Das sagen Bewerter
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Anbefales ikke, Styr unna!
Styr unna! Jeg bestilte garasjeport fra dette firma (22.09.25) Montør eller selger var på befaring. Ga beskjed at det er viktig med full åpning på garasjeporten og at jeg trenger en nødåpner som fungerer fra utsiden , da eneste vei inn er via garasjeporten. Dette er enda ikke i orden (12.03.26) porten har virket i 5 dager, Da holdt den på å falle ned og låste seg i halvstilling. De har forsøkt å utbedre feila flere ganger uten å lykkes. Opplever det som vanskilig å få kontakt med selger å ting har tatt veldig lang tid.
Fasadeprodukter &HD solskjerming AS ,styr unna virksomhetene
Fasadeprodukter &HD solskjerming AS, dårlig erfaring med firmaet. Ønsket 50 % betaling av tilbudet som hadde 5-8 ukers levering. Når angrefristen ble brukt dagen etter aksept, skulle de ha 25 % betaling av totaltilbudet som kompensasjon. Når en etterspør dokumentasjon på hvilke kostnader de har hatt som følge av kanselleringen 24 timer etter aksept, svarer de bare til vedtektene som selvfølgelig er med liten skrift.
Dårlig montert port og elendig kundeservice
Jeg kjøpte en garasjeport med montering fra dette selskapet i desember 2025
Lovet leveringstid var 4-5 uker, men det tok til slutt opp mot 3 ganger så lang tid (totalt ca. 12uker).
Montasjen som ble utført var så dårlig at porten ikke fungerte tilfredsstillende. Det ble brukt lekter (som var mine uten å spør eller gi beskjed) isteden for vinkeljern som skal brukes. I tillegg manglet flere nødvendige deler ved levering, noe som forsinket hele prosessen ytterligere.
Men aller verst er kundeservicen som har vært det mest negative: svært lite hjelpsom, arrogant tone i flere samtaler og e-poster, og lite vilje til å ta ansvar for feilene.
Totalprisen havnet på nivå med flere andre seriøse aktører i bransjen. Hadde jeg sjekket litt på forhånd, ville jeg valgt en annen leverandør som leverer det de lover – både på tid, kvalitet og service.
Anbefaler sterkt å se etter andre alternativer hvis du skal kjøpe garasjeport.
Veldig uprofessjonelle!
Noe mer uprofesjonelt enn fasadeprodukter aka Kjells markiser, HD Solskjerming, med flere da det er samme eier. Skal man lete lenge etter. De driter i deg så fort du har betalt, dette er bare crap. Lover og lyger når det gjelder reklamasjon. Sender regninger i hytt og pine selv etter at det er gitt beskjed flere ganger. Forliksrådet neste, styr unna selskapet. Anbefales ikke!
Bestilt innvendige plissé gardiner hos…
Bestilt innvendige plissé gardiner hos HD solskjerming. Lovet montert mellom uke 2-5, kom først i uke 8. Det ene gardinet føyde seg fint mot vinduskarmen i toppen. De andre buet ned i midten slik at lys kommer gjennom i overkant av gardinet. De reklamerer med måltilpassede produkter, not. På klage til dem bagatelliserer de sin egen leveringstid og kan kun kompensere forsinket levering om jeg som kunde kan bevise at jeg har hatt økonomiske tap på grunn av dette. På klagen på gardinene svarer de at det er helt NORMALT at gardinene kan bue ned på midten da dette skyldes stramhet i festetrådene. De mener også at de vil kunne justere seg til etter hvert da de lever. Ingen info om forsinket levering, bagatelliserer klage og har ingen interesse av å forbedre seg eller få fornøyde kunder.
Velg annen leverandør
Styr unna - velg annen leverandør👎. Ok minus produkt (garasjedør), og portåpner lite kompatibel med HomeLink i bilen. Skade påført under montering. Meget treg respons på reklamasjon (7 uker), deretter ufin tilbakemelding /oppfølging og ingen vilje til å rette opp skaden.
Montering av ny duk førte til ulyd i markisen og til sist brudd på arm på stag. HD-Solskjerming nektet for feil ved montering av ny duk og vil ikke bekoste reparasjon av denne.
Skulle kjøpe ny markise ved flytting til ny bolig våren 2023. Mottok befaring fra hyggelig selger i fra Kjells Markiser. Under befaringen opplyste han om at markisen vi hadde var av meget god kvalitet, og var Kjells Markiser`s beste og mest solide markise. Selger sier følgende: "Du får ikke noe bedre markisestag enn dette (tre armer og med bånd i armene), og markisen er ikke eldre enn 4-5 år. Du bør beholde markisestaget og bare skifte duk". Jeg stolte på faglig råd og anbefaling fra selger og bestilte dernest kun duk.
I juni 2023 ble duken skiftet. Kort tid etter montering så oppstod høye skingrende lyder på ene siden av markisestaget. Det skulle ikke mye vind til før ulyden var markant. Tenkte først at dette kansje ville gå seg til men etter ca. 14 dager hvor vi knapt turde bruke markisen så ble det sendt inn skriftelig klage. Vi bad om at selskapet måtte komme tilbake og befare duken/markisen da noe åpenbart var gått galt ved montering av duken. Det var ingen ulyd eller problemer med markisen før montering av ny duk.
Før selskapet kom på befaring og bare et par uker etter at skriftlig klage var sendt inn, så brakk ene armen på staget på samme side som ulydene kom i fra. Vi tenkte umiddelbart at det her åpenbart var en årsakssammenheng mellom ulyd og montering av duk, og det faktum at armen kort tid etter brakk.
Sendte inn klage på nytt med informasjon om skaden som var skjedd. Dette ble starten på en veldig ubehagelig kommunikasjon med en svært kverrullant reklamasjonsansvarlig i HD-Solskjerming. De påtok seg ikke noe ansvar overhodet. De mente det ikke var årsakssammenheng mellom oppstått ulyd etter deres montering av duk og bruddet på armen. De hensyntok heller ikke at det var deres egen salgsrepresentant som hadde rådet oss å skifte duk i stedet for hele markisen fordi han mente den kun var 4-5 år gammel og i meget god stand. De mente videre at vi ikke hadde rett til å reklamere fordi de ikke hadde solgt oss markise foruten kun ny duk. De opplyste at "deres selger ikke kunne vite eller kjenne til vedlikehold eller alder på markisen generelt". De mente at markisen høyst sannsynlig var gammel og at bruddet på armen skyldtes slit og elde.
HD-Solskjerming sendte høsten 2023 over saken til rettslig inkasso. Jeg kontaktet deres prosessfullmektig Kredinor og bad om at saken ble lagt i bero inntil uenighet i saken var løst. Jeg holdt videre tilbake 50% av kjøpesummen (siste delinnbetaling).
HD-Solskjerming fortsatte å benekte ansvar for bruddet på armen. De kom aldri på ny befaring som lovet. De fantes overhodet ikke løsningsorienterte.
Vi sendte inn flere skriftelige henvendelser, og kom med forslag til minnelig løsning.
Forslaget gikk ut på at vi skulle innbetalte til HD-Solskjerming tilbakeholdte beløp på kr. 10 000,- (siste delinnbetaling) mot at de bekostet ny arm og montering av denne. De aviste forslaget.
HD-Solskjerming mente i stedet at jeg skulle gjøre opp utestående på kr. 10 000,- pluss renter, samt bekoste kr. 10 000,- for reparasjon av brukket arm. Med tillegg av allerede første delinnbetaling på
kr. 10 000,- var totalbeløpet nå på kr. 30 000,- Det fant vi urimelig og nektet å betale dette. Så gikk hele 2024, og halve 2025 uten at vi hørte noe mer. Tenkte de hadde tatt til fornuft og henlagt saken.
Sommeren 2025 får vi pluttselig varsel om at saken er sendt til Namsfogden for inndrivelse. Kravet fra HD-Solskjerming var nå øket til ca. kr. 18 000,- inkl. renter. I tillegg mente de fortsatt at vi selv skulle bekoste innkjøp av ny arm og montering av samme, stort ca. kr. 10 000,- Med tillegg av første delinnbetaling på kr. 10 000,- (som forlengst var gjort opp) ble nå totalkostnaden for kjøp av EN duk og reparasjon av en ødelagt arm øket til ca.
kr. 40 000,-
I Forliksrådet som forøvrig var en pussig seanse hvor reklamasjonsansvarlig fra HD-Solskjerming stadig fikk tilsnakk for svært hissig og frekk oppførsel i retten, så ble minnelig løsning inngått. HD-Solskjerming reduserte sitt krav hva gjaldt vårt utestående beløp på kr. 10 000,- til kr. 7 000,- og frafalt kravet om renter. De aksepterte dog fortsatt ikke ansvar for reparasjon av markisen. Alt i alt så utgjør totalkostnaden for oss nå for skifte av EN duk
ca. kr. 27 000,-
Vurderer nå å ta saken til Tingretten og anke avgjørelsen til Forliksrådet innen 4 uker. Noen som har opplevet noe tilsvarende og/eller som har erfaring fra å ha stevnet HD-Solskjerming og/eller deres underselskaper inn for Tingretten?
STYR UNNA!!
Styr unna! Ren SCAM. De leverer ekstrem dårlige produkter og deretter unngår kunden når de klager. Første reklamasjon tok 5 måneder, så ble produktet ødelagt etter en uke. Ny reklamasjon har tatt nå over 6 måneder (pågår). De bryter forbrukerkjøpsloven på flere hold og jeg er overrasket de kan holde på sånn som de gjør.
Styr unna
Opplevelse av selger: 5
Oppfølgingskarakter: 1
Ydmykhetsfaktor: 1
Ansvarlighet: 0
Kommunikasjon til kunde: 0
OK selger som gir et godt inntrykk, men som dessverre ikke har kontroll på hva som skjer etter at kontrakten er signert. På selgers vegne er dette veldig uheldig. Dette er det laveste jeg noen gang har opplevd på ovennevnte områder fra et firma som lever av å selge produkter til privatmarkedet. De har selgere ute i det ganske land, som gjør det de skal; selger produkter til meg og deg, for så å legge ballen i fanget på sine kolleger på hovedkontoret som skal følge opp, levere og montere produktet. Den eneste dialogen de gir fra seg undervegs er å skylde på underleverandører - men først når de blir purret på ved forsinkelse - ikke uoppfordret, som man burde forvente når man bruker titusenvis av kroner på produkter fra HD Solskjerming med avtalt leveringstid. At man på sin side forbereder monteringen ved å fjerne gammel installasjon i påvente av ny, skaper bare støy og frustrasjon når avtalt levering ikke skjer. Store forsinkelser og null informasjon undervegs. Utallige purringer uten respons. Ydmykhetskarakteren på 1 gis til kundeservice som har sympati, men som ikke følger opp som avtalt og ny informasjon mottas heller ikke som forventet. De som skulle montere gav beskjed et par dager i forveien og monterte produktet eksemplarisk - mange uker forsinket.
Alt i alt en dårlig opplevelse og jeg vil ikke anbefale disse til noen.
Styr unna
Ansvarsfraskrivelse og inkompetent kundeservice
Fikk sprekk i ruten etter montering av plissegardiner. Dette skjedde timer etter at montøren hadde gjort seg ferdig. Det var en overskyet og regntung dag og vi tenkte at reklamasjonen sa seg selv, da alt peker mot monteringsfeil (skjevt skrudd skrue som har presset mot ruta så den sprekker ved den minste bevegelse) Svaret fra HD solskjerm, som lot vente på seg, i underkant av 2 måneder, var at de ut i fra bildene mente dette var et termisk brudd. Uten noen som helst forklaring på konklusjonen sin, så klagde vi inn. Da opplevde vi at samme montør kom tilbake og tok ett bilde og dro sin vei. Han tittet ikke over jobben han utførte, og sa at han kun var der for å ta et bilde som sjefen hans skulle vurdere. Han la til at han hadde fått vondt i magen når han så at han var utkalt til oss på ny, da han håpet og trodde at dette allerede var blitt ordnet opp i.(Jeg hadde kontakt med både selger og montør og opplyste om skaden etter at sprekken ble oppdaget) Vi får da svar fra kundeservice på ny, tro kopi av det opprinnelige svaret, dog lagt til at montør har gitt sin vurdering. Noe som er en direkte løgn, da montør ikke gjorde annet enn å ta et bilde, noe han var veldig klar på selv når han var her. Både selger og montør var på vår side i denne saken, men kundeservice holdt oss for narr og vi kommer ingen vei. Vi opplever total ansvarsfraskrivelse fra HD solskjerming i denne saken, og opplever at svarene vi får fra kundeservice er automatisert, arrogant, inkompetent og forutintatt. Da vi etterlyser å få en bedre forklaring, basert på fakta, har vi blitt ignorert.
Problemer med 10 år gammel markise
Hadde problemer med en 10 år gammel markise der motoren plutselig sluttet å virke. Fjernkontrollen hadde nytt batteri og lyste ok - var derfor overbevist om at motoren måtte skiftes, og sendte en bestilling på service. Fikk raskt telefon tilbake med hjelp til feilsøking, og fant ut at det mest sannsynlig var problem med fjernkontrollen. Bestilte ny kontroll med løfte om å kunne levere tilbake om det ikke skulle være dette som var problemet likevel. Mottok ny kontroll etter få dager, koplet opp - alt ok. Storfornøyd med rask respons, telefonassistanse og rask levering.
Særdeles uproffesjonell og arrogant…
Særdeles uproffesjonell og arrogant kundebehandling fra et selskap som jeg desverre møtte via Kjells markiser. Styr unna er mitt råd.
Not professional advice and client follow-up
We did not receive enough professional advice from the commercial representative before we ordered the product (solmarkiser) which resulted that we had to choose another setup solution which changed totally the look of our new renovated house. The company only wants to sell their products but they don't care about the client satisfaction.
Noe mer uprofesjonelt enn…
Noe mer uprofesjonelt enn fasadeprodukter aka Kjells markiser, HD Solskjerming, med flere da det er samme eier. Skal man lete lenge etter. De driter i deg så fort du har betalt. Vel Herman eller noen andre de ikke eier, dette er crap. Lover og lyger når det gjelder reklamasjon. Pristilbudet de gir deg justerer de opp når de sender regning. Anbefales ikke!
Ingen GARANTI eller KUNDESERVICE.
Bestilte solskjerming til terrassen med "5 års garanti". Den ene gardinen datt ned. Hdsolskjerming nektet å fikse dette på garanti så jeg måtte betale for en fiks. Så datt den samme gardinen ned igjen, det ble tatt en video av hendelsen med vitner til stede. Saken la hos Hdsolskjerming uten noe svar i 4 måneder så måtte vi fikse dette selv fordi det var helt stille fra Hdsolskjerming. Så nå nekter Hdsolskjerming å tilbakebetale beløpet for en fiks som måtte gjøres når gardinen datt første gang. Så min opplevelse er at hos Hdsolskjerming finner man verken GARANTI eller KUNDESERVICE.
Stor fallhøyde 2023
Må si meg enig med flere andre anmeldere! På tide selskapet kommer på banen og kommer kundene imøte! Skjønner ikke at de kan operere på denne måten. Virker ikke til å ta kundene seriøst! Kunden har alltid rett!
Dårlige produkter og elendig service!
Dårlige produkter og elendig service! Det er bare å holde seg unna folkens!
Høg drittsekkfaktor, unngå!
HDSolskjermimg viser seg å vera moderselskap for fleire mindre selskaper i Norge: Markisemannen, Fasadeprodukter, Kjells markiser, o.s.v.
Alle produkt-reklamasjon blir sendt til moderselskapet HD Solskjerming. Me har opplevd, og opplever både moder- og underselskap som direkte useriøse:
Ein pengekåt selgar lokka på oss ei pergolamarkise til 6-sifra beløp, tilpassa vår utekrok. Han foretok diverse kalkyler og oppmålinger, og konkluderte med at dette ville gå bra.
Alt frå første regndråpe viste det seg at regnvatnet ikkje rann av, men samla seg i ein pose oppå duken. Ved reklamasjon på dette var svaret frå HD Solskjerming i hovedtrekk at «Kjøpar hadde ødelagt duken». Oppmålinger av fallvinkel i etterkant viste seg å vera 11,0 grader, mens selskapa sjølv anbefaler minimum 15 grader fallvinkel på markiser, i sine reklameannonser. Verdt å merka seg er også at Selgar har IKKJE vore på synfaring i forb. med reklamasjonssaka.
Så gjekk saka til mekling hos Mekle.no, deretter etter mykje ventetid ny mekling hos Forbrukertilsynet gjennom advokat, men ingen innrømmelser frå selgar/selskapet. No er det snart gått 2 år inkl. venting i kø, uten resultat. Neste fase blir rettssak, der det blir antyda 7-10 mnd. ventetid (også Forbrukertilsynet). Alle kostnader i slike saker blir påført kjøpar, uansett utfall av rettssaka. Dette illustrerer kor vanskelig det blir for kjøpar, og kor fordelaktig det er for selskap/leverandør å drive med drittsekkfakter. Men me kan ikkje gje oss her…..
Til orientering opererer selgar i vårt tilfelle i området Sunnhordland/Rogaland, og gjennom fleire underselskap som nevnt over.
Dårlig behandlet og dårlig utført…
Dårlig behandlet og dårlig utført arbeid . De nekter å ordne opp etter seg , markiser hengt opp feil
Jevla sur kunde
Hei
Dette er ett selskap som man må styre unna de er ikke mulig å få koma i kontakt med dei verken på mail eller tlf. kundeservis fungerere ikke etter mangen tlf å alldrig hører fra dei. Har holt på i 7 måner med 2 porter 5 ganger har de vert repratør men feil deler å får ikke gjort noe. Får bare en tekstmeling om ka tid dei komer. Ellendig oppføling. Lover å lyver. Har forlankt ett kraftig avslag på portene så eg vli hola i gjen ett beløp som er ca 50% av total belåpe
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.