Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Zwaardslootseweg 3, 2717 PE Zoetermeer, NL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bedrijf komt afspraken na. Stemt vooraf af over de eventuele extra kosten, je komt achteraf niet voor verassingen te staan. Communicatie via worklow in sms, je bent dus constant op de hoogte. Bovendie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een heel slechte ervaring bij een andere Ford-garage was Ford Hedin Zoetermeer een verademing. Prettig ontvangen. Geen glamour-gedoe en gladde praatjes; ik hou ervan. Ruim tijd gekregen voor een pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs een Ford C-Max bij Hedin Zoetermeer gekocht en ben zeer tevreden over de service van Xander van Zanten. Hij was enthousiast, geduldig en nam de tijd om al mijn vragen duidelijk te beant... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Auto binnen gebracht met een storing in het battry-pack. Reparatie perfect uitgevoerd. Ik kon alleen de wpl moeilijk bereiken. Ik ging aansluitend met vakantie was dus heel benieuwd wanneer de auto kl... Mehr ansehen

1. Ford-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer

Vom Unternehmen geschrieben

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Zwaardslootseweg 3, 2717 PE, Zoetermeer, Niederlande

Prima meegedacht.

Prima meegedacht.

3. Februar 2026

Beste meneer/mevrouw Fastner,

Bedankt voor je positieve feedback. Wat fijn om te horen dat er goed met je meegedacht is.

De medewerkers zijn vriendelijk/kenisvaardig

De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig. Het maken van een afspraak werd goed opgepakt en het was duidelijk welk werk er verricht moest worden. Tevens werden de kosten vooraf inzichtelijk gemaakt. Tevens werd goed advies gegeven over de achterruitverwarming en keyless entry die soms niet werkten. Was te herleiden naar de accu die niet voldoende opgeladen wordt. De accu zelf is prima maar teveel korte ritjes met airco en achterruitverwarming aan zorgt dat de accu maar 30% opgeladen wordt. Advies rij af en toe een langer traject en rijd niet constant met airco aan als het niet nodig is. En inderdaad die issues met de achterruitverwarming en keyless entry zijn verleden tijd. Is er dan helemaal niets? Wel ik vind het vervangen van een accu met montage 450 euro zou moeten kosten als die accu maar 150 euro max kost. Dat de accu geïnstalleerd moet worden en boordcomputer ontdaan moet worden van foutmeldingen kan toch niet 300 euro kosten? geeft te denken dat ze wellicht dit soort kleine klusjes niet willen. Dus het kan een bewuste keuze zijn van het bedrijf. Ook groot onderhoud in het verleden echt top uitgevoerd! wat een dikke rekening maar ik merkte daarna echt dat de auto beter reed en zelfs zuiniger werd!

3. Februar 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te horen dat je de medewerkers vriendelijk en behulpzaam vond en de afspraak goed geregeld was. We zijn blij dat je tevreden bent met het advies over de accu. We waarderen de feedback over de kosten van de accuvervanging en nemen dit mee in onze evaluatie. We zijn blij dat het groot onderhoud in het verleden naar wens is uitgevoerd.

Beste meneer/mevrouw van der Haar,

Vervelend te horen dat je nog steeds op een reactie wacht. We zullen dit intern oppakken zodat we je een reactie krijgt van ons.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In een zoektocht voor een auto voor mijn moeder

In een zoektocht voor een auto voor mijn moeder goed geholpen door Xander van Zanten. Neemt ruim de tijd om mee te denken. Bij de aflevering ook nog is rustig de tijd genomen om mijn moeder nog even alles uit te leggen en in te stellen. Hierdoor kon zij gelijk genieten van haar nieuwe auto! Top geregeld en zeker een aanrader!

27. Januar 2026

Beste Sander,

Wat fijn dat we jouw moeder zo goed hebben kunnen helpen bij de aankoop van haar nieuwe auto. We zijn blij te horen dat er ruim de tijd is genomen en dat ze direct kon genieten. Bedankt voor de aanbeveling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima geïnformeerd en alle vragen…

Prima geïnformeerd en alle vragen werden fijn beantwoord.

27. Januar 2026

Beste Lidia,

Fijn dat we je goed hebben kunnen informeren en al je vragen naar tevredenheid hebben beantwoord. Bedankt voor de positieve feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Positieve ervaring met Xander van Ford…

Positieve ervaring met Xander van Ford Hedin Zoetermeer. Professionele en duidelijke communicatie, afspraken zijn netjes nagekomen. Kortom prettige ervaring. Aanrader.

13. Januar 2026

Beste Lydia,

Wat fijn dat je een prettige ervaring hebt gehad bij onze vestiging in Zoetermeer. We zijn blij te horen dat de communicatie duidelijk was en afspraken goed zijn nagekomen. Bedankt voor jouw aanbeveling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vanaf het allereerste moment dat ik…

Vanaf het allereerste moment dat ik mijn leaseauto (Ford Mustang) via Hedin heb ontvangen, ervaar ik ernstige en structurele problemen. Dit betreft niet alleen technische mankementen, maar een voertuig dat herhaaldelijk onbetrouwbaar en aantoonbaar levensgevaarlijk is gebleken. Dat een dergelijke auto wordt geleverd en op de weg wordt gehouden, is ronduit zorgwekkend.

Tijdens één ernstig incident — terwijl ik onderweg was naar mijn werk — viel de auto volledig uit. Ik ben zorgverlener en kon door dit defect mijn werk niet uitvoeren, waardoor ik inkomsten ben misgelopen. De ANWB heeft de auto ter plaatse uitgelezen en stelde daarbij 18 actieve storingen tegelijk vast. De ANWB gaf expliciet aan dit nog nooit te hebben meegemaakt bij een elektrische auto.

Vandaag, bij een nieuw incident, blokkeerde de achterkant van de auto volledig tijdens het wegrijden. Ook hierbij gaf de ANWB aan dit nog niet eerder in deze vorm te hebben meegemaakt. Dit is extreem gevaarlijk en had ernstige gevolgen kunnen hebben voor mijzelf en andere weggebruikers.

De problemen die zich blijven voordoen zijn onder andere:
• Storingen in de voorbak en achterbak
• Navigatie die structureel uitvalt
• Schermen die tijdens het rijden zwart worden
• Onverklaarbaar automatisch remmen
• Het blokkeren van de achterkant van de auto tijdens het rijden (levensgevaarlijk)

Elke keer wanneer de auto wordt “gerepareerd”, krijg ik dezelfde reactie:
“Maar mevrouw, hij doet het nu toch? Waar klaagt u over?”
Wanneer ik aangeef dat de auto opnieuw storingen vertoont en dat dit mijn werk en inkomen raakt, wordt dit weggelachen. Er is zelfs letterlijk tegen mij gezegd:
“Ja mevrouw, wij willen ook naar huis.”

Ik ben zelf zorgverlener en werk eveneens zeven dagen per week. Dat ontslaat niemand van zijn verantwoordelijkheid. Van een bedrijf mag worden verwacht dat het verantwoordelijkheid neemt voor wat het verkoopt — zeker wanneer het om veiligheid en bestaanszekerheid gaat.

Daarnaast ben ik financieel benadeeld in het leasecontract. De auto is geleverd met fabriekssticker, maar deze is ten onrechte meegenomen in de waardebepaling én het leasebedrag. Toen ik Hedin hierop aansprak, werd dit afgedaan met “oh dat is een foutje”. Dit “foutje” heeft wel degelijk financiële gevolgen gehad en had nooit mogen gebeuren.

De heer Van der Wilk, die mij de auto heeft verkocht, gaf aanvankelijk aan mij te willen helpen met de mankementen. Op een gegeven moment bleef het echter volledig stil en kreeg ik geen enkele terugkoppeling meer. Tijdens het ophalen van de auto ben ik hem zelfs persoonlijk tegengekomen, waarbij ik straal genegeerd werd.

Alle bewijsstukken, inclusief het ANWB-rapport waarin de 18 storingen zijn vastgelegd, zijn volledig aan Hedin toegestuurd. Voor de duidelijkheid: bespaar u de standaardreactie “u kunt ons persoonlijk benaderen”. Dat is inmiddels al 38 keer gedaan en er ligt een volledig dossier. In geen enkel geval is er verantwoordelijkheid genomen of een structurele oplossing geboden.

Dit gaat niet langer over service, maar over veiligheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid en zorgplicht. Op al deze punten stelt Hedin ernstig teleur. Ik raad iedereen aan hier zeer goed over na te denken voordat men met dit bedrijf in zee gaat.

10. Januar 2026

Beste Robin,

Wat vervelend dat je zoveel problemen met de Mustang ervaart. We betreuren het dat de storingen tot op heden niet adequaat zijn verholpen en dat onze pogingen tot een oplossing niet succesvol waren. We nemen jouw feedback serieus en zullen dit intern bespreken met de vestiging.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn dochter heeft 4 jaar geleden een…

Mijn dochter heeft 4 jaar geleden een ford mustang geleased tot heden. Ze heeft in die 4 jaar een heel dossier opgebouwd over deze auto met ongelooflijk veel storingen. Zij heeft hierdoor ontzettend veel schade geleden doordat zij niet naar haar werk kon. Elke keer wordt hij weer gemaakt, maar meestal zijn de storingen snel weer terug. Ook heeft zij met hedin geprobeerd tot een oplossing te komen, helaas heeft dit niet mogen baten. Soms moet als bedrijf (heb ik zelf ook) je verlies pakken bij extreme gevallen. Maar helaas zijn we er nu wel achter dat het niet lukt tot een fatsoenlijke oplossing te komen. Mijn advies, koop hier geen auto!!!!!

10. Januar 2026

Beste Fran,

Wat vervelend dat je dochter zoveel problemen met de Mustang ervaart. We betreuren het dat de storingen tot op heden niet adequaat zijn verholpen en dat onze pogingen tot een oplossing niet succesvol waren. We nemen jouw feedback serieus en zullen dit intern bespreken met de vestiging.

Occasions Mondeo Vignale...

We saw a nice looking Mondeo Vignale on the website, visited Saturday welcomed by Xander van Zanten, we had a test drive whilst they checked our trade-in. We were offered a fair trade in price, we selected the Servicepakket Excellent (2 year Bovag garantie) and closed the deal the same visit.

The car was prepared during the week and we returned to collect the following Saturday. Xander gives great service in english, whole process was really smooth.

13. Dezember 2025

Dear Mic,

Thank you for sharing your positive experience with us. We are delighted to hear that you had a pleasant experience purchasing your second-hand Ford Mondeo and that our colleague Xander was so helpful. We wish you many safe kilometres with your new car.

Kind regards,
Stephan from Hedin Automotive

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zoek naar een occasion private lease…

Op zoek naar een occasion private lease en in mijn hoofd een Ford Puma kwam ik bij Hedin terecht. Goed geholpen door Xander, ongedwongen en hij denkt met je mee, goede afstemming en communicatie. Nog even nabellen of alles naar wens is, dus top!

29. Dezember 2025

Beste Marijke,

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent bij het de zoektocht naar een Ford Puma. We zijn blij te horen dat de prettige en persoonlijke service aan jouw wensen voldeed. Bedankt voor de feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima communicatie en service!

In alle rust uiterst vriendelijk geholpen bij de aankoop van mijn auto.
Ook bij het ophalen weer heldere communicatie en prima uitleg over de procedures en de auto zelf.

5. Januar 2026

Beste Joop,

Wat fijn dat de aankoop van je auto zo prettig is verlopen! We zijn blij te horen dat je de communicatie en uitleg helder vond. Dank voor de feedback.

Auto APK keuring

Wij brachten de auto optijd, de Ford heeft hem APK gekeurd en daarna ons gebeld dat hij klaar was. Alles was vlot en goed geregeld.

5. Januar 2026

Antwort von Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer

Wat fijn dat alles vlot en goed geregeld was met de APK-keuring. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de feedback.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De mensen achter de balie bij de…

De mensen achter de balie bij de receptie zijn ontzettend vriendelijk en begrijpen het probleem.
De reden van de reparatie is voor de 4e keer binnen anderhalf jaar een defecte versnellingsbak.

18. Dezember 2025

Antwort von Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen aan de balie. We begrijpen dat het vervelend is dat dit probleem vaker is teruggekomen en hopen dat het nu definitief is opgelost.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwam auto van mijn overleden man…

Kwam auto van mijn overleden man inruilen voor een iets kleiner model.
Prima geholpen bij een keus maken door verkoper Xander van Zanten .
Kan iedereen deze Ford dealer aanraden en zeker Xander.
5 sterren waard..!!

Corrie

17. Dezember 2025

Antwort von Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer

Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van een passende auto in deze omstandigheden. We zijn blij met je positieve ervaring en je aanbeveling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vanaf 1985 heb ik in een Ford auto…

Vanaf 1985 heb ik in een Ford auto gereden. Werkplaats was goed. Laatste tijd voor APK had ik allerlei mankementen gehad. Het is na het APK. Eerst voor bandspanning en ruitenwissers die niet goed werken. Allemaal had mij bijna 4000 euro gekost. Na het vervangen van de twee banden voor, hoor ik een bromgeluid als ik achteruit rijd. Ik durf niet meer te gaan. Het zal mij weer een aantal euro kosten. Wat voor garantie heb ik van jullie werkplaats. De rest kunt U zelf invullen. Dit valt niet onder BOVAG garantie.

16. Dezember 2025

Beste meneer/mevrouw Luydens,

Het spijt ons te horen over de recente ervaring en de kosten. Wat betreft het bromgeluid kunt je het beste even contact opnemen met de vestiging en de situatie uitleggen. Op onderhoud/reparaties gepleegd door ons heb je 6 maanden BOVAG garantie, hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden die je kunt vinden op de website van de BOVAG. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank je voor de feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ook voor een winterchecki naar Ford Hedin in Zoetermeer.

Zoals altijd was er een vriendelijke en correcte afhandeling van de afspraak door de medewerker van de receptie.
De wintercheck werd op een deskundige en tegen de vooraf bepaalde prijs uitgevoerd. En ik kreeg een belletje van de receptie dat de Fiësta klaar stond om opgehaald te worden.

2. Dezember 2025

Beste meneer/mevrouw Jutte,

Fijn dat de afspraak zo vlot en vriendelijk is verlopen. We zijn blij te horen dat de wintercheck deskundig en volgens afspraak is uitgevoerd. Bedankt voor de positieve terugkoppeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verkopers bij Hedin denken met je mee, erg fijn!

Na een redelijke zoektocht naar een auto kwam ik uit bij Hedin Zoetermeer, hier ben ik erg welkom ontvangen door zowel Frank, Xander, Carl en Tom.
Vanwege bepaalde procedures zou ik nog langer op mijn auto moeten wachten maar de heren Frank en Xander hebben mij hierin echt goed geholpen (zelfs buiten de werkuren om!).
Kan niets anders dan jullie een dikke pluim geven!
Ik ben erg tevreden over jullie service.

2. Dezember 2025

Beste Marciano,

Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen bij de zoektocht naar een auto. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service en de extra inspanningen die de heren hebben geleverd. Dank voor de feedback!

Helemaal super!

Afspraak maken ging makkelijk, vriendelijke en goede service ter plaatse en achteraf zelfs een video met uitleg over de onderhoudswerkzaamheden.

27. November 2025

Beste Martijn,

Wat fijn dat het maken van een afspraak makkelijk was en dat je tevreden bent over de service en dat je de video met uitleg waardeert. We zijn blij met jouw positieve feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vader en zoon. Niet 1 maar 2 auto’s gekocht bij Hedin Zoetermeer.

Met mijn zoon naar Hedin Zoetermeer gegaan vorige week, hij had een mooie Ford Focus ST gezien. De verkoper Xander van Zanten was behulpzaam en alles verliep in ongedwongen sfeer. De koop was snel gesloten. Bij het ophalen stond er naast die glimmende rode Focus van mijn zoon, met strik op de voorruit, een Explorer EV Premium in dezelfde rode kleur. Het zou een stunt zijn als jullie beide een rode Ford hebben zei Xander nog als grap. Je raad het al… de verkoper Xander van Zanten kon die dag een tweede rode Ford verkopen. Xander neemt de tijd bij het ophalen om alles rustig uit te leggen, dat was in mijn geval zeker nodig, mijn eerste EV. Vader en zoon beiden helemaal happy met hun auto.
En niet te vergeten, het geschenkje bij afleveren, een heerlijke verzameling drop…… Xander en team dank!

21. November 2025

Beste Maarten,

Van dit soort mooie reviews worden wij ontzettend blij! Wat fijn om te horen dat je door Xander en het team zo goed geholpen bent en je niet één maar twee prachtige rode Fords hebt aangekocht. We hopen dat jullie samen veel veilige kilometers mogen maken.

Super geholpen

29. November 2025

Beste meneer/mevrouw van Rijn,

Dank voor de positieve feedback. We zijn blij te horen dat we je goed hebben geholpen.

Stephan van Hedin Automotive

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr