Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Zwaardslootseweg 3, 2717 PE Zoetermeer, NL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bedrijf komt afspraken na. Stemt vooraf af over de eventuele extra kosten, je komt achteraf niet voor verassingen te staan. Communicatie via worklow in sms, je bent dus constant op de hoogte. Bovendie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een heel slechte ervaring bij een andere Ford-garage was Ford Hedin Zoetermeer een verademing. Prettig ontvangen. Geen glamour-gedoe en gladde praatjes; ik hou ervan. Ruim tijd gekregen voor een pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs een Ford C-Max bij Hedin Zoetermeer gekocht en ben zeer tevreden over de service van Xander van Zanten. Hij was enthousiast, geduldig en nam de tijd om al mijn vragen duidelijk te beant... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Auto binnen gebracht met een storing in het battry-pack. Reparatie perfect uitgevoerd. Ik kon alleen de wpl moeilijk bereiken. Ik ging aansluitend met vakantie was dus heel benieuwd wanneer de auto kl... Mehr ansehen

1. Ford-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer

Vom Unternehmen geschrieben

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Zwaardslootseweg 3, 2717 PE, Zoetermeer, Niederlande

Alle Bewertungen

1.131 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ontvangen bij eerste bezoek aan…

Prima ontvangen bij eerste bezoek aan showroom. Vriendelijk te woord gestaan en niet opdringerig. Goede productkennis. Fijne kennismaking.

26. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste,

Wat fijn dat je goed bent ontvangen en goed bent geholpen. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

toen ik belde over het mankement met de…

toen ik belde over het mankement met de auto, zochten ze direct een plekje wanneer ik kon. en het kon de volgende dag al en bij mijn vraag hoe lang het duren zou, kreeg ik goed antwoord.Ook vroeg ik om leenfiets, kon geregeld worden. Het zou uurtje duren. Toen ik er was zei ik gelijk dat ik wel wilde wachten, dus geen fiets nodig. Geen probleem. WAt het mankement was werd me vrij snel verteld,ook de prijs hiervan. Opdracht gegeven voor reperatie en was binnen uur klaar.

7. Juli 2026

Beste Anneke,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat we je uiteindelijk hebben kunnen helpen. We nemen je feedback mee en blijven werken aan een duidelijke communicatie en de best mogelijke service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke mensen aan de balie

Vriendelijke mensen aan de balie. Prima geholpen en de reparatie ook naar tevredenheid verricht.

3. Juli 2026

Beste Wikash,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de reparatie en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De monteur heeft me snel en adequaat…

De monteur heeft me snel en adequaat geholpen en tot volle tevredenheid.

29. Juni 2026

Beste meneer/mevrouw de Vries,

Fijn om te horen dat je snel en adequaat bent geholpen. Dank voor de review.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Revieuw

Ten eerste moet je bellen met een robot. Erger bestaat niet.
En de reparatie van de voor remmen is vreselijk slecht. Ze gillen nog steeds wat een herrie

2. Juli 2026

Beste Joan,

Dank voor de review. Wij gaan dit intern bespreken en contact met je zoeken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze mensen weten wat service,begrip…

Deze mensen weten wat service,begrip ,oplossingsgericht en empathie inhoudt. Topbedrijf met geweldige mensen vooral Johan. Wat een topvent! Altijd de beste service gekregen en een fantastische sfeer.
Men kan hier nog heel veel van leren.

25. Juni 2026

Beste Christine,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Snelle bandenwissel

19. Juni 2026

Beste meneer/mevrouw van Eck,

Fijn om te horen dat de bandenwissel snel is gedaan. Dank voor de review.

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Enige feedback is dat ik al meerdere werkplaatsafspraken heb gemaakt, waarbij ik steeds heb aangegeven dat ik vervangend vervoer nodig heb. Elke keer als ik de auto kwam brengen, was de keuze voor vervangend vervoer niet doorgekomen bij de afspraak. Daar lijkt in het systeem steeds iets mis te gaan.

30. April 2026

Beste Lennart,

Fijn om te horen dat je fijn bent geholpen. Dank voor de feedback, wij gaan dit intern bespreken om dit te verbeteren. Dank voor de review.

Dankbaar

Ik kwam alleen even kijken wat er allemaal stond.
En zat diezelfde week al in een auto voor een proefrit en deze rit was fantastisch.
Na me verhaal uitgelegd te hebben ,heeft Xander mij onwijs goed geholpen.
Ik was super angstig om weer een nieuwe auto te kopen .. door een vervelende ervaring ergens anders.
Ik kon binnen een paar dagen de auto ophalen zodat ik weer veilig de weg op kon met mijn kindjes.
Tot nu toe heel tevreden over de auto!

5. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Debbie,

Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We zijn blij dat jullie weer veilig de weg op kunnen en dat je tevreden bent met de auto. Dank voor de review.

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen.
Vriendelijk personeel en kon wachten op de reparatie.

11. Juni 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De voorzieningen die zijn aangebracht…

De voorzieningen die zijn aangebracht zijn keurig en netjes uitgevoerd.

2. Juni 2026

Beste meneer/mevrouw Pouwiel,

Fijn om te horen dat de voorzieningen die zijn aangebracht keurig en netjes zijn uitgevoerd. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reparatie en beurt waren perfect.

Reparatie en beurt waren perfect.

Alleen het maken van een werkplaatsafspraak
is een drama, waar zijn de echte mensen gebleven.
Zelf een bevestiging heb ik niet gehad. dit was een
drama

27. Mai 2026

Beste Frans,

Dank voor het delen van jouw ervaring. Fijn te horen dat de reparatie en beurt naar tevredenheid zijn uitgevoerd. We waarderen de feedback over het maken van een afspraak. We zullen dit meenemen in de verbetering van onze dienstverlening.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werdt goed op de hoogte gebracht met…

Werdt goed op de hoogte gebracht met filmpje wat er ging gebeuren. Vriendelijke mensen.

26. Mai 2026

Beste meneer/mevrouw Schuurmans,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat fijn om te horen dat de video nuttig was en dat onze mensen vriendelijk waren. We waarderen jouw feedback enorm.

Hedin Zoetermeer

Vriendelijk personeel, duidelijke tijdslijnen en uiteindelijk meer gedaan dan gevraagd. In 1 beurt helemaal klaar voor de komende 2 jaar.

25. Mai 2026

Beste Joop,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en dat je met 1 beurt helemaal klaar bent voor de komende 2 jaar. Dank voor de review en de mooie woorden.

Duidelijke afspraak

Duidelijke afspraak, prettig contact en goede service.

21. Mai 2026

Beste meneer/mevrouw Meijer,

Fijn om te horen dat de er een duidelijke afspraak was en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Beste Frans,

Wat fijn dat je snel en vriendelijk bent geholpen. Daar doen we het voor. Dank voor de review.

Beste meneer/mevrouw Dessing,

Fijn dat we je snel van dienst konden zijn. Dank voor de positieve feedback, we waarderen het zeer!

Service erbij …

Ik was geopereerd en had ruimte nodig om uit en in te stappen
Er was weinig plek maar gewoon naast de garage was geen probleem
Boven relax gezeten en gelopen en t eea gevraagd over de Fiesta
Met wat lezen en wat drinken kom je de tijd wel door
Na de service werd de auto boven afgeleverd en kon ik ruim instappen en rustig wegrijden
T is n hele fijne garage kundig en zeer vriendelijk personeel

29. April 2026

Beste Cora,

Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De economy onderhoudsbeurt is goed…

De economy onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd en de onderdelen zoals distributieriem en waterpomp zijn op tijd vervangen.

29. April 2026

Beste Emiel,

Fijn om te horen dat de onderhoudsbeurt goed is uitgevoerd en dat er onderdelen op tijd zijn vervangen. Dank voor de review.

Makkelijk afspraak maken

Makkelijk afspraak maken, bedrijf is voorbereid op mijn komst, alles is geregeld, alles is in de afgesproken tijd verwerkt.

24. April 2026

Beste Ben,

Wat fijn dat je makkelijk een afspraak hebt kunnen maken en dat alles is geregeld. Fijn om te horen dat alles in de afgesproken tijd is verwerkt. Dank voor de review en de mooie woorden.

Julian van Hedin Automotive

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr