hebe.pl Bewertungen 753

TrustScore 1 von 5

1,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moja cierpliwość do Hebe już się wyczerpała a dałam naprawdę wiele szans. Bardzo częste anulowanie zamówień to jest żart… wchodząc w aplikację od paru dni produkty są ciągle dostępne. To,że często akt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TRAGEDIA! to odpowiednie słowo opisujące, rzadko kiedy korzystam z zakupów w hebe, teraz już wiem że to się nie wydarzy. Realizuje jedno zamówienie od 4 razy, za każdym razem anulacja, wstrzymywanie ś... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Złożyłem zamówienie szukając sklepu w którym jest dostępne z uwagi na to, że nie jestem z tego miasta i potrzebowałem to odebrać jak najszybciej, zamówienie zostało opłacone po czym dostałem informacj... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brak slow - podczas robienia zakupow w przeciagu lacznie 20 min, gdy chcialam finalizowac koszyk, dwa razy wypluto mi informacje, ze brakuje jakichs produktow, ktore w teorii byly i nadal sa oznaczone... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Hat 99 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Żenada

Od 2 miesięcy czekam na dostarczenie produktu, po kontakcie z konsultantem od 3 tygodni czekam na zwrot pieniędzy. Żenada, nigdy w życiu nie kupie już nic tam, zdecydowanie odradzam, najgorsza drogeria na rynku.

14. November 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro z powodu tak długiego oczekiwania na dostawę i zwrot środków. To nie powinno się zdarzyć. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej, abyśmy mogli jak najszybciej wyjaśnić tę sprawę.

Nie kupujcie w Hebe online

Nie polecam zakupow w internetowym sklepie Hebe. Produkty byly zle zapakowane i zalaly wszystkie inne produkty. Hebe zaproponowalo mi jako rekompensate bon o wartosci 30 zl przy zakupie za 49 zl. Obelga.

23. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Przykro nam, że Twoje zamówienie nie zostało odpowiednio zapakowane i że zaproponowana rekompensata nie spełniła Twoich oczekiwań. Chcielibyśmy bliżej przyjrzeć się tej sprawie – prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Przestrzegam przed zakupami online w…

Przestrzegam przed zakupami online w hebe. W ciągu miesiąca moje 3 opłacone zamówienia zostały anulowane. Pomimo że wyraziłam zgodę na dzielenie zamówienia. To nabieranie klienta bo towar który pokazują jako dostępny- po zapłaceniu , okazuje się że jednak nie jest dostępny i anulują zamówienie.

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że miałaś takie doświadczenia z naszym sklepem 😞. Zdajemy sobie sprawę, jak frustrujące jest, gdy zamówienie zostaje anulowane mimo dostępności produktów na stronie. Nasze stany magazynowe są aktualizowane regularnie, ale zdarza się, że w momencie realizacji zamówienia niektóre produkty mogą być niedostępne. Zdecydowanie nie chcemy wprowadzać naszych klientów w błąd i będziemy pracować nad tym, aby takie sytuacje się nie powtarzały. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Twoje uwagi.

Zamówienie nie dotarło

Zamówienie nie dotarło. Obsługa oczywiście zwala winę na kupującego. Status zamówienia na stronie nie zmieniony. Sami nie wiedzą co robią. Gwarancja dostawy przed świętami a dostawy brak - sprawa zostanie skierowana do UOKiK.

31. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że Twoje zamówienie nie dotarło na czas 😞. Zależy nam na tym, by każda dostawa była realizowana zgodnie z obietnicą, a sytuacja, którą opisujesz, zdecydowanie nie jest standardem, który chcielibyśmy utrzymywać. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i nieporozumienia, które miały miejsce w tej sprawie. Będziemy dążyć do poprawy jakości obsługi, aby podobne sytuacje się nie powtarzały. Dziękujemy za Twoje uwagi.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skandaliczne zachowanie w stosunku do klienta

Ja dostałam zamówione produkty: koreański krem w szklanym słoiku nie zabezpieczony ( dotarł cały ), tusz Christian Lauren i cienie tej samej marki całe zniszczone. Dzwoniłam 5 minut po odbiorze paczki z paczkomatu na infolinię tam była bardzo niemiła obsługa - przyjęto reklamację z łaską i ironią w głosie. Kobieta spisała reklamację, uzupełniła wszystko. Dodatkowo wysłałam zdjęcia zniszczonego produktu mailem i napisali, że nie wiedzą o co chodzi..w sensie wymijająco i olewająco. Dzisiaj byłam w Bonarce, Kraków w Hebe i zapytałam pracownicy o co chodzi z reklamacjami, ze sklepu internetowego. Kobieta wezwała bardzo arogancką kierowniczkę, która zapytała mnie "czego oczekuję" a ja do niej by mi powiedziała jak reklamować produkt zakupiony przez internet. To dostałam odpowiedz, że nie ma reklamacji w sklepie internetowym. Jak chce to mogę przywieźć produkt do nich i paragon to może rozpatrzą. Obecnie mieszkam 59 km od Krakowa więc nie pojadę specjalnie ponownie i więcej nic u nich nie kupię. Dla mnie te cienie to groszowa sprawa 40 zł na promocji - 100 zł bez promocji . Byłam ich
klientką zarejestrowaną wiele lat więc w panelu klienta i aplikacji widać zamówienia/kwoty. Przyznam, że nigdy nie spotkałam się z tak skandalicznym podejściem do klienta zaczynając od infolinii, a kończąc na sklepie. Dodam tylko, że często zamawiałam z innych sklepów cienie/pudry podobnie moja siostra ( jest makijażystką) i ona stwierdziła, że raczej takie zniszczone wysłali i był
rabat by się tego pozbyć. Dlatego nie możliwości reklamacji, nawet znalazła w necie komentarze, że inne klientki również takie dostały. Tak więc nie polecam kupować w sklepie
internetowym bo szkoda czasu i nerwów na reklamacje.

30. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie z naszym sklepem było tak nieprzyjemne 😔. Chcielibyśmy Cię zapewnić, że zawsze masz prawo do złożenia reklamacji, jeśli towar nie jest zgodny z zamówieniem lub dotarł w złym stanie. Każde zgłoszenie traktujemy poważnie i postaramy się, aby tego typu sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Najgorsza firma z jaką miałam…

Najgorsza firma z jaką miałam dotychczas doczynienia, nie liczcie że zwrócą pieniądze za reklamowany towar. Sprzedaja podrobione perfumy które okazują się bezzapachowa woda po reklamacji nie ma szans na zwrot pieniędzy, zbywają i nawet wezwanie do zapłaty jest ignorowane. Odradzam zakupy w tej pseudo firmie. Dno.

3. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że miałaś takie doświadczenie 😞. Chcielibyśmy Cię zapewnić, że produkty dostępne w Hebe pochodzą od tych samych dystrybutorów, którzy zaopatrują pozostałe sieci w Polsce, i są w 100% oryginalne. Zawsze korzystamy tylko ze sprawdzonych i zaufanych źródeł, aby zapewnić najwyższą jakość naszych produktów.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zlozylam zamowienie na ponad 200zl bo…

Zlozylam zamowienie na ponad 200zl bo byla promocja ze sie dostanie vouchery extra i kilka dni pozniej dostaje email ze cale moje zamowienie jest anulowane...a produkty sa nadal dostepne na stronie wiec klamia ze nie bylo produktow na stanie. Tragedia, teraz trzeba czekac wiecznosc by odali pieniadze. Nigdy sie z czyms takim nie spotkalam. Lepiej zostac przy Rossmanie

27. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo przepraszamy za tę sytuację 😔. Rozumiemy, jak rozczarowujące to musi być, szczególnie kiedy zamówienie jest anulowane, a produkty są wciąż dostępne na stronie. Zdarzają się niestety problemy z dostępnością, ale na pewno nie jest to standard, którego byśmy oczekiwali. Czas oczekiwania na zwrot środków zależy od procedur bankowych, ale postaramy się, aby taka sytuacja się nie powtórzyła. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Nie kupować, chyba że chcecie czekać 2 tygodnie

Po złożeniu zamówienia ktoś z Hebe zadzwonił do mnie, po odebraniu telefonu konsultant nie powiedział NIC, tylko po 5 sekundach się rozłączył, zamówienie zostało anulowane, bo podobno był brak odzewu z mojej strony... Czyli najpierw męczą ludzi głuchymi telefonami, potem anulują im zamówienia, a na końcu trzeba czekać 14 dni na zwrot środków... Paranoja, nigdy więcej nie odwiedzę tego sklepu.

27. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo przepraszamy za tę sytuację 😞. Zależy nam na wysokiej jakości obsłudze, a brak odpowiedzi i anulowanie zamówienia to zdecydowanie nie jest standard, który chcielibyśmy utrzymywać. Tego typu sytuacja jest dla nas dużą wskazówką do poprawy naszych procesów. Mamy nadzieję, że mimo tego nieprzyjemnego doświadczenia, nie zniechęci Cię to całkowicie do naszych usług.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam towar który jest na stanie…

Nie polecam towar który jest na stanie w drogerii i miał być do odbioru za 2 godziny oni wysyłają z magazynu... Zanim dojdzie to święta się skończą. Anulować już nie można bo spakowane do wysyłki.

21. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że Twoje zamówienie nie zostało zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami 😞. Zależy nam, aby zakupy były szybkie i wygodne, a czas realizacji dostosowany do Twoich potrzeb. Niestety czasami mogą wystąpić zmiany w procesie, które opóźniają odbiór w drogerii. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na tę sytuację, postaramy się, aby podobne błędy nie miały miejsca w przyszłości.

Nie polecam!

Nie polecam!
Towar zamówiony i podobno wysłany, a brak informacji na maila lub smsem, że jest wysłany i do odbioru w drogerii. Po kilku dniach wysłali maila, że towar zwrócony z powodu nie odebrania. Złożona reklamacja na którą przysłali odpowiedź, że "W odpowiedzi na zgłoszenia informujemy że w wyniku błędu technicznego nie została wysłana wiadomość"

20. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji 😔. Zdajemy sobie sprawę, jak ważna jest pełna i terminowa informacja o statusie zamówienia. Niestety, czasem mogą zdarzyć się błędy techniczne, ale będziemy pracować nad tym, aby takie sytuacje się nie powtarzały. Dziękujemy, że podzieliłaś się swoją opinią, pomoże nam to poprawić naszą obsługę!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam! Dwukrotnie zamawiałam ten sam produkt na prezent i dwukrotnie anulowano moje zamówienie bez jakiejkolwiek informacji mailowej czy telefonicznej. Koszmar!

19. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Nasze stany magazynowe są aktualizowane kilka razy dziennie, jednakże realizacja zamówienia zależy od ich dostępności w momencie kompletacji. W przypadku zgody na częściową realizację, wysyłamy dostępne produkty, aby nie anulować całego zamówienia 🌸 Staramy się, aby wszystkie produkty dotarły do Ciebie jak najszybciej, ale nasze aktualne promocje są bardzo popularne, co może powodować szybkie wyprzedanie niektórych produktów. Dziękujemy za zrozumienie!

Nie polecam!! PORAŻKA

Nie polecam!!! Ciężko się skontaktować,nie odpowiadają na moje wiadomości. Zamówienie złożone z możliwością częściowej realizacji,lecz mimo dostępności WSZYSTKICH produktów anulowano CAŁE zamówienie!!!

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że miałaś takie doświadczenie 😔. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest, aby komunikacja była sprawna, a zamówienia realizowane bez problemów. Niestety czasem mogą wystąpić nieporozumienia, ale na pewno weźmiemy Twoją opinię pod uwagę, aby unikać takich sytuacji w przyszłości.

Hebe to dno

Hebe i ich zakupy online to śmiech na sali. Wczoraj złożyłam zamówienie na 200 zł, dzisiaj rano całe zamówienie anulowane z powodu braku produktów w sklepie a na zwrot muszę czekać 14 dni. Z Chin by mi szybciej te pieniądze przywieźli. Nie polecam…. Dno….

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji 😞. Rozumiemy, jak frustrujące może być anulowanie zamówienia, zwłaszcza gdy czekasz na produkty. Czas oczekiwania na zwrot środków jest niestety uzależniony od procedur bankowych, ale zdajemy sobie sprawę, że jest to niekomfortowe. Dziękujemy, że podzieliłaś się swoją opinią, na pewno weźmiemy ją pod uwagę.

Hebe syf!

Gorszego sklepu od hebe to nie ma. Nie polecam robić tam zakupów!!!

Antwort von hebe.pl

Przykro nam, że miałaś tak złe doświadczenie 😔. Naprawdę zależy nam na satysfakcji naszych klientów, dlatego każda taka opinia jest dla nas ważna. Będziemy starać się poprawić jakość naszych usług, aby kolejne zakupy były bardziej pozytywne. Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami!

Po prostu dno

Po prostu dno. Zamówiłem perfumy dn 5 grudnia 2024, a za 5 dni miałem wręczyć na urodziny, po interwencji telefonicznej przysłali do sklepu w którym miałem odebrać dn 13 grudnia a mieli dostarczyć 1-3 dni, opakowanie perfum po wyjęciu z torby całe pogniecione. Nigdy więcej Hebe !!!

13. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że Twoje zamówienie nie spełniło oczekiwań 😔. Zależy nam na tym, aby produkty dotarły do Ciebie w idealnym stanie, a czas realizacji był zgodny z obietnicami. To doświadczenie na pewno nie było w porządku i będziemy pracować nad tym, aby takie sytuacje się nie powtarzały. Mamy nadzieję, że mimo tego jeszcze kiedyś dasz nam szansę! 💖

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 5 zamówionych produktów dostałam…

Na 5 zamówionych produktów dostałam tylko 1, złożyłam reklamację która została rozpatrzona negatywnie. I nie mam produktów ani pieniędzy. Totalna porażka . Nie polecam zakupów online w Hebe zostałam zwyczajnie przez Hebe okradziona. Uważajcie na tą drogerię

25. November 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że miałaś taką nieprzyjemną sytuację 😔. Zależy nam na pełnej satysfakcji naszych klientów, dlatego jest nam naprawdę przykro, że nie udało nam się spełnić Twoich oczekiwań. Twoje uwagi przekażemy dalej.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hebe anulowało część zamówienia bez…

Hebe anulowało część zamówienia bez żadnej informacji. Z 4 zamówionych produktów przyszedł tylko jeden. Dostałam maila, że zamówienie przyjdzie w częściach, ale pozostałe produkty nigdy do mnie nie dotarły. Po kilku dniach braku przesyłki sprawdziłam moje zamówienie na koncie hebe i widniało jako anulowane. Nigdy nie dostałam żadnego powiadomienia o tym, że reszta produktów do mnie nie dotrze, ani z jakiego powodu.

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że miałaś taką sytuację 😔. Rozumiemy, jak ważne jest, aby Klienci byli informowani na bieżąco o zmianach w zamówieniu, serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności. Mamy nadzieję, że mimo tej niedogodności zdecydujesz się dać nam jeszcze jedną szansę i Twoje kolejne zakupy będą już w pełni satysfakcjonujące!

Absolutnie nie polecam

Absolutnie nie polecam. Trzy razy (dzień po dniu) złożyłam i opłaciłam zamówienie w sklepie internetowym Hebe na dostępne na stronie produkty. Jednak za każdym razem dostałam powiadomienie o anulowaniu przesyłki z powodu braku towarów, które na ich stronie nadal figurują jako dostępne. W tej chwili nie mam ani produktów, które miały być prezentem, ani pieniędzy. Niepoważna firma!!!

7. Dezember 2024

Antwort von hebe.pl

Nasze stany magazynowe są aktualizowane kilka razy dziennie, jednakże realizacja zamówienia zależy od ich dostępności w momencie kompletacji. W przypadku zgody na częściową realizację, wysyłamy dostępne produkty, aby nie anulować całego Twojego zamówienia 🌸 Staramy się, aby wszystkie produkty były wysyłane, jednakże nasze aktualne promocje są popularne i powodują szybką wyprzedaż produktów.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam firmy wysyłają uszkodzone…

Nie polecam firmy Hebe wysyłają uszkodzone produkty później problem z reklamacja problem ze zwrotem klient ponosi koszty infolinia porażka nikt nic nie wie nie wiadomo po co istnieje wniosek kupisz zostajesz z bublem.

27. November 2024

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro, że masz takie doświadczenia 😔. Zależy nam, aby każdy klient był zadowolony z zakupów, dlatego sytuacje, o których piszesz, nie powinny mieć miejsca. Przykro nam, że proces reklamacji nie spełnił Twoich oczekiwań – stale pracujemy nad jego usprawnieniem. Mamy nadzieję, że jeśli zdecydujesz się dać nam jeszcze jedną szansę, wszystko przebiegnie już bezproblemowo! :)

Godziny otwarcia

Wszędzie w internecie jest napisane że otwarte od godziny 8 a na drzwiach że od 9 jaja sobie z ludzi robice.

Antwort von hebe.pl

Bardzo nam przykro za tę nieścisłość 😔. Staramy się, aby wszystkie informacje były aktualne, ale widocznie tutaj coś poszło nie tak. Aktualne godziny otwarcia naszych drogerii zawsze znajdziesz na naszej oficjalnej stronie hebe.pl. Dziękujemy za zwrócenie uwagi i mamy nadzieję, że mimo wszystko wpadniesz do nas ponownie!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr