Ideaal digitaal plansysteem en bij binnenkomst wordt er even keurig gevraagd of er mankementen of bijzonderheden zijn. De vermoedelijke prijs mits er geen rare dingen tevoorschijn komen wordt geme... Mehr ansehen
Rostockweg 12, 9723 HG Gronigen, NL
Unternehmen hat geantwortet
Prima ervaring bij Stern in Groningen, per toeval kwamen wij hier terecht en meteen raak! Wij zijn erg goed geholpen en rijden nu al bijna een week in onze prachtige Fiat 500. De prijs komt overe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij wonen in midden Limburg en vonden de Fiat Panda Cross Hybride, waar we naar op zoek waren, bij Fiat Hedin Automotive te Groningen. We hebben eerst telefonisch contact gelegd en daarna de rei... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Rostockweg 12, 9723 HG, Gronigen, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
De vermoedelijke prijs mits er geen rare dingen tevoorschijn komen wordt gemeld.
Keurig en duidelijk geholpen.
Ook bij terugkeer netjes uitgelegd wat er gedaan is.
Zeer tevreden met deze duidelijkheid!

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
De koffiehoek is prima, heb deze inmiddels helaas de afgelopen anderhalf jaar al te vaak gezien. Personeel is prima, maar had van hogerhand wel iets meer actie vernomen bij de aanschaf van een bus die na anderhalf jaar nog steeds niet ok is.( kijk maar eens in jullie service map,zal waarschijnlijk de dikste map zijn aangezien het al behoorlijk lang loopt)

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
René was een vriendelijke man. Alle tijd voor uitleg . Prettige ervaring.

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Ik had informatie gevraagd voor een CVO document voor mijn Fiat. Ik zou te horen krijgen of daar kosten aan waren verbonden of niet. We hadden een misverstand over het document, nu is alles opgelost en zijn ze bij de Hedin zo vriendelijk om het document voor mij vast te houden tot later order. Dank voor het telefoongesprek, dat was verhelderend voor beiden.

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Volgens afspraak werkzaamheden uitgevoerd en mij daarvan goed op de hoogte gehouden.

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Klasse en snelle service van de levering van de chassis sticker Tipolino! Grote klasse.

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Deze garage levert gewoon goed en degelijk werk. Alles netjes verzorgd, leenfiets mee, nette afhandeling.
Helemaal aan te raden dus 😂👍🏻🙋🏻♂️

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Vind de prijs van een kleine onderhoudsbeurt (olie en oliefilter) en rem olie verversen wel extreem hoog! (500,-).

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Klantvriendelijk, goede service. Verder dat de vooraf ongeveer weet wat de kosten zijn.

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Conform afspraak was de auto gereed, tijdig geïnformeerd en onderhoud. Goedeplanning en uitvoering

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Werkplaats APK afspraak maken via website werkt niet (blijft hangen halverwege), ook na 3x proberen op verschillende devices. Telefonische afspraak gemaakt, maar lang hangen in allerlei menu's, na 2 minuten receptionist aan de lijn. Afspraak gemaakt, NB: kan pas over 2 maand! De afspraak zou via email worden bevestigd maar dat gebeurt (nu na 2 dagen) niet. Slechte dienstverlening dus...

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Ik was niet op de hoogte dat ik langer dan een uur moest wachten. Had dit de ochtend ook nog gevraagd. Na twee uren ben ik gaan vragen, bleek er een afspraak van 2,5 uur in de agenda te staan. Dit was mij onbekend.

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive - Groningen
Bij het afrekenen kon de baliemedewerker niet vertellen waar een beurt van een elektrische auto uit bestaat, nadat ik vroeg wat ze precies gedaan hadden.
Het probleem dat ik constateerde is niet opgelost
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.