Markisehuset AS Bewertungen 361

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er svært fornøyde med Markisehuset. Vi ble møtt med hyggelig og personlig service, og Linda ga oss gode råd da vi besøkte butikken for å se sortimentet. De kom også hjem til oss for å ta kontrollm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god service. Bor langt utenfor Markisehusets geografi. Skulle bare ha noen reservedeler til utendørs markiser. Dere løste dette enkelt og profesjonelt. Dagen etter kom varene.👍😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom på en hyggelig befaring, og ga en rask tilbakemelding med opsjoner og oversiktlig pristilbud. Jobben ble utført presist og vi er superfornøyd. Anbefales!!

Unternehmensdetails

1. Markisenanbieter
  2. Jalousiengeschäft
  3. Gardinengeschäft
  4. Fensterbaubetrieb

Über Markisehuset AS

Vom Unternehmen geschrieben

Markisehuset ble opprettet i januar 2012 av to brødre med lang erfaring fra bransjen, faktisk nærmer de seg 50 år med erfaring. Vi leverer sol- og innsynsskjerming til både innvendig og utvendig bruk. Vi har plassert vårt kontor, lager og utstilling på Alnabru i Oslo. Dette fordi lokasjonen er strategisk plassert i midten av vårt primære marked, som er Oslo, Romerike, Asker og Bærum. Vi vektlegger kompetanse og produkter av høy kvalitet fordi vi mener dette er avgjørende for et vellykket og varig resultat.

Strategi
Vår strategi har hele tiden vært å ha den beste kompetansen i bransjen på solskjermingsprodukter og produkter av høy kvalitet.
Kompetanse på produktene mener vi er avgjørende og derfor er det alltid våre montører som utfører befaringen. Disse har kunnskapen som vi mener er nødvendig for at kunden skal få den riktige veiledningen. Kompetanse er også viktig for å sikre forsvarlig innfesting på mange av produktene. Høy kvalitet på produktene mener vi er viktig for det estetiske utrykket, den driftsmessige stabiliteten og lang levetid. Lang levetid er også gunstig for miljøet.
Mesteparten av våre produkter produseres i Norge. Innsatsvarene til produksjon kommer hovedsakelig fra Nederland, Italia og Østerrike. Dette på grunn av at Norge mangler denne typen industri, som for eksempel produksjon av markiseduk eller annen tekstilproduksjon, som til plisségardiner, rullegardiner, Duette® etc.

Vi har Norges fleste og beste omtaler innen vår bransje.

Pris strategi
Vi har valgt en fast lav pris på våre produkter med unntak av vinterrabatt på utvalgte «sommer» produkter. Prisene våre viser seg svært konkurransedyktige, noe som kan bekreftes i mange av våre omtaler, og dette uten store prosentvise avslag i ulike kampanjer.

Vi mener at vår strategi og vårt valg av leverandører fungerer veldig bra. Over 70 % av våre kunder er enten anbefalt av andre eller er tidligere kunder. Vi ønsker at opplevelsen kunden får i fra første kontakt, til veiledning og til montering av produkt skal være den beste uansett bransje. Dette mener vi er oppnådd. Vi kan i hvert fall titulere oss med å ha «Norges fleste og beste omtaler» innen vår bransje.

Sosial profil
Markisehuset ønsker å være det beste valget ovenfor sine kunder. Da er det blant annet avgjørende at man har den beste kompetansen i bransjen. Kompetanse og opplæring står sentralt i vårt arbeid. Et godt arbeidsmiljø er ingen selvfølge og krever at man hele tiden har fokus på å skape trivsel. Vi er en godt sammensveiset gjeng som utfyller hverandre og fungerer veldig bra sammen. At vi klarer å beholde kompetansen i bedriften er for oss et kvalitetsstempel på jobben vi legger i arbeidsmiljøet.

Vår garanti
Vi har valgt å spesialisere oss på innvendig og utvendig sol- og innsynsskjerming. Våre montører er også de som utfører befaringen, noe som er ganske unikt i bransjen. Disse har mange års erfaring med estetiske og praktiske løsninger både for hjem og kontor. Denne erfaringen gjør at de har kunnskapen til å veilede deg frem til beste løsning. Vi kan garantere at du vil møte en meget kunnskapsrik og entusiastisk person med interesse for eget fag.

Kompetanse på våre produkter er avgjørende for resultatet hjemme hos deg. Personen som eventuelt skal anbefale, måle opp og montere produktet bør ha lang erfaring fra alle disse områdene. De ulike produktene kan gjerne produseres av de beste kvaliteter, men det betyr lite hvis fargene, målene og monteringen ikke harmoniserer. Dette er et samspill hvor alle detaljer er avgjørende for sluttresultatet. Vi setter prestisje i perfekt resultat.

Besøk vår nettside:

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skifte av duk på terrassemarkise

Anbefales!!

16. April 2026

Antwort von Markisehuset AS

Tusen takk for fine ord! Vi er så glade du ble fornøyd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topp service fra begynnelse til slutt

Topp service fra begynnelse til slutt, flott resultat og gode priser. Jeg fikk både lameller og duetter. Veldig god rådgivning på befaringen. Anbefales.

17. April 2026

Antwort von Markisehuset AS

Vi er så glade du ble fornøyd. Takk for fine ord!

Veldig god rådgivning

Veldig god rådgivning for plisségardiner, bra produkter og montering, priser i øvre sjikt

8. April 2026

Antwort von Markisehuset AS

Vi er glade du ble fornøyd! Takk for fine ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelige, dyktige, punktlige, best på service

Her er det rett og slett kvalitet i alle ledd. De er hyggelige, de er dyktige, de er tilgjengelige, og de er gode på rådgivning. De forsøker ikke å selge deg mer enn du faktisk trenger, og du får en fantastisk service underveis. Produktene er fantastiske. Jeg har både utvendig og innvendig solskjerming. Markisehuset anbefales på det varmeste.

9. April 2026

Antwort von Markisehuset AS

Hei, Vidar! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så fint om oss! Veldig veldig hyggelig! Alt godt ønskes fra oss!

Veldig god service

13. April 2026

Antwort von Markisehuset AS

Vi er så glade vi kunne hjelpe deg raskt med deler. Takk for fine ord! Med ønsker om en fin vår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Markisehuset har bra priser og god rådgiving

Markisehuset kom ikke bare med et bra tilbud, de hadde også gode råd om løsning og farge som betydde mye for meg,
Montering er veldig proft utført

8. April 2026

Antwort von Markisehuset AS

Vi er så glade du ble fornøyd! Takk for fine ord. Nå kan våren bare komme!

Antwort von Markisehuset AS

Hei, Maria! Det har vært et hyggelig samarbeid om det utvendige, og vi ser frem til å hjelpe dere videre med innvendige produkter! Takk for tilbakemeldingen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er veldig fornøyd med Markisehuset

Vi er veldig fornøyd med Markisehuset. Kommunikasjon via epost, telefon, befaring, pristilbud og montering, alt var smidig og veldig kunnskapsrik personer jobber der.

9. März 2026

Antwort von Markisehuset AS

Hei ! Dette var en hyggelig tilbakemelding! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive inn!

Terningkast 6

Knut var detaljert, dedikert og alt i alt veldig høflig. Seriøs bedrift som vet hva de holder på med.

10. März 2026

Antwort von Markisehuset AS

Hei! Takk for fine og gode ord om både oss og Knut!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig rask og vennlig respons

Veldig rask og vennlig respons, firmaets representant kom på besøk og ga god og behagelig veiledning, selgerne var svært behagelige og imøtekommende, montøren var effektiv og høflig. Resultatet veldig bra.

10. März 2026

Antwort von Markisehuset AS

Hei Mia. Vi er så glade for at du har hatt en fin opplevelse, og ikke minst takknemlige for at du tok deg tid til å skrive noen ord! Takk!

Ypperlig kundeservice

Super oppfølging underveis, og dyktig montør. Veldig fornøyd med mine Duette gardiner

11. September 2025

Antwort von Markisehuset AS

for en hyggelig tilbakemelding! Vi er glade du ble fornøyd :) Nå kan våren bare komme.

Raske

Raske, god kvalitet og kyndige

19. Februar 2026

Antwort von Markisehuset AS

Hei! Så hyggelig at du er fornøyd, og ikke minst at du tok deg tid til å skrive hyggelige ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med hele prosessen.

Profesjonelle ansatte hele veien.Fra bestilling til oppmåling og plissé oppsatt gikk det på skinner. Veldig fornøyd med gode råd for valg av type plissé og farger på disse.

19. Februar 2026

Antwort von Markisehuset AS

Vi er så glade du ble fornøyd med gardiner fra oss. Takk for fine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er svært fornøyde med Markisehuset

De kom også hjem til oss for å ta kontrollmål før arbeidet startet, noe som ga trygghet. Da det oppstod en feil, ble den løst raskt og effektivt – uten diskusjon om skyld. Det satte vi stor pris på.

9. Februar 2026

Antwort von Markisehuset AS

Hei! Så hyggelig at dere er så fornøyde! Vi takker for fine ord, og hyggelig handel!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr