Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Smaragdlaan 5-15, 2132 VX Hoofddorp, NL

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na een defect aan mijn voertuig is deze geplaatst bij Hedin Hoofddorp. In eerste instantie is er de eerste week geen leen voertuig ter beschikking gesteld, voertuig was nog geen twee jaar oud met 150... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In eerste instantie geschrokken door de kosten. Mijn complimenten voor de werkplaats, ze hebben alles op alles gezet om mijn auto de vrijdag van mijn vakantie gereed te hebben, zodat ik met een Vei... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed ontvangen en geholpen bij het brengen van de auto. Het afgesproken werk tot volle tevredenheid uitgevoerd. En bij het ophalen van de auto duidelijk uitleg gekregen over wat er uitgevoerd is

1. Ford-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp

Vom Unternehmen geschrieben

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Smaragdlaan 5-15, 2132 VX, Hoofddorp, Niederlande

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

267 Bewertungen

Alle Bewertungen

1.142 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijke benadering en goeie…

Vriendelijke benadering en goeie uitleg/service.

14. April 2026

Beste Diana,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze uitleg/service. Dank voor de review.

Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden over de aankoop…

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van een 2e hands Ford Kuga bij Hedin in Hoofddorp. Ik ben een goed geholpen door Alex, een jonge enthousiaste jongeman en bijgestaan door de verkoopleider William. Ook bij de aflevering vorige week vrijdag heeft Alex ons uitgebreid uitleg gegeven en luisterde goed. Fijn om op deze manier te zijn geholpen!

10. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Paul,

Wat fijn dat je zo tevreden bent met je Ford Kuga. We zijn blij te horen dat je goed geholpen bent en dat de uitleg bij de aflevering duidelijk was. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Word hier altijd goed geholpen en…

Word hier altijd goed geholpen en vriendelijk met kwaliteit als resultaat alleen willen de prijzen nog al aan de hoge kant zijn en zou het fijn zijn als in sommige gevallen een leenauto geen huurauto is en wellicht meer acties en kortingen toepassen bijv verjaardags korting of paasacties of zomer of winter kerst of andere gelegenheden

9. April 2026

Beste Gianni,

Fijn om te horen dat je altijd goed en vriendelijk wordt geholpen met kwaliteit als resultaat. Dank voor de review.

Goede monteurs

Goede monteurs
Met me auto moet ik werken
Heb ik een probleem en ik rijd langs gaan ze me altijd ff helpen hoe druk het ook is
Super fijn 👍

9. April 2026

Beste Sandra,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze monteurs en service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles doen zij goed van open…

Alles doen zij goed van open communicatie tot reparatie .

8. April 2026

Beste meneer/mevrouw Kerkman,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze open communicatie en reparaties. Dank je wel voor de review en de mooie woorden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede uitleg gekregen wat er gedaan…

Goede uitleg gekregen wat er gedaan was. Auto ook nog gewassen terug gekregen.

25. März 2026

Beste Ellen,

Fijn om te horen dat je een goed uitleg hebt gekregen en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd prima services en vriendelijk…

Altijd prima services en vriendelijk personeel al 40 jaar trouwe klant

24. März 2026

Beste meneer/mevrouw Meijnen,

Fijn om te horen dat je al 40 jaar een trouwe klant bent en dat je altijd tevreden bent over onze service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede feedback toen er andere…

Goede feedback toen er andere noodzakelijke werkzaamheden bij kwamen

23. März 2026

Beste Frank,

Fijn om te horen dat je de feedback als goed hebt ervaren toen er andere werkzaamheden bij kwamen. Dank voor de review.

Beste Carlos,

Fijn om te horen dat je snel bent geholpen en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Goede service vriendelijk

Vriendelijk en goede service

11. März 2026

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor de review en dat je onze service waardeert.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik werd goed en vriendelijk geholpen

Ik werd goed en vriendelijk geholpen. Ik vond alleen een remlichtje vervangen voor € 20 erg duur.

10. März 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat je goed geholpen bent. Hartstikke bedankt voor de feedback.

Beste Ronald,

Fijn dat onze service en communicatie goed bevallen zijn. Dank voor jouw feedback.

Beste meneer/mevrouw Branderhorst,

Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor de positieve review.

Loekie van Hedin Automotive

simpel en effectief

simpel, goede terugkoppeling wat kosten en verder onderhoud tijdens de servicebeurt met keuring,

24. Februar 2026

Beste meneer van Drunen,

Wat fijn om te horen dat alles simpel en duidelijk voor je is verlopen. Bedankt voor je mooie feedback.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben zonder afspraak naar de garage…

Ik ben zonder afspraak naar de garage gegaan.
Bij de garage heeft men het probleem binnen twee
uur verholpen.

2. Februar 2026

Beste meneer Hoogland,

Wat fijn dat je zonder afspraak snel geholpen kon worden en weer vlot op weg was. Dank je wel voor je review.

Met vriendelijke groeten,

Top bedrijf!

Top bedrijf! Zeer snelle en vakkundige service!

26. Februar 2026

Beste Leo,

Wat fijn dat onze snelle en vakkundige service zo goed is bevallen. Hartelijk dank voor de mooie woorden.

Prima Service

Prima Service; accu is netjes onder garantie vervangen.

25. Februar 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat de accu onder garantie is vervangen. We zijn blij met je positieve feedback en je ervaring. Hartelijk bedankt!

Loekie van Hedin Automotive

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat we je goed van dienst konden zijn. Dank voor de positieve terugkoppeling, dit waarderen wij zeer.

Kwam zonder afspraak

Kwam zonder afspraak, omdat ik een vreemd geluid in mijn voorwiel hoorde , werd door monteur direct nagekeken , en kon gerust gesteld weer weg.

13. Februar 2026

Beste meneer/mevrouw van Leeuwen,

Fijn dat we je zonder afspraak snel konden helpen met het vreemde geluid. We zijn blij dat onze monteur je gerust heeft kunnen stellen. Bedankt voor de feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geholpen en wordt in de loop…

Snel geholpen en wordt in de loop gehouden.

9. Februar 2026

Beste meneer/mevrouw Stolk,

Fijn om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. Dank voor de feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr