Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Gedempt Hamerkanaal 43, 1021 KL Amsterdam, Noord-Holland, NL

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afgekeurd op remcylinder zou na tel. Lekken. Bleek vast te zitten. Zelf draaien wiel met krik gecontroleerd liep soepel. Naar andere garage voor APK gewoon goedgekeurd. Zou me anders 370 euro kosten.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en de wachtruimte is prettig. Het contact is professioneel wat ik ook prettig vind.

Unternehmen hat geantwortet

1. Opel-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam

Vom Unternehmen geschrieben

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Gedempt Hamerkanaal 43, 1021 KL, Amsterdam, Noord-Holland, Niederlande

Alle Bewertungen

808 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Aan de monteurs ligt het niet die doen…

Aan de monteurs ligt het niet die doen fantastisch en deskundig hun werk echter de logistiek - daar schort wat aan. Mijn wisselbanden waren niet op tijd op de juiste plek!
I.p.v. 18 april (volgens afspraak) pas de 24ste
De velgen en banden waren uitermate smerig (olieresten)

29. April 2025

Service beurt

Vanaf het maken van de afspraak netjes en helder geholpen, hetzelfde op de afspraak dag, inname van de sleutels en goed afgesproken bij welk bedrag wat de afspraak zou overschrijden te bellen. Uiteindelijk na gebeld te zijn dat de auto weer gehaald kan worden netjes de factuur even besproken en met een schone auto weer naar huis.
Complimenten voor het receptie personeel,
Ben een tevreden klant.

14. April 2025

Zeer positieve ervaring

Omdat ik op zoek was naar een vervanger van mijn Focus ben ik uiteindelijk gekomen op een redelijk specifieke Opel Astra. Hedin in Amsterdam had er een staan met een mooie historie, dus hier achteraan gebeld. Nadat ik contact had gekregen met Daniël verliep alles snel, duidelijk en soepel. Proefrit maken was geen probleem, de tank was bijvoorbeeld niet vrijwel leeg en de auto stond netjes gepoetst op me te wachten. Omdat ik een hele mooie prijs terug kreeg voor de Focus en ik nog een leuke korting kreeg was de deal beslecht. Ook de besproken oude banden waren bij aflevering netjes vervangen, evenals de remblokken achter. Met de aflevering werd er daarnaast netjes ruim de tijd genomen om het een en ander uit te leggen en zo kon ik met een goed gevoel vertrekken. Kortom, wat mij betreft een absolute aanrader.

1. April 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De medewerker had ik direct een goede…

De medewerker had ik direct een goede klik mee alleen vind ik dat het afleveren wel wat sneller mag heb de auto gekocht bij hedin amsterdam noord de medewerker is boet visser

14. April 2025

Kleine beurt

Ik wist dat het een kleine beurt betrof en dat ik er op kon wachten onder het genot van een paar kopjes koffie. De kosten en arbeidstijd waren van te voren (onder voorbehoud van onvoorziene zaken) met mij doorgesproken en bleken te kloppen. De auto stond netjes gewassen zelfs binnen de geplande tijd weer klaar.

24. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je wordt netjes te woord gestaan door…

Je wordt netjes te woord gestaan door Marielle kan wel alles vragen en is het mogelijk geen probleem
als je je auto komt halen prachtig schoon
Een bedrijf waarop je kunt vertrouwen hulde met zulke medewerkers

17. März 2025

Tevreden

Ondanks ziekte op de werkvloer is er keihard doorgewerkt m’n auto de APK en service-beurt te geven. Kwamen heel correct en vriendelijk over.

11. März 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dramatisch om een afspraak te maken

Dramatisch om een afspraak te maken. Er is heen tijd omdat er te weinig mensen zijn. Gemaakte afspraken worden verzet. Als gevolg van strakke planning en benodigde herstelwerkzaamheden loopt je auto uit de APK. En het enige wat men vraagt: wat wil je nu dat ik doe? Echt drama. Wellicht minder bedrijven kopen en wat meer mensen in dienst nemen.

22. Februar 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr