! neemt absoluut de tijd voor je, luistert naar je wensen, zoekt net zolang tot de juiste auto die bij je past, niks is teveel, en de service is echt top!

18. Januar 2025

Een geweldige service

Een geweldige service, en ontzettend vriendelijk en mee denken met de de klant👍
Jammer dat ik in Groningen woon, anders wat deze garage met dit personeel mijn vaste garage worden! Een voorbeeld van klant is koning beleid! Heb wel anders gezien…

3. Januar 2025

Dramatische ervaring

Dramatische ervaring. Gevraagd of met de keuring gelijk de olie kon worden vervangen (dit gaf het systeem aan) en of een beurt kon worden gedaan. Systeem gaf ook aan dat druk in de banden niet goed was en of men daar ook naar wilde kijken. Geen probleem, mijnheer. Uiteindelijk blijkt dat de auto alleen gekeurd is en dat we voor de rest maar een nieuwe afspraak moeten maken. Reden: zieken! Echt serieus. Het is al een drama om een afspraak te maken. Nooit is er tijd. Helaas heb ik drie opels en moet dus drie keer door deze ellende. Het wordt echt steeds erger. Ik overweeg serieus nooit meer een opel te kopen als de service zo achteruit blijft gaan. Is dat bij elke dealer zo of alleen bij Opel Noord??

8. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas hebben wij een slechte ervaring…

Helaas hebben wij een slechte ervaring gehad met Hedin Adam Noord.
Nadat wij in de ochtend een afspraak hadden gemaakt om een bepaalde occasion te bekijken, kwamen we van een koude kermis thuis. Er hadden zich andere kopers gemeld, vlak voordat wij een afspraak hadden.
Vooraf is ons niet gemeld dat er andere afspraken waren en. Ook niet dat ze de auto voor ons vasthouden. Als dat wel was gemeld hadden we anders gehandeld.
Bij aankomst op onze afspraak, schrok de desbetreffende verkoper zich rot, en trok wit weg.

Hij verplaatste zich met de andere kopers naar andere ruimte uit ons zicht en liet ons voor langere periode aan onze lot over.
In de tussentijd zag ik dat de auto al van de site was gehaald.

Na ca 10 min ontstond er een pittige discussie met de waarschijnlijke filiaal manager en vond niet dat ze fout hebben gehandeld. Dit is nog niet eerder voorgekomen en hij vond niet dat ze fout hebben gehandeld. Zelfs een excuus kon er niet af

Hij gaf aan dat hij het goed ging maken en ging kijken naar andere optie binnen de Hedin groep.
Nadat hij onze wensen opnam verzekerde dat hij dezelfde dag contact met ons zou opnemen.
Helaas, na ruim een week wachten hebben we niks meer gehoord.

Ons advies: bedenk of je met dit filiaal zaken wilt doen. Ethiek is hier niet aan de orde en afspraken worden geheel niet nagekomen.

27. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

goede service

goede service! kundig! en een goede “ wacht” tafel met koffie etc. jammer dat er een krant ligt: de telegraaf. doe er ook een andere bij krant bijvoorbeeld het parool of NRC

27. November 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr